tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ονόμασε το Cheddar Deli Pro....δώσε βάση στο καλό λιωμένο cheddar και εγώ θα έρχομαι κάθε μέρα.... το εχω υποψην αλλα ειναι ακριβο το μηχανημα και τωρα λεφτα υπηρχαν αλλα θα το βαλω σιγουρα Ακριβώς. Ο illy είναι κακός καφές απλά. Επίσης ο lavazza (cream de aroma) είναι ο καλύτερος καφές για πλαστικό ποτήρι κατά την άποψή μου. Ενώ οι άλλοι τρεις που αναφέρεις πρέπει να είναι σε φλιτζάνι όπωσδήποτε για να βγάλουν όλα τους τα αρώματα.Τότε είναι σαφώς ανώτεροι. Επίσης έχω ακούσει εξευτελιστικές τιμές για τον συγκεκριμένο. Σε 5 καφέδες θα έχεις βγάλει το κιλό για να καταλάβεις με την τιμή που λες. Εγώ τον συμπαθώ αρκετά αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον δουλέψουν όπως πρέπει για να γίνει καλός ή δεν έχουν καλές συνθήκες παρασκευής. Το πιο σημαντικό στον εσπρέσο είναι η μηχανή. Όσο πιο καλά δουλεύει η μηχανή τόσο πιο καλό καφέ θα πίνεις. Καλό καθάρισμα, καλό νερό χωρίς άλατα, ιδανική θερμοκρασία και πίεση καθώς επίσης και συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος. Όσον αφορά για το νερό μαζί με τον καφέ νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι δεν το εκτιμούν γιατί δεν τους ενδιαφέρει το νερό εφόσον θα πάνε κάπου που έχει νερό να πιουν. Θα ήταν προτιμότερο να τους το έδινες δωρεάν αν το ζητήσουν οι ίδιοι..Τότε θα τους αρέσει καλύτερα νομίζω! εχουν βγαλει χαρμανια για πακετο ολες οι εταιρειες πλεον.ποιον καφε εννοεις εξευτελιστικη τιμη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Τον lavazza εννοώ.. Τον δούλευα το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί κ η τιμή που τον παίρναμε ήταν κάτω απο 10 ευρώ το κιλό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 χαχχα μερικα εχουν γελιο λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα επειδη οι γυναικες αποφασιζουν για αυτα καθοτι μετα εχει μουρμουρα αν δεν περασει το δικο τους και εγω τα βαριεμαι αυτα Τσάμπα τη φαιά ουσία που ξοδέψαμε δηλαδή..... :P το μαγαζι ονομαστηκε τελικα caramello ασχετο αλλα ουτως η αλλως δεν με ενδιεφερε αυτο. απ' τα γραφόμενά σου όμως φαινόταν ότι παίζει σημαντικό ρόλο το όνομα. Πρόσεξε μην αναθέσεις και την πορεία του μαγαζιού στη γυναίκα (πυρ, γυνή & θάλασσα) :lol: ......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 ο lavaza που πίνω πάντα στο σπίτι τον qulitat rosa και σπάνιο τον χρυσό που είναι για κρέμα, μέχρι να μάθω να τον κάνω σωστά ή θα είχε λίγο ξινή γεύση ή θα καιγόταν. φυσικά η μηχανή μου είναι να την βάψω μπλέ και να την πετάξω αλλά με λίγο πειραματισμό και με μερικές συμβουλές απο την αδερφή μου που είχε κάνει κάτι σεμινάρια τα κατάφερα! ειδικά όταν πίεζα πολύ το χαρμάνι καιγόταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 ο lavaza που πίνω πάντα στο σπίτι τον qulitat rosa και σπάνιο τον χρυσό που είναι για κρέμα, μέχρι να μάθω να τον κάνω σωστά ή θα είχε λίγο ξινή γεύση ή θα καιγόταν. φυσικά η μηχανή μου είναι να την βάψω μπλέ και να την πετάξω αλλά με λίγο πειραματισμό και με μερικές συμβουλές απο την αδερφή μου που είχε κάνει κάτι σεμινάρια τα κατάφερα! ειδικά όταν πίεζα πολύ το χαρμάνι καιγόταν! Άρα λοιπόν, μπορεί να προμηθεύεσαι το ακριβότερο χαρμάνι και να το χαλάς στο φτιάξιμο, ενώ παράλληλα μπορεί να προμηθεύεσαι ένα σημαντικά φτηνότερο - που θα σου επιτρέπει να ρίξεις την τιμή πολύ για να είναι ελκυστικός στον κόσμο για το κάθε μέρα - και να τον φτιάχνεις super. Προσωπικά θα προσπαθούσα τη 2η εκδοχή έστω κι αν ταλαιπωριόμουν στην αρχή. Το αποτέλεσμα θα με δικαίωνε. Κωστή, η γενική ανέχεια του κόσμου, τους έχει οδηγήσει στο να περιορίσουν δραματικά τον ετοιματζίδικο καθημερινό καφέ. Πολλοί που πίνουν κυρίως φραπέ, τον φτιάχνουν πλέον μόνοι τους στο γραφείο..... το βλέπω εδώ μέσα, παλιά όλοι μ' ένα κύπελλο στο χέρι ερχόντουσαν, τώρα φτιάχνουνε φραπέ, γαλλικό, ελληνικό έχοντας όλα τα σύνεργα σ' έναν πάγκο. Γι' αυτό λοιπόν, νομίζω θα ήταν προτιμότερο να έχεις καλή τιμή ώστε να τον συμφέρει τον άλλον να παίρνει αντί να φτιάχνει. Σίγουρα η ποιότητα είναι επιθυμητή απ' όλους, αλλά αυτό σε συνδυασμό με την αναγκαστικά υψηλή τιμή δε βοηθάει το άλλο, δηλ. το "επί τη καταναλώσει το κέρδος" που λες ότι επιζητάς. Κι ένα τέτοιο μαγαζί έχει ανάγκη τον καθημερινό πελάτη κι όχι τον τυχαίο περαστικό. Εξάλλου, όλοι πλέον έχουν περιορίσει τα στάνταρ τους, όχι επειδή δεν ξέρουν ή δε θέλουν, αλλά επειδή δεν μπορούν. Δεν είναι ντροπή, είναι ανάγκη. Δικό σου το project, δική σου κι η απόφαση, αλλά σκέψου το καλά. Η φτήνεια τρώει τον παρά πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 όπως το λές κώστα. με το ίδιο χαρμάνι μπορείς υπο διαφορετικές συνθήκες να πάρεις πάρα πολλά αποτελέσματα, ρόλο παίζουν τα πάντα, αν έχει γίνει αφαλάτωση στην μηχανή, το μεγεθος που κόβει τους κόκκους το μηχάνημα σου, πόση ώρα μετά το κόψιμο τον κατανάλωσες (δεν κρατάει πάνω απο 20 λεπτά), πόσο γρήγορα τον σερβίρεις και σε τί τον σερβίρεις. μήν το πάς μακριά εδώ σπίτι με χάλια μηχανή και με το χαρμανι έτοιμο τριμμένο βλέπεις διαφορά με το που ανοίξεις το σακούλι και στους τελευταίους 5-6 καφέδες που θα σου βγάλει. ειδικά στην κρέμα όσο ξεθυμαίνει τόσο πέφτει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 ...ελπίζω να μην το κάνεις όπως οι άσχετοι στα Goody's με την παγωμένη σως cheddar...ακόμα το σκέπτομαι και γελάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 " Άριστα μικρογευματα " Καλες δουλειες να εχεις, αυτους τους δυσκολους καιρους ....και η τυχη με το μερος σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 " Άριστα μικρογευματα " Πώς φαίνονται τα αδιάβαστα αγόρια...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 ...τωρα πηγα πισω και ειδα! αααχχ αυτες οι γυναικες! :shoot: .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Αντί για "caramello" που ήδη έχετε αποφασίσει, μπορείς να το κάνεις και "creparello". Παραπλήσιο όνομα κι έχει σχέση με το μαγαζί :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) The Crepe Of Zorro ?? For Whom The Crepe Tolls Heaven & Crepes Crepe Awaits Diary Of A Crepman Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Αντί για "caramello" που ήδη έχετε αποφασίσει, μπορείς να το κάνεις και "creparello". Παραπλήσιο όνομα κι έχει σχέση με το μαγαζί :) Πολύ με αρέσει αυτό. Εύγε Κωστή. Το caramello δεν παραπέμπει καθόλου σε ταχυφαγείο τέτοιου είδους, αλλά σε ζαχαροπλαστείο, παγωτατζίδικο κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 να ξέρεις πάντως πως τις καλύτερες ιδέες σε αυτά τις έχουν οι γυναίκες. οπότε πιάσε τις φίλες σου και κάποια θα πετάξει το διαμάντι :P τί κερδίζω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Ειμαι και εγω της περιοχης..Θα το τιμησω το μαγαζακι δεοντως..Θα ξεχωριζει απο το θυριο που υπαρχει απεξω ;) Δεν εχω καταλαβει που θα ειναι ομως..Στο δρομο των εβερεστ προς την λεοφ. Πεντελης? Διπλα στο βιβλιοπωλειο ευριπιδης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Ειμαι και εγω της περιοχης..Θα το τιμησω το μαγαζακι δεοντως..Θα ξεχωριζει απο το θυριο που υπαρχει απεξω ;) Δεν εχω καταλαβει που θα ειναι ομως..Στο δρομο των εβερεστ προς την λεοφ. Πεντελης? Διπλα στο βιβλιοπωλειο ευριπιδης? Άν περιμένεις να δείς θηρίο θα χάσεις,με το παπί θάρχεται ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Πλακα πλακα το caramello παραπεμπει πιο πολυ σε καφετερεια.. Εγω θα προτεινα Crepalicious. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Ειμαι και εγω της περιοχης..Θα το τιμησω το μαγαζακι δεοντως..Θα ξεχωριζει απο το θυριο που υπαρχει απεξω ;) Δεν εχω καταλαβει που θα ειναι ομως..Στο δρομο των εβερεστ προς την λεοφ. Πεντελης? Διπλα στο βιβλιοπωλειο ευριπιδης? ανδρεα παπανδρεου 93 ειναι κατω χαλανδρι Άν περιμένεις να δείς θηρίο θα χάσεις,με το παπί θάρχεται ! ακριβως,παπι και ξερο ψωμι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 το ξερω οτι παραπεμπει σε κατι αλλο αυτο το ονομα αλλα απο κατω ακριβως απο το ονομα σε ομορφη διαταξη θα λεει crepa cafe δεν θα ειναι σκετο το ονομα γιατι οντως δεν θα ξερεις τι ειναι οσο για το ονομα που μπορει να θυμιζει κατι αλλο....... και το caramela ειναι μπουζουκια.... ειπα απο την αρχη οτι θελω να ξεφυγω απο τα κλασικα αναψυκτηρια,ακομα και στα χρωματα οπου οι περισσοτεροι εχουν μπεζ καφε λαχανι πορτοκαλι και τετοια,εγω εκανα αλλο στυλ,πιο κυριλε να το πω? πιο ξεχωριστο? πιο ομορφο? δεν ξερω,παω βαση του δικου μου σκεπτικου να διαφοροποιηθω ακομα και σε εμφανιση,δεν ξερω αν θα μου βγει πειραμα κανω αν εκανα αλλο ενα οπως τα πολλα αναψυκτηρια οπου εχει στην περιοχη θα ημουν χαμενος απο την αρχη,οχι οτι τωρα κερδισα αλλα εχω καποιες πιθανοτητες συμφωνα παντα με το δικο μου σκεπτικο. οσο για τον καφε θα με συγχωρεσετε αλλα φθηνο και καλο δεν γινεται η θα παρεις δηλητηριο και θα πουλας 1 ευρω η θα παρεις ποιοτητα και θα πουλας ακριβοτερα εχω ηδη γνωριστει με τους περισοτερους εκει και ολοι εχουν παραπονο με τον καφε αυτουνου που ειναι διπλα μου δεν θα πεσω και εγω στην ιδια τρυπα.δεν ξερω θα δειξει ...ελπίζω να μην το κάνεις όπως οι άσχετοι στα Goody's με την παγωμένη σως cheddar...ακόμα το σκέπτομαι και γελάω... ε οχι ενταξει ειπαμε να ξερεις οτι πριν τα δωσω σε κοσμο πρωτα θα φενε ολοι οι γνωστοι και φιλοι και μετα οι υπολοιποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Τον lavazza εννοώ.. Τον δούλευα το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί κ η τιμή που τον παίρναμε ήταν κάτω απο 10 ευρώ το κιλό.. σημερα μιλησα με λαβαντζα και δινει πρωτη τιμη 15.80!!!!!!!! Τον lavazza εννοώ.. Τον δούλευα το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί κ η τιμή που τον παίρναμε ήταν κάτω απο 10 ευρώ το κιλό.. σημερα μιλησα με λαβαντζα και δινει πρωτη τιμη 15.80!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 σημερα μιλησα με λαβαντζα και δινει πρωτη τιμη 15.80!!!!!!!! σημερα μιλησα με λαβαντζα και δινει πρωτη τιμη 15.80!!!!!!!! Τοσο τον εχουν αλεσμενο στα Μετρο. Ψαξτο παραπανω. Οσο για τις κατεψυγμενες σφολιατες που ειπες προσεχε. Υπαρχουν πολλοι αλεξιπτωτιστες στην αγορα. Δεν ειμαι σε θεση να σου προτεινω κατι απο τη στιγμη που εισαι Αθηνα αλλα εχε το νου σου. Πολλη σαβουρα και χαμηλες τιμες, προβληματικη εξυπηρετηση και αλλα δεινα. Αν σε ενδιαφερει για πιτοειδη κανε μια επισκεψη στην Αρτοζα απο 23-26/2 http://www.artoza.com/press_releases/i-13i-artoza-23-26-febroyarioy-2013-sto-metropolitan-expo Θα δεις και θα δοκιμασεις αρκετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 εχω προσκλησεις θα παω την κυριακη το γνωριζω αυτο και εκει εχω προβλημα ενω τα αλλα υλικα μου τα βρηκα τα οποια εγω αλλα και μεγαλη μεριδα πιστευω οτι ειναι τα κορυφαια εκει εχω ενα θεμα ακομα αλλα θα το βρω που θα παειοσο για τον καφε δεν καιγομαι για λαβαντζα απλα πηρα να δω τι θα μου πει με 2 ευρω παραπανω παιρνω πολυ ανωτερο καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 οσο για τον καφε δεν καιγομαι για λαβαντζα απλα πηρα να δω τι θα μου πει με 2 ευρω παραπανω παιρνω πολυ ανωτερο καφε Κοίτα από που τον έπαιρνε το αφεντικό μου δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι δεν τον έπαιρνε από αντιπρόσωπο.. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι θα βάλεις εκείνο που πιστεύεις εσύ καλύτερο στο μαγαζί σου και κυρίως αυτό που θεωρείς value for money.. Αν είναι 2 ευρώ ή 5 ευρώ η διαφορά για καλύτερο καφέ δεν το συζητάμε εννοείται. Μου αρέσει που δεν μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις τέτοιες εκπτώσεις και αυτό δείχνει ότι ξεκινάς πολύ σωστά την επιχείρησή σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 ευτυχως ποτε δεν θυσιαζα την ποιοτητα μου για 2 και 3 ευρω παραπανω το εχω σαν αρχη ετσι με εμαθαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Όσον αφορά το όνομα που έχεις καταλήξει, δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά κυκλοφορεί ομώνυμο κρασί (Τσάνταλη). Στο λέω να το ψάξεις, μήπως υπάρχει θέμα με κατοχυρωμένα δικαιώματα κ.λ.π. Για του λόγου το αληθές: http://www.tsantali.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=64%3Acarameloeruthro&catid=9&Itemid=30&lang=el Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες