Jump to content
tuning

βοηθεια για ονομα μαγαζιου

Recommended Posts

Καταρχην καλες δουλειες...

δευτερον εχω σουβλακερι πιτσαρια κτλ στην ελευσινα κ δουλευω με πολυ κοσμο που ειναι σε εργοστασια κτλ..το μαγαζι ειναι απο το 1958 εκει το ειχε ο παππους το πηρε ο πατερα κ παει καπως ετσι!!τωρα που ειπες με τον καφε!!εγω εκανα προσφορες κ παω μαμιοντας δοξα τον θεο..! :pray:

1)ο καφες ειναι mollinari και τον δινω 1.30 ειτε ειναι esspeso ειτε cappuccino..φραπογαλα ελληνικους 1 ευροπουλο..τωρα εχω κανει τα εξης!με ενα 2ευρωπουλο οτι καφε θες μαζι με ενα σφολιατοειδες ξερω δεν θα εχεις το τρελο κερδος αλλα μια παριμια λεει η φτηνια φερνει τον παρα...μπορει να μην εχω το 50λεπτο πχ κερδος κ να εχω 20λεπτα αλλα πουλαω 50 καφεδες παραπανω ετσι...κ εφοσον εχεις σταση διπλα σου κ ειναι περασμα εκμεταλευσουτο!!

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΙΛΕ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε ευχαριστω

δεν ξερω για την περιοχη σου αλλα εκει που ειμαι εγω δυσκολα γινεται κατι τετοιο

οι τιμες στον εσπρεσο πακετο παιζουν απο 1 ευρω εως 2 και ακου τι γινεται τωρα,αυτοι που πουλανε φθηνο καφε του τυπου 1 ευρω δεν εχουν δουλεια αυτους που βλεπω τουλαχιστον ενω οι αλλοι που πουλανε απο 1,5 και πανω εχουν

μην με ρωτησεις πως γινεται αυτο δεν ξερω

στην αρχη σκεφτηκα και εγω να τον βαλω κατω απο 1,5 αλλα βλεποντας ολα αυτα τον εβαλα 1,7 με δωρο το νερο

παιζει και ρολο ποσο αγοραζεις τον καφε και την σφολιατα ,σε εμενα ειναι ακριβα και τα 2 καθοτι θεωρουνται και ειναι απο τα καλυτερα της αγορας οποτε το 1.30 με σφολιατα ειναι κοματακι δυσκολο ,για να γινει αυτο θα πρεπει να επιλεξω εναν φθηνο καφε και μια φθηνη σφολιατα ,πραγμα που εγω δεν το κανω για κανεναν λογο προτιμω αυτο που θα δωσω να ειναι ποιοτικα ελεγμενο και σωστο παρα να ειναι β.αυτο βεβαια ισχυει για το οτιδηποτε εχω μεσα

σε καμια περιπτωση δεν υπονοω κατι για τα δικα σου προιοντα ετσι?? κανουμε γενικη κουβεντα

ααα που εισαι υπαρχει και η αλλη παροιμια που λεει η φτηνια τρωει τον παρα (χιουμορ κανω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.30 μονο ο καφες..2.00 μαζι με τυροπιτα κτλ..θα σου στειλω καποια στιγμη απο που τα προμηθευομαι να ριξεις μια ματια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στειλε μου πμ οταν δεις ποσο παιρνεις τον καφε για να σου πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στειλε μου πμ οταν δεις ποσο παιρνεις τον καφε για να σου πω

Φιλε μου καλες δουλειες

Σου ειχα γραψει να εισαι προσιτος στις τιμες αλλα οχι φτηνος. Η τιμη σε μια υπηρεσια ή σε ενα προϊον ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταξεις.Πανω απο ολα ποιοτητα και καλο σερβις Αν προσπαθησεις να τραβηξεις κοσμο με την τιμη θα υποχρεωθεις να κατεβασεις τα στανταρ στις αλλες δυο παραμετρους και το μαγαζι σου σε βαθος χρονου θα μαραζωσει.

Ενα αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι να δημιουργησεις πελατολογιο Οι τροποι ειναι πολλοι και δεν λεγονται σε ενα σχολιο Ενδεικτικα θα αναφερω δυο τρεις Δειξε ενδιαφερον για τον συχνο πελατη σου Ενα μικρο κερασμα μια στο τοσο.προσοχη οχι υπερβολες.Προσπαθησε να μαζεψεις στοιχεια των συχνων πελατων σου Θα σου φανουν χρησιμα στο μελλον.

ΥΓ δεν θελω να σου κανω τον δασκαλο αλλα καμια φορα απο μια "κουταμαρα" που ακουμε μπορει να μας ερθει μια καλη ιδεα.Καλη τυχη, υπομονη και επιμονη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα

πολυ σωστα τα λες και αυτο προσπαθω να εξηγησω στον φιλο dimitrisla οτι δεν θελω να ριξω την πολυ καλη ποιοτητα που εχω για χαρη τις τιμης,ξερω οτι τωρα που ειναι αρχη θα δυσκολευτω αλλα θα κανω υπομονη

μεχρι στιγμης το δυσκολο ειναι να με "δοκιμασουν" αν γινει αυτο κατα 99% τους εχω κερδισει καθοτι ξερω τι πουλαω και μπορω να κοιταω τον αλλον στα ματια.

οσο για το κερασμα στην γειτονια???..........................

θυμασαι τον βεγγο σε μια παλια ταινια οπου εκανε τον σερβιτορο??? καπως ετσι ημουν και εγω τις πρωτες μερες....δεν εχω θεμα διοτι αυτο συγκινησε καποιους και πλεον ειναι καθημερινοι ,ε αυτοι μια φορα την βδομαδα θα τους κερασω κατι.

ετσι λειτουργω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα

πολυ σωστα τα λες και αυτο προσπαθω να εξηγησω στον φιλο dimitrisla οτι δεν θελω να ριξω την πολυ καλη ποιοτητα που εχω για χαρη τις τιμης,ξερω οτι τωρα που ειναι αρχη θα δυσκολευτω αλλα θα κανω υπομονη

μεχρι στιγμης το δυσκολο ειναι να με "δοκιμασουν" αν γινει αυτο κατα 99% τους εχω κερδισει καθοτι ξερω τι πουλαω και μπορω να κοιταω τον αλλον στα ματια.

οσο για το κερασμα στην γειτονια???..........................

θυμασαι τον βεγγο σε μια παλια ταινια οπου εκανε τον σερβιτορο??? καπως ετσι ημουν και εγω τις πρωτες μερες....δεν εχω θεμα διοτι αυτο συγκινησε καποιους και πλεον ειναι καθημερινοι ,ε αυτοι μια φορα την βδομαδα θα τους κερασω κατι.

ετσι λειτουργω

Μπροβο φιλε μου Εχω πελατες στο Χαλανδρι και οταν ανεβω να τους δω θα περασω να σου πω τα καλοριζικα και απο κοντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να έχω την βοήθεια σας. Έχω κολλήσει με την ονομασία του μαγαζίου μου. Στο μαγαζί μου πουλάμε οτι έχει σχέση με τρόφιμα από φρέσκα (κοτόπουλο,χοιρινό,γαλακτοκομικά,αλλαντικά κα), κατεψυγμένα (παστιτσιο, λαχανικά, κοτόπουλο, χοιρινό, μπουκίες, ψαρικά κα) μέχρι και ζυμαρικά, μπαχαρικά, όσπρια. Ψάχνω να βρώ μια ονομασία που να μυρίζει παράδοση καθώς η διακόσμηση μου είναι τέτοια και θέλω να περνά στ'αυτία του καταναλωτή πως εδώ μπορεί να βρεί όλα τα υλικά για να φτίαξει ή να μαγειρέψει εύκολα και οικονομικά.

Είχα κάποιες ιδέες που ίσως μπορείτε να μου πείτε ποία είναι η καλύτερα ή κάποια άλλη δικία σας εισήγηση.

Αλατοπίπερο - Γεύσεις - Η κουζίνα της μαμάς - Μαγειρικές αλχειμίες - Σπιτικά Μαγειρέματα - Σπιτική κουζίνα - Σπιτικό έδεσμα - Σπιτονοστιμίες Το φαγητό της μαμάς - Το φαγόνι της γεύσης - Μπακάλικο Όλα τα Καλά - Επίλεκτο αγνών προϊόντων - επι της ουσιας - περι ουσιας - Μπακάλικο Λίγο απ'όλα - Παντοπωλειο Γεύσεων - ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΌΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ - Εύκολα Μαγειρέματα

Εύχομαι να μην σας κούρασα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να έχω την βοήθεια σας. Έχω κολλήσει με την ονομασία του μαγαζίου μου. Στο μαγαζί μου πουλάμε οτι έχει σχέση με τρόφιμα από φρέσκα (κοτόπουλο,χοιρινό,γαλακτοκομικά,αλλαντικά κα), κατεψυγμένα (παστιτσιο, λαχανικά, κοτόπουλο, χοιρινό, μπουκίες, ψαρικά κα) μέχρι και ζυμαρικά, μπαχαρικά, όσπρια. Ψάχνω να βρώ μια ονομασία που να μυρίζει παράδοση καθώς η διακόσμηση μου είναι τέτοια και θέλω να περνά στ'αυτία του καταναλωτή πως εδώ μπορεί να βρεί όλα τα υλικά για να φτίαξει ή να μαγειρέψει εύκολα και οικονομικά.

Είχα κάποιες ιδέες που ίσως μπορείτε να μου πείτε ποία είναι η καλύτερα ή κάποια άλλη δικία σας εισήγηση.

Αλατοπίπερο - Γεύσεις - Η κουζίνα της μαμάς - Μαγειρικές αλχειμίες - Σπιτικά Μαγειρέματα - Σπιτική κουζίνα - Σπιτικό έδεσμα - Σπιτονοστιμίες Το φαγητό της μαμάς - Το φαγόνι της γεύσης - Μπακάλικο Όλα τα Καλά - Επίλεκτο αγνών προϊόντων - επι της ουσιας - περι ουσιας - Μπακάλικο Λίγο απ'όλα - Παντοπωλειο Γεύσεων - ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΌΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ - Εύκολα Μαγειρέματα

Εύχομαι να μην σας κούρασα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας.

Κατ'αρχας καλοριζικο κ καλες δουλειες !

Απ' οτι καταλαβα ψαχνεις ονομα που να χει σχεση με χωριο , υπαιθρο κ.α. Εχουμε και λεμε :

Χωριατικη κουζινα

Πισω στο χωριο

Γευσεις απ'την υπαιθρο

κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους...

Καλές δουλειές να έχεις φίλε.

Σου προτείνω να το ονομάσεις << Το Αγροτικό(ν) >>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα!Αν και καιρο αργοτερα απο την εναρξη του θεματος αυτου,ελπιζω να εχω και εγω καποια βοηθεια. Ανοιγω ενα καφε-ζαχαροπλαστειο  αλλα οχι με γλυκα ζαχαροπλαστειου(παστες τουρτες κλπ) αλλα ταψιου(διαφορα κεικ,μαφινς,μπραουνινγκς) τα οποια θα αλλαζουν ανα διαστηματα,κρυα σαντουιτς κτλ.! Ειναι αποκεντρο εντελως!Αλλα ειναι στην εξοδο της πολης(Ξανθη) και δεν υπαρχουν και πολλες εξοδοι της πολης,οποτε εχει και πολυ κινηση!Εχει στασεις  ΜΜΜ και μπουγατσατζιδικο ακριβως διπλα!Στο ονομα εχω κολησει ,ασχημα ομως.Ακουω προτασεις λοιπον και ο νονος κερασμενος για οποτε επισκεπτεται το μαγαζι!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα!Αν και καιρο αργοτερα απο την εναρξη του θεματος αυτου,ελπιζω να εχω και εγω καποια βοηθεια. Ανοιγω ενα καφε-ζαχαροπλαστειο  αλλα οχι με γλυκα ζαχαροπλαστειου(παστες τουρτες κλπ) αλλα ταψιου(διαφορα κεικ,μαφινς,μπραουνινγκς) τα οποια θα αλλαζουν ανα διαστηματα,κρυα σαντουιτς κτλ.! Ειναι αποκεντρο εντελως!Αλλα ειναι στην εξοδο της πολης(Ξανθη) και δεν υπαρχουν και πολλες εξοδοι της πολης,οποτε εχει και πολυ κινηση!Εχει στασεις  ΜΜΜ και μπουγατσατζιδικο ακριβως διπλα!Στο ονομα εχω κολησει ,ασχημα ομως.Ακουω προτασεις λοιπον και ο νονος κερασμενος για οποτε επισκεπτεται το μαγαζι!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δεν εχω δει ποτε ενα αντιστοιχο μαγαζι ρε παιδια που να λεγεται "Η πορδολυσσα"! (Πλακα κανω!! :) ) εγω θα προτεινα να το πεις " το Σερμπετοσπιτο".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες κατι που να προφερεται ευκολα να ακουγεται καλα και να εχει σχεση με καφε και γλυκο.

Τι θα ελεγες για

Sweet cofee;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλατε όλοι μέχρι στιγμής όπου το επικρατέστερο μέχρι τώρα είναι το sweet coffee...θα περιμένω να δω καποια ακόμα και θα επανέλθω :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλατε όλοι μέχρι στιγμής όπου το επικρατέστερο μέχρι τώρα είναι το sweet coffee...θα περιμένω να δω καποια ακόμα και θα επανέλθω :thumbsup:

το νου σου μην διαλεξεις ονομα που να ειναι καμιας εταιρειας και σε κυνηγανε μετα αχαχχα:thumbsup:

επισης

1.coffee block...

2. Café la sweet (γαλλικα)

3.Café au lait  (γαλλικα)

4. le petit cafe (γαλλικα)

5. destiny (κατι ακυρο)

6. nirvana (κατι ακυρο)

βασικα τι υφος θα εχει το μαγαζι?

θα ειναι καφε γλυκο με ησυχο στυλ προς το κυριλε?

θα ειναι στεκι φοιτητων ?

θα ειναι παιχνιδαδικο με οθονες για αγωνες και ετσι?

και ακομα τι αποχρωσεις επιπλων θα εχει? ξυλινα ? πλαστικα?

τι βιτρινα θα εχει? μεγαλη τζαμαρια? μικρα παραθυρα ξυλινα και ετσι?

τι χρωμα ειναι βαμμενο?

και τι εχει απο εξω? πετρα τοιχος κλπ.

με ολες τις παραπανω πληροφοριες θα εδινα ενα πιο σωστο ονομα ισως.(οσο και να σου φαινεται περιεργο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νου σου μην διαλεξεις ονομα που να ειναι καμιας εταιρειας και σε κυνηγανε μετα αχαχχα:thumbsup:

επισης

1.coffee block...

2. Café la sweet (γαλλικα)

3.Café au lait  (γαλλικα)

4. le petit cafe (γαλλικα)

5. destiny (κατι ακυρο)

6. nirvana (κατι ακυρο)

βασικα τι υφος θα εχει το μαγαζι?

θα ειναι καφε γλυκο με ησυχο στυλ προς το κυριλε?

θα ειναι στεκι φοιτητων ?

θα ειναι παιχνιδαδικο με οθονες για αγωνες και ετσι?

και ακομα τι αποχρωσεις επιπλων θα εχει? ξυλινα ? πλαστικα?

τι βιτρινα θα εχει? μεγαλη τζαμαρια? μικρα παραθυρα ξυλινα και ετσι?

τι χρωμα ειναι βαμμενο?

και τι εχει απο εξω? πετρα τοιχος κλπ.

με ολες τις παραπανω πληροφοριες θα εδινα ενα πιο σωστο ονομα ισως.(οσο και να σου φαινεται περιεργο)

πολυ ευχαριστως να σου δωσω καποια δεδομενα

νεανικο υφος και οχι με πολλα τραπεζοκαθισματα λογω μικρου χωρου.Το προοριζαμε για καθαρα take away αλλα λογου γραφειοκρατιας αυτο γινεται πλεον μονο αν εισαι πρατηριο αρτου.(κουφο ε;)

στεκι φοιτητων οχι δεν το βλεπω

ουτε οθονες,τηλεορασεις κλπ

θα εχει το μαυρο χρωμα σε καποια σημεια για να τονιστει απο τον δρομο,δεν το εχουμε δει τι ακριβως ττραπεζια κλπ θα εχει

η βιτρινα ειναι μια μεγαλη τζαμαρια

απο εξω εχει μαρμαρο ασπρομαυρο.

προτιμω ενα ονομα μιας λεξης και θα θελα να εχω και ελληνικο ακομα.οχι απαραιτητα.

λογω οτι ειναι στο φαναρι πριν βγεις απο την πολη λεμε να το πουμε και EXIT.επισης και το ΝΙΡΒΑΝΑ που ειπες μαρεσει,γιατι ομως ακυρο?

δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζε αλλα ειναι ενα ονομα το οποιο προσδιδει την τοποθεσια που ειναι ,ευηχο και σου μενει.

αυτα.αναμενω και ευχαριστω που μπαινεις στον κοπο.

Τροποποιήθηκε από τον vaggs_4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι γωνια θα μπορουσες να το πεις γωνιακο αλλα πολυφορεμενο.

Κατι σε ελληνικο 

Οναρ. Ακρως ελληνικο

Περασμα. Παλι ελληνικο δεν μου καθεται καλα ομως

Πιτ στοπ. Με επιφυλαξη μηπως ειναι αλυσιδας ονομα γιατι καπου το εχω δει νομιζω.

Αρωμα. Καλο ακουγεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε μια φωτο να το καμαρωσουμε. 

καλη αρχη ευχομαι.

οταν θα ειναι ετοιμο.και φυσικα ειστε ολοι καλοδεχουμενοι!

Τροποποιήθηκε από τον vaggs_4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι γωνια θα μπορουσες να το πεις γωνιακο αλλα πολυφορεμενο.

Κατι σε ελληνικο 

Οναρ. Ακρως ελληνικο

Περασμα. Παλι ελληνικο δεν μου καθεται καλα ομως

Πιτ στοπ. Με επιφυλαξη μηπως ειναι αλυσιδας ονομα γιατι καπου το εχω δει νομιζω.

Αρωμα. Καλο ακουγεται

δεν ειναι γωνια οχι και εχει και ενα μετρο προς τα μεσα και δεν φαινεται η προσοψη αν δεν φτασεις στα 2 μετρα οπως παει το ρευμα του δρομου(μονης κατευθυνσης).

το αρωμα υπαρχει και σε αλλο μαγαζι

και το περασμα επισης και δεν λεει οπως ειπες και εσυ.

πιτ στοπ ειναι πολυ ιδιαιτερο και δεν..

Coffe Nest. πως ακουγεται.αλλα πιστευω οτι αντιπροσωπευει μονο τον καφε και οχι ολα τα αλλα που θα εχει το μαγαζι.

σκεψου κιολας οτι το μαγαζι ειναι εκει που μαζευονται καθε χρονο οι καρναβαλιστες για την μεγαλη παρελαση(5000+.(ασχετο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κόσμος ψιλοβαριέται τα ευφάνταστα ονόματα πλέον...

Θα σου έλεγα να εστιάσεις στην ποιότητα και να την συνοδεύσεις με το όνομά σου...

π.χ. Ζαχαροπλαστείο Πάτσης

Έτσι κάνεις και όνομα και αφήνεις σταθερό στίγμα....

"πάμε στου Πάτση" ή ραντεβού στου Πάτση....

Τώρα αν και καλά θες όνομα, φτιάχνεις σιροπιαστά κατά κύριο λόγο, άρα θα μου άρεσε το ΣΕΡΜΠΕΤΙ...!!!

Γλυκό, ειλικρινές και multicultural... λόγω τούρκικης προέλευσης της λέξης πιάνεις και τους Πομάκους... :winking: 

Εξηγείς τον τίτλο σε μια ωραία μικρή πινακιδούλα με το εξής...

Το Σερμπέτι / Sharbat ή Sherbet (Αραβικά: شربت Sharbt ), στα  Περσικά/ Ουρντού: شربت Sharbat και στα Τούρκικα: Şerbet,  είναι δημοφιλές ποτό της δυτικής και νότιας Ασίας που παρασκευάζεται από φρούτα ή πέταλα λουλουδιών και υπάρχουν αναφορές του  στο βιβλίο του Zakhireye Khwarazmshahi Gorgani στα Πέρσικα τον 12ο αιώνα.  Δημοφιλές σε Ινδούς, Μογγόλους και Οθωμανούς. Είναι γλυκό και σερβίρεται παγωμένο. Μπορεί να σερβιριστεί και σε συμπυκνωμένη  μορφή που τρώγεται με το κουτάλι,  ή να αραιωθεί με νερό. Οι τεχνικές παρασκευής του, ειδικά τα πέταλα λουλουδιών και ενδεχομένως το μέλι, (αν του βάλουν), ενδεχομένως να έχει σχέση και με το αρχαίο Υδρόμελον και ήταν διαχρονικά αγαπημένο ποτό και των Ελλήνων της Μ. Ασίας και της Πόλης. 

Την πινακίδα μπορείς να την έχεις σε ένα stand και δίπλα σφηνάκια με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕΡΜΠΕΤΙ...!!!
Κάτι αντίστοιχο μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα σε στυλ λικέρ τριαντάφυλλο με μπαχαρομυρωδικά 
και να κερνάς και τους πελάτες όταν μπαίνουν, σε φάση, welcome drink...!!! 

:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον Pappous Vatraxos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι ο δημιουργος του θεματος.

λοιπον φιλε μου μην κολλας στο ονομα,βρες καποιο που να σου αρεσει και βαλτο απλα φροντισε να προφερετε ευκολα.

δωσε βαση στην δουλεια σου και οχι στο ονομα,αν εισαι σωστος με καλα προιοντα και εισαι και καθαρος τοτε ειναι ολα καλα.

στα λεω εκ πειρας διοτι και εγω εσπαγα το κεφαλι μου για το ονομα και τελικα μετα απο 3+ χρονια πιστεψε με δεν εχει καμια σημασια,ο κοσμος με προτιμαει γιατι πλεον ξερει οτι θα φαει και θα πιει σωστα,αυτο να κανεις και ολα θα πανε καλα,απλα με το ανοιγμα του μαγαζιου σου να περιμενεις σκλαβια αγχος ΠΟΛΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ κτλ,πραγματα που δυστυχως δεν θα αποφυγεις,αλλα μην μασας αν τα κανεις ολα σωστα τοτε θα πανε ολα καλα.

σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι ο δημιουργος του θεματος.

λοιπον φιλε μου μην κολλας στο ονομα,βρες καποιο που να σου αρεσει και βαλτο απλα φροντισε να προφερετε ευκολα.

δωσε βαση στην δουλεια σου και οχι στο ονομα,αν εισαι σωστος με καλα προιοντα και εισαι και καθαρος τοτε ειναι ολα καλα.

στα λεω εκ πειρας διοτι και εγω εσπαγα το κεφαλι μου για το ονομα και τελικα μετα απο 3+ χρονια πιστεψε με δεν εχει καμια σημασια,ο κοσμος με προτιμαει γιατι πλεον ξερει οτι θα φαει και θα πιει σωστα,αυτο να κανεις και ολα θα πανε καλα,απλα με το ανοιγμα του μαγαζιου σου να περιμενεις σκλαβια αγχος ΠΟΛΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ κτλ,πραγματα που δυστυχως δεν θα αποφυγεις,αλλα μην μασας αν τα κανεις ολα σωστα τοτε θα πανε ολα καλα.

σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Πρεπει να σου ερθω για καφεδακι εσενα...Περναω καθημερινα απεξω και δεν εχω σταματησει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα