Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ομορφη βολτουλα. Ουτε λιγα, ουτε πολλα χιλιομετρα. Ειχαμε και τις περιπετειες ναουμε. Η διαδρομη πανω στην Αρβανιτσα αν και συντομη ηταν ομορφη. Οπως και το κομματι απο αρβανιτσα προς λειβαδια ειναι καλο με καλουτσικη ασφαλτο. :) H συνεχεια αυριο !!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ρε πλάκα με κανεις να ουμε... Τι αυριο και ιστορίες. Ελα, ανέβασε υλικό,........ Φανταστικε υπερτατε χερα Στέφανε, εεεε;Off topic ,Gee, μη ψάχνεις τον αναπτηρα, πρέπει να στον καβατζωσα εγω κατα λάθος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Και φυσικα ηπιαμε ενα απολαυστικο καφεδακι. Ο καφες για ταβερνα ηταν παρα πολυ καλος ομολογω. Καποιος ετρεχε στο δασακι να παει για κακακια του 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και η πρωτη μου πραγματικη HDR φωτογραφια. :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον Alarm 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Και η πρωτη μου πραγματικη HDR φωτογραφια. :P Και HDR ρε θηρίο Στέφανε, μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Με το σταγονομετρο οι φωτο ε; Παντως πολυ ωραια διαδρομη ειδικα το ορεινο κομματι μεχρι την βασιλιτσα την ειχα κανει κ γω με το my bike κ με τον εταιρο TDMα καναμε το γυρω του Παρνασσου μιλαμε για πολυ στροφιλικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Με το σταγονομετρο οι φωτο ε; Δεν εχω βγαλει πολλες ρε συ. Ειμαι και στραβαδι και μου παιρνει ωρα να της μετατρεψω απο raw :P Nαι ομορφη διαδρομη, και οπως ειπε ο Παναης, ειναι μια καλη εναλακτικη σε σχεση με τον Ρωσσο που ειναι πανω κατω τα ιδια χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 πρέπει να στον καβατζωσα εγω κατα λάθος το καταλαβα οταν σταματησαμε λιγο πριν την εθνικη για τσιγαρο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Mπράβο σας παίδες.Ωραία διαδρομή,ωραίο το παρεάκι και ΑΠΙΘΑΝΕΣ οι φωτογραφίες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Άψογοι ! :D Και σε άλλα με υγεία ! :vv: Αδερφέ οι φωτό τα σπάνε λέμε, ιδιαίτερα αυτή πούναι όλοι μαζί ! Κλασσικός προορισμός πλέον ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 κριμα μητσακο ,ειχε ωραια κομματια και πιασαμε και ωραιους ρυθμους εμενα να ρωτησεις που σας ...κινηγουσα να ....προλαβω τους ....ωραιους ρυθμους σας!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Δεν εχω βγαλει πολλες ρε συ. Ειμαι και στραβαδι και μου παιρνει ωρα να της μετατρεψω απο raw :P Άσε τα σάπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Άσε τα σάπια. Τωρα τωρα, ερχεται και η τελευταια φουρνια . Δουλευω σαν τον σκυλο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Δούλευε τι σε πλερώνουμε ? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Αυτες... Παπαλα η φωτογραφιες. Ημουν και εγω εκει.... Να μαι... Αν δεν πενεψεις το σπιτι σου 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Πάρα μα πάρα πολύ ωραίες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Τελειωνε Στεφανε θελουμε κ αλλες φωτο κ οχι μονο τοπια,ξερεις εσυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Γι'αυτο αγαπαμε myBike...καλη παρεα-ομορφα μερη-ταξιδιωτικα-μοτοσυκλετες!!! Στεφανε δινεις σαρκα σε φωτο και εκδρομες φιλε και συνταξιδευουμε.Μπραβο!Αυτο το myBike γουσταρουμε.-Θενκς φιλε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Να στε καλα ωρε παλικαρια ! :) Τελειωνε Στεφανε θελουμε κ αλλες φωτο κ οχι μονο τοπια,ξερεις εσυ! Αδελφε δεν εχει αλλες, πραγματικα . Δεν εβγαλα πολλες φωτογραφιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Τοτε καλως! Αναμενουμε την επομενη με περισσοτερο υλικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Και η πρωτη μου πραγματικη HDR φωτογραφια. :P Απο τις ποιο ωραίες photos που έχουν παίξει σε βόλταα Alarm :clapping2: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Το νεο ημερολογιο myBike 2014 εχει ΣΙΓΟΥΡΑ ετοιμη μια φωτογραφια...σε HDR... To φετινο δεν ειχαμε φωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Απο τις ποιο ωραίες photos που έχουν παίξει σε βόλταα Alarm :clapping2: φοβερή φωτό!!!!!! εύγε!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 ωραια περασατε βλεπω!πολυ χαιρομαι :D Και η πρωτη μου πραγματικη HDR φωτογραφια. :P αλητες ειστε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 κακοπερνατε αλητες !! @αλαρμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες