Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: δηλαδη για να καταλαβω, σερφαρεις απο pc του 2005? αν ναι, μιλησε μας γι'αυτη τη δυσκολη εμπειρια Γμσετα..! Τον είχαμε πάρει στο πατρικό τέλη 2005, το πρώτο μηχάνημα που είχαμε ίντερνετ στο σπίτι, το '10-'11 βγήκε στην εφεδρεία και από το '13 δικός μου μόνο. Του έχει κάνει κάτι "μαγικά" ο αδερφός που είναι της δουλειάς(τεχνικός hardware κτλ) πριν 3 χρόνια και πήρε λιγο τα πανω του ο γέρος. Έχει έρθει ο αντικαταστάτης του, ένα pc που μου έφερε ο καλός αδερφος μου, 4ετίας, πιπίνι δηλαδή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εμενα το λαπιτοπι μου, ενα Lenovo IdeaPad, το εχω απο το καλοκαιρι. Πριν απο αυτο ειχα ενα απο το 2007 που μου το εδωσε ο πατερας μου οταν ξεκινησα Λυκειο για να εχω δικο μου υπολογιστη...φορουσε Windows XP 32-bit, εναν Pentium του 2006, 2GB RAM και μια καρτα γραφικων Μitsos Graphics που οτι ειχε βγει μετα το 2004 απλα δεν το σηκωνε. Τωρα αυτο που εχω με Core i3, Intel HD 520 με βολευει αρκετα σε games κλπ κλπ...και εχω και ενα desktop στο σαλονι (Pentium G3258 3.2GHz, 8GB RAM, Windows 7, ASUS Radeon R7-250) που σηκωνει και αυτο αρκετα καλα games :3 Αυτα τα λιγα xD Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες