N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τις αποψεις σας,οποτε και lenovo και acer μακρια... Το πλαισιο και κατ'επεκταση τα turbo x δεν τα πολυγουσταρω λογω μονοετους εγγυησης....πιστευω ειναι πολυ σημαντικο ενας χρονος παραπανω .... Σε dell η toshiba εχετε να προτεινετε κατι με i3 η i5 και αυτονομη γραφικων με οριο το 550€? Αν βγάλει τίποτα στον 2ο χρόνο πας δικαστικά αν θες τους απειλείς γιατί το minimum βάσει ευρωπαϊκής ενώσεις είναι 2 χρόνια ! απαγορεύετε αυτό που κάνουν ! 1 χρόνο ! εμένα αν κάνουν τίποτα τσαμπουκά θα τους κόψω το κώλο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Εγώ έχω acer τα τελευταία 3 χρόνια και λειτουργεί καθημερινά 8 ώρες. Προβλήματα στην κυριολεξία 0... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acedrifter 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 εγω νομιζω τα acer ειναι τα ποιο σκληροτραχηλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Τι να πω ρε παιδια.....αλλοι πινουν νερο στο ονομα τους και αλλοι λενε ποτε ξανα. Εχω μπερδευτει οντως παρα πολυ απο αυτα που ακουω και διαβαζω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καινουριο Acer φιλου που το ειχα παρει στα χερια μου για φορματ και για να περασω καινουρια windows ειχε προβληματικο σκληρο δισκο. Το εστειλε στην αντιπροσωπια και του το εφτιαξαν. Αυτη ηταν η μικρη εμπειρια μου απο την acer. Aπο τοτε δε ξαναεπιασα ποτε να περασω λειτουργικο ή οτιδηποτε αλλο σημαντικο σε ξενα pc ειδικα αφου το εκανα και αφιλοκερδως, δεν εχω σκοπο να χασω αλλα χρονια απο τη ζωη μου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον Relentless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 για εμενα μακρια απο accer.τα accer δεν ειναι assus μην μπερδευεστε.....μακρια απο compaq lenovo hp,βρες ενα toshiba και παρτο με κλειστα ματια!!!! απο προσωπικες εμπειριες στο λεω. δεν εχω toshiba εαν νομιζετε οτι θελω να πενεψω κατι δικο μου. hp εχω βασικα ειχα γιατι πλεον ειναι off. toshiba εχει η κοπελα μου το ειχε παρει 500 ευρω πριν 5 χρονια. του εχει φορτωσει χιλια δυο πραματα και γω του εχω βαλει πολλα (βεβαια απο vista το καναμε xp γιατι τα vista σβηστα) και τρεχει αταραχο.μπορει να λειτουργει ωρες και δεν ακουγεται τιποτα.δεν κανει τον παραμικρο θορυβο , ανοιγει τα παντα οπως την πρωτη μερα και γενικα δεν εχει βγαλει αχνα απο ζημια(και εχει πιει και πορτοκαλαδα).τετοια αντοχη δεν την περιμενα. και επειδη και αλλος γνωστος με toshiba εχει και αυτος πολυ καλες εμπειριες καθε αλλο παρα συμπτωση μπορω να θεωρησω το laptop της κοπελας μου. το μονο μειον ειναι οτι λογο οτι ειναι πιο ακριβω απο τις αλλες μαρκες στα ιδια χρηματα θα εχει λιγοτερα καλα τεχνικα στοιχεια ενα laptop toshiba απο ενα aceer π.χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Μιας και εφτασε ο καιρος......ξεθαβω το θεματακι μου Επεσα πανω σε αυτην την προσφορα......μονο για αυτο το σ/κ.....απο 665 στα 499 ευρω Ακουω τους γνωστες του θεματος.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 δεν ξερω αλλα τα dell δεν τα εχω σε συμπαθεια...για τα χαρακτηριστηκα του τα 500 καλα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) για τα λεφτά του μια χαρά το συγκεκριμένο λάπτοπ. επίσης επειδή είναι DELL μη το φοβάσαι από ποιότητα και εγγύηση. να σε προετοιμάσω όμως.....για την ανάλυση της 15.6 θα παίζεις απαιτητικά fps με ολα low και θα πιάνεις από 30-40fps....που είναι ανεκτό. αν το προορίζεις για να συνδεθεί με καμιά τηλεόραση σε hdmi στα 1920x1080...δε πρόκειται να δεις game να τρέχει με πάνω από 10-15fps...κοινώς θα σέρνεται.... για καθημερινή χρήση και λίγο απλό gaming μια χαρά είναι αν είσαι εντός budget και δε μπορείς να πας ψηλότερα. εγώ αν δε μπορούσα να διαθέσω παραπάνω...θα το παιρνα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον Giorgos_S 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιωργο σε ευχαριστω πολυ....οι γνωσεις σου ειναι πολλες πανω στο θεμα και τις ακουω με προσσοχη.... Το λαπτοπ θα χρησιμοποιειται για απλα πραγματα,σερφαρισμα,οχι απαιτητικες εφαρμογες καθως εχω desktop και ps3 για παιχνιδια.... Ξερω οτι στα 500 ευρω δεν μπορεις να τα εχεις ολα,απλα επειδη ειχα επιλεξει καποιο acer και ψιλοφοβηθηκα με αυτα που ειδα και διαβασα,ειπα να παω σε dell.... Νομιζω για τα λεφτα του ειναι ικανοποιητικο.....και αν δεις και εδω ,παιζει αρκετα παιχνιδακια συγχρονα παιχνιδακια,ισως οχι σε high αναλυση ολα,αλλα αρκετα απο αυτα αρκετα καλα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλοδούλευτο λοιπόν :) ίσως τα windows8 να σου ξινίσουν λίγο.....εγώ στη θέση σου θα του βαζα με 60-70ευρώ έναν ssd....windows7 και θα κράταγα τον εσωτερικό σε θηκούλα usb για backup storage Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Εγω πήρα 1η φορα laptop πριν 3-4 χρόνια,ενα lenovo πολύ φθηνό και έλεγα αντε να μου κρατήσει κανα χρόνο...αλλά εινε σκυλος παιδια.Το ίδιο μο λένε και άλλοι φίλοι που πήραν lenovo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Πολυ καλα τα Lenovo. IBM Technology ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Dell έχουμε στη δουλειά, μοντέλα του 2007, τα αφήνουμε ανοιχτά μήπως κια χαλάσουν και πάρουμε κάνα ποιό γρήγορο, αλλά που.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Κι εμείς με Dell δουλεύουμε. Μαύρα σκυλιά είναι, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και απο ποιότητα, super! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες