jpritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Ποσο δύσκολο να είναι άραγε..Ποσο θα είναι τα μεταφορικά του.Τελωνείο θα περάσει?? άδεια θα βγάλει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ετοιμασε το ζεστο χρημα, και ψαξε εδω να βρεις κατι αναλογο. Αμα ειναι και φτιαγμενο...ακομα καλύτερα. http://www.car.gr/cl...photos/3304002/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον Peiraiwths 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 θέλω να το φέρω από έξω για να είναι κούτα..έχω ζετάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον johnjohn2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 δεν σε συμφερει, σε καμια περιπτωση. Ασε που δεν ξερω αν θα βρεις κουτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) ναι ρε γ....ο αξίζει όμως. Kαινούργιο θα βρω σίγουρα μιας και τα πουλάνε εκεί όπως εδώ αγοραζουμε το sh 150 π.χ.http://www.honda.co.jp/Monkey/special/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον jpritanis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1100+ Honda Monkey στην διάθεσή σου...και δεν έχω ποστάρει τις διάφορες παραλαγές,όπως Monkey Baja κλπ.Όλα μαζί στο site θα είναι σίγουρα κοντά στα 1500 Τιμές; Να πάθεις εγκεφαλικό! Κατάσταση; Πολλά έχουν κάνει κάτω απο 500 χιλιόμετρα! Και ναι,η εταιρία αυτή στο στέλνει-αν πραγματικά το θέλεις-Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει να σκάσεις τρελά λεφτα,να το ξέρεις! http://motorcycle.goobike.com/ Εdit:Σε πάω αρχική σελίδα γιατι το link πριν δε δούλευε.Ψάξε στον κατάλογο μοντέλων,θα βρείς ο,τι θεςΚοιτάξτε εδώ,13.500 δολλάρια το πουλάει Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ναι ωραίο το site αλλα γιατί να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά αφού το monkey καινούργιο στην ιαπωνία έχει 2100 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Δυσκολα να βγαλεις πια αδεια σε κατι που το φερνουν με τις ηλιθιες προδιαγραφες της ΕΕ . Συν μεταφορικα(ρωτας απο εκει που θα το αγορασεις) συν το οποιο ποσο του τελωνειου . Βρες ενα μεταχειρισμενο , παιζει ενα που το εχει φιλος μηχανικος με ελαχιστα πραγματικα χλμ αν θελεις στο στελνω πμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Εγώ νόμιζα ότι θέλεις ζετάκι σαν αυτό του μιχαλάκη... και λέω τόσες έχει εδώ, γιατί να μπει σε τέτοιο κόπο και τέτοια έξοδα... :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer63 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ναι ωραίο το site αλλα γιατί να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά αφού το monkey καινούργιο στην ιαπωνία έχει 2100 ευρώ Δυστυχώς το προσπάθησα πρίν από τρία χρόνια μ το μηχανάκι μαζί με μεταφορικά και εκτελωνιστικά έβγαινε γύρω στα 3000 ευρώ αλλά ΔΕΝ έβγαζε αριθμό λόγω προδιαγρφών, τελίκα το πήρα κούτα από ένα μαγαζί ΄στήν βουλιαγμένης στο μετρό που ειδικέυεται σε αυτές τις εισαγωγές μέσω γερμανίας ένατι 4100 ευρώ(βασικά το αντάλλαξα με το DRZ 400SM που είχα)΄Το ζετάκι είναι το νέο μοντέλο το ψεκαστό.Φωτό κάτωθι .Είναι μεγάλη καύλα και έχει βγάλει τα λεφτά του έχω κάνει 38000 χλμ με κατανάλωση 1.5 L/100.Το μόνο πρόβλημα και είναι καΙ βασικό γιατί δέν μπορείς να το αφήσεις από τα μάτια σου για το ...τόχασες σε χρόνο dt Uploaded with ImageShack.us 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ζετακι,πραγματικο διαμαντι,αλλα 4 χιλιαρικα ρε φιλε δεν τα εδινα ουτε με σφαιρες γι`αυτο το μηχανακι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Αφού θα πας που θα πάς , φέρε μαζί κι ένα vtr 250 .......xixixi που θέλω εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Αφού θα πας που θα πάς , φέρε μαζί κι ένα vtr 250 .......xixixi που θέλω εγώ Παραγγελίες από Γιαπωνία εδώ κάνουμε παδιά? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 χαχαχαχα πανέμορφο ο ζετακλα σου fazer63 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ζετακι,πραγματικο διαμαντι,αλλα 4 χιλιαρικα ρε φιλε δεν τα εδινα ουτε με σφαιρες γι`αυτο το μηχανακι. Πιστεύω ότι 400 άτομα θα είμασταν διατεθειμένα να τσοντάρουμε €10 έκαστος προκειμένου να βλέπουμε τα 2 σου μέτρα διπλωμένα πάνω στον μπόμπο. Μωρέ είσαι τρελός κοτζάμ μαντράχαλος να σου αρέσει το μπομπίδιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Παιδια τα γουστα πληρωνονται... Φυσικα και θα διαθεσει αρκετα λευτα! Φιλε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Πιστεύω ότι 400 άτομα θα είμασταν διατεθειμένα να τσοντάρουμε €10 έκαστος προκειμένου να βλέπουμε τα 2 σου μέτρα διπλωμένα πάνω στον μπόμπο. Μωρέ είσαι τρελός κοτζάμ μαντράχαλος να σου αρέσει το μπομπίδιο; :tooth: και που να μ`εβλεπες καποτε που το ειχα παρει και βολτα απο ενα φιλο και εκανα γυρω-γυρω στα ταμπουρια χα χα χα,βρισκανε τα ποδια μου στον δρομο. περα απο την πλακα φυσικα και δεν εννοω οτι θα το παρω εγω προσωπικα αλλα ο οποιοσδηποτε και το ζητημα ειναι οτι τα 4 χιλιαρικα ειναι φοβερα μεγαλο ποσο για ενα τετοιο μηχανακι.τελοσπαντων ο καθενας πραττει αναλογως με την τσεπη του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες