_spyros_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Την πέμπτη μου έρχεται το Daytona sprinter 125. Τιμή 1195 € Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Αρκετά οικονομικό.MADE IN JAPAN.Δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Εμφανισιακά μια χαρά.Καλορίζικο όταν φτάσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Αρκετά οικονομικό.MADE IN JAPAN.Δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Εμφανισιακά μια χαρά.Καλορίζικο όταν φτάσει! τι made in japan λες ρε φιλε?απλα το ψεκαστο εχει ψεκασμο απο εταιρια ιαπωνικη (sumitomo) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_spyros_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αρκετά οικονομικό.MADE IN JAPAN.Δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Εμφανισιακά μια χαρά.Καλορίζικο όταν φτάσει! Ευχαριστώ πολύ. Καμία άλλη γνώμη...? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον _spyros_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) επηδει υπαρχουν πολα θεματα αν δεν κανω λαθος τα θεματα για το σπριντερ υπαρχουν μαζεμενα σε ενα τοπικ στην κατηγορια μεχρι 125cc οτι λενε για το 50 ισχυει και για το 125 ακριβως (ειναι ακριβως ιδια μονο η μηχανη αλαζει) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον -Giorgos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Το έχει ένας φίλος. Σαν μηχανάκι δεν είναι άσχημο. Το μοτέρ αν το προσέχεις με τα sevice στην ώρα του δεν θα σου πάθει τίποτα. Τα πλαστικά του δεν μου αρέσανε τόσο γιατί μετά απο κάποια χιλιόμετρα τρίζουν. Κατά τα άλλα είναι ένα όμορφο και τίμιο μηχανάκι. Με το καλό να το πάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Συνηθως ρωτανε γνωμη πριν αγορασει κανεις αλλα anyway. Για τα λεφτα του καλο ειναι αλλα προσωπικα μ αυτα τα λεφτα θα πηγαινα για μεταχειρο cbr 125 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_spyros_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Άλλη μια ερώτηση. Τί χαρτιά χρειάζονται για να ασφαλίσω το μηχανάκι? Και τί τιμές κυμαίνονται τα ασφάλιστρα? Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Το διπλωμα σου κι η αδεια κυκλοφοριας. Οσο για τα ασφαλιστρα αναλογως το αν εισαι νεος οδηγος, πολη που μενεις, παλαιοτητα μηχανης κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Αρκετά οικονομικό.MADE IN JAPAN.Δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Εμφανισιακά μια χαρά.Καλορίζικο όταν φτάσει! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου αρέσει που το γράφεις και με κεφαλαία Από πότε είναι made in japan οι γκοργκολοκατασκευές ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου αρέσει που το γράφεις και με κεφαλαία Από πότε είναι made in japan οι γκοργκολοκατασκευές ; δεν πηραν χαμπαρια ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες