Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Κάνω αυτό το thread για να παίρνουμε ιδέες από τους γκουρού του είδους :P για το πως να συνδυάσουμε/φτιάξουμε/συμμαζέψουμε και πολλά ακόμα, το desktop μας αλλά και ιδέες για φόντο, wallpapers κλπ. Λογικά πολλοί αλλάζουν κάθε τόσο το desktop τους οπότε θα ανανεώνεται και το thread. Για το πως θα το κάνετε αυτό (για όσους δεν ξέρουν κάποιον τρόπο) ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πατήστε το κουμπί Print Screen στο πληκτρολόγιό σας, την ώρα που βλέπετε το desktop σας. (το κουμπί του Prt Scrn (Print Screen) συνήθως βρίσκεται στα κουμπάκια αριστερά από το Num Pad, δηλαδή αριστερά από το χώρο που βρίσκονται τα νούμερα, στα δεξιά του πληκτρολογίου σας.Ανοίξτε την ζωγραφική. Έναρξη-->Προγράμματα-->Βοηθήματα-->ΖωγραφικήΠατήστε Ctrl+V (paste) και θα σας εμφανίσει το τι απεικονίσατε από το desktop σας και στη συνέχεια αποθήκευση του αρχείου (για πιο ευκολία, επιλέξτε να αποθηκευτεί σε αρχείο .jpg).Ανοίγεται το www.imageshack.us (ή όποιο άλλο site για ανέβασμα φωτογραφιών εσείς θέλετε) και κάνετε upload την φωτογραφία που μόλις αποθηκεύσατε, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνει το εκάστοτε site.Κάνετε copy το link από τη φωτογραφία και μας το δίνετε εδώ. :) Ξεκινάω πρώτος :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Αντε για να σου κανω σεφτε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ελα ο επομενοοοοος.. Αν και αλλαζουν καθε 30΄ οι φωτογραφιες , ετσι δειχνει αυτη την ωρα το desktop μου. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ελα ο επομενοοοοος.. Αν και αλλαζουν καθε 30΄ οι φωτογραφιες , ετσι δειχνει αυτη την ωρα το desktop μου. Ορίστε, είδατε; :P Κούκλα!!! χαχαχα P.S. Το programs με ένα m δεν γράφετε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 χαχαχα!!Αναπηρια στο φουλ.. Καλα που το προσεξες?Εδω και κανα μηνα που τα εχω συμμαζεψει ουτε που εδωσα βαση... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Έλα κι εγώ... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 και το δικό μου λιτό και απέριττο :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ας τα δειξουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν καλυπτει ολη την οθονη αλλα στα @@ μου :D Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2013 από τον larisa-marios95 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Μπεεεε εεεεε Γαβ !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 και το δικό μου λιτό και απέριττο :) Εγώ πότε θα βρώ χρόνο να κάτσω να μάθω linux?? :( Είχα αγοράσει παλιά μια διανομή ubuntu (ναι, τα windows μου ήταν πειρατικά αλλά τα linux τα είχα αγοράσει) αλλά ποτέ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί τους σοβαρά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ας τα δειξουμε ! Κι εγώ, έψαξα έψαξα μπας και υπήρχε άλλο, παλαιότερο thread αλλά που να φανταστώ ότι το θέμα θα λεγόταν "ας τα δείξουμε" :P Anyway, keep em coming, κι ας υπάρχει κι αλλού. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συνεχιζουμε εδωω..Στηριζουμε τα βορεια παιδια , στηριζουμε Schumi!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Καθαρό καθαρό :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 :shock: :shock: :shock: Πλάκα ΜΕ κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Πρεπει πλακα να μας κανει...............δεν ειναι δυνατον!!! Θα ειχα πυροβολησει την οθονη με τοσα πραγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Καθαρό καθαρό :P Πήχτρα η επιφάνεια εργασίας, αρχεία στα ελληνικά, τίγκα σκληροί, άπειρα applications να τρέχουν δεξιά.. Το pc σου δεν πρέπει να σε συμπαθεί καθόλου όμως!!! Ποδαράκια θα βγάλει να σε παρατήσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Το έχει έτσι για να κρύβεται το Suzuki στο φόντο :P Α ρε κακομοίρη μου έτσι και το δει το Νιντζάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 :tease: Γενικά από τότε που χάλασε το PC και πετάει artifacts στα παιχνίδια το έχω αφήσει στην τύχη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Να η δική μου... :tooth: :tooth: :rotfl: Σοβαρά τώρα...τι άλλο θα είχα ; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Πρεπει να σας δειξω του αδερφου μου :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Ειμαι πολυ μπροστα.... χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες