Jump to content
jpritanis

θέλω να φέρω ένα ζετάκι από ιαπωνία

Recommended Posts

Ποσο δύσκολο να είναι άραγε..Ποσο θα είναι τα μεταφορικά του.Τελωνείο θα περάσει?? άδεια θα βγάλει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετοιμασε το ζεστο χρημα, και ψαξε εδω να βρεις κατι αναλογο. Αμα ειναι και φτιαγμενο...ακομα καλύτερα.

http://www.car.gr/cl...photos/3304002/

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι

Τροποποιήθηκε από τον johnjohn2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν σε συμφερει, σε καμια περιπτωση. Ασε που δεν ξερω αν θα βρεις κουτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε γ....ο αξίζει όμως. Kαινούργιο θα βρω σίγουρα μιας και τα πουλάνε εκεί όπως εδώ αγοραζουμε το sh 150 π.χ.http://www.honda.co.jp/Monkey/special/

Τροποποιήθηκε από τον jpritanis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1100+ Honda Monkey στην διάθεσή σου...και δεν έχω ποστάρει τις διάφορες παραλαγές,όπως Monkey Baja κλπ.Όλα μαζί στο site θα είναι σίγουρα κοντά στα 1500

Τιμές; Να πάθεις εγκεφαλικό! Κατάσταση; Πολλά έχουν κάνει κάτω απο 500 χιλιόμετρα! Και ναι,η εταιρία αυτή στο στέλνει-αν πραγματικά το θέλεις-Ελλάδα.

Αλλά θα πρέπει να σκάσεις τρελά λεφτα,να το ξέρεις!

http://motorcycle.goobike.com/

Εdit:Σε πάω αρχική σελίδα γιατι το link πριν δε δούλευε.Ψάξε στον κατάλογο μοντέλων,θα βρείς ο,τι θες

Κοιτάξτε εδώ,13.500 δολλάρια το πουλάει

8800745B3011041300200.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ωραίο το site αλλα γιατί να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά αφού το monkey καινούργιο στην ιαπωνία έχει 2100 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολα να βγαλεις πια αδεια σε κατι που το φερνουν με τις ηλιθιες προδιαγραφες της ΕΕ .

Συν μεταφορικα(ρωτας απο εκει που θα το αγορασεις) συν το οποιο ποσο του τελωνειου .

Βρες ενα μεταχειρισμενο , παιζει ενα που το εχει φιλος μηχανικος με ελαχιστα πραγματικα χλμ αν θελεις στο στελνω πμ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ νόμιζα ότι θέλεις ζετάκι σαν αυτό του μιχαλάκη... :_zeppelin: και λέω τόσες έχει εδώ, γιατί να μπει σε τέτοιο κόπο και τέτοια έξοδα... :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ωραίο το site αλλα γιατί να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά αφού το monkey καινούργιο στην ιαπωνία έχει 2100 ευρώ

Δυστυχώς το προσπάθησα πρίν από τρία χρόνια μ το μηχανάκι μαζί με μεταφορικά και εκτελωνιστικά έβγαινε γύρω στα 3000 ευρώ αλλά ΔΕΝ έβγαζε αριθμό λόγω προδιαγρφών, τελίκα το πήρα κούτα από ένα μαγαζί ΄στήν βουλιαγμένης στο μετρό που ειδικέυεται σε αυτές τις εισαγωγές μέσω γερμανίας ένατι 4100 ευρώ(βασικά το αντάλλαξα με το DRZ 400SM που είχα)΄Το ζετάκι είναι το νέο μοντέλο το ψεκαστό.Φωτό κάτωθι .Είναι μεγάλη καύλα και έχει βγάλει τα λεφτά του έχω κάνει 38000 χλμ με κατανάλωση 1.5 L/100.Το μόνο πρόβλημα και είναι καΙ βασικό γιατί δέν μπορείς να το αφήσεις από τα μάτια σου για το ...τόχασες σε χρόνο dt

dsc00125pv.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ζετακι,πραγματικο διαμαντι,αλλα 4 χιλιαρικα ρε φιλε δεν τα εδινα ουτε με σφαιρες γι`αυτο το μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού θα πας που θα πάς , φέρε μαζί κι ένα vtr 250 .......xixixi που θέλω εγώ

Παραγγελίες από Γιαπωνία εδώ κάνουμε παδιά? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ζετακι,πραγματικο διαμαντι,αλλα 4 χιλιαρικα ρε φιλε δεν τα εδινα ουτε με σφαιρες γι`αυτο το μηχανακι.

Πιστεύω ότι 400 άτομα θα είμασταν διατεθειμένα να τσοντάρουμε €10 έκαστος προκειμένου να βλέπουμε τα 2 σου μέτρα διπλωμένα πάνω στον μπόμπο.

Μωρέ είσαι τρελός κοτζάμ μαντράχαλος να σου αρέσει το μπομπίδιο; :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τα γουστα πληρωνονται... Φυσικα και θα διαθεσει αρκετα λευτα!

Φιλε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω ότι 400 άτομα θα είμασταν διατεθειμένα να τσοντάρουμε €10 έκαστος προκειμένου να βλέπουμε τα 2 σου μέτρα διπλωμένα πάνω στον μπόμπο.

Μωρέ είσαι τρελός κοτζάμ μαντράχαλος να σου αρέσει το μπομπίδιο; :pray:

:tooth: :tooth: :tooth:

και που να μ`εβλεπες καποτε που το ειχα παρει και βολτα απο ενα φιλο και εκανα γυρω-γυρω στα ταμπουρια χα χα χα,βρισκανε τα ποδια μου στον δρομο.

περα απο την πλακα φυσικα και δεν εννοω οτι θα το παρω εγω προσωπικα αλλα ο οποιοσδηποτε και το ζητημα ειναι οτι τα 4 χιλιαρικα ειναι φοβερα μεγαλο ποσο για ενα τετοιο μηχανακι.τελοσπαντων ο καθενας πραττει αναλογως με την τσεπη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα