Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Και Σέρρες και Ρύσιο και το είπα κιόλας. Σε καταδρομική τι να έρθω να κάνω; Στα είπα τις προάλλες στην μπυροκατάσταση. Αλλά αυτό που λέει ο Ηλίας... κορυφή. :P Τόσο πολύ με θες; Θα σε περιμενουμε βρε στις καταδρομικες,μην φοβασαι....... Και οσο για σερρες δεν θυμαμαι κατι να ειπες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 2010, το πρωτο μας ταξιδι με την μηχανη Καπου στα ενδιαμεσα Αη Γιαννη Ροσσου και Λιμνης 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Θα σε περιμενουμε βρε στις καταδρομικες,μην φοβασαι....... Και οσο για σερρες δεν θυμαμαι κατι να ειπες...... Εεε δεν πειράζει. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Μεγαλώνοντας ξεχνάς πραγματάκια διάφορα. Δεν είναι τίποτα Θείο Ντένη. Φυσικό πράγμα. Μη χαλιέσαι. Τώρα για τις καταδρομικές που λες ότι θα με περιμένετε, όντως μπορεί. Γιατί πολλές φορές ξέρεις με παίρνει ο ύπνος από την ταχύτητα που ταξιδεύετε και μένω πίσω. :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Παιδια, δεν χρειαζεται να χαλασουμε αλλο το τοπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Ρώμη, Ιούλιος 2012 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Εεε δεν πειράζει. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Μεγαλώνοντας ξεχνάς πραγματάκια διάφορα. Δεν είναι τίποτα Θείο Ντένη. Φυσικό πράγμα. Μη χαλιέσαι. Τώρα για τις καταδρομικές που λες ότι θα με περιμένετε, όντως μπορεί. Γιατί πολλές φορές ξέρεις με παίρνει ο ύπνος από την ταχύτητα που ταξιδεύετε και μένω πίσω. :D :D Κριμα παντως ενας νεος και φερελπυς στο πιστακι του ρυσσιου,να μην μοιραζεται την γνωση του μαζι μας στις καταδρομικες. Ελα εσυ και θα σε πληρωσουμε ρε αδερφε :lol: Παιδια, δεν χρειαζεται να χαλασουμε αλλο το τοπικ. Σορρυ ηλια τελος απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 α-χα καλό ε; :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Αυστρια 2010.. Περιοχη των Λιμνων... 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ταυγετος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον ghostkon 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συρος 2009. Ωραιες εποχες ...υπηρχαν λεφτα για ταξιδια και γεματο παντα ντεποζιτο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Βασιλίτσα 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Ως τώρα αυτή...Λασίθι. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tiflaeisai 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Απο τις βολτες που γουσταρω...2καβαλος με καλη παρεα...2 μοτοσυκλετες 2 ζευγαρια αγαπημενα μερη...Οι διδυμες GS σε τουρ στην Κεντρικη Πελοποννησο... ...ταξιδια ε;...Απο αυτα τα "Τοπικ" που θλιβομαι που βλεπω ολοενα και λιγοτερα...Και η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ ταξιδι...ελπιζω και ευχομαι να μπορουμε να ταξιδευουμε,να ξεφευγουμε απο ολα και να ταξιδευουμε με την μοτοσυκλετα μας :) 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Αύγουστος 1998 Γύρος Πελοποννήσου (αρχ^%#@ ούτε την μισή δεν καταφέραμε) Τρελή περιπέτεια, συνεπιβάτης άσχετος με μοτό και με κύστη στον κόκκυγα να πονάει ακόμα και στην ευθεία. 2 Ημέρες κάναμε για το Πάτρα-Κυπαρισσία-Γύθειο και απίστευτο φόρτωμα χωρίς σχάρα Τα μισά πράγματα μας έφευγαν στον δρόμο και τα ξαναμαζεύαμε-ξαναδέναμε. 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Boρεια ευβοια με το ΧΤ τοτε.. Εχω καλυτερη αλλα δεν εχω το λαπτοπ μου δυστηχως... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) ...α ρε Δημητρη με τα θεματα που βαζεις μες το καταχειμωνα κ μας παιρνεις τα μυαλα... λοιπον θα βαλω μια η οποια θα συνοδευεται απο ενα μικρο προσωπικο κειμενο.μια μικροκαταθεση σκεψων ισως... δεν ειναι η καλυτερη αλλα απο τις πιο σημαδιακες καθως ειναι η τελευταια απο το πιο προσφατο ταξιδι μας... passo Fedaia 2011 Οι δυο Μαυριτανοι... …500 κ πλεον χρονια χτυπουν αγογγυστα την καμπανα του χρονου κ καλωσοριζουν η’ αποχαιρετουν τα πλοια που περνουν τον διαυλο της Γαληνότατης… Δυσκολα θα τους δεις καθως τα περιξ του σημειου που βρισκονται εχουν εξαιρετικο κάλος που πλανευει το ματι. Τυχαια τους ανταμωσαμε ένα καλοκαιρινο πρωινο,από κεινα που κρεμασμενος στην κουπαστη τραβας ασταματητα φωτογραφιες…λες κ είναι οι τελευταιες στιγμες πριν η πολη βυθιστει για παντα σε πεισμα των μηχανικων που παλευουν ματαια ισως να την κρατησουν ορθη… Εκτοτε αποτελουν το σημειο αναφορας κάθε που οι ροδες μας γυριζουν σε ρυθμους ταξιδιου… Είναι απολυτα συνυφασμένοι με καταπρασινα τοπια,χιονοσμενα βουνα κ σκορπισμενα ξυλοσπιτα στις κοιλαδες της κεντρικης Ευρωπης. Τοσο περυσι οσο κ φετος τα ραντεβου μας αναβληθηκαν κ μαλιστα χωρις υποψια ανανεωσης, ισως…θελεις να πιστευεις, πιθανον, λες για να ξεγελασεις τον χαρτη του μυαλου, δεν μπορει θα τους ξαναδω ένα πρωι… Ξερεις βεβαια πως ετσι νοθευεις την πραγματικοτητα κ παιρνεις ανασες υπομονης. Διοτι καποιες αλλες αξιες της ζωης είναι ισχυροτερες απο το ταξιδευειν. Τι μπορει να σταθει απεναντι σε τουτο το σφιχτο κρατημα? Ποιος προορισμος είναι δυνατοτερος από ένα χαμογελακι μικρο…? Γνωριζεις πως η μαχη είναι ανιση…μα το παλευεις.κανεις σχεδια κ στηνεις ταξιδια στο λεπτο…ολοι μαζι λες! Τωρα πια ειμαστε εμεις κ όχι εγω κ εσυ. Μπορουμε κ αλλιως,με τεσσερις ροδες κ παιδικα τραγουδια στο κασετοφωνο. Θελω να δει οσα εμενα δεν μου εδειξε κανεις,να μαθει από μικρος πως είναι οι πολιτισμενες κοινωνιες, να πακεταρει σωστα τα μπαγκαζια του κ που ξερεις... ισως, μετα από μερικα χρονια ν’ανταμωσουμε μαζι - με χωριστες όμως ροδες - τους δυο Μαυριτανους ξανα… Μου λειπουν πλεον τα ταξιδια… μα σαν γυριζω το πρωι στο σπιτι,μετα από την νυχτερινη βαρδια τρεχω κατευθειαν στο δωματιο του. Μολις τον αντικρυζω να κοιμαται ηρεμος κ ασφαλης τοτε μενω εκει. Σκιζω κάθε χαρτη που επλαθα ολη νυχτα κ ριχνω αγκυρα τρανη. Εδώ είναι ο προορισμός λεω κ ανακουφισμενος πια γερνω διπλα στο ζεστο χνωτο της Αννας… καλους δρομους να χουμε ολοι μας! (περισσοτερες πληροφοριες για τους δυο Μαυριτανους εδω) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον TRANTEN 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) ...ταξιδια ε;...Απο αυτα τα "Τοπικ" που θλιβομαι που βλεπω ολοενα και λιγοτερα...Και η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ...ελπιζω και ευχομαι να μπορουμε να ταξιδευουμε,να ξεφευγουμε απο ολα και να ταξιδευουμε με την μοτοσυκλετα μας :) Ειμαι μικρος ακομα(Τον ιουλιο κλεινω τα 20) αλλα θυμαμαι την βενζινη 0,8-0,9 ευρω ισως και λιγοτερο και συγκεκριμενα θυμαμαι σαν χτες τον πατερα μου να μου λεει <<Ημαρτον κυριε,σε λιγο θα παει 1 ευρω η βενζινη>> τοτε θεωρουσατε την βενζινη ακριβη στο 1 ευρω.Δηλαδη θα γεμιζα το πολυ με 14 ευρω το ρεζερβουαρ στο wolf(14 λιτρα περνει). Ειναι λογικο ακομα και για εμενα που καιω 3,2-3,5(μεσα στην πολη,εξω δεν εχω κανει ακομα κατι αξιολογο) να μην μπορω να κανω αθηνα-βολο και επιστροφη.Τα κυβικα δεν με ενδιαφερουν,εδω ο πατερας μου πηγαινε με το c50(το οποιο λειτουργει κανονικα και ειναι μαχιμο ακομα και τωρα) αθηνα-πατρα ισα-ισα για να παει στο μαγαζι που τραγουδουσαν φιλοι.Ξεκιναγαν 7 μμ και εφταναν περιπου στις 9 μμ και εφευγαν για αθηνα οταν εκλεινε το μαγαζι.Κακως τα λεω σε εσενα καθως σιγουρα τα ξερεις καλυτερα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως θα το σκεφτω πολυ καλα να κανω το αθηνα-βολο ή να κατεβω στο χωριο μου εξω απο την Καλαματα κτλ μονο και μονο λογω της τιμης της βενζινης.Κατα την γνωμη αυτο ειναι που σκοτωνει τα ταξιδια και εγω ειμαι νεος και δεν νομιζω να χαρω την μηχανη οσο της αξιζει. Κατα τα αλλα συμφωνω και επαυξανω πως Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ. εντιτ σορρυυυυυ ξεχαστηκα και χαλασα το θρεντ. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον PanagosGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Λιμένι, Μάνη (Πάσχα 2012) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Κορωνη-Μεθωνη με το ΕΡ δικαβαλος,σε μια μερα 800χλμ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Μεγάλο Πάπιγκο, 31/12/2012 Πηγές Αχέρωντα 30/12/2012 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επίδαυρος και αντίπαξοι ά ναι και πάτρα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον A.K.A. SonIC 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες