BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) screengrab Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 από τον BLOODY64 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) nini, nana, afros κλπ όλα κόμβοι του grnet ήταν :) έχω στείλει sub7 σε κόσμο και κοσμάκη ! :P ειχαμε τσιμπισει ετσι συνδεση οτε για ιντρνετ και μπαιναμε ολοι τζαμπα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 από τον jimbakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 ειχαμε τσιμπισει ετσι συνδεση οτε για ιντρνετ και μπαιναμε ολοι τζαμπα Δεν έχω πληρώσει πότε στη ζωή μου συνδρομή pstn ή isdn :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Συνδρομή pstn/isdn? was ist das??? :P Έχω αγοράσει όμως εκείνα που έδιναν στα περίπτερα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 ετσι ! ουτε εγω! οταν ειχε τελειωσει η x-treme (τι θυμηθηκα τωρα :P) μετα ειχα τις συνδεσεις απ το sub7 ωραιες εποχες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Δεν έχω πληρώσει πότε στη ζωή μου συνδρομή pstn ή isdn :-) Ουτε εγω. Να ειναι καλα τα Windows 95/98 που ειχαν τα δικτυα τους αβερτα τρυπια και μπορουσες να κατεβασεις τα pwl αρχεια με τους κωδικους. Μερες ολοκληρες ειχα 2 υπολογιστες να κανουν brute force πανω στα pwl. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ουτε εγω. Να ειναι καλα τα Windows 95/98 που ειχαν τα δικτυα τους αβερτα τρυπια και μπορουσες να κατεβασεις τα pwl αρχεια με τους κωδικους. Μερες ολοκληρες ειχα 2 υπολογιστες να κανουν brute force πανω στα pwl. Ακριβώς, scan τα subnet των ελληνικών isp για netbios services, connect με smbclient , κατέβασμα το pwl και σπάσιμο για τα password. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Εγώ τον λίγο καιρό που είχα προλάβει την 56k έμπαινα με τσαμπέ κωδικό της Panafon. Τι θυμήθηκα τώρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 screengrab japan? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :P πωωωω dota ρε φιλε εχω να παιξω 3 χρονια και βαλε....Ολοι οι noobades με maphack εκει μεσα χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ναι μου αρέσουν τα νέα παιχνίδια όπως βλέπεις. dota, BF1942!!! :P :P χαχααχχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Ναι μου αρέσουν τα νέα παιχνίδια όπως βλέπεις. dota, BF1942!!! :P :P χαχααχχα Αρχαιοκαπηλε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κοιτάξτε πιο προσεκτικά το μενού έναρξη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 από τον Orlando M@gic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 επαναλαμβάνεσε , έβαλες το σήμα της apple το είδαμε και στο post #164 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) επαναλαμβάνεσε , έβαλες το σήμα της apple το είδαμε και στο post #164 ουπς... στο 164# κόπηκε η σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη την ώρα που το ποσταρα και νόμιζα πως δεν ανέβηκε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 από τον Orlando M@gic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 έκανα τέτοιο τρομερό λάθος ;Αυτό αξίζει τουλάχιστον μηνιαίο ban ! και για να μην είμαι off topic ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Τρομερό λάθος δεν το λές αλλά αν σκεφτείς οτι και οι Τούρκοι γράφουν Ελληνικά ... http://news247.gr/eidiseis/kosmos/People-world/synenteyksh_h_toyrkala_poy_epimenei_na_grafei_ellhnika.2069250.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Δηλαδή γράφει, γκιουζελί ακντενίζ αχμέτ μπακλαβατζίογλου, εντινλέ μπιλγκιγιέ ντουρουμλάρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Το ξέθαψα πριν λίγο καιρό, το desktop μου εν έτη 2001-2 :) Δεν σου αρέσουν οι Iced Earth ? Όχι....μπουχαχα. Εδώ που τα λέμε....συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Δεν σου αρέσουν οι Iced Earth ? Όχι....μπουχαχα. Εδώ που τα λέμε....συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.... Ε μα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 quakenet kai undernet σχεδόν ποτέ. nana, nini Και dionisos έμπαινα εγώ με nick Mikroulis! :P Μιλάμε για εποχές 1996-1997-1998-1999. :P αγνές αθώες εποχές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 τελικά το έκανα το μεγάλο βήμα και το σούταρα το unity... και χωρίς φορμάτ παρακαλώ... απλά έκανα purge τις υπόλοιπες μαλακίες που μου βάραιναν το μηχάνημα και καινούργια εγκατάσταση από φλασάκι σε 13.10 μεγειές μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες