AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καιρο ελεγα οτι θα επαιρνα ενα παπι για οικονομια.. Ειχε ενα σαραβαλακι ενα φιλαρακι μου στην ακρη και μου το εδωσε σε πολυ καλη τιμη και με δωσεις.. Θελει τα μαζεματακια του αλλα το πηρα πολυ φθηνα και θα το φτιαξω σιγα σιγα... Παπι λοιπον για αγγαρειες και η κουκλα μου απο πισω για αμαρτιες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον anotherface 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Μεγιέςςςςςςςςςςςς!!! Αν και από ότι βλέπω (εξωτερικά τουλάχιστον) τζιτζί φαίνεται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Fcr , bb kit , ξερεις εσυ..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Fcr , bb kit , ξερεις εσυ..! Θα το κανω 125 και ποιος με πιανει μετα Μεγιέςςςςςςςςςςςς!!! Αν και από ότι βλέπω (εξωτερικά τουλάχιστον) τζιτζί φαίνεται!!! Μαλλον δεν βλεπεις καλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Καλοταξιδο....ωραιο και τιμιο παπι το crypton . Δεν φαινεται σε ασχημη κατασταση....μια χαρα ειναι,λιγο τη σελα να φτιαξεις να μην βρεχεται ο λοκως σου ,λαδακια και εφυγες... Καλως ηρθες στο club των 2 L /100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Σαραβαλάκι; Σοβαρά; Έλα μια από εδώ να δεις το δικό μου.. :) Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; Πάντως, εξωτερικά, στην χειρότερη κανένα 150€ για να τα αλλάξεις όλα.. (λάστιχα, αλυσίδα-γρανάζια, νέα σέλα από σελά, και μανέτα φρένου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Πάντα ορθιος με αυτό και κανόνισε να μην εμποδάς την κυκλοφορία και κάνεις σφήνες. Κάγκουρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλοταξιδο....ωραιο και τιμιο παπι το crypton . Δεν φαινεται σε ασχημη κατασταση....μια χαρα ειναι,λιγο τη σελα να φτιαξεις να μην βρεχεται ο λοκως σου ,λαδακια και εφυγες... Καλως ηρθες στο club των 2 L /100 Σαραβαλάκι; Σοβαρά; Έλα μια από εδώ να δεις το δικό μου.. :) Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; Πάντως, εξωτερικά, στην χειρότερη κανένα 150€ για να τα αλλάξεις όλα.. (λάστιχα, αλυσίδα-γρανάζια, νέα σέλα από σελά, και μανέτα φρένου) 350.. Εχω δωσει τα 100 και σιγα σιγα.. Φιλαρακι μου ειναι Πάντα ορθιος με αυτό και κανόνισε να μην εμποδάς την κυκλοφορία και κάνεις σφήνες. Κάγκουρα :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Μεγειες!!!Σε ζηλευω...Θελω την παπια μου πισω.............. Ασπαστο να ειναι φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Με γειες και καλοριζικο!!!! Το παπακι πραγματικα ειναι σκυλι!! και απροβληματιστο!!! Πολυ τιμιο!! Μονο το νου στο πισω λαμπακι πορειας, καμια φορα πιανει υγρασια και δεν κανει καλη επαφη! Κατα τα αλλα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Γιατι σκεφτομαι κι εγω να το σπρωξω το δικο μου για κατι μεγαλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Τέλεια το πήρες.. Και πολύ καλή η τιμή, και ευκολία, τι άλλο θες? Ούτε γρατζουνιά να μην σου αποκτήσει.. πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Με γειες και καλοριζικο!!!! Το παπακι πραγματικα ειναι σκυλι!! και απροβληματιστο!!! Πολυ τιμιο!! Μονο το νου στο πισω λαμπακι πορειας, καμια φορα πιανει υγρασια και δεν κανει καλη επαφη! Κατα τα αλλα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Γιατι σκεφτομαι κι εγω να το σπρωξω το δικο μου για κατι μεγαλυτερο! Σε ευχαριστω φιλε μου.. Ειπα και παραπανω οτι το πηρα 350 αλλα απο καλο φιλαρακι! Μεγειες!!!Σε ζηλευω...Θελω την παπια μου πισω.............. Ασπαστο να ειναι φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 ρεεε μεγειεεεεεςςςς με τη κρυπτοναρα μη φοβασαι τιποτα@!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λιωστο στς σουζες .....!!!! θα φερω και τν Αντρεα να σε πατησει χαχαχα.....Καλοριζικο και ατρακαριστο ρεεε....!!! (ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο θα αντεξεις... ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον LefteGrimdeath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Λιωστο στς σουζες .....!!!! θα φερω και τν Αντρεα να σε πατησει χαχαχα.....Καλοριζικο και ατρακαριστο ρεεε....!!! Θενξ! Την ασφαλεια μην ξεχασεις να μου φερεις.. Με τον αντρεα εχουμε κανονησει κοντρα! χααχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 με γειες !!! με γειες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Οταν εψαχνα και εγω φθηνο παπι, τετοιο Crypton-ακι εψαχνα αλλα τα δινανε ολοι 700-800 ευρω, οποτε και δεν το απεκτησα.. Αθανατο παπι, και πραγματικα με πολυ λιγα λεφτα βρισκεις τα παντα!! Οχι σαν το Address... Φλασακια, εμπρος φαναρι, και ποδια βρισκεις τσαμπα.. Σελα της φτιαχνεις το καλυμα και εισαι τζετ!! Αντε καλοριζικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Καλορίζικο ρε τρελλιάρη και καλοδούλευτο!!! Εγώ πάντως θα προτιμούσα μπόμπο. Θα μου την έσπαγε να ήξερα πως δεν σηκωνεται εύκολα :ΡΡΡ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Καλορίζικο ρε τρελλιάρη και καλοδούλευτο!!! Εγώ πάντως θα προτιμούσα μπόμπο. Θα μου την έσπαγε να ήξερα πως δεν σηκωνεται εύκολα :ΡΡΡ Χαχα κατσε να το μαθω λιγακι και θα δουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ολοι στο δρομο που χαραξε ο Σαββας!!! Ντροπη ρε...φτου σας...παλιομαλητες αλιαδες ex-ματοσακοβιοι... ΞΕΠΕΣΜΟΣ-ΣΚΟΥΤΕΡΙΑΣΗ-ΠΑΠΟΛΑΓΝΕΙΑ... οι Προφητειες των Μαγια βγαινουνε "θα δειτε 2 ροδες να εξαφανιζονται και στον αχό της Ανατολης θα ξεπροβαλλουν ζωα...(σσ..παπια και αλλα συναφη σκουτεροπαπα_)... Να πω με γειες...στα Μεξικανικα ομως(λογω Μάγια)...ΕΛ ΠΑΡΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΜΑΤΟΣΑΚΟ ΛΑ ΣΙ ΑΓΚΟΡΑ ΝΤΙ ΠΑΠΙΟ.ΕΛ ΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛ ΦΤΩΧΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΑ"....Καλοσουζαριστος ρεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 :tooth: Eυχαριστω!! Εχασα απλα και τις 2 δουλεις που ειχα και ζοριζομαι οικονομικα.. Αυτος ειναι ο μονος λογος που το πηρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Καλοταξιδο !!! :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 :tooth: Eυχαριστω!! Εχασα απλα και τις 2 δουλεις που ειχα και ζοριζομαι οικονομικα.. Αυτος ειναι ο μονος λογος που το πηρα... Ειδες που μας ωθουν; Σε παρακλάδια τού Σαββα...ολα μιλημένα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου.. Ειπα και παραπανω οτι το πηρα 350 αλλα απο καλο φιλαρακι! Ναι..τωρα το ειδα!! Πολυ καλη ευκαιρια! Παντως την σελα την φτιαχνεις με 30€... κι οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω, τα ανταλλακτικα ειναι παμφθηνα και βρισκεις παντου! Φλασακια κανα 5ευρω το ενα, και λαστιχα Metzeler 22, αν θυμαμαι 70€ το ζευγαρι, δεν ξερω αν θελει τακακια, υπολογισε και 10€ για λαδια-μπουζι και ειναι καινουριο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 μεγειές σου αγορίνε! καλορίζικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες