Jump to content
tuning

βοηθεια για ονομα μαγαζιου

Recommended Posts

καλορίζικο, βάλε στο κατάλογο κρέπα MyBike "Η Χιλιάρα"...σοκολάτα baileys μπισκότο παγωτό και μαρμελάδα black forest (εδώ εναλλακτικό γλυκό κουταλιού κεράσι)

σε χειμωνιάτικο "Roadblock" cheddar bacon πατάτες κεμπάπ σως και πεπερόνι (εδώ εναλλακτικό μεταλλαγμένο ντόπιο σαλάμι αέρος ? )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

προς το παρον απο τις 07 μεχρι τις 22.00

Λέω να περάσω μια βολτίτσα για καφεδιά. :grin:Αν και ένα πουλάκι μου είπε,οτι:η κρέπα σου είναι άπαιχτη.... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα ξερω ποιο ειναι το πουλακι

ευχαριστω γιαννακο για τα καλα σου λογια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η βαση ειναι χυλος αλλα δεν δειχνει τι εχει μεσα τα υπολοιπα φαινονται τι ειναι

το καλο ειναι το πως την φτιαχνουν :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η βαση ειναι χυλος αλλα δεν δειχνει τι εχει μεσα τα υπολοιπα φαινονται τι ειναι

το καλο ειναι το πως την φτιαχνουν :_unsure:

Φιλε tuning (δεν ξερω το ονομα σου), θελω κατα αρχην και πανω απ ολα να σου ευχηθω ολοψυχα καλη αρχή... Καφε απ οτι ειδα εχεις κλεισει τον Hausbrandt o οποίος ειναι κλασεις ανωτερος απ τον Dimello (πιο βαρυς βεβαια ο Hausbrandt)... Αν χτυπα ξυλο σου προκυψει καποιο θεμα με τον καφε ή τον προμηθευτη απο την εμπειρια που εχω θα σου προτεινα απ τους ακριβους να δοκιμασεις τον portioli (κορυφαιος κατα τη γνωμη μου) κι απ τους πιο οικονομικους τον Distillo (εξισου καλος αλλα αγνωστος στο ευρυ κοινο).

Ακομη αν θελεις να βαλεις και στον τομεα σοκολατα κατι πιο ψαγμενο ξεφευγοντας απο τα κλασσικα πλεον ΙΟΝ και Cadbury θα σου προτεινα να δοκιμασεις την Mombana (ειναι εξαιρετικη).

Φυσικα το προιοντα που σου προτεινω παραπανω τα εχω δουλεψει και εχουν προκυψει ΑΡΙΣΤΑ!! Επιφυλασσομαι να σε επισκεφθω συντομα αν και δεν μενω και πολυ κοντα!! Καλη επιτυχια και παλι ευχομαι.. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή αρχή και από εμένα!Είμαι fan της κρέπας και αν με βγάλει κάποια στιγμή ο δρόμος,θα περάσω για μια περιποιημένη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tuning δες αυτές εδώ τι κρέπες wtf...τι σκ@τά βάζουν μέσα ναούμε...

Bρε φρουκουμπίκου,ο 3ος τύπος στο 2:46 σαν να ξύνει σπατουλαριστά ντουβάρια κάνει και στο τέλος την διπλώνει,σαν κατωσέντονο.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε tuning (δεν ξερω το ονομα σου), θελω κατα αρχην και πανω απ ολα να σου ευχηθω ολοψυχα καλη αρχή... Καφε απ οτι ειδα εχεις κλεισει τον Hausbrandt o οποίος ειναι κλασεις ανωτερος απ τον Dimello (πιο βαρυς βεβαια ο Hausbrandt)... Αν χτυπα ξυλο σου προκυψει καποιο θεμα με τον καφε ή τον προμηθευτη απο την εμπειρια που εχω θα σου προτεινα απ τους ακριβους να δοκιμασεις τον portioli (κορυφαιος κατα τη γνωμη μου) κι απ τους πιο οικονομικους τον Distillo (εξισου καλος αλλα αγνωστος στο ευρυ κοινο).

Ακομη αν θελεις να βαλεις και στον τομεα σοκολατα κατι πιο ψαγμενο ξεφευγοντας απο τα κλασσικα πλεον ΙΟΝ και Cadbury θα σου προτεινα να δοκιμασεις την Mombana (ειναι εξαιρετικη).

Φυσικα το προιοντα που σου προτεινω παραπανω τα εχω δουλεψει και εχουν προκυψει ΑΡΙΣΤΑ!! Επιφυλασσομαι να σε επισκεφθω συντομα αν και δεν μενω και πολυ κοντα!! Καλη επιτυχια και παλι ευχομαι.. :afro:

το ονομα μου ειναι κωστας.

ευχαριστω για τις ευχες σου

οσο για τους καφεδες θα με συγχωρεσεις αλλα αυτοι που προτεινεις εμενα δεν μου κανουν παντα κατα την δικη μου αποψη και επειδη πριν απο αυτο το μαγαζι που εκανα ειχα καφετερια στο γαλατσι και εχω ψαχτει αρκετα.

οσο για την σοκολατα δεν θα σου πω τι εχω αλλα θα σου πω το εξης

ελα να σε κερασω μια κρεπα και να μου πεις αν σου αρεσει η σοκολατα (δεν ειναι ιον) και μετα θα σου πω ποια ειναι.

ααα και που εισαι ο ντιστιλο τον φερνει ο ντιμελο ειναι ιδια εταιρεια απλα τον βγαλανε για να αντεχει πιο πολυ στο take away

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ονομα μου ειναι κωστας.

ευχαριστω για τις ευχες σου

οσο για τους καφεδες θα με συγχωρεσεις αλλα αυτοι που προτεινεις εμενα δεν μου κανουν παντα κατα την δικη μου αποψη και επειδη πριν απο αυτο το μαγαζι που εκανα ειχα καφετερια στο γαλατσι και εχω ψαχτει αρκετα.

ελα να σε κερασω μια κρεπα και να μου πεις αν σου αρεσει η σοκολατα (δεν ειναι ιον) και μετα θα σου πω ποια ειναι.

ααα και που εισαι ο ντιστιλο τον φερνει ο ντιμελο ειναι ιδια εταιρεια απλα τον βγαλανε για να αντεχει πιο πολυ στο take away

Το ξερω οτι τους φερνει η ιδια εταιρεια και για τον απο πανω λογο στον προτεινα εναντυ του ντιμελο...

Αααα και μαλλον επειδη την αφησα καπως μετεωρη την εννοια σοκολατα μαλλον πρεπει να ξεκαθαρισω οτι εννοουσα ροφημα ετσι :crazy: :crazy:

Εμμ κι οταν λες οτι ο portioli ας πουμε δεν σου κανει εννοεις απο αποψη γευσης, ποιοτητας ή απο αποψη εξυπηρετησης προμηθευτη κλπ κλπ??

Ααα κι οσο για την κρεπα δεν παιζει να κερασεις, ειδικα την πρωτη φορα που θα ερθω στ μαγαζι.. Γρουσουζια ρε παιδακι μου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α οκ νομιζα οτι ελεγες σοκολατα για κρεπα

για την σοκολατα ροφημα ενα θα σου πω......hausbrandt δεν υπαρχει δευτερη πουθενα δοκιμασε καπου η ελα να κερασω και θα με θυμηθεις.

για τον πορτιολι απλα η γευση του ειναι κατωτερη απο τον haus οπου εχω

οσο για το κερασμα μην στεναχωριεσαι δεν παιρνω χαμπαρι απο αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tuning καλές δουλειές και απο μενα...

Φανατικός κρεπόβιος (για αυτο δε λεει να πέσει η μπάκα :crazy: ) θα σε επισκεφτω κάποια στιγμή. καθοτι απο νοτια προαστια μου πεφτεις λιγο μακρυα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................

........ μια κρεπα και να μου πεις αν σου αρεσει η σοκολατα (δεν ειναι ιον) και μετα θα σου πω ποια ειναι.

για την σοκολατα ροφημα ενα θα σου πω......hausbrandt δεν υπαρχει δευτερη πουθενα ....................

Μμμμμμμμ, :think: σκέφτομαι από τώρα την επόμενη παραγγελία μου. :dribble:

Για ξεκίνημα, μία αλμυρή κρέπα με λουκάνικο γαλοπούλας γεμιστό κλπ, συνεχίζουμε με μια γλυκιά με τσοκολάτα - καρύδα και για να μη μου κάτσουνε στο λαιμό, μια σοκολάτα ρόφημα να δούμε τί λέει από γεύση.

:vv:

Αλήτες, πείνασα. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxaxxa θα σκασεις στο φαι βρε και μετα να δω που θα σε τρεχω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:P Δεν παθαίνω τίποτα. B)

Παϊδάκια μήπως σκέφτεσαι να βάλεις? :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε λουκάνικα από τον Γιαμαχάκια να κόψεις κώλους :punk:

Που χάθηκε αυτός.

Πρέπει να βάλω παραγγελιά για την Πέμπτη. Μετσοβίτικα γεμιστά :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμμμμμμ, :think: σκέφτομαι από τώρα την επόμενη παραγγελία μου. :dribble:

Για ξεκίνημα, μία αλμυρή κρέπα με λουκάνικο γαλοπούλας γεμιστό κλπ, συνεχίζουμε με μια γλυκιά με τσοκολάτα - καρύδα και για να μη μου κάτσουνε στο λαιμό, μια σοκολάτα ρόφημα να δούμε τί λέει από γεύση.

:vv:

Αλήτες, πείνασα. :cry:

Ερχεται η σοδα αλλα μακρια απο εμας στο ρεψιμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα