tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 λοιπον παιδια στιψτε το μυαλο σας και βοηθηστε σε λιγες μερες ανοιγω μαγαζι το αντικειμενο θα ειναι κρεπα καφε και γρηγορα πιατα προσπαθω να βρω ονομα αλλα δεν.... μια πρωτη ιδεα που εχω ειναι caramello δεν με ενδιαφερει να κολαει το ονομα με το αντικειμενο,θελω να ειναι ευηχο (σωστα το λεω??) μοντερνο και τετοια επισης σκεφτηκα το κρεπα-λη αλλα υπαρχει ηδη.για πειτε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του ονόματος του μαγαζιού είναι το σημείο που θα το ανοίξεις (περιοχή και πόσο κεντρικό δρόμο ή όχι), το αν θα είναι ορθάδικο ξενυχτάδικο βρωμικάδικο ή θα είναι πιο mild κατάσταση. επίσης και το τί κόσμο θες να τραβήξεις. Αν θες π.χ. να τραβήξεις μηχανόβιους και λοιπούς αλήτες μαλλιάδες μπορείς να παίξεις με πιο ''άγρια'' ονόματα αλλιώς το απλούστερο θα είναι και πιο πιασάρικο. Αν είσαι σε γωνία, το κλασσικό ''Η γωνιά του τάδε'' είναι πετυχημένη συνταγή που τη θυμάσαι και εύκολα. για δώσε παραπάνω στοιχεία. περιττό να σου πω τα καλορίζικα, καλές δουλειές γιατί εννοούνται από συμφορουμίτες. :D ο νονός κερασμένους τους καφέδες όλης της χρονιάς Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Και να είναι ελληνικο, εχουμε μπουχτίσει με την ξένη ονοματολογία των μαγαζιών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Για όνομα δεν ξέρω, αλλά καλές δουλειές. :) Σε ποιά περιοχή αν επιτρέπεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ειναι στο χαλανδρι στην ανδρεα παπανδρεου κεντρικοτατος δρομος εχω μια σταση λεωφορειου-τρολευ απο εξω δεν εχω προβλημα για το τι κοσμο θα μαζεψει,ουτως η αλλως οι αλητες με τα μοτο και τα αυτο θα ερθουν ξενυχταδικο δεν θα ειναι θα ειναι πολυ καθαρο και περιποιημενο μαγαζακι (ειναι μικρο)εννοειτε οτι ο νονος εχει κερασμενους καφεδες για 1 χρονο (σοβαρα μιλαω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 χαλάνδρι άρα ψιλο-κυριλέ όνομα για να πιάσει....το ''άγριο'' ή κοινό δε θα ξεχωρίσει. i am thinking...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 ακριβως ετσι σκεφτομαι και εγω αλλα ακομα δεν βρηκα κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 τσακ-μπαμ ; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Επειδή έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι αρκετές φορές.. Κάνω σχέδια για το μέλλον :P Κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μου σαν όνομα είναι το "μέλι και κανέλα" .. αλλά δεν ξέρω αν αυτό που είναι το μαγαζί είναι αυτό που φαντάζομαι ώστε να ταιριάζει.. Αν δώσεις παραπάνω πληροφορίες για τα πιάτα ίσως να βρούμε κ κάτι πιο ταιριαστό !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 τα πιατα θα ειναι κρεπα μπιφτεκι οχι κατεψυγμενο αλλα με φρεσκο κιμα και μαγειρεμενο απο την γυναικα μου πατατες κομενες στο χερι με τσενταρ και μπεικον λουκανικο γαλοπουλας με γεμιστο τυρι (εδω θα δωσω βαση καθοτι δεν υπαρχει πουθενα αυτο,ειναι περιεργο με περιεργη γευση) σαντουιτς με κορυφαια υλικα σφολιατες κατεψυγμενες σαλατες θα δωσω πολυ βαση στην ποιοτητα των υλικων,θελω μονο τα κορυφαια και δεν διαπραγματευομαι για κανεναν λογο και οι τιμες απλα θα ειναι στο πατωμα ααα και καφες οπου και εκει θα μπει το καλυτερο χαρμανι (διαπραγματευομαι με hausbrandt και dimello) Επειδή έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι αρκετές φορές.. Κάνω σχέδια για το μέλλον :P Κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μου σαν όνομα είναι το "μέλι και κανέλα" .. αλλά δεν ξέρω αν αυτό που είναι το μαγαζί είναι αυτό που φαντάζομαι ώστε να ταιριάζει.. Αν δώσεις παραπάνω πληροφορίες για τα πιάτα ίσως να βρούμε κ κάτι πιο ταιριαστό !! αυτο σε παει κατευθειαν στους λουκουμαδες. δεν με ενδιαφερει να κολλαει το ονομα με τα προιοντα θελω κατι....πως να το πω ........μοντερνο........δεν ξερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Δεν κολλάει το όνομα που σου είπα όντως.. Απλά στο μυαλό μου κρέπα=γλυκό!! χεχε!! Από καφέ πάντως που το ψάχνω σε βρίσκω κομπλέ!! Για τέτοιο μαγαζί είναι πολύ καλές και οι δύο εταιρείες που ψάχνεσαι.. Μετά από εκεί πας danesi.. που δεν πολυσυμφέρει είναι η αλήθεια.. αφού θες και ποιότητα και τιμή χαμηλή! Ξέχασα να πω τα συγχαρητήρια και καλές δουλειές!! Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε μου μέσα από την καρδιά μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 αν βάλεις Hausbrandt...... ''το Haus της γεύσης'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Δεν ξερω για ονομα αδερφε, αλλα για τον καφε, προτιμω Dimello... Απο τους καλυτερους για μενα καφεδες! Αν οχι Ο καλυτερος. Καλες δουλειες ευχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 συμφωνω αλλα και ο αλλος δεν παει πισω ολα θα εξαρτηθουν απο τις προσφορες που θα μου κανουν αν ειναι μικρη η διαφορα σιγουρα θα παω για ντιμελο αν και νομιζω οτι αυτοι οι 2 πανε πακετο στην τιμηευχαριστω για τις ευχες σας Δεν κολλάει το όνομα που σου είπα όντως.. Απλά στο μυαλό μου κρέπα=γλυκό!! χεχε!! Από καφέ πάντως που το ψάχνω σε βρίσκω κομπλέ!! Για τέτοιο μαγαζί είναι πολύ καλές και οι δύο εταιρείες που ψάχνεσαι.. Μετά από εκεί πας danesi.. που δεν πολυσυμφέρει είναι η αλήθεια.. αφού θες και ποιότητα και τιμή χαμηλή! Ξέχασα να πω τα συγχαρητήρια και καλές δουλειές!! Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε μου μέσα από την καρδιά μου!! ντανεζι,αδικαιολογητα ακριβως και δεν μου αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Πραγματικα δεν εχω να προτεινω κατι.. Ειδικα σε αυτα ειμαι σκραπας τελειως.. Αλλα.. μια συμβουλη απο εναν περαστικο που κοιταει τις ταμπελες.. Μην βαλεις καμια ψαγμενη μαλ@κια.. θα ειναι ξενερωμα. Κατι σαν ''φουρνιστο πορτοκαλι'' και ''ψημενη σαρδελα'', μονο αηδια φερνουν στο μυαλο. Θες κατι απλο και που να θυμαται ευκολα ο αλλος. Καλες δουλειες ευχομαι φιλος. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ακρέπαβιτς!! Δεν ξέρω για όνομα αλλά επειδή μένω Χαλάνδρι και τιμάω τα φαγάδικα της περιοχής, έχεις σιγουρο πελάτη. ΡΊξε ανακοίνωση όταν ανοίξεις και καλές δουλειές!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 απλο κ ευηχο , ο ΝΟΣΤΙΜΟΦΑΓΑΝΑΣ η ο ΝΟΣΤΙΜΟΦΑΓΑΝΟΥΛΗΣ , καλες δουλειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 εχμ..τί λες για το: " στο τσάκα-τσάκα" ? επειδή θα είναι γρήγορα γεύματα και καλά.. καλά ντε, μη βαράτε οι λοιποί, και γω σκράπας είμαι,απλα προσπάθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 πω πω τελικα ειμαστε σκραπες ολοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 να ξέρεις πάντως πως τις καλύτερες ιδέες σε αυτά τις έχουν οι γυναίκες. οπότε πιάσε τις φίλες σου και κάποια θα πετάξει το διαμάντι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Καλές δουλειές πρώτα από όλα. Άμα μου έρθει φλασιά για το όνομα την γράφω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) "Πατ Κιουτ" Και καλες ΔΟΥΛΕΙΕΣ ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον Granazis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 να ξέρεις πάντως πως τις καλύτερες ιδέες σε αυτά τις έχουν οι γυναίκες. οπότε πιάσε τις φίλες σου και κάποια θα πετάξει το διαμάντι :P δεν εχεις και αδικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 crepa station stay tuned crepali 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αφού θα είσαι πάνω σε στάση ΜΜΜ, εκμεταλλεύσου το και πες το ΣΤΑΣΗ ΚΡΕΠΑ... Άλλο ένα πιασάρικο θα ήταν το Γλυκό Με Αλάτι, ή Γλυκό κι Αλάτι, ή Γλυκό Μ' Αλάτι... Χιουμοριστικό... ΚρεΠάρε Κόσμε... Πάμε τώρα σε λογοπαίγνια αγγλικής γλώσσας... Α la Crepe... Crepe... not Crap... Holy Crepe... (κατά το holy crap) Piece of Crepe... ( κατά το piece of crap) Creme de la Crepe... (κατά το Creme de la Creme) Kαι για τους μαλήτες αλλιάδες μοτοσακόβιους... Crepe Σουζέτ... (η Crepe Suzette είναι από τις πιο διάσημες κρέπες στο εξωτερικό, με βάση πορτοκάλι, ή χυμό πορτοκαλιού και συνήθως λικέρ Grand Marnier) όπου η κρέπα, μπορεί κάλλιστα να κάνει Σούζα στο λογότυπο ή κάτι που να σουζάρει, τέλοσπάντωνΕ...!!! 'Εχω βαφτίσει πάρα πολλά μαγαζιά ως τώρα... Μακάρι να είσαι ο επόμενος... Αν σκεφτώ κι άλλα, θα σου πω... Υ.Γ. Αν σου αρέσει τόσο το ΚΡΕΠΑΛΗ, αλλά κολλάς στο ότι υπάρχει ήδη, τότε Η ΚΡΕΠΑΛΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ... (κατά το η πάλη των τάξεων) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 από τον Pappous Vatraxos 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες