Jump to content
tsiliha

ξυλοδαρμος μοτοσικλετιστη στο Αμερικα

Recommended Posts

Αν ειχε εντουρο θα συνεχιζε...

Αν ήθελε συνέχιζε και με αυτό.Απλά σταμάτησε όπως τον κόβω γιατί χέστηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φαντάζομαι με το ίδο σκεπτικό που έχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως όνο με Βια ληστείες και άλλα θα αποδοθεί αίσθημα δίκαιου στον σκλαβωμένο ΛΑΟ....

Υπαρχει και η λοβοτομη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με prosvales Gen Marcus... :cry: προσβολα ...

btw Μανώλη

ΒΙΜΑΑΝΙΚΑ ΣΑΑΣΤΡΑ χτες ο λιακο ! αν κάποιο απο τα υπόλοιπα βιβλια του πακετου τα εχεις, χάρισε τα παλια σε οποις θελεις να τους κάνεις δωρο !

ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας ελεος δηλ ότι και να έκανε απο την στιγμή που παραδόθηκε ΤΕΛΟΣ χειροπέδες και μέσα δηλ δεν μπορω να το καταλάβω το ξυλοφόρτομα.... κανονικά πρπει να τους ξυλόσουν και τους 6 και να τους βάλουν και μέσα αυτοι δεν ειναι μπάτσοι δολοφόνοι ειναι....

κρατάω μια πισηνη μήπως χτυπησε κανα γυναικα παιδι σε κόκκινο και δεν σταμάτησε και έτυχε το παιδι - γυναίκα να ειναι γυναικα/κορη κανενος απο υατους τους 6 που ρίξανε τις φάπες αλιως ειναι πραγματικός κύνδηνος χειρότεροι απο αυτον που πιάσανε

όπως το ξύλο που έφαγε ο ΟΥΚ (οχι πως έπρεπε να φάει )

Τροποποιήθηκε από τον Lektikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει και η λοβοτομη

??? ???

εε δεν το πιάνω ????

υπάρχει και η αλλαγή φύλου....

:waycon1:

τωρα που το ξαναείδα καμια 10ρια φορές πρεπει και να μάθουμε τι έκανε δηλ για 1-2 φανάρια αποκλείτε να αντιδράσαν με τόσο θυμό κατι άλο πρεπει να έχει παίξε κάτι χοντρο

απο την άλλη θα επιμένω απο την στιγμή που παραδόθηκε είναι φάουλ οι αστυνομικοί

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήθελε συνέχιζε και με αυτό.Απλά σταμάτησε όπως τον κόβω γιατί χέστηκε.

http://youtu.be/4vPlDNOhqjI

:cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ass be hurting for a month...go 70 or you will be violated...Πρέπει να πω ότι έχουν βαριά πρόστιμα στην Αμερική... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλες οι πράξεις που φαίνονται στο βίντεο είναι παράνομες. Ο νόμος το λέει ότι αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί είναι παράνομο. Αυτό δε χωράει ούτε γνώμες ούτε αμφισβήτηση. Επίσης ο τύπος με το μηχανάκι σίγουρα τσογλάνι είναι αφού δεν σταμάτησε σε έλεγχο και σίγουρα δεν ξέρουμε τι είχε κάνει ούτε το ποινικό του μητρώο. Κανένα κείμενο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα δεν λέει με σαφήνεια τι είχε κάνει κ τον κυνηγούσαν.Μπορεί να ήταν κ το καλύτερο παιδί. Παράνομος όμως ήταν και αυτός και σίγουρα επικίνδυνος για αθώους.

Τώρα όσον αφορά την προσωπική μου άποψη. Δεν τους επικροτώ αλλά στα π@π@για μου αν τον βάρεσαν. Αν εγώ κάνω πέντε μακακίες και γίνω επικίνδυνος για αθώους, αν με πιάσουν μπορεί και να χρειαστώ δυο τρεις ψηλές. Όταν είσαι αντικοινωνικός ίσως πρέπει να πάρεις μια ιδέα της συμπεριφοράς σου , πάνω σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα οι αστυνομικοι εχουν Ελληνικες ριζες...αλλιως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τον χτυπησαν αλλοι πολιτες αλλου κρατους.Αισχος κατω η Βουλη κατω ο σαμαρας...παλιοεγκαθετοι της Μέρκελ.Ζητω το Ελληνικο τραγουδι...ΜΠαοκ ρε! :crazy::hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μετά από αυτά που είπε και ο δεύτερος αστυνομικός...δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα πέρασε μετά και στο κελί ο πιτσιρικάς...θα τον βρήκαν και αναίσθητο από το Taser.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατάλαβα ότι οι αστυνομικοί στην Φλόριντα είναι εντελώς ερασιτέχνες.

Που πας ρε καραμήτρο.. έχει κάμερα το περιπολικό!

Βγες σαν άνθρωπας από το όχημα, κέρασε τον έναν καφέ, βάλτου χειροπέδες και πήγαινε τον στο τμήμα. Βάλτον εκεί σε μια γωνιά και ξέσκισε τον στο ξύλο. Μετά βγάλτον φωτογραφίες, καθάρισε στο φώτοσοπ την ζημιά και άφησε τον υπεύθυνο τύπου της αστυνομίας να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ποτε οι μπατσοι εχουν παρει εργολαβια κ την δικαστικη εξουσια;

δυο σε ενα ..με αυτο τον τροπο μειωνεις εξοδα απο δικαστες δικηγορους κτλ και εκδικαζετε και η περιπτωση τσακ μπαμ.

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το βίντεο είναι fake.

Είναι λογικό κάμερα μέσα στο ίδιο το περιπολικό να γράφει τα συμβάντα και να μην το κάνανε delete οι αστυνομικοί;;;

Και πες ότι δεν το διέγραψαν.Το δώσανε μετά σαν κότες στον παθόντα ξέροντας ότι θα δημοσιευθεί και θα έχουν ύστερα φασαρίες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι παράλογο και μόνο που το συζητάτε μερικοί?

Ότι και να έκανε ο μηχανόβιος ή ο οποιοσδήποτε από μια μικρομακακία μέχρι φόνο, από τη στιγμή που παραδίνετε δεν έχουν δικαίωμα να απλώσουν χέρι πάνω του, κανένα απολύτως δικαίωμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αδίκημα τους (των μπάτσων) είναι απείρως πιο σοβαρό από αυτό του μοτοσικλετιστή.

Ρε γαμώτο μου εδώ στον πόλεμο έτσι και παραδοθείς σε φροντίζουν οι εχθροί σου και εδώ δίνετε κάποιοι άλλοθι στους μπάτσους θα τρελαθούμε τελείως.

Με αυτή την λογική να δίνουμε σφαλιάρες στα παιδιά μας αν κάνουν κάτι που δεν αρμόζει στην ηθική μας.

και για την ιστορία...

βρίσκομαι στον ηλεκτρικό Φαλήρου και ανεβαίνω την γέφυρα που θα με βγάλει στην παραλιακή (Ποσειδώνος) λίγα μέτρα πριν από δεξιά στροφή (όλο ευθεία θα με βγάλει στην πλατεία ιπποδαμίας - Πειραιά, για όσους ξέρουν).

Τη γέφυρα την ανεβαίνω όλη σούζα και βγαίνω δεξιά λωρίδα παραλιακή χωμένος να πάρω τη στροφή (ξέρω ξέρω, κάγκουρας, αλήτης μηχανόβιος, εγκληματίας κλπ κλπ), αφού παίρνω την στροφή (ο δρόμος είχε μόλις φρεσκοασφαλτωθεί τότε) και κάνω το κέφι μου / μακακία μου, κόβω ταχύτητα κάτω από το όριο (δεν έχει πλάκα η ευθεία) και κινούμε στην πορεία μου μέχρι που ακούω σειρήνες. Κοιτάω τους καθρέφτες, μάλλον για μένα ήταν, τι να κάνω μάλλον με είδαν βγαίνοντας παραλιακή, οκ. Βγάζω φλας κάνω δεξιά και σταματώ σε άνοιγμα του δρόμου 300μέτρα πιο κάτω. Πάω να βγάλω τα χαρτιά μου, έρχεται ο αστυφήλαξ με αρπάζει με σέρνει από τη μηχανή και με πετάει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου βάζει χειροπέδες και βουρ για ασφάλεια αφού με σπρώχνει στο πίσω κάθισμα. Επίσης μου παίρνει και τα κλειδιά της μηχανής την οποία καβάλησε ξεκράνοτος και έφερε μέχρι την ασφάλεια Πειραιά (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο) συνοδεία του περιπολικού. Η αιτία αυτής τους της συμπεριφοράς ότι και καλά τους είδα και προσπάθησα να διαφύγω.

Βρε γίδι αν αποφάσιζα να την κάνω θα σταματούσα μετά από 500 μέτρα (τόση είναι η απόσταση που διένυσα πριν τους πάρω χαμπάρι) ή θα αποφάσιζα να την κάνω ενώ φαίνεται η πινακίδα μου και σας οδηγεί κατευθείαν σπίτι μου ????? και στην τελική βρε τραχανά ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με συλλάβεις με αυτό τον τρόπο ενώ δεν είχα καν ιδέα τι συμβαίνει και δεν προβάλω καμία αντίσταση.

Άντε με τους αμόρφωτους που τους δίνουν μια εξουσία και την παίζουν Θεοί. Σίγουρα υπάρχουν και παιδιά τζιμάνια αλλά στο συγκεκριμένο επάγγελμα είναι μειοψηφία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο θα φταιει

http://www.mybike.gr/topic/62539-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%ad-party/page__st__45

σορι για το οφ τοπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι παράλογο και μόνο που το συζητάτε μερικοί?

Ότι και να έκανε ο μηχανόβιος ή ο οποιοσδήποτε από μια μικρομακακία μέχρι φόνο, από τη στιγμή που παραδίνετε δεν έχουν δικαίωμα να απλώσουν χέρι πάνω του, κανένα απολύτως δικαίωμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αδίκημα τους (των μπάτσων) είναι απείρως πιο σοβαρό από αυτό του μοτοσικλετιστή.

Ρε γαμώτο μου εδώ στον πόλεμο έτσι και παραδοθείς σε φροντίζουν οι εχθροί σου και εδώ δίνετε κάποιοι άλλοθι στους μπάτσους θα τρελαθούμε τελείως.

Με αυτή την λογική να δίνουμε σφαλιάρες στα παιδιά μας αν κάνουν κάτι που δεν αρμόζει στην ηθική μας.

και για την ιστορία...

βρίσκομαι στον ηλεκτρικό Φαλήρου και ανεβαίνω την γέφυρα που θα με βγάλει στην παραλιακή (Ποσειδώνος) λίγα μέτρα πριν από δεξιά στροφή (όλο ευθεία θα με βγάλει στην πλατεία ιπποδαμίας - Πειραιά, για όσους ξέρουν).

Τη γέφυρα την ανεβαίνω όλη σούζα και βγαίνω δεξιά λωρίδα παραλιακή χωμένος να πάρω τη στροφή (ξέρω ξέρω, κάγκουρας, αλήτης μηχανόβιος, γες γιου αρ. εγκληματίας κλπ κλπ), αφού παίρνω την στροφή (ο δρόμος είχε μόλις φρεσκοασφαλτωθεί τότε) και κάνω το κέφι μου / μακακία μου, κόβω ταχύτητα κάτω από το όριο (δεν έχει πλάκα η ευθεία) και κινούμε στην πορεία μου μέχρι που ακούω σειρήνες. Κοιτάω τους καθρέφτες, μάλλον για μένα ήταν, τι να κάνω μάλλον με είδαν βγαίνοντας παραλιακή, οκ. Βγάζω φλας κάνω δεξιά και σταματώ σε άνοιγμα του δρόμου 300μέτρα πιο κάτω. Πάω να βγάλω τα χαρτιά μου, έρχεται ο αστυφήλαξ με αρπάζει με σέρνει από τη μηχανή και με πετάει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου βάζει χειροπέδες και βουρ για ασφάλεια αφού με σπρώχνει στο πίσω κάθισμα. Επίσης μου παίρνει και τα κλειδιά της μηχανής την οποία καβάλησε ξεκράνοτος και έφερε μέχρι την ασφάλεια Πειραιά (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο) συνοδεία του περιπολικού. Η αιτία αυτής τους της συμπεριφοράς ότι και καλά τους είδα και προσπάθησα να διαφύγω.

Βρε γίδι αν αποφάσιζα να την κάνω θα σταματούσα μετά από 500 μέτρα (τόση είναι η απόσταση που διένυσα πριν τους πάρω χαμπάρι) ή θα αποφάσιζα να την κάνω ενώ φαίνεται η πινακίδα μου και σας οδηγεί κατευθείαν σπίτι μου ????? και στην τελική βρε τραχανά ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με συλλάβεις με αυτό τον τρόπο ενώ δεν είχα καν ιδέα τι συμβαίνει και δεν προβάλω καμία αντίσταση.

Άντε με τους αμόρφωτους που τους δίνουν μια εξουσία και την παίζουν Θεοί. Σίγουρα υπάρχουν και παιδιά τζιμάνια αλλά στο συγκεκριμένο επάγγελμα είναι μειοψηφία.

Και που ξέρουμε αν εισαι παιδοφιλος ή αν δεν είσαι? και λίγα σου κάμανε. :crazy:

:lock:

Τροποποιήθηκε από τον Lektikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα όσον αφορά την προσωπική μου άποψη. Δεν τους επικροτώ αλλά στα π@π@για μου αν τον βάρεσαν. Αν εγώ κάνω πέντε μακακίες και γίνω επικίνδυνος για αθώους, αν με πιάσουν μπορεί και να χρειαστώ δυο τρεις ψηλές. Όταν είσαι αντικοινωνικός ίσως πρέπει να πάρεις μια ιδέα της συμπεριφοράς σου , πάνω σου.

Αυτα ειναι αντρίκια λογια που δεν πρεπει να λεγονται / γραφονται εδω μεσα...γιατι...

Στοργη και προδερμ στον συντροφο μοτοσυκλετιση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου δεν τον πυροβολησαν ή δεν του κλωτσησαν τη μηχανη σε κανενα γκρεμο παλι καλα!

O θεος τιμωρος με το σήμα της εξουσιας στο μπρατσο εκανε παλι το θαυμα του ...... :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η μαλ@@@. Σταματα. Φαε το πρόστιμο ή δεξου τον έλεγχο. Αμα περνάς κόκκινα χεσμένος, φυσικά εισαι καραύποπτος.

2η μαλ@@@. Μπατσε, οτι και να έκανε δεν είσαι ο dredd.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Αμέρικα αν δεν δίνεις τα χέρια σου εκεί που στα ζητάνε είναι από μονος του αρκετός λόγος για να στην αναψουν.

Εγώ κατάλαβα ότι οι αστυνομικοί στην Φλόριντα είναι εντελώς ερασιτέχνες.

Που πας ρε καραμήτρο.. έχει κάμερα το περιπολικό!

Βγες σαν άνθρωπας από το όχημα, κέρασε τον έναν καφέ, βάλτου χειροπέδες και πήγαινε τον στο τμήμα. Βάλτον εκεί σε μια γωνιά και ξέσκισε τον στο ξύλο. Μετά βγάλτον φωτογραφίες, καθάρισε στο φώτοσοπ την ζημιά και άφησε τον υπεύθυνο τύπου της αστυνομίας να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Αρκεί να ξέρεις να κάνεις φώτοσοπ, όχι ερασιτεχνικές μαλακίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα