Jump to content
Maggellanos

Ποσταρετε την Καλύτερη Ταξιδιωτική σας Φωτογραφια!

Recommended Posts

Και Σέρρες και Ρύσιο και το είπα κιόλας.

Σε καταδρομική τι να έρθω να κάνω; Στα είπα τις προάλλες στην μπυροκατάσταση.

Αλλά αυτό που λέει ο Ηλίας... κορυφή. :P

Τόσο πολύ με θες;

Θα σε περιμενουμε βρε στις καταδρομικες,μην φοβασαι....... :grin:

Και οσο για σερρες δεν θυμαμαι κατι να ειπες...... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2010, το πρωτο μας ταξιδι με την μηχανη

Καπου στα ενδιαμεσα Αη Γιαννη Ροσσου και Λιμνης

DSC05446.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε περιμενουμε βρε στις καταδρομικες,μην φοβασαι....... :grin:

Και οσο για σερρες δεν θυμαμαι κατι να ειπες...... :shades:

Εεε δεν πειράζει. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Μεγαλώνοντας ξεχνάς πραγματάκια διάφορα. Δεν είναι τίποτα Θείο Ντένη. Φυσικό πράγμα. Μη χαλιέσαι.

Τώρα για τις καταδρομικές που λες ότι θα με περιμένετε, όντως μπορεί. Γιατί πολλές φορές ξέρεις με παίρνει ο ύπνος από την ταχύτητα που ταξιδεύετε και μένω πίσω. :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε δεν πειράζει. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Μεγαλώνοντας ξεχνάς πραγματάκια διάφορα. Δεν είναι τίποτα Θείο Ντένη. Φυσικό πράγμα. Μη χαλιέσαι.

Τώρα για τις καταδρομικές που λες ότι θα με περιμένετε, όντως μπορεί. Γιατί πολλές φορές ξέρεις με παίρνει ο ύπνος από την ταχύτητα που ταξιδεύετε και μένω πίσω. :D :D

Κριμα παντως ενας νεος και φερελπυς στο πιστακι του ρυσσιου,να μην μοιραζεται την γνωση του μαζι μας στις καταδρομικες. :punk:

Ελα εσυ και θα σε πληρωσουμε ρε αδερφε :lol:

Παιδια, δεν χρειαζεται να χαλασουμε αλλο το τοπικ.

Σορρυ ηλια τελος απο εμενα :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

post-5863-1240725603_thumb.jpg

post-5863-1240725448_thumb.jpg

Συρος 2009.

Ωραιες εποχες ...υπηρχαν λεφτα για ταξιδια και γεματο παντα ντεποζιτο

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τις βολτες που γουσταρω...2καβαλος με καλη παρεα...2 μοτοσυκλετες 2 ζευγαρια αγαπημενα μερη...Οι διδυμες GS σε τουρ στην Κεντρικη Πελοποννησο...

mAthosalasPigesAroaneios-1.jpg

...ταξιδια ε;...Απο αυτα τα "Τοπικ" που θλιβομαι που βλεπω ολοενα και λιγοτερα...Και η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ ταξιδι...ελπιζω και ευχομαι να μπορουμε να ταξιδευουμε,να ξεφευγουμε απο ολα και να ταξιδευουμε με την μοτοσυκλετα μας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Boρεια ευβοια με το ΧΤ τοτε.. Εχω καλυτερη αλλα δεν εχω το λαπτοπ μου δυστηχως...

1003381z.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ταξιδια ε;...Απο αυτα τα "Τοπικ" που θλιβομαι που βλεπω ολοενα και λιγοτερα...Και η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ...ελπιζω και ευχομαι να μπορουμε να ταξιδευουμε,να ξεφευγουμε απο ολα και να ταξιδευουμε με την μοτοσυκλετα μας :)

Ειμαι μικρος ακομα(Τον ιουλιο κλεινω τα 20) αλλα θυμαμαι την βενζινη 0,8-0,9 ευρω ισως και λιγοτερο και συγκεκριμενα θυμαμαι σαν χτες τον πατερα μου να μου λεει <<Ημαρτον κυριε,σε λιγο θα παει 1 ευρω η βενζινη>> τοτε θεωρουσατε την βενζινη ακριβη στο 1 ευρω.Δηλαδη θα γεμιζα το πολυ με 14 ευρω το ρεζερβουαρ στο wolf(14 λιτρα περνει).

Ειναι λογικο ακομα και για εμενα που καιω 3,2-3,5(μεσα στην πολη,εξω δεν εχω κανει ακομα κατι αξιολογο) να μην μπορω να κανω αθηνα-βολο και επιστροφη.Τα κυβικα δεν με ενδιαφερουν,εδω ο πατερας μου πηγαινε με το c50(το οποιο λειτουργει κανονικα και ειναι μαχιμο ακομα και τωρα) αθηνα-πατρα ισα-ισα για να παει στο μαγαζι που τραγουδουσαν φιλοι.Ξεκιναγαν 7 μμ και εφταναν περιπου στις 9 μμ και εφευγαν για αθηνα οταν εκλεινε το μαγαζι.Κακως τα λεω σε εσενα καθως σιγουρα τα ξερεις καλυτερα.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως θα το σκεφτω πολυ καλα να κανω το αθηνα-βολο ή να κατεβω στο χωριο μου εξω απο την Καλαματα κτλ μονο και μονο λογω της τιμης της βενζινης.Κατα την γνωμη αυτο ειναι που σκοτωνει τα ταξιδια και εγω ειμαι νεος και δεν νομιζω να χαρω την μηχανη οσο της αξιζει.

Κατα τα αλλα συμφωνω και επαυξανω πως Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ.

εντιτ σορρυυυυυ ξεχαστηκα και χαλασα το θρεντ.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ.....

Τροποποιήθηκε από τον PanagosGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίδαυρος

_MG_3859.jpg

και αντίπαξοι

_MG_3648_copy.jpg

ά ναι και πάτρα

29488_397365391701_2214400_n.jpg

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC