Jump to content
bestoftherest7

μπουφάν NAPAPIJRI & McKINLEY κάνουν για μηχανή;

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες. ηθελα να μαθω αν αυτα τα μπουφαν κανουν για μηχανη. να μου πεις δεν εχουν προστασια απλα ηθελα να μαθω αν το χειμωνα μπορει να ανταπεξελθει καποιος με το κρυο..

http://www.terracesmenswear.co.uk/products/Napapijri-Rainforest-Winter-Jacket-Old-Red.html

http://www.elverys.ie/Product/McKinley-Dilan-Mens-Hardshell-Jacket-Black/217519/0000000636

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για λιγα χλμ. εντος πολης και χαμηλες ταχυτητες ειναι μια χαρα....

τα ιδια φοραω και εγβ εδω και πολλα χρονια,απλα ΠΡΟΣΟΧΗ

στον τροπο πλυσίματος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το Napapijri και είναι πολύ ζεστό.

Τόσο που δε μπορώ να το φορέσω αν δε κάνει πραγματικά πολύ κρύο.

Στη μηχανή είναι άψογο, αλλά το φοράω σπάνια έως καθόλου, αφού δεν έχει προστασίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω το ναπαπιρι είναι κ αδιάβροχο κ αντιανεμικό αλλά ως εκεί (φαντάσου ούτε στο βουνό για σκι δεν το φοράω - η νορβηγη έβγαλαν ένα υπέροχο ζεστό μπουφάν καθημερινής χρήσης) ... είναι άμα έχεις σκοοτερακι να το φοράς να πας καμία κοντινή βόλτα στην πλατεία της γειτονιάς σού αλλά για προστασία με μηχανή ούτε να το σκέφτεσαι... πάρε μπουφάν μηχανής με στάνταρ προστασία πλάτη ώμους αγκώνες κ τότε θα νιώσεις ασφάλεια... γιατί αμα πέσεις με το ναπαπιρι κλαφτα Χαράλαμπε μόνο από γδαρσίματα κ αν γλυτώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσεκαρε κανα μπουφανακι με προστατευτικα...με 150 ευρω βρησκεις πραγματα να προστατεψουν αγκωνες/ωμους και πλατη ;)

Με τα υπολοιπα μονο το κρυο θα γλυτωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα μπουφαν δεν θα σε προστατευσει απο το κρυο, οσο ενα μπουφαν σχεδιασμενο για την μοτοσικλετα..

Σκεψου πως τα μπουφαν για την μοτοσικλετα, εχουν ειδικες αντιανεμικες και αδιαβροχες μεμβρανες, συν την θερμικη επενδυση, και ειδικα αν παρεις καποιο μακρυ τριων τεταρτων, απλα το κρυο δεν θα σε αγγιζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και αυτο που εχω εχει προστασια στους αγκωνες κοκκαλο αλλα πισω μονο αφρολεξ. απλα μου αρεσουν αυτα τα 2 μπουφαν αρκετα. αρα απο θεμα κρυου ειμαστε κομπλε απο προστασια γιοκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω δύο χειμώνες ενα ναπαπιρι μου έχει βγει πολύ καλό και αντιανεμικό και αδιάβροχο...

φαντάσου ότι σε σαβουρίτσα που τρίφτικε στην άσφαλτο δεν έπαθε τίποτα...

δεν κάνει για μηχανή όμως του λείπουν τα προστατευτικά και μια ισοθερμική επένδυση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω δύο χειμώνες ενα ναπαπιρι μου έχει βγει πολύ καλό και αντιανεμικό και αδιάβροχο...

φαντάσου ότι σε σαβουρίτσα που τρίφτικε στην άσφαλτο δεν έπαθε τίποτα...

δεν κάνει για μηχανή όμως του λείπουν τα προστατευτικά και μια ισοθερμική επένδυση...

δεν κρυωνεις καθολου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα μπουφαν δεν θα σε προστατευσει απο το κρυο, οσο ενα μπουφαν σχεδιασμενο για την μοτοσικλετα..

Σκεψου πως τα μπουφαν για την μοτοσικλετα, εχουν ειδικες αντιανεμικες και αδιαβροχες μεμβρανες, συν την θερμικη επενδυση, και ειδικα αν παρεις καποιο μακρυ τριων τεταρτων, απλα το κρυο δεν θα σε αγγιζει.

καλά φόρα κανονικό μπουφάν ορειβασίας και τα λέμε... :mB_kalo_e:

τα προστατευτικά είναι το συν τους και είναι προτιμότερο να κρυώσεις λιγάκι παρά να πονάς για καιρο..

δεν κρυωνεις καθολου;

μόνο όταν κάνει πολύ κρύο αλλά με ένα φουτεράκι απο μέσα και ένα προστατευτικό του λαιμού είμαι κομπλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω αυτο εδω αλλα δεν ειναι αδιαβροχο. αμα βρεχει πολυ γινομαι μουσκεμα απο μεσα

http://www.e-racing.gr/index.php?target=products&product_id=2488

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εχει γινει πια με αυτα τα ν(αναπηροι) τα μπουφαν? Ειπαμε, ειναι ενα απο τα must για τα 10 στοιχεια του καγκουρα! Αλλα ολοι πια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως!

Το είδα μ'άρεσε και μετά ειδα το είχαν ΟΛΟΙ!!!!!

Τελικά, όντως είμαι κά(ν)γκουρας.

Πάντως, πολύ καλό και υπερβολικά ζεστό.

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζεστο και τελειο ειναι...αλλα σε περιπτωση τουμπας??

3 τουμπες εχω φαει στη ζωη μου και ολες καλοκαιρι με κοντομανικο και σορτσακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εχει γινει πια με αυτα τα ν(αναπηροι) τα μπουφαν? Ειπαμε, ειναι ενα απο τα must για τα 10 στοιχεια του καγκουρα! Αλλα ολοι πια?

είναι ωραία μπουφανάκια φίλος και πολυ πρακτικά άσε που τα χειμωνίατικα μπορεις να τα φορας παντου την παλευουν και στο μηχανακι αλλα μπορεις να τα φορας και σε έξοδο τσπ δεν σε σωνει στην πολυ βροχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζεστο και τελειο ειναι...αλλα σε περιπτωση τουμπας??

το έχω τσεκάρει το ναπαπιρι δεν χαλαει ειναι ανθεκτικό και μαλιστα πολυ άσε που στεγνώνει γρήγορα

Τροποποιήθηκε από τον δημητρηςδημ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά φόρα κανονικό μπουφάν ορειβασίας και τα λέμε... :mB_kalo_e:

τα προστατευτικά είναι το συν τους και είναι προτιμότερο να κρυώσεις λιγάκι παρά να πονάς για καιρο..

Kαλα, φορα το μπουφαν της οριβασιας, με 130-150 χ.α.ω και ελα μιλα μου :P

Μην τα ισοπεδονουμε ολα παιδια.. Περα αποι την προστασια σου παρεχουν ΠΟΛΛΑ πραγματα τα μπουφαν της μχηανης.

Ενα απο αυτα, το οποιο για την γνωμη μου ειναι και αρκετα σημαντικο, ειναι η εφαρμογη, η αισθηση που σου δινει οταν το φορας. Αν βαλεις το μπουφαν οριβασιας ή Snowboard, και πιασεις καμια 80αρα ή 100 χ.α.ω λογικο ειναι να "φουσκωνουν" απο τον αερα, να περναει αερας απο κατω, ή στα πιο πολλα να κοπανανε απο τον αερα...

Επισης, η αντιτριβικοτητα που σου προσφερει ενα μπουφαν μηχανης δεν θα την βρεις σε κανενα μπουφαν ουτε ναπαπιρι ουτε τιποτα! Ετσι και πεσεις σε σοβαρη ασφαλτο και τριφτεις (δεν μιλαμε για την ασφαλτο των ελληνικων πολεων που συνηθως ειναι καθρεφτης) θα γινει ξεσκονοπανα στα πρωτα 3 μετρα που θα διανυσεις.

Αν και ειμαι off-topic, μιας και το τοπικ αναφερεται στο κατα ποσο ζεστα ειναι αυτα τα μπουφαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλα, φορα το μπουφαν της οριβασιας, με 130-150 χ.α.ω και ελα μιλα μου :P

Μην τα ισοπεδονουμε ολα παιδια.. Περα αποι την προστασια σου παρεχουν ΠΟΛΛΑ πραγματα τα μπουφαν της μχηανης.

Ενα απο αυτα, το οποιο για την γνωμη μου ειναι και αρκετα σημαντικο, ειναι η εφαρμογη, η αισθηση που σου δινει οταν το φορας. Αν βαλεις το μπουφαν οριβασιας ή Snowboard, και πιασεις καμια 80αρα ή 100 χ.α.ω λογικο ειναι να "φουσκωνουν" απο τον αερα, να περναει αερας απο κατω, ή στα πιο πολλα να κοπανανε απο τον αερα...

Επισης, η αντιτριβικοτητα που σου προσφερει ενα μπουφαν μηχανης δεν θα την βρεις σε κανενα μπουφαν ουτε ναπαπιρι ουτε τιποτα! Ετσι και πεσεις σε σοβαρη ασφαλτο και τριφτεις (δεν μιλαμε για την ασφαλτο των ελληνικων πολεων που συνηθως ειναι καθρεφτης) θα γινει ξεσκονοπανα στα πρωτα 3 μετρα που θα διανυσεις.

Αν και ειμαι off-topic, μιας και το τοπικ αναφερεται στο κατα ποσο ζεστα ειναι αυτα τα μπουφαν.

τέτοια μπουφαν σε οδηγούν στο να είσαι συνετός οδηγός και να μην τρέχεις γίνεσαι κάπος έτσι http://www.espresson...ala_494x320.jpg :crazy:

αλλά είναι υπερβολικά ζεστά...

μπορείς να κάνεις και το άλλο μπουφάν μηχανής και ισοθερμικό απο μέσα

Τροποποιήθηκε από τον δημητρηςδημ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το έχω τσεκάρει το ναπαπιρι δεν χαλαει ειναι ανθεκτικό και μαλιστα πολυ άσε που στεγνώνει γρήγορα

Αυτό δεν χαλάει αλλά αν πέσεις με πιπιπίριι μπορεί να χαλάσεις εσύ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω αυτο εδω αλλα δεν ειναι αδιαβροχο. αμα βρεχει πολυ γινομαι μουσκεμα απο μεσα

http://www.e-racing....product_id=2488

Φιλε εχω το ιδιο!

Σε ψιλοβροχο ειναι αριστο!

Σε καταιγιδα και πολλες ωρες κατω απο βροχη που το εχω δοκιμασει πολλες φορες,

μπορει να κραταει 10 κιλα νερο αλλα απο μεσα δεν βρεχομαι εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα