Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Καλα ο Απίστευτος εχει πεσει στη μάσα............... :shock: :shock: :shoot: στο φαΐ δεν λέω ποτέ όχι! είμαι και πάνω στην ανάπτυξη και πρέπει να προσέχω! όχι απλά με ξεπέρασες, όχι απλά πέρασες σε άλλο επίπεδο, με έσβησες από τον χάρτη! μετά από αυτό η χαρτοταινία μου έφαγε σκόνη για να σε ισοφαρίσω τώρα, πρέπει τη επομένη φορά να έρθω με ταμπελάκι απο πολύχρωμα λεντάκια που θα αναβοσβήνουν! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 στο φαΐ δεν λέω ποτέ όχι! είμαι και πάνω στην ανάπτυξη και πρέπει να προσέχω! όχι απλά με ξεπέρασες, όχι απλά πέρασες σε άλλο επίπεδο, με έσβησες από τον χάρτη! μετά από αυτό η χαρτοταινία μου έφαγε σκόνη για να σε ισοφαρίσω τώρα, πρέπει τη επομένη φορά να έρθω με ταμπελάκι απο πολύχρωμα λεντάκια που θα αναβοσβήνουν! :D http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/468459/proioda-tehnologias-pou-kanoun-tous-anthropous-vionikous/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 http://www.newsbeast...pous-vionikous/ αυτό το γάντι πλάκα-πλάκα θα με βόλευε, γιατί τα σακατεύω λίγο τα δάχτυλα όταν τα κοπανάω στο γραφείο ακούγοντας μουσική! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 αυτό το γάντι πλάκα-πλάκα θα με βόλευε, γιατί τα σακατεύω λίγο τα δάχτυλα όταν τα κοπανάω στο γραφείο ακούγοντας μουσική! Άσε τα σάπια,άλλος είναι ο λόγος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 τι μόνο αυτές είναι οι φωτό??? Εγώ που είμαι ? ο μαύρος γάτος που είναι? Τώρα κατάλαβα... Με εκδικείται ο Βαγγέλης που δεν του έβγαλα το μηχανάκι φωτό! :cheers: Θωμά ....σε τσάκωσα :lol: , Σάββα ένα ένα τα τσιγάρα :D , Νικόλα κανε κάτι Τι θέλει να πει ο ποιητής Τι .... τόσο ήταν ? Θα του κάψω την φωτογραφία τότε .... πάρε να'χεις ....αααααχχχχ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Έχεις άλλες τέτοιες? Αυτές είναι που βγάζουν το γέλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Χαχαχα, director's cut! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Τι έπαθε ο κύριος με την άσπρη μπλούζα(δεν σας ξέρω κιόλας...) και έχει πατερίτσες ; :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Κάνα δυο ακόμα Aλεξ .... Σε λίγο θα είναι εδώ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Θανο τι σου εκανε ορε και τον εβαλες στο ματι ? Τα χειλάκια σου καλέ μου ..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Θανο τι σου εκανε ορε και τον εβαλες στο ματι ? χαριεντιζότανε με άλλους... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ΥΓ. Ζήτω το σηκωμένο φλας του Αλάρμιου! Ζητω !!! ευτυχως οχι απο ολους τους παρευρισκομενους γιατι δεν θα ηταν μονο το φλας μετα Κατι ξερεις εσυ Του Στεφανου, ΟΛΑ του ειναι σηκωμενα! Ουλα ουλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 :cheers: Θωμά ....σε τσάκωσα :lol: , Σάββα ένα ένα τα τσιγάρα :D , Νικόλα κανε κάτι Πω πω πω, μάγουλο βερίκοκο, λες και με φούσκωσαν με την τρόμπα, σαν τον Ηλία τον μπαρμπούνι έγινα. :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μήτσο εύγε άριστες αλλά............ μη βάλεις άλλες θα σε γδάρω ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μια φωτο μου εβαλες και σε αυτην ειμαι ετσι ---> Δεν με χαλαει................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σαββα μπορείς να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς ήρεμος απόψε .... :lol: Δεν ανεβάζω άλλες :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον Jimijo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μια φωτο μου εβαλες και σε αυτην ειμαι ετσι ---> Δεν με χαλαει................ Το νου σας στο χοντάκια οταν ειναι για φωτό ...............της καίει :tooth: :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ΚΑΙ βιντεο... Και του χρονου παιδια, παντα με υγεια! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Δεν εχω αλλα like !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΜΑ! (μόνο ο Apisteftos....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΜΑ! (μόνο ο Apisteftos....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!) :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Καλά αμα δείς κανα comment "Γιατί δεν φοράς την ζακέτα σου", θα σου πώ εγώ "γεια σου μαμά". :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Παίδες χάρηκα πάρα πολύ για τους νέους που γνώρισα, και όσους ήξερα που ξαναείδα!ελπίζω να τα λέμε πιο συχνα, και να γνωρίσω όλη την καλή παρέα!Ξαναποσταρώ και μία φώτο για όσους με γνώρισαν, ώστε να ταιριάξουν, τη μουτσουνα με το profile(είμαι ο δευτερος από δεξιά!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Α χα χα χα χα χα χα ..........................πεθαίνω.................. :rotfl: :rotfl: Α χα χα χα χα χα χα ..........................πεθαίνω.................. :rotfl: :rotfl: Για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πήγαινε αυτό και τα υπόλοιπα του <<ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΜΑ>> ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον κοιταξα για μασκε παρτυ.........ημερομηνιες πιθανες 2 η 9 μαρτιου σαββατο εννοειτε !!!!!!!!!!! θα γινει χαμος........... απο μουσικη θα εχουμε τα παντα!!!! μεχρι και (70ς 80ς) Karellen ακουει? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες