Jump to content
balafas

RIDING ACADEMY ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Recommended Posts

Καλησπερα.

βλεποντας το θεμα που ξεκινησε απ τους φιλους της Αθηνας,μιλησα με τον Χουντρα και τον ρωτησα αν μπορουμε να οργανωσουμε μια ομαδα για να γινουν τα μαθηματα και στη πολη μας.

Χρειαζεται να μαζευτουμε 25 ατομα με κοστος απο 140 - 160 ευρω και με εξοπλισμο κρανος,παντελονι,μπουφαν,γαντια και μποτες.με τη δικη μας μηχανη.

θα κλεισει τη πιστα του Ρυσιου και θα μπορεσουμε να κανουμε με ανεση και ασφαλεια τα μαθηματα.

εχουμε τη δυνατοτητα επειδη ειμαστε μακρια ( σαν πολη ) να κανουμε την επομενη μερα και το δευτερο μαθημα.

οποιοι φιλοι απο Θεσσαλονικη αλλα και απο αλλες πολεις ( Κατερινη , Σερρες , χαλκιδικη ) τους ενδιαφερει παρακαλω να δηλωσετε συμμετοχη για να μπορεσουμε μετα να κλεισουμε ημερομηνια.

δεν εχει σημασια τι μηχανη εχει ο καθενας..

Ευχαριστω πολυ

Υ.Γ. προς αποφυγην παρεξηγησεως με το που μαζευτουν τα 25 ατομα θα κλεισει και το θεμα γιατι δεν μπορει να γινει με περρισοτερα ατομα λογο των δασκαλων που θα ερθουν.

Υ.Γ. 2 το εχω επισυναψει και σε αλλο φορουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδιά, διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό:

Η δέσμευση της σχολής είναι ότι οι μαθητές αποκτούν την πλήρη γνώση ώστε να μην έχουν ποτέ πτώση!

Κάτι που στο τέλος της ημέρας επιβεβαιώνονυν όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές.

Δεν μου "κάθεται" ρε γμτ........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που είναι το δεύτερο τοπικ που ανοίγει για τα μαθήματα της ίδιας σχολής και δεν έχει κάνει κάποιος ερώτηση ακόμα για τους εκπαιδευτές της σχολής και της πιστοποιήσεις τους...οπως έγινε σε κάποιο παλαιότερο τοπικ...

http://www.mybike.gr/topic/49520-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83/page__st__15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έμπαιναν οι ίδιοι να προβάλουν την σχολή τους, οι ερωτήσεις θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες και ας είναι "επώνυμοι".

Προς το παρόν κριτική μπορεί να γίνει μόνο στα αναφερόμενα εδώ μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δέσμευση της σχολής είναι ότι οι μαθητές αποκτούν την πλήρη γνώση ώστε να μην έχουν ποτέ πτώση!

:kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια απ την Θεσσαλονικη ειμαι.ουτε γνωριζω τη σχολη ,ουτε τον οδηγο.απλα επειδη εχει θεμα με την σωστη οδηγηση,( ρωτα τον Κλεανθη με το tuono αν ξερω να στριβω ) και ειπα ισως αυτο με βοηθησει.ουτε της σχολης ειμαι ουτε εχω κανενα οφελος.απλα περσι που καναμε τη κοπη της πιτας με τα απριλια πηγα να αγορασω ενα οικοπεδο μαζι με τα μαγαζια και απο τοτε να με παει.

αν καποιος φιλος απο δω μεσα τους ξερει ή εκανε μαθημα ας το γραψει να ξερω αν ειναι μουφα να μην παω ουτε εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπε κανείς ότι έχεις εσύ η κάποιος άλλος όφελος.

Απλά μου έκανε κάτι εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας γιατί δεν μου φαίνεται τυχαίο γεγονός..

Παναγιώτη, γράφεις ''κι'ας είναι επώνυμοι ''..Μπες στο σιτε τους σε παρακαλώ και πες μου ποιος είναι υπεύθυνος σχολής και ποιος είναι εκπαιδευτής στη σχολή που θα μάθει εμένα ή τον καθένα να οδηγεί αλλά και που αναφέρονται στο site οι πιστοποιήσεις του ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια παράκληση πρός όλους. ο Νώντας ξεκίνησε μια κίνηση για συγκεκριμένο πράγμα. το αντίστοιχο άλλο τόπικ πήγε μια χαρά. δεν χρειάζεται να του πετάξουμε τα μάτια αυτουνού και μάλιστα άτομα που δεν το κόβω να έχουν πρόθεση να συμμετέχουν. οπότε καλό είναι απορίες μή σχετικές με τον σκοπό του τόπικ, σχόλια, μπηχτές , καρφωτές, στεγνές και λοιπές να γίνουν ή σε άλλο τόπικ ή σε πμ (πριν μεσημβρίας :crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό:

Δεν μου "κάθεται" ρε γμτ........

Μεσιέ Παναγιώτη και μένα στην αρχή όταν το διάβασα πολύ περίεργο με φάνηκε.

Μήπως όμως εννοεί,οτί μαθαίνεις πράγματα για να μην πέσεις λόγω δικής σου αμάθειας?

Δε νομίζω να αναφέρεται σε περιπτώσεις που η πτώση οφείλεται σε άλλους παράγοντες(πρόσφυση,βλακεία άλλου οδηγού,προσπάθεια να ξύσεις τα άξυστα).

Εικασίες κάνω πάντα.

Υγ. Προς το παλικάρι που άνοιξε το ποστ,κατά πάσα πιθανότητα ψήνομαι :_thumbsup: !Χρειάζεται διαιρούμενη στολή,ή είσαι οκ και με κορντούρα παντελόνι και δερμάτινο μπουφαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία όλα αυτά που θα ήθελα και εγώ αλλά και άλλη πολλοί να τα παρακολουθήσουμε μπας και μάθουμε κάτι παραπάνω που θα χρειαστεί σίγουρα στην καθημερινότητα μας αλλά δεν ξέρω κόλλησα σε κάτι νούμερα 140-160 ευρώ το άτομο η για όλους μαζί γιατί αν είναι το άτομο είναι αρκετά λεφτά για ένα μάθημα προπαντός τώρα που δεν έχουμε και δουλειά .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να δείς το css που είναι 300 το άτομο! οι τιμές είναι ανα άτομο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια παράκληση πρός όλους. ο Νώντας ξεκίνησε μια κίνηση για συγκεκριμένο πράγμα. το αντίστοιχο άλλο τόπικ πήγε μια χαρά. δεν χρειάζεται να του πετάξουμε τα μάτια αυτουνού και μάλιστα άτομα που δεν το κόβω να έχουν πρόθεση να συμμετέχουν. οπότε καλό είναι απορίες μή σχετικές με τον σκοπό του τόπικ, σχόλια, μπηχτές , καρφωτές, στεγνές και λοιπές να γίνουν ή σε άλλο τόπικ ή σε πμ (πριν μεσημβρίας :crazy: )

Σωστοοοοος...

Η απορία μου είναι off topic απλά αν έπεφταν κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το σχολείο, θα βοηθούσε στη απόφαση για συμμετοχή .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με διαιρουμενη φιλε μου.μαλιστα που ειπε το παιδι πολυ σοβαρα πως αν υπαρχει καποιος που νοιωθει οτι δεν εμαθε κατι γινεται επιστροφη χρηματων επι τοπου.να σου πω την αποψη μου?δεν ξερω να οδηγαω,και οποτε πηγα με τα παιδια βολτα με στροφιλικι και τετοια τους εβγαλα την πιστη.αν ειναι να μαθω εστω και κατι,εχεσ@ εγω τα 150 ευρω.απ το να φαω τα μουτρα μου ή της κοπελας μου τα πεταω τα χρηματα

888HAYABUSA επειδη φαινεται οτι εισαι παλιοσειρα,αν θελεις παρτον τηλεφωνο σ αυτο που γραφει η σελιδα και μιλα μαζι του.απ τα αυτα που θα σου πει και θα τον ρωτησεις θα καταλαβεις πραγματικα τι γινεται.και θα μας φωτισεις και μας αν αξιζει να ασχοληθουμε.εγω προσωπικα θα το κανω γιατι για κατι 300+ ξερω οτι εχουν αλλου.τα εχω αναγκη τα μαθηματα.δεν ξερω να στριβω Χριστό σου λεω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως αν είναι για ρύσιο μπορούμε να δούμε αν θέλει κάποιο απο τα παιδιά που έκαναν css μέχρι και λέβελ 2 να πάμε παρέα μόνο με 20 που είναι για την πίστα να μας πεί τι τους έδειξαν θεωρητικά και να κάνουμε καμια γύρα στο χαλαρό όλο και κάτι θα μάθουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μερικές παραπάνω πληροφορίες θα βοηθούσαν πχ εγώ δεν έχω ούτε παντελόνι ούτε μπότες διάβασα κάπου ότι νοικιάζονται σε τι τιμές? δεύτερον έτσι που διαβάζω για τους εξοπλισμούς που πρέπει να έχουμε λέω όλο και κανένα πέσιμο θα έχουμε στα μαθήματα εκεί τι γίνετε μην βγούμε και χωρίς μηχανή. Θα παρακαλούσα όσους έχουν κάνει τέτοια μαθήματα αν μπορέσουν να γράψουν 5 πράγματα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλογα ποτε θα βρεθουμε.πιστευω σ ενα μηνα το πολυ θα ειναι εφικτο.σου νοικιαζουν και παντελονι μπουφαν και μποτες αν χρειαστει.εχει κινητο παρτον για να μαθεις οτιδηποτε.χρηστο τον λενε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μερικές παραπάνω πληροφορίες θα βοηθούσαν πχ εγώ δεν έχω ούτε παντελόνι ούτε μπότες διάβασα κάπου ότι νοικιάζονται σε τι τιμές? δεύτερον έτσι που διαβάζω για τους εξοπλισμούς που πρέπει να έχουμε λέω όλο και κανένα πέσιμο θα έχουμε στα μαθήματα εκεί τι γίνετε μην βγούμε και χωρίς μηχανή. Θα παρακαλούσα όσους έχουν κάνει τέτοια μαθήματα αν μπορέσουν να γράψουν 5 πράγματα παραπάνω.

Off-topic

Είσαι θεσσαλονικιός και με 250άρι κιόλας και δεν σε έχουμε γνωρίσει πο κοντά ? :afro:

Όσο για το σχολείο ψήνομαι κι εγώ αν μάθουμε καμια πληροφορία ακόμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακαρι να κατσει να γνωριστουμε να βολταρουμε ολοι μαζι παρειτσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά και εγώ ψήνομαι γενικά απλά δεν μπορώ να πω από τώρα 100% λόγο οικονομικών.

Άμα έχω νέα απο την γονείς α.ε. θα σας πω στάνταρ ναι η όχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

888HAYABUSA επειδη φαινεται οτι εισαι παλιοσειρα,αν θελεις παρτον τηλεφωνο σ αυτο που γραφει η σελιδα και μιλα μαζι του.απ τα αυτα που θα σου πει και θα τον ρωτησεις θα καταλαβεις πραγματικα τι γινεται.και θα μας φωτισεις και μας αν αξιζει να ασχοληθουμε.εγω προσωπικα θα το κανω γιατι για κατι 300+ ξερω οτι εχουν αλλου.τα εχω αναγκη τα μαθηματα.δεν ξερω να στριβω Χριστό σου λεω

Ξέρω ακριβώς τι κάνουν οι άνθρωποι αλλά δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη γιατί κατά μια έννοια 'κάνω την ίδια δουλειά' με αυτούς τους ανθρώπους οπότε καταλαβαίνεις πως θα έλεγε κάποιος άνετα ότι έχω κίνητρο να πω ψέματα ή να μιλήσω υποκειμενικά.....

Κάποτε υπήρχε μονοπώλιον στα σχολεία στην χώρα μας.. Σήμερα υπάρχει πληθώρα.. Σίγουρα θα βρεις μαθητές από όλες τις σχολές που υποστηρίζουν ότι θα σε μάθουν πράγματα σχετικά με την οδήγηση της μοτο σου, οπότε το πιο σοφό πιστεύω είναι να ρωτήσεις ανθρώπους που έχουν παρακολουθήσει κάποιο σχολείο να δεις από μόνος σου το επίπεδο τους και να κρίνεις εσύ πιο σχολείο σου χρειάζεται και θα σε κάνει καλύτερο αναβάτη..

Και ένα μεγάλο μπράβο που επιτέλους παραδέχεται ένας Ελληνας ότι δεν ξέρει και θέλει βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ένα μεγάλο μπράβο που επιτέλους παραδέχεται ένας Ελληνας ότι δεν ξέρει και θέλει βοήθεια.

εδώ σε βρίσκω λίγο υπερβολικό! εδώ μέσα τουλάχιστον υπάρχουν πολλά άτομα που δηλώνουν κουλάδια, άσχετοι ή οτιδήποτε αλλά με πολύ μεράκι και προσπάθεια μαθαίνουν σιγά σιγά και ρωτάνε πρίν κάνουν του κεφαλιού τους!Με γνώμονα πάντα την αγάπη για την μοτοσυκλέτα και την ασφάλεια.

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα