Jump to content
GeorStrat

13o Mεγαρικό Enduro

Recommended Posts

Αγωνας Πανελληνιου πρωταθληματος ΚΑΙ κυπελλου νοτιου Ελλαδος.

13.jpg

Για πληροφοριες στα τηλεφωνα που αναγραφονται η στο site της ΛΕ.Μ.Μ.

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλή επιτυχία και από εμένα στους συμμετέχοντες, και κυρίως, στους διοργανωτές, μιας και ανοίγουν την αυλαία του 2013 για Πανελλήνιο και Νοτίου Ελλάδος...

Φέτος το Κύπελλο πέφτει σχεδόν πάνω σε ΌΛΑ τα επαγγελματικά ταξίδια και υποχρεώσεις που μπορεί να έχω.

Αν είναι δυνατόν !!! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σαι καλα..σε ευχαριστουμε....

Δηλαδη δεν θα ερθεις......?

Εσυ, ( δεν ξερω και το ονομα σου ) Θα τρεξεις? :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργος.....

Οχι δεν θα τρεξω,ειμαι μελος στην λεσχη που το διοργανωνει.....σε καποιο ΣΕΧ θα ειμαι σιγουρα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργος.....

Οχι δεν θα τρεξω,ειμαι μελος στην λεσχη που το διοργανωνει.....σε καποιο ΣΕΧ θα ειμαι σιγουρα......

Χαρηκα ρε Γιωργη. :)

Καλως, ισως βρεθουμε του χρονου, γιατι φετος.. ...αν ''τρεξω'' σε εναν αγωνα θα ειναι περηφανη η μανα μου :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω χαρηκα Ηλια.....κανονιστε αν θελετε να ερθετε για να δειτε τον αγωνα,ειμαστε πολυ κοντα απο την Αθηνα....

Απο τους υπολοιπους εντουραδες του forum θα ερθει κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν θα προλάβω να περάσω ως θεατής, μακάρι να τα καταφέρω - ως αγωνιζόμενη ξέρω οτι δεν υπάρχει περίπτωση :(

Παιδιά, ο Γιώργος είναι εγγύηση, το καλύτερο ΣΕΧ λέμε, και τα καλύτερα νεράκια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άλλο ΣΚ οι Γιωργηδες και ο Ηλίας να πάτε στον αγώνα του Ν. Ελλάδος!!!! Χρειάζεται το αγώνισμα (κάθε αγώνισμα) νέο αίμα και νέα μυαλά. Θα πάρετε και μία πολύ όμορφη εμπειρία, εγγυημένα!!! Το ξέρω είναι δύσκολο για όλους τέτοιες εποχές αλλά αν σας αρέσει, να το προσπαθήσετε.

+1 από μένα !!!

Η λέσχη των Μεγάρων πέρυσι είχε φτιάξει έναν πραγματικά πολύ όμορφο αγώνα και πιστεύω οτι είναι ο,τι καλύτερο για κάποιον που πρόκειται να αποκτήσει την 1η του εμπειρία σε αγώνα. Πολύ προσεγμένες διαδρομές, ούτε καφρίλες, ούτε βαρεμάρα, αν το σκέφτεστε να πάτε σε κάποιον αγώνα, τότε αυτός ο "κάποιος" είναι σίγουρα ο αγώνας των Μεγάρων !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 από μένα !!!

Η λέσχη των Μεγάρων πέρυσι είχε φτιάξει έναν πραγματικά πολύ όμορφο αγώνα και πιστεύω οτι είναι ο,τι καλύτερο για κάποιον που πρόκειται να αποκτήσει την 1η του εμπειρία σε αγώνα. Πολύ προσεγμένες διαδρομές, ούτε καφρίλες, ούτε βαρεμάρα, αν το σκέφτεστε να πάτε σε κάποιον αγώνα, τότε αυτός ο "κάποιος" είναι σίγουρα ο αγώνας των Μεγάρων !!!

Να΄σαι καλα σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για όσους το ψήνουν να πάρουν τις φωτογραφικές τους και τις σφυρίχτρες τους και να πάνε για κερκίδα :)

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ για τους ΘΕΑΤΕΣ

H Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου αγώνα ΕNDURO στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2013 και στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας.

Ο Αγώνας διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.

Η εκκίνηση , ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Μεγάρων Οχήματα ομάδων, τέντες εταιρειών κ.λπ. θα στηθούν & θα λειτουργήσουν στο parking του ΟΣΕ πίσω από την Κεντρική Πλατεία από Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρωί, ενώ ο αγώνας θα εκκινήσει & τερματίσει εμπρός από την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων Η διαδρομή του αγώνα είναι σχήματος εννέα, συνολικού μήκους 170 χλμ για το Πρωτάθλημα και 96 χλμ για το Κύπελλο, ο κύκλος του αγώνα θα γίνει 3 και 2 φορές αντίστοιχα, περιέχει 2 ειδικές διαδρομές.

Η πρώτη ειδική τύπου ENDURO TEST μήκους 3 χλμ βρίσκεται στην τοποθεσία ΤΟΥΤΟΥΛΗΣ και προσεγγίζεται απ τους θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι επάνω στον κεντρικό δρόμο και αριστερά μας στ 12χλμ.

Η δεύτερη ειδική τύπου MOTOCROSS μήκους 4 χλμ βρίσκεται στον δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι και στα 15 χλμ έπη του κεντρικού δρόμου και αριστερά μας ακλουθώντας έναν χωματόδρομο 350 μέτρων θα υπάρχουν και σχετικές πινακίδες οι οποίες θα μας κατευθύνουν προ τοις εδικές διαδρομές.

Η ΛΕ. Μ. Μ. και τα μέλη της φροντίζουν για την άψογη διοργάνωση του όλου εγχειρήματος με την βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου και της πόλης, τού Δήμου Μεγαρέων και τα φτερά του RED BULL δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα.. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και η ΛΕ. Μ. Μ. σας προσκαλεί όλους στην πόλη μας για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο"

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 από μένα !!!

Η δικια μου απουσια ειναι λογω αδυναμιας σε μερικους τομεις αυτη την στιγμη. Οχι ορεξης.

Ελπιζω να καταφερω να ειμαι μαζι σας απο 2ο αγωνα και μετα :)

.

Η πρώτη ειδική τύπου ENDURO TEST...

Η δεύτερη ειδική τύπου MOTOCROSS ...

Η πρωτη, καταλαβαινω (πιστευω) πως θα ειναι.

Η δευτερη? Πω θα ειναι?

Και μονο που θα εχει δυο διαφορετικες ειδικες με κανει να ειμαι καπως ετσι :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοείς "πώς" θα είναι? Τι είδους διαδρομή θα είναι η ΜΧ?

Για το "πώς" θα είναι, δεν ξέρω, αλλά γενικά οι τύπου ΜΧ ειδικές έχουν αρκετές στροφές και αν βάζουν άλματα, δεν βάζουν συνήθως διπλά. Ειδικά τώρα που είναι ΠΠΕ και ΝΕ μαζί, τα άλματα ή απλά θα είναι ή τραπέζια - αν βάλουν.

Αν η ερώτηση είναι "πώς θα περαστεί", και με δεδομένο οτι οι αναβάτες του ΠΠΕ θα έχουν περπατήσει την διαδρομή την προηγούμενη μέρα (και όσοι του ΝΕ έχουν την ευκαιρία), θα περαστεί ως εξής:

Α) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2012 Α. ΜΟΤ. Ο. Ε.

Η δεύτερη θα είναι τύπου MX, 4χλμ μήκους που θα γίνει 3 φορές χρονομετρημένες. (θα την περάσουν 3 φορές και τις 3 με χρονομέτρηση.)

Β) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013

Η δεύτερη θα είναι τύπου MX, μήκους 4χλμ που θα γίνει 2 φορές η πρώτη αναγνωριστική . (θα την περάσουν 2 φορές, την πρώτη χωρίς χρόνους, για να την "διαβάσουν" και μόνο το δεύτερο πέρασμα θα μετρήσει στα αποτελέσματα).

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη επιτυχια οι συμμετεχοντες!

Φετος δυσκολα θα μπορεσω να παω σαν απλος θεατης/υποστηρικτης!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικια μου απουσια ειναι λογω αδυναμιας σε μερικους τομεις αυτη την στιγμη. Οχι ορεξης.

Ελπιζω να καταφερω να ειμαι μαζι σας απο 2ο αγωνα και μετα :)

Η πρωτη, καταλαβαινω (πιστευω) πως θα ειναι.

Η δευτερη? Πω θα ειναι?

Και μονο που θα εχει δυο διαφορετικες ειδικες με κανει να ειμαι καπως ετσι :wallbash:

Για αποριες σχετικα με τις πιστες θα σας πω αυριο που θα παμε για σχεδιασμο και παλουκωμα.... :grin:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φωτογραφίες θέλουμε κύριε !!!

Ψιτ, τελικά τι νούμερα να κοιτάμε για συμμετοχές από την εδώ παρέα? Προς το παρόν μόνο τον georgeT έχω βρει, κανένας άλλος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω να προλαβω να βγαλω και φωτογραφιες.....

Για πειτε κανενα νουμερο να ξερουμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yeah!!771 με ktmμι 200αρι factory λεμεεε!!

Ρε σεις σοβαρά τωρα μόνο εγω ειμαι απο εδω που θα παω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:(

κοίτα, από εδώ μέσα θα πάει και ο Katanas αλλά για σαπόρτ του κολλητού του, όχι για να τρέξει... Τώρα για άλλους, δεν ξέρω :( άντε την άλλη φορά, μακάρι να καταφέρω να τρέξω κ εγώ, ειδικά τώρα που άλλαξαν ημερομηνία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yeah!!771 με ktmμι 200αρι factory λεμεεε!!

Ρε σεις σοβαρά τωρα μόνο εγω ειμαι απο εδω που θα παω;

Το Paddock 512 θα είναι μαζί σου....

(εγώ δεν ξέρω ακόμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον.....μολις μαζευτηκαμε απο τις σημερινες δουλειες.....

Οι διαδρομες ειναι γρηγορες και τεχνικες οπως μας ειπαν αγωνιζομενοι που περασαν για να τσεκαρουν,μεταξυ αυτων και ο Β.Σιαφαρικας....

Ειχε φανταστικο καιρο,κατι που εκανε πολλους σκεφτουν το αν θα λαβουν μερος λογω των προσφατων καιρικων φαινομενων στην Αττικη....και αυριο θα εχει ακομα καλυτερο......

Παμε μερικες φωτογραφιες απο την 2η ειδικη......

0496u.jpg

0497y.jpg

0500yf.jpg

0502q.jpg

Ολα ειναι ετοιμα για τον αυριανο αγωνα....

0507n.jpg

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα