Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Παιδες,ο τιτλος τα λεει ολα: Σκεφτηκα σε αυτο εδω το thread να ποσταρουμε την καλυτερη ταξιδιωτικη μας φωτογραφια,απο διαφορες βολτες η ταξιδια που εχουμε κανει,εντος και εκτος συνορων,με σκοπο μετα απο καποιες αρκετες φωτο να υπαρχει ενα τοπικ το οποιο θα εχει καταληξει ενα ομορφο αλμπουμ φωτογραφιων που θα το βλεπουμε καθε φορα οταν θα θελουμε να ταξιδεψουμε μακρια αλλα δεν θα μπορουμε... Διαλεξτε μια απο τις καλυτερες φωτογραφιες σας...Οχι οτι να'ναι ,μια απο τις καλυτερες σας!!Θα ηταν ομορφο να ποσταρουμε φωτογραφιες που θα προκαλουσαν την εκπληξη καποιου,φωτογραφιες που εχουν κατι να πουν,και απο θεμα αισθητικης,και σε οτι αφορα την φωτογραφικη ''τεχνη'' μας... Τα πραγματα ειναι απλα,αναφερουμε σημειο που τραβηχτηκε,ετος,και τιποτα αλλο! Θα παρακαλουσα να ποσταρουμε μονο φωτογραφιες και καθολου σχολια! Τι λετε...?Ξεκιναμε?? Ας κανω την αρχη λοιπον... Balkans 2012 32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άλπεις, Passo dello Stelvio 2012 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον Viper4 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Μια ?? Θα σκασουν μυτη ολοι οι ποζεραδες και θα φερουν 3 κιλα φωτογραφιες μαζι τους Μια σε καθε ποσταρισμα εννοω ρε συ! Άλπεις, Passo dello Stelvio 2012 Αυτο εννοω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δεν είναι μακρυνή, μόλις στο Ταίναρο,αλλά είναι η φύση που την κάνει ξεχωριστή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι μακρυνή, μόλις στο Ταίναρο,αλλά είναι η φύση που την κάνει ξεχωριστή. Δεν μας νοιαζει να ειναι μακρινη/κοντινη η εστω απο την γειτονια του καθενος μας!! Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα ομως,το καδρο μας,να εχει μεσα και την μοτοσυκλετα μας... Δεν ξερω...Πιστευω θα ειναι καλυτερα ετσι.. Κατα τα αλλα,λατρεμενο Ταιναρο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον Maggellanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 ΟΚ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Μετέωρα 2009 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πήλιο 2011 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πειραιάς - Πάτρα 17-1-2013 Τωρινή είναι ! Αλλά anywhay ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Με το GSR του αδερφού της κοπέλας μου. Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης 2012 Με το δικό μου: Περιστερά Θεσσαλονίκης 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Με το GSR του αδερφού της κοπέλας μου. Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης 2012 Με το δικό μου: Περιστερά Θεσσαλονίκης 2011 Μεγαλο ταξιδι πηγες ρε τεραστιε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Μεγαλο ταξιδι πηγες ρε τεραστιε...... Νομίζω τις καλύτερες είπε όχι τις πιο μακρινές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Νομίζω τις καλύτερες είπε όχι τις πιο μακρινές... Και αυτες ειναι οι κατα τεκμηριο καλυτερες σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συνήθως στρίβω και ξεχνιέμαι και δεν τραβάω φωτογραφία... Δύσκολα το θυμάμαι να βγάλω φωτό. Οπότε κατά το προσωπικό μου γούστο ναι αυτές είναι οι καλύτερες. Έχω κι άλλες από Γιάννενα, Μετέωρα, Εύβοια κλπ αλλά αυτές είναι οι πιο ωραίες από αυτές που έχει βγει τοπίο μαζί με το μηχανάκι μου. :) Τι να κάνουμε, άλλοι σταματάνε για φωτογραφίες και άλλοι στρίβουν και απολαμβάνουν τη διαδρομή! :tooth: B) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Αιντε να σε χαρουμε και καμμια φορα ρε στριφτερε και εμεις οι βορειοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 250 φορές έχω πάει στην πίστα και το έχω γράψει άλλα μόνο τον gkourv έβλεπα. Δεν έχετε έρθει ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Ρόδος, στο δρόμο για Ατάβιρο. Απέναντι το ξερονήσι Αλιμιά, δίπλα στη Χάλκη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 250 φορές έχω πάει στην πίστα και το έχω γράψει άλλα μόνο τον gkourv έβλεπα. Δεν έχετε έρθει ποτέ Πηγες σερρες και δεν μας το ειπες? Σε καμμια καταδρομικη ηρθες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πηγες σερρες και δεν μας το ειπες? Σε καμμια καταδρομικη ηρθες? Τοσο πολυ τον θες ρε καπταιν?? ηξερα οτι ειναι καλη παρεα, αλλα οχι και τοσο ''πρηξιμο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βέλγιο 2006 EDIT: Ούπς, το αρχικό θέμα δεν έλεγε να υπάρχει μέσα και το μοτοσακό μας! Μόλις διάβασα όμως παρακάτω οτι πρέπει, σόρρυ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον nuntius 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Τοσο πολυ τον θες ρε καπταιν?? ηξερα οτι ειναι καλη παρεα, αλλα οχι και τοσο ''πρηξιμο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πηγες σερρες και δεν μας το ειπες? Σε καμμια καταδρομικη ηρθες? Και Σέρρες και Ρύσιο και το είπα κιόλας. Σε καταδρομική τι να έρθω να κάνω; Στα είπα τις προάλλες στην μπυροκατάσταση. Αλλά αυτό που λέει ο Ηλίας... κορυφή. :P Τόσο πολύ με θες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Ταξίδι my ass, αλλά τέλος πάντων, για DRZ μιλάμε, όχι για Varadero. Οπότε ταξίδι my sore ass για την ακρίβεια. Παρ΄όλα αυτά και μπαγκάζια έχουμε, και εκτός Αθηνών βγήκαμε, και διανυκτέρευση κάναμε. Ορίστε. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες