kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Aprilia RS 250 replica... Με καμια 70αρια αλογα τροχο απ οτι θυμαμαι!! Η συγκεκριμενη συγκεκριμενη της φωτο ειναι αυτη: Ας κανω και ενα εντιτ, πριν αρχισετε να μου λετε, δεν ειναι η ιδια, εχει αλλες εξατμισεις και μπλα μπλα... Η φωτο ειναι παλια και τοτε λεει ειχε εξατμισεις arrow, για τις οποιες κανει αυτο το σχολιο... ARROW pipes (not very nice in power and sound as you can confirm) Επισης για την αποδωση λεει: 56 rwhp ( ~62-64 crank hp ) 100% stock. With minor modifications it can achieve 70 crank hp yes Επισης στο καναλι του, θα δειτε πολλα και ωραια μηχανακια... Απο cbr250 (εκεινα που μερικοι τρελενονται επειδη πανε μεχρι 20.000 σαλ), κατι husaberg, sxv, rd500, cr500 mpla mpla... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 CR500Rsm . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Aprilia RS 250 replica... Με καμια 70αρια αλογα τροχο απ οτι θυμαμαι!! Η συγκεκριμενη συγκεκριμενη της φωτο ειναι αυτη: 10 αλογακια εξω επεσα :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Πρεπει να εχεις πολυ σοφο δεξι χερι ..... Έτσι έτσι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Απ'ότι λένε ο κινητήρας του RS είναι τροποποιημένος κινητήρας από RGV 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για ενα aprilia mx 125 θα μπορούσε καποιος να μου πει -Ειναι καλό μιχανάκι για την κατηγορία του? -Θέματα αξιοπιστείας ? -Γκάζι? -Κατανάλωση βενζίνης? - Η κάτι καλήτερο στα κυβικά του (δίχρονο) Ευχαριστώ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 CR500 . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 CR500 . αρε smia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 CR500 . Στα ίδια κυβικά είπε το παιδί, δεν είπε τα μισά του κυβικά να είναι για το προτινόμενο άλογα!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 φιλαράκι κοίτα και κάνα tm 660 4χρονο καλούτσικο είναι και πάει λιιιίγο καλύτερα απ το mx 125 που λες και δεν έχεις και την διχρονίλα να ποτίζει να ρούχα σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Κοίτα δίχρονο θέλω να είναι σύγουρα Καταρχήν γιατί μου αρέσουν πολυ και πιστεύω οτι ειναι οτι καλυτερο το δίχρονο για μικρα κυβικα....! απλά θελει λίγο παραπάνω προσοχή στην συντήριση και στον τρόπο χρήσης Αντίστοιχα όμως ενα 125 π.χ δίχρονο σου δίνει γκάζι οσο ένα καλό 250 τετράχρονο..!! και όσο το προσέχεις τόσο καλήτερες αποδώσεις.. Έχω ακούσει πολλα καλά για το mx και αξιόπιστο και καλο γκάζι σε σχέση με άλλα δίχρονα 125.... σαν μιχανάκι ποιά ειναι η άποψη σου?? Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 κοιτα εγω απο οσο γνωριζω δεν εχει διαφορα στο γκαζι απο αλλα διχρονο 125 οπως λες :) οποτε yamaha yz....cr στα 125 cc λεμε παντα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Αυτά είναι καθαρά !! :P Εγώ το θέλω για καθημερινή χρήση !!! Οι φήμες λενε οτι είναι καλό μηχανάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 αα οκ τοτε αφου το θες και εγω εχω ακουσει καλα λογια και αν τα χεις με κορη βενζινα τσιμπα το :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Πάρε ένα EXC 125 και κάντο motard! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Πάρε ένα EXC 125 και κάντο motard! νομιζω εχει αγωνιστικη συντηριση οποτε δεν ειναι για καθε μερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Εκτός απο αυτό ειναι κτμ και αυτό τα λέει όλα... :P Και ειδικά δίχρονο (μεταχειρισμένο) που υποτίθεται είναι ποιό ευάλοτο......λίγο λιόσιμο να έχει φάει η κακό στρώσιμο, κακομεταχείρηση Τέλος Εάν τα δίχρονα θέλουν παραπάνω προσοχή Τ α δίχρονα κτμ θέλουν την διπλάσια προσοχή απο οτι όλα τα άλλα.... :P Γνώμη μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) φιλε μου μαλλον βλεπεις '' φαντασματα'' της δεκαετιας του '90! καμια σχεση τα κτμ του τοτε με του τωρα... τωρα τα κτμ ειναι τα πιο εξελιγμενα διχρονα του πλανητη και ΔΕΝ θελουν διπλασια προσοχη. Απλα η ΚΤΜ ειχε βγαλει ενα κακο ονμα παλιοτερα (Καθε τεταρτη μαστορα) και καποιοι συνεχιζουν το βιολι τους με τα καημενα τα αυστριακα.... Δε νομιζω να διαφωνει κανεις? Υ.Γ. παντως το συγεκριμενο μοντελο της Aprilia εχω την εντυπωση οτι το εβγαζαν αρκετα φιμωμενο λογω προδιαγραφων στην τελευταια εκδοση του Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον panagiotis_enduro 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Ίσως να κάνω λάθως....το υποστηρίζω αυτό διότι σχεδών όλα τα μοντέλα κτμ είναι αρκετά πολύστροφα και ποιό πολύ για αγωνιστική χρήση.....και απο πρωσοπική εμπειρία απο φίλους που είχαν - έχουν κτμ....είναι πολύ ευχαριστημένοι απο τις αποδώσεις αλλά αν το ζορίσεις λίγο παραπάνο θα βγάλει κάποιο πρόβλημα αν και δεν είχα κάποιον που να έχει δίχρονο κτμ μόνο τετράχρονο...ίσως με τα σύνχρονα δίχρονα να είνα αλλιώς όπως λες...! Όταν λες οτι το έβγαζαν αρκετά φημωμενο λόγο προδιαγραφών τι εννοείς ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα φιλε μου. Τα περισσοτερα ΚΤΜ ειναι αγωνιστικα μηχανακια και εχουν αγωνιστικη συντηρηση, αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλυτερα διχρονα, μιας και η αυστριακη εταιρεια εχει επενδυσει τα περισσοτερα στην εξελιξη τον διχρονων κινητηρων. Τωρα, οι φιλοι σου δε ξερω τι μηχανακια εχουν και δε ξερω και πσο τα προσεχουν και αν κανουν τη συντηρηση που απαιτειται στην ωρα τους, δεν ειναι και XR που κανεις σερβις οποτε θυμηθεις και συνεχιζει να δουλευει ρολοι. Το μοντελο αυτο της Aprilia που ενδιαφερεσαι, απ οτι θυμαμαι ειχε βγει η τελευταια εκδοση του (τα πλαστικα εξωτερικα ειναι ιδια με των δικυλινδρων RXV και SXV) το 2008-2009 αν δεν απατωμαι και ειχε περιορισμενη αποδοση σε σχεση με τον προκατοχο του λογω των κανονισμων για τους ρυπους (euro3, euro4 κτλ). Παντως πρεπει να βελτιωνεται ευκολα με μια εξατμισουλα, ζιγκλερωμα ή και καρμπυρατερ και τετοιες βελτιωσεις για να αναπνεει καλυτερα το μοτερ. Για λεπτομερειες θα σε πω απο βδομαδα που θα παω στο χωριο και θα βρω το περιοδικο με την παρουσιαση το ΜΧ 125 μοταρντ δεν ειναι? απ οτι βλεπω απο μια συντομη αναζητηση, το ΜΧ ειναι το μοταρντ και τo RX ειναι το εντουρο. Μετα του αλλαξαν ονομα και το μοταρντ ονομαστηκε SX το 2008. Οποτε το ΜΧ ειναι το κοταρντ μεχρι το 2006 και λεει εδω σ ενα σαιτ οτι βγαζει 15 μονο αλογα ενω το SX που ειναι το πιο καινουργιο το δινει 21,75 αλογα ιδια πλεον με το RX. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2013 από τον panagiotis_enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Πιστεύεις οτι ενα κτμ 125 δίχρονο θα μπορούσε να ανταποκριθεί για καθημερινή χρήση ?(και με ανοίγματα βεβαίως) !! Και όποτε θες να κάνεις και κάποιες μεγάλες αποστάσεις ? Χωρίς κανένα πρόβλημα ? Απο οσο ξέρω το μχ βγάζει 25 άλογα......και όπως λες με μια εξάτμιση ανεβαίνει αρκετά ! Ναι όντως τελευταία έκδοση είναι του 2006 ! Νομίζω πως δεν γίνεται ενα δίχρονο 125 να βγάζει 15 άλογα.....είναι πολυ λίγα για δίχρονο....εδω τα 50αρια (δίχρονα) βγάζουν 10-11 άλογα... Καρμπηλατέρ απο οσο θυμάμαι εχει 28αρι με ενα 32 λογικά θα είναι αρκετά καλήτερα.....αν και το 28αρι δεν είναι κακο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 To DT το 125 στην τελευταια εκδοση του με μιζα 15 αλογα εβγαζε., αλλα ανεβαινε πανευκολα.Το ΚΤΜ τωρα, αν θεωρεις το πιστονι δεδομενο στη συντηρηση μιας καθημερινης μοτοσυκλετας, τοτε παρτο.. αλλα να ξερεις τα καυσιμα σ αυτα τα μηχανακια ειναι πολλα και αν προσθεσεις και τα λαδια που πρεπει να κανεις μιξη με την βενζινη τοτε βγαινει ενα αξιοσεβαστο ποσο μονο για τα καυσιμα. Τωρα τι εννοεις μεγαλες αποστασεις δε ξερω, παντως το χειροτερο που μπορεις να κανεις σ ενα τετοιο μοτερ ειναι να πηγαινεις στην εθνικη οδο.Και λαβε υποψιν σου θα πηγαινεις για καφε και θα μυριζεις διχρονολαδο.Θα σου προτεινα ενα τετραχρονο δηλαδη αν το θες για καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Πιστεύεις οτι ενα κτμ 125 δίχρονο θα μπορούσε να ανταποκριθεί για καθημερινή χρήση ?(και με ανοίγματα βεβαίως) !! Και όποτε θες να κάνεις και κάποιες μεγάλες αποστάσεις ? Χωρίς κανένα πρόβλημα ? Απο οσο ξέρω το μχ βγάζει 25 άλογα......και όπως λες με μια εξάτμιση ανεβαίνει αρκετά ! Ναι όντως τελευταία έκδοση είναι του 2006 ! Νομίζω πως δεν γίνεται ενα δίχρονο 125 να βγάζει 15 άλογα.....είναι πολυ λίγα για δίχρονο....εδω τα 50αρια (δίχρονα) βγάζουν 10-11 άλογα... Καρμπηλατέρ απο οσο θυμάμαι εχει 28αρι με ενα 32 λογικά θα είναι αρκετά καλήτερα.....αν και το 28αρι δεν είναι κακο !! Μπορεις να μου πεις ενα 50αρι 2τ με 11 αλογα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Μπορεις να μου πεις ενα 50αρι 2τ με 11 αλογα??? Αυτη την ωρα ξεφυλλιζω ενα περιοδικο Μοτοτεχνικη επιθεωρηση Μαρτιος 1983 και εχει ενα πενηνταρι Beta με 12 αλογα. Τωρα σε πιο προσφατα νομιζω τα ντερμπι εβγαζαν κοντα στα 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 modenas dinamik 125cc kanei 7 sec Θα μας τρελανεις ρε φιλε μην τα λες αυτα ετσι χυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες