Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Παιδια,που και που θα κανω και ενα up στο αρχικο ποστ,για να το βλεπουν και καποιοι που δεν εχουν διαβασει τα πρωτα μηνυματα..Θα παρακαλουσα επισης σε καθε ποσταρισμα να υπαρχει ΜΙΑ μονο φωτογραφια!!Η επομενη σε αλλο ποστ,και παει λεγοντας... Απλα για να μην (πολυ) ξεφευγουμε απο το ολο θεμα.. Οποιος θελει μαζι με την φωτογραφια του να μας πει και δυο κουβεντουλες,εχω φτιαξει και εδω ενα θρεντακι για αυτον ακριβως τον λογο!!! keep posting... Czech Republic Automotodrom Brno.. 2012 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Καταφύγιο κισσάβου 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δολομίτες Passo Giau Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον StavrosV650 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) καπου στην Μεσσηνιακη Μανη, στην πρωτη επετειο του γαμου μας... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον ghostkon 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Καταφύγιο κισσάβου Πρεπει να κανονισουμε μια βολτα για εκει! εχω πανω απο χρονο να παω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Μιλάνο 2008 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Πρεπει να κανονισουμε μια βολτα για εκει! εχω πανω απο χρονο να παω Είναι και προσωπικό μου καταφύγιο... Όποτε είμαι κάπως το μηχανάκι και βουρ... Όποτε θες, εγώ μέσα είμαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zandesiro 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Desiertos de Tabernas Spain 2012... Στα κινηματογραφικα στουντιο οπου την δεκαετια του 1960-70 γυρνουσαν τα γουεστερν.... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Γέφυρα Πλάκας (Άρτα) Απρίλιος 2013 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη γιατί έχω κάμποσες αλλά σίγουρα όταν την έβγαλα είχα κέφια (λίγες μέρες πριν την είχα πάρει) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anastasios1984 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 προς Βάλλια Κάλντα, Πάσχα 2013 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zandesiro 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Γιβλαρταρ 2012.... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 προς Βάλλια Κάλντα, Πάσχα 2013 Γιβλαρταρ 2012.... Ομορφες φωτο...Μπραβο παιδες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Ρουμανια(και ξερο ψωμι...) καποιον Οκτωβριο Uploaded with ImageShack.us 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 προς Βάλλια Κάλντα, Πάσχα 2013 Tην Τριτη 7/5/13 ησουν γυρω στις 4 το μεσημερι σταματημενος σε ενα παρκινγκ της εγνατια οδου κοντα στα Γρεβενα-Κοζανη (νομιζω)??? Πρεπει να ειδα την μπεμπα σου (σε καταλαβα απο τις βαλιτσες) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Κάπου κοντά στους Καλαρρύτες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κάπου χαμένοι στο δρόμο για Φενεό... Εγώ και ο κολλητός μου με το σκουτερ... Σεπτέμβριος 2012 Ο διάλογος ήταν: Εγω : -Ρε μλκ, που σκατά δείχνει το GPS? Κολλητός : Έλα πατέρα... Για Φενεό που στρίβω??? Μάιος 2013 - Με τον ληστή του πλέον ο κολλητός, στο Περτούλι... Ο διάλογος ήταν: Κολλητός : Ρε φίλε, αμα δείξουμε την φωτό και πούμε ότι είμασταν στις Άλπεις, λες να μας πιστέψουν??? Εγω : Ούτε καν, αλλα με λίγα εφέ θα δω τι μπορώ να κάνω.... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2013 από τον woulverin 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anastasios1984 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Tην Τριτη 7/5/13 ησουν γυρω στις 4 το μεσημερι σταματημενος σε ενα παρκινγκ της εγνατια οδου κοντα στα Γρεβενα-Κοζανη (νομιζω)??? Πρεπει να ειδα την μπεμπα σου (σε καταλαβα απο τις βαλιτσες) Ω ναι, εγώ ήμουν! είχα σταματήσει εκεί πριν μπω στο δρόμο για τη Βάλλια Κάλντα και τελικά χάσω το καράβι! Πφφφ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Ρουμανια DN67C Uploaded with ImageShack.us 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Επειδή δεν ξέρω τι έγινε με το imageshack... i repeat... Κάπου χαμένοι στο δρόμο για Φενεό... Εγώ και ο κολλητός μου με το σκουτερ... Σεπτέμβριος 2012 Ο διάλογος ήταν: Εγω : -Ρε μλκ, που σκατά δείχνει το GPS? Κολλητός : Έλα πατέρα... Για Φενεό που στρίβω??? Μάιος 2013 - Με τον ληστή του πλέον ο κολλητός, στο Περτούλι... Ο διάλογος ήταν: Κολλητός : Ρε φίλε, αμα δείξουμε την φωτό και πούμε ότι είμασταν στις Άλπεις, λες να μας πιστέψουν??? Εγω : Ούτε καν, αλλα με λίγα εφέ θα δω τι μπορώ να κάνω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2013 από τον Αιγαιοπλόος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ετοιμάζω το οδοιπορικό όπου να 'ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ετοιμάζω το οδοιπορικό όπου να 'ναι. αναμένουμε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Παρεα με τον steven_04 στην λιμνη missurina ,Δολομιτες 2012 image upload no registration και εδω σε μια αναπαντεχει μπορα picture sharing 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ετοιμάζω το οδοιπορικό όπου να 'ναι. αντε να δουμε Κωστα γιατι τους Δολομιτεους γιουχαραμε αλλα υπαρχουν κ αλλοι τελικα με ταξιδιωτικες εκρεμμοτητες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες