Jump to content
GeorStrat

13o Mεγαρικό Enduro

Recommended Posts

Εδώ έχει τα αποτελέσματα των ειδικών και όλων των κατηγοριών (πανελλήνιου και ΝΕ πρωταθλήματος)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι θα γίνει Γιώργηδες? θα μας πείτε τίποτα από τα μέσα και τα έξω του αγώνα ???

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ενας Γιωργης παρων....

Πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα το 13ο Μεγαρικό Enduro, πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σε περιοχές βορειδυτικά της πόλης την Kυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου προέδρου της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων Πέτρου Τουμπανιάρη.

Ταυτόχρονα με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διεξήχθη και ο αγώνας Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος. Και στους δύο αγώνες συμμετείχαν συνολικά 96 αναβάτες σε διάφορες κατηγορίες.

Οι αγώνες είχαν αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων και αποτελούνταν από δύο ειδικές διαδρομές στην περιοχή Ζάχουλη και νότια της Λεωφόρου Αλεποχωρίου. Οι γενικότερες διαδρομές γίνονταν μέσω των περιοχών Άγιος Λουκάς, Πευκενέας, Ζάχουλη, Καλκάνι, Λούμπα, Βαθυχώρι.

Το συνολικό μήκος του αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν 175 χιλιόμετρα ενώ αυτό του Νοτίου Ελλάδος 120 χιλιόμετρα.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για τους θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές και παρακολούθησαν φάσεις από τον αγώνα.

Με το parc ferme στο κέντρο της πόλης, η ΛΕΜΜ σχεδίασε έναν εύκολο αγώνα, στα μέτρα του πανελληνίου πρωταθλήματος και με την βοήθεια του καιρού όλοι φάνηκαν ευχαριστημένοι.

Καλή αρχή από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που ελαβαν μερος καθως και στον κοσμο που βρεθηκε στις ειδικες διαδρομες....ακομη ενα μεγαλο μπραβο στον πρωταθλητη Δημητρη Τουμπανιαρη,αθλητη της ΛΕ.Μ.Μ για την δευτερη θεση που ελαβε στηγ κατηγορια Βετερανων σε εναν αγωνα που ειχε το ονομα του απωθανοντος αδερφου του.

25.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να αναφερθω και σε ενα συμβαν του αγωνα....

Στην δευτερη ειδικη διαδρομη,στο τριτο της περασμα για το πανελληνιο πρωταθλημα σε ενα σημείο της μετά από τόσα περάσματα έγινε γλιστερό με αποτέλεσμα οι τρεις πρώτοι εισερχόμενοι στην ειδική να έχουν πτώση (Κυριλής, Σιαφαρίκας και Τσακατσώνης).

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας μετά την πτώση του θεώρησε πως μέλη της οργάνωσης είχαν δόλο (σχετικά με την πτώση του), λεγοντας οτι καποιοι εριχναν νερο στο χωμα με μπουκαλακια :_zeppelin: και εξερχόμενος από την ειδική επιτέθηκε φραστικά, σε μέλη της λέσχης ΛΕΜΜ.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αλυτάρχες, συνεδρίασαν και τιμώρησαν τους δυο αθλητές με χρηματικό πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά.

Αποτέλεσμα όλων αυτών να καθυστέρηση η απονομή για δυο ώρες περίπου!

Ειναι πραγματικα κριμα και αδικο ,πρωταθλητες του αθληματος να βριζουν μελη της Λεσχης που εδωσαν την ψυχη τους για να γινει αυτος ο αγωνας....

Το οτι καποιος ειναι πρωταθλητης δεν σημαινει οτι ειναι και ο Θεος...θα κανει και λαθη,θα πεσει κιολας οπως πολλοι συναθλητες του....δεν μπορει ομως αυτην την ατυχια να προσπαθει να την φορτωσει στα μελη της Λεσχης και να βριζει ασχημα μπροστα σε θεατες,γυναικες και μικρα παιδια που ειχαν ερθει για να παρακαολουθησουν τον αγωνα...

George t. ....... :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πραγματικα κριμα και αδικο ,πρωταθλητες του αθληματος να βριζουν μελη της Λεσχης που εδωσαν την ψυχη τους για να γινει αυτος ο αγωνας....

Το οτι καποιος ειναι πρωταθλητης δεν σημαινει οτι ειναι και ο Θεος...θα κανει και λαθη,θα πεσει κιολας οπως πολλοι συναθλητες του....δεν μπορει ομως αυτην την ατυχια να προσπαθει να την φορτωσει στα μελη της Λεσχης και να βριζει ασχημα μπροστα σε θεατες,γυναικες και μικρα παιδια που ειχαν ερθει για να παρακαολουθησουν τον αγωνα...

George t. ....... :_rock-on:

1. πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια συμπεριφορά από αγωνιζόμενο επιπέδου... μπορώ μόνο να το αποδώσω στην ένταση της στιγμής, μιας και εκτός αγώνων, φαίνεται να είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Κρίμα, όντως δεν είναι σωστή τέτοια συμπεριφορά

2. Μιας και ο άλλος Γιώργης δεν μας λέει τίποτα, για πες εσύ, πώς τα πήγε? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές ,σε όσους έτρεχαν τόσες μέρες για να είναι όλα τέλεια και στον κόσμο που ήρθε να υποστηρίξει τους αθλητές! Αν και ήταν ο πρώτος μου αγώνας σε enduro μου φάνηκαν όλα τέλεια, ο καιρός ήταν σύμμαχος, η διαδρομή είχε απ’ όλα τα terrain και η σήμανση πολύ καλή (αν σκεφτεί κανείς ότι για πρωτάρης χάθηκα μόνο 2 φορές σε όλο τον αγώνα).

Το δικό μου ντοκουμέντο ετοιμάζεται και εντός ολίγου θα αναρτηθούν αναλυτικές περιγραφές και videozzzzz!

Πάντως ένα έχω να πω και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ανεβάσω την περιγραφή μου: Απ’ ότι κατάλαβα η διαδρομή πρέπει να θεωρήθηκε εύκολη και οι περισσότεροι την έκαναν για πλάκα αλλά εγώ στα μέσα περίπου του πρώτου κύκλου από τους δύο ήθελα να τα παρατήσω, είχα πεθάνει!!! Τελικά κατάφερα να τερματίσω όχι μόνο τον πρώτο κύκλο αλλά και τον αγώνα…

Το σίγουρο είναι ότι περνάει κανείς τέλεια στον αγώνα, κάνει την καλύτερη προπόνηση EVER , βλέπει καινούρια μέρη , γνωρίζει ανθρώπους, βλέπει το επίπεδό του και ο τερματισμός και μόνο αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο καιρό αφού γράφτηκα στο forum ανακάλυψα την ενότητα αγώνες και άρχισα να διαβάζω τις αναλυτικές περιγραφές από το περσινό κύπελλο(dirty_girl πραγματικά νομίζω το κείμενο σου είναι ανώτερο κάθε παρουσίας στο μέρος :rolleyes: ), να βλέπω τα video τόσο των αγώνων όσο και της διαδρομής (σε ευχαριστώ πολύ για αυτό elias10 :_thumbsup: ) , ε και όπως ήταν φυσικό δεν ήθελε και πολύ, ψήθηκαααααα!!!!

Το μόνο ΄΄κακό΄΄ στην όλη ιστορία είναι ότι το αποφάσισα πραγματικά τελευταία στιγμή , δηλαδή την Τρίτη το πρωί και όπως είχα διαβάσει και για το περσινό σε κάποια στιγμή, ο αγώνας ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας.

Πραγματικά αν δεν ήταν ο Ηλίας, που μιλήσαμε κάπου την Τετάρτη (νομίζω) να μου πει πως και τι και ποιά ονόματα και ποια τηλέφωνα να βρώ και να πάρω, μάλλον ακόμα θα προσπαθούσα να γραφτώ σε κάποιο σύλλογο, να βρω τα χαρτιά και τους γιατρούς, να μάθω τι είναι το Κύπελλο κα τι το Πανελλήνιο κ.α.. Μεγάλο μπράβο και στον Χελιώτη που με διαφώτισε για κάποιες στρατηγικής σημασίας κινήσεις :winking: όσο αφορά διαδικαστικά θέματα που επίσης ακόμα θα ψαχνόμουν. Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στον Dirty Harry που με την μαγαζάρα του και το τρελό stock σε πραγματάκια κάναμε το μηχανάκι να περάσει τον τεχνικό που σίγουρα θα είχε κοπεί.

Και αφού τα περισσότερα είχαν γίνει (διαδικαστικά και πρακτικά πράγματα στο μηχανάκι) προτού φορτώσω το όχημα στο τρέιλερ θεώρησα καλή ιδέα να βγω μια βολτούλα το Σάββατο το πρωί στα πιστάκια Παπάγου να στρώσω το ολοκαίνουριο (με μαλάκια) ΜΧ-51-πίσω-λαστικάκι-μου….ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!! Μάζεψα και μια τουμπίτσα κάτω από το τένις (η κατηφόρα είχε γίνει αγνώριστη από την βροχή με κάτι νεροφαγώματα-υπερπαραγωγή ) ευτυχώς ανώδυνη τόσο για εμένα, όσο (σχεδόν) και για το μηχανάκι.

Αν είχα έστω και την παραμικρή ιδέα τί θα ακολουθούσε την Κυριακή θα καθόμουν όλη μέρα στον καναπέ με TV και μάλιστα να μου αλλάζει άλλος τα κανάλια για να μην κουράζω τα δάκτυλά μου!!!! Επειδή ήμουν άσχετος και τώρα πήρα μια γεύση, το πράγμα έχει ως εξής: Το μηχανάκι πρέπει να είναι σε ύπερ-τέλεια λειτουργική κατάσταση από την Πέμπτη και ο αναβάτης του ήρεμος Παρασκευή και Σάββατο να ενυδατώνεται και να μασουλάει πρωτεΐνες. Αυτά για αυτούς που πρόκειται να τρέξουν για πρώτη φορά και θέλουν να διαβάσουν μια παρόμοια εμπειρία.

Στο δια ταύτα τώρα, αφού φορτώθηκαν όλα τα σχετικά από Σάββατο απόγευμα, Κυριακή προυνό προυνό ξεκινήσαμε για τα μαγευτικά Μέγαρα! Ο καιρός και ενώ είχα δει κάτι φοβερές λιακάδες, ήταν κομματάκι κλειστός και τις πρώτες ώρες μάλλον προς βροχή το πήγαινε την οποία βέβαια δεν έριξε ποτέ.

Και κάπου μέχρι να ξεπεράσω τις σκέψεις για τον καιρό, να σκέφτομαι τι έχω ξεχάσει , να βγάλω και μερικές photo να postάρω στο face για να σκάσουν μερικοί-μερικοί… τσουπ φτάνουμε Μέγαρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι που γράφω σα χελώνα...υπομονή ε ε έρχεται!!!

Νο1 προτεραιότητα αφού ξεφορτώσαμε τα μηχανάκια ήταν να περάσουμε τεχνικό έλεγχο. Για αυτό είχα μεγάλη αγωνία μιας και το σκαλίζω κυρίως μόνος μου..χεχε

Η χαρτούρα ελέγχτηκε (άδεια δίπλωμα ασφάλεια κ.τ.λ.) και προχωράμε τώρα για τον τεχνικό που όλα φάνηκαν να είναι εντάξει και τότε ήταν που εγκατέλειψα το μοτόρι στο park ferme (που βέβαια εκεί που πήγε το δικό μου δεν ήταν και πολύ ferme αλλά οκ)

Και κάπου εδώ λογικά είναι που επειδή ήταν και ο πρώτος αγώνας μου θα έπρεπε να με πιάσει αγωνία, άγχος και όλα αυτά τα άσχημα αλλά εγώ τίποτα. Χαλλλλλαρός ο δικός σου με το χαμόγελο και την κακιά κουβέντα πάντα στο στόμα! Θέλεις η πολυετής εμπειρία σε αγώνες ποδηλάτου (καλά εντάξει τώρα και λίγα λέω για να μην με κράξουν), θέλεις ότι αυτός ήταν ο λόγος που τα πήγα χάλια , θέλεις ότι δεν ήξερα πάνω από 5 άτομα εκεί για να μιλήσω και να με αγχώσουν, θέλεις ότι δεν είχα και τίποτα να χάσω και την είχα δει πάω για βόλτα, εγώ πάντως δεν είχα αγωνία σε καμία περίπτωση .

Και με αυτά και με τα άλλα πέρασε η ώρα μέχρι να φορέσω στολή και σχετικά συμπράγκαλα (θα βάλω μπουφάν δεν θα βάλω, θα πάρω camelback δεν θα πάρω) και στηθήκαμε εκεί γύρο όλοι να ξεκινήσουμε. Αφού εκκίνησε και ο φίλος Κώστας με το 250 EXC-F στην Ε1, τότε σίγουρα δεν είχα κάποιον να μιλήσω και να μου πει καλή επιτυχία. Είχε έρθει η ώρα μου, πήρα το μοτόρι στα χέρια και μαζί με ένα άλλο παιδί με ένα 250 ανεβήκαμε στο λευκό σκαλοπατάκι να πάρουμε και εμείς εκκίνηση. Και τότε σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ένας τυπάκος μοχθηρός, μου λέει ΄΄καλή επιτυχία , ο Ευγένιος είμαι…΄΄ Αυτό ήταν!! Ακριβώς ότι ήθελα εκείνη την στιγμή!!!

Tzoutz σε ευχαριστώ πραγματικά ρε φίλε μου έδωσες πολύ δύναμη!!! (το έχω και από gopro και εννοείται ότι θα το ανεβάσω!)

Και σε αυτό το σημείο να πω και εγώ την παπαρολογία μου, πρέπει ρε γαμώτο να έρχεται περισσότερος κόσμος και να φωνάζει για τους αθλητές…πραγματικά παίρνεις πολύ κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις. Και το λέω και εγώ επειδή το έζησα από πρώτο χέρι και δεν είχα ιδέα ότι βοηθάει τόσο.

Anyway εννοείται ότι χαθήκαμε στην αρχή, μέχρι που μας πέρασαν οι 2 πρώτοι της Ε3 και τους ακολουθήσαμε (εγώ τουλάχιστον για όσο μπορούσα) Με αυτά και με τα άλλα φτάνω ΣΕΧ1 με καπέλο 3 λεπτά νομίζω. Ψυχολογία στον απόπατο που πάλεψα 3 ώρες για να την επαναφέρω. Αλλά δεν μασάμε λέω και μπαίνω στην πρώτη ειδική enduro για αναγνώριση. Πολύ ωραίο χωματάκι από τα περάσματα μάλλον είχαν ανοιχτεί burm, ανηφόρες –κατηφόρες super γενικώς!!! Βγαίνω από την ειδική και τσουπ νατος ο Γιωργάρας, παρόν με παρέα να φωνάξει για τον φίλο του και τα άλλα παιδία που τρέχανε. Ηθικόν και πάλι ακμαίο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε σεις, εγώ ήμουν στην ορεινή Ευρυτανία εκείνο το ΣΚ! :tooth:

Να ήταν κάποιος σωσίας μου ή τα αυτιά του Γιώργου να μην άκουσαν καλά;

Συνέχισε την περιγραφή Γιώργο, διαβάζουμε με ενδιαφέρον!

ΥΓ. Πες μου ότι ο Χελιώτης δεν σου είπε ότι πριν από τον αγώνα δεν πειράζουμε και δεν αλλάζουμε το μηχανάκι να πηδηχτώ από το παράθυρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο κάτι συνδετικοί χωματόδρομοι και να σου ο δικός σου μπαίνω σε μονοπάτι με χασίματα και αλματάκια, χώμα τρελό ελάχιστα νεροφαγώματα και τάπα το γκάζι (θα ήθελα να πολύ να δω πως περνάγανε από εκεί οι γρήγοροι…πρέπει να ήταν πολύ θεματικό).Ένα κομματάκι άσφαλτο και πάλι χωματόδρομος και μονοπάτι single track και πάει κάπως έτσι το πράγμα. Έχω πωρωθεί, έχω κ@@@σει απίστευτα με το μέρος και την διαδρομή ,τον καιρό, το terrain όλα super λέμε!!!! Στη συνέχεια είχε ένα κατηφορικό single track τελείως downhillάδικο κομματάκι που σε ένα σημείο του ήταν ένα χάσιμο(το κατέβαινες απλά έπρεπε να κόψεις πολύ αλλιώς ΑΑΑΑΑαααΑΑΑΑ….) περνάω από εκεί και μετά από λίγο έρχεται και η πρώτη τουμπίτσα ανώδυνη ευτυχώς αλλά η κούραση είχα αρχίσει κιόλας να δείχνει τα πρώτα σημάδια της. Στη συνέχεια πετυχαίνω τον Κώστα από την Ε1, πήγαμε λίγη ώρα μαζί και μετά κολλάμε σε μια ανηφόρα που δεν είχε καν νόημα να πας αφού υπήρχε περιφερειακός δρόμος . Εγώ το ξεκολλάω και πάω την γύρα σειρά παίρνει ο φίλος όπου μαζεύει επικό καπάκι στο τέλος της. Πραγματικά πιστεύω ότι έτσι όπως του ήρθε το μηχανάκι δεν θα το ξεκόλλαγε εύκολα και πάρκαρα να του δώσω ένα χεράκι! Όλα καλά και σειρά είχα πλέον εγώ στο κόλλημα αφού εκεί που το άφησα δεν μπορούσα να φύγω.. Προφανώς και ο Κώστας δεν το κατάλαβε ότι το πάλευα εκεί και έφυγε, τον πέτυχα όμως πιο κάτω.

Μετά από κάτι πατημένες φλαταδούρες ιδανικές για ξεκάπνισμα, μπαίνω για την ειδική ΜΧ, με το καπελάκι μου κλασσικά… Σε αυτό πιστεύω θα πρέπει να ήταν κανείς πολύ ΜΧ για να καθαρίζει αυτά τα τραπέζια-βουνά, για εμένα μια χαρά ήταν να τα περνάω με σουζίδι! Γιωργάρας και πάλι έδινε το παρόν και την εμψύχωση του και σε αυτή την ειδική!Thank you φίλε και ευχαριστώ και το κορίτσι που έτρεχε μαζί σου σε βουνά και λαγκάδια.

Βγαίνοντας από την ειδική πιάναμε τα βουνά για περίπου 60’.Πο πο πο 3 φορές! Τι βουνά ήταν αυτά; Πραγματικά όλα μα όλα τα terrain (χώμα πατημένο, χώμα λασπερό, πέτρα κυλιόμενη, πέτρα φυτευτή βρεγμένη!! και στεγνή , κλαδιά-πολλά μα πολλά κλαδιά …) Και κάπου εκεί ήταν που αφού μάζεψα την σούπα Νο3 σε κατήφορο με κοτρόνες είχα κοπεί ΤΕΛΕΙΩΣ!! Όχι, μάλλον ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Και επειδή ήταν ο πρώτος αγώνας και δεν τα είχα πολύ καθαρά στο μυαλό μου τα των ειδικών, ΣΕΧ κτλ, λέω ας κοιτάξω μια το TR1 που το είχα μηδενίσει στην αρχή για να δω πόσο κοντά είμαι στα 120km του συνόλου. Κάπου εκεί ήταν που ακούστηκε στο βουνό ένα πολύ δυνατό: ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;

Το κοντέρ έγραφε 42km και εγώ ήμουν σα να είχα κάνει 42 ( 0)!!!!!!!!!! Ε λέω αυτό ήταν δεν παίζει τα παρατάω…θέλω να πεθάνω σε μια γωνίτσα ΤΩΡΑ! Αλλά καθώς πήγαινα την διαδρομή προς το επόμενο ΣΕΧ (που θα τα παραταγα υποτίθεται) σκεφτόμουν τα 50Ε που έδωσα για την συμμετοχή και τα άλλα 200 που είχα δώσει μέσα στην εβδομάδα για να τρέξω, κ.α. Μόλις με πρόχειρες πράξεις στο μυαλό μου έβγαλα την σούμα είπα, οκ δεν υπάρχει περίπτωση καμία όμως να μην τεπματίσεις!!!!

Και κάπως έτσι έκλεισα τον πρώτο κύκλο έβαλα βενζίνη και κάθε σημείο που το περνούσα για δεύτερη φορά , με τελείως διαφορετικό αέρα, το διέγραφα από την μνήμη μου. Κάνω και για 3 φορά την ειδική enduro και δρόμο για πίσω, στην κεντρική πλατεία που τερμάτισα!!!! Τα κατάφερα σκεφτόμουν και απλά δεν το πίστευα μέχρι να δουν το χαρτάκι μου και να μου πουν όλα οκ.

EPIC!!!!

Αυτά από μπλά μπλά, λίγο υπομονή και ανεβάζω videakia από το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχααχα τελικά ένας αγώνας εντούρο προκαλεί σε πολύ κόσμο εσωτερικό μονόλογο...

χίλια μπράβο για τον αγώνα και τον τερματισμό, και χίλια κρίμα που δεν μπορούσα να έρθω ούτε ως κερκίδα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε George.....εγω ημουν στην εκκινηση...

Ισως μεσα απο το κρανος και την φασαρια δεν με καταλαβες...ο Γιωργος απο το mybike σου ειπα.... :_thumbsup:

Δεν ξερω πως ακουσες Ευγενιος και αν μοιαζω με τον tzoutz ....

Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και ακομα περισσοτερο που το παλεψες και τερματισες στον πρωτο σου αγωνα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

EPIC!!!!

INDEED!!!

Δεν ξερω πως ακουσες Ευγενιος και αν μοιαζω με τον tzoutz ....

Αν είσαι αψηλό όμορφο μελαχροινό παληκάρι με ξυρισμένο το κεφάλι τότε μου μοιάζεις Γιώργο! :tomato:

Μπράβο για το τρέξιμο, ο αγώνας ακούγεται πολύ καλός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είσαι αψηλό όμορφο μελαχροινό παληκάρι με ξυρισμένο το κεφάλι τότε μου μοιάζεις Γιώργο! :tomato:

Μπράβο για το τρέξιμο, ο αγώνας ακούγεται πολύ καλός!

Στο μαλλι μου τα χαλας λιγο Ευγενιε.... :afro:

Να΄σαι καλα....οντως ηταν ενας επιτυχημενος αγωνας......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι είχα τρομοκρατηθεί λίγο από τους κανονισμούς (να το πας με τα χέρια στην εκκίνηση και μόνο και αν το ανάψεις πιο νωρίς ποινή ) και ήμουν συγκεντρωμένος εκεί. Οπότε μάλλον έτσι εξηγείται το όνομα που άκουσα. Όπως και να έχει η εμψύχωση ήταν που μέτρησε!!! Sorry για το μπέρδεμα παιδιά και ετχαριστώ πολύ για τα συχαρίκια, ελπίζω στον επόμενο να είμαστε περισσότεροι και σαν θεατές αλλά και αγωνιζόμενοι!!!

ΥΓ: Μάλλον δεν μοιάζετε και τόσο πολύ… :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο Γιώργο!

Εννοείτε πως για τον τερματισμό σου πρέπει να ευχαριστείς τον tzoutz!

Γιατί;

Γιατί ο Ευγένιος σε αυτό το φόρουμ,δεν είναι ο εντουράς.Είναι το εντούρο το ίδιο.

Χωρίς να προσπαθήσει ποτέ,μας μάζεψε από την άσφαλτο και μας έχωσε στα χώματα.

Δεν μεγαλοστομεί,δεν περιαυτολογεί,δεν σνομπάρει,δεν κατηγοριοποιεί.

Ξέρει πολλά,μα πάντα ακούει.Για να μην διακόψει κανένα.

He is the man.

Γιαυτό και η μοίρα,αυτόν φρόντισε να "δεις" τη στιγμή της εκκίνησης.................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τιμώρησαν τους δυο αθλητές με χρηματικό πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά.

Ο Σιαφαρίξ με χρηματικό για το επεισόδιο που περιγράφεις.

Ο Τρίγκας με 10 δευτ. ποινή, γιατί δεν εκκίνησε κανονικά η μοτοσυκλέτα του.......

Η διαφορά τους στο τέλος ήταν στο 0,8 δευτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτό και η μοίρα,αυτόν φρόντισε να "δεις" τη στιγμή της εκκίνησης.................

χαχαχαα μετά τον Άγιο Εντούριο, έχουμε τον Όσιο Ευγένιο του Εντούρο ^_^

Όσο για τις διαφορές Τρίγκα και Σιαφαρίκα... :popcorn: :popcorn: :popcorn:

θα γίνει σφαγή φέτος !!!

γιατί είναι και άλλοι από κάτω που φέτος είναι εντελώς αποφασισμένοι να πάνε πάνω...

Μακάρι τα αθλητικά ρεπορτάζ των αγώνων να μην ήταν τόσο τυπικά και να δίναν περισσότερο ζουμί από τον κάθε αγώνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα