sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 την καλησπερα μου. ας μπω κατευθειαν στο θεμα, μιας και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. ειμαι 26 χρονων και θα χρειαστει να παρω ενα μικρο μηχανακι για τις μετακινησεις μου απο σπιτι-σχολη και ισως πιο μετα και σαν εργαλειο για δουλεια σε delivery. διαβαζωντας εδω στο φορουμ εχω καταληξει στα εξης δυο : Modenas kriss 125 και Daytona sprinter 125. καγκουριες, σουζες, κοντρες και τα λοιπα δεν με ενδιαφερουν. Αυτο που ενδιαφερει ειναι το μηχανακι αφου θα του φερθω με το καλυτερο δυνατο τροπο στο στρωσιμο και γενικα στην οδηγηση να μη μου παρουσιασει βλαβες. Με νοιαζει δηλαδη η αξιοπιστια του. Υστερα τα φτηνα ανταλακτικα ειναι ενα +. Τελος η καταναλωση βενζινης και ενας κινητηρας που να τραβαει αξιοπρεπως για τα κυβικα και να μην μουλαρωνει με το παραμικρο. Με βαση τα παραπανω θα ηθελα τη γνωμη σας. υγ1. εαν μπορει καποιος επισης να εξηγησει και καποιες αλλες αποριες που εχω. σχετικα με το διπλωμα μηχανης. ποσο ειναι το συνολικο κοστος κατα μ.ο. (εχω ηδη για ιχ)? οπως επισης και για ασφαλεια? υγ2. εκτος απο το κοστος της μηχανης, τι αλλα κοστη θα εχει? επειδη ειδα στο γκοργκολη κατι για μεταφορικα + πινακιδες ευχαριστω προκαταβολικα οσους μπουν στο κοπο να απαντησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Αν καταλαβα καλα μιλαμε για καινουργιο μηχανακι και οχι για μεταχειρισμενο....πες μας το ποσο που διαθετεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 δεν εχω καταληξει ακομα αλλα οπως το σκεφτηκα θα ηταν καλυτερα καινουργιο για τη χρηση που θα κανω. ειμαι ανοιχτος και σε γνωμες αλλων φυσικα. απο λεφτα μεχρι τα 1700 που θελει το kriss, οχι παραπανω. στο χερι δεν θα εχω πανω απο 8-9 κατοσταρικα, τα υπολοιπα σε δοσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε ένα παιδί το Sprinter το καρμπυρατεράτο με 1200 ευρώ καινούριο. Για ψάξε παρόμοιες προσφορές...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 delivery= crypton r ψάξε και αυτό τώρα για να μην βγω off topic θα σου πρότεινα το sprinter τον injection στα ίδια φράγκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε ένα παιδί το Sprinter το καρμπυρατεράτο με 1200 ευρώ καινούριο. Για ψάξε παρόμοιες προσφορές...! την εχω βρει τη προσφορα αυτη και ειναι εαν τα δωσεις μετρητα μονο. με βαση τη χρηση που ειπα οτι θα κανω και τα κριτηρια που εβαλα δηλαδη προτεινεις αυτο σε σχεση με το modenas? delivery= crypton r ψάξε και αυτό τώρα για να μην βγω off topic θα σου πρότεινα το sprinter τον injection στα ίδια φράγκα μπορεις να μου πεις αν θες και το γιατι προτεινεις το crypton r και το sprinter injection? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) παρομοιο θεμα ειχε ανοιξει ενα παιδι αναμεσα σε innova και sprinter και τελικα πηρε το sprinter injection,αυτο σου προτεινω και εγω.Ωραιο το modenaw αλλα λιγο καπως δειχνει'' δε μαρεσουν τα παλστικα του ''.Μια και θα βαλεις δοσεις,καλυτερα να ξεχρεωνεος καινουργιο παρα μεταχειρισμενο.Το daytona μια χαρα ειναι,αλλα δες τα και τα 2 απο κοντα.Ωραιο ειναι επισης και το honda wave για τα λεφτα του. * το καρμπιρατερ daytona το χει σε προσφορα νομιζω 1200 περιπου Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2013 από τον maik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Καλως μας βρηκες!!! Κοιτα πρωτα τ παπακια απο χοντα ή γιαμαπα μερια μετα απο σουζουκι κ καβα (μοντενας) κ ασε τ΄α λλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Σου παραθετω καποια μηχανακια που θα κοιτουσα αν επαιρνα τωρα καινουργιο παπι στα χρηματα που διαθετεις... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2382059/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/218623/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2852116/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2486072/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Στα λεφτά που δίνεις είναι τα καλύτερα τσέκαρε όλα τα fast food και πιτσαρίες δες τι χρησιμοποιούν και το sprinter 125 injection κάνει την ίδια δουλειά αλλά πολύ πιο οικονομικά (ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλά είναι τ σπριντερ απλά το παντρεύεσαι ή το σκοτώνεις σε περίπτωση που θελήσεις να το δώσεις Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον ziaba Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) παρομοιο θεμα ειχε ανοιξει ενα παιδι αναμεσα σε innova και sprinter και τελικα πηρε το sprinter injection,αυτο σου προτεινω και εγω.Ωραιο το modenaw αλλα λιγο καπως δειχνει'' δε μαρεσουν τα παλστικα του ''.Μια και θα βαλεις δοσεις,καλυτερα να ξεχρεωνεος καινουργιο παρα μεταχειρισμενο.Το daytona μια χαρα ειναι,αλλα δες τα και τα 2 απο κοντα.Ωραιο ειναι επισης και το honda wave για τα λεφτα του. * το καρμπιρατερ daytona το χει σε προσφορα νομιζω 1200 περιπου με τα injection δεν υπαρχει προβλημα οσον αφορα την ευαισθησια στη ποιοτητα βενζινης αλλα και το πολυ ακριβο service σε περιπτωση βλαβης? Καλως μας βρηκες!!! Κοιτα πρωτα τ παπακια απο χοντα ή γιαμαπα μερια μετα απο σουζουκι κ καβα (μοντενας) κ ασε τ΄αλλα δηλαδη η ποιοτητα κατασκευης παει honda/yamaha, μετα suzuki/kawasaki+modenas και μετα ολα τα υπολοιπα? επειδη κατι ειχα διαβασει εδω μερα για τη honda οτι εχει πεσει πολυ τα τελευταια χρονια σε ποιοτητα Σου παραθετω καποια μηχανακια που θα κοιτουσα αν επαιρνα τωρα καινουργιο παπι στα χρηματα που διαθετεις... http://www.car.gr/cl...s/view/2382059/ http://www.car.gr/cl...es/view/218623/ http://www.car.gr/cl...s/view/2852116/ http://www.car.gr/cl...s/view/2486072/ αυτα δηλαδη ειναι πιο αξιοπιστα απο το modenas? το suzuki δεν καιει παραπανω απο το κανονικο? Στα λεφτά που δίνεις είναι τα καλύτερα τσέκαρε όλα τα fast food και πιτσαρίες δες τι χρησιμοποιούν και το sprinter 125 injection κάνει την ίδια δουλειά αλλά πολύ πιο οικονομικά (ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ) οι αποψεις διιστανται και εχω μπερδευτει λιγο καλά είναι τ σπριντερ απλά το παντρεύεσαι ή το σκοτώνεις σε περίπτωση που θελήσεις να το δώσεις καποια στιγμη θα χρειαστει να πουληθει οποτε αν ειναι ετσι το βγαζω απο τη λιστα το σπριντερ, συν το οτι ειναι κινεζικο και δεν το εμπιστευονται πολλοι απο οτι εχω καταλαβει εδω μεσα ευχαριστω ολους για τις γνωμες. απλα εγω ψαχνω ενα παπι με τιμιο κινητηρα, καλη αξιοπιστια να κρατησει δηλαδη εφοσον του φερομαι καλα, φτηνα σερβις-ανταλλακτικα, και να μπορει να πουληθει χωρις να πρεπει να πεσει υπερβολικα η τιμη. εμφανιση , τριξιμο πλαστικων και τετοια ασημαντα δεν πολυενδιαφερουν. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον sepultribe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) δηλαδη ψαχνεις το παπι ονειρο? τοτε ψαξε honda wave 110i ,yamaha crypton 110 kai kawasaki joy r sta 1700 εναι ολα.Και επωνυμο και αξιοπιστα και οκ. δες το honda wave καινουργιο να παρεις φιλε και injection ασε που αρχιζει και το ΚΤΕΟ και σε αυτα.(βαση αγγελιων που εβαλες πιο πανω) αν θελεις ενα απο τα 4 πιο πανω μεταχειρισμενα .... καλυτερα το σουζουκι και σαν αξια μεταπωλησης μεταχειρισμενου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον maik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ολες οι μαρκες έχουν πέσει σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια γιατί κατασκευάζουν τα παπάκια τούς στ ουζμπεκιστάν έτσι καταντήσαμε να λέμε ότι το κινέζικο σπριντερ είναι νταξ καλό παπάκι τεσπα κατά τ γνώμη μου να κοιτάξεις να πάρεις με τ σειρά που σ λέω κ για να μην σ τα πολυλογώ το γιατι θα σ αναφέρω ένα παράδειγμα. στ τέλη του 2007 αρχές του 2008 πήραμε σχεδόν μαζί εγώ κ ένας συνάδελφός μου από ένα πάπι εγώ μόντενας (2500ευρώ) κ αυτός γιαμαπα (2300), πέρσι εγώ το δικό μου το σκότωσα με 800 εύρα κ αυτός πώλησε το δικό του με 1500 την ίδια εποχή περίπου λόγω ανάγκης, τ συμπερασμα δικό σ (να σημειώσω ότι κ να 2 πάπια ήταν πολύ καλή κατάσταση κ με λίγα χλμ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Φιλε μου θα στο πω απλα.....οταν πεφτουν ονοματα οπως Honda,Kawasaki,Suzuki στο τραπεζι και σε ενδιαφερει η αξια μεταπωλησης,δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι το Modenas. Εγω απο ολα αυτα που σου προτεινα παραπανω θα επαιρνα το Address η το joy-R απο ειπε καποιο παιδι πιο πανω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Wave 110 i. 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 ενταξει τοτε, θα ψαξω με βαση αυτα που μου ειπατε. ευχαριστω για τον κοπο που κανατε να μου απαντησετε. μπορει να απαντησει καποιος και σε αυτα? υγ1. εαν μπορει καποιος επισης να εξηγησει και καποιες αλλες αποριες που εχω. σχετικα με το διπλωμα μηχανης. ποσο ειναι το συνολικο κοστος κατα μ.ο. (εχω ηδη για ιχ)? οπως επισης και για ασφαλεια? υγ2. εκτος απο το κοστος της μηχανης, τι αλλα κοστη θα εχει? επειδη ειδα στο γκοργκολη κατι για μεταφορικα + πινακιδες ωστε να κανω ενα πλανο για το συνολικο κοστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Για διπλωμα δε ξερω το χω παρει πριν 10 χρονια πηγαινε σε μια σχολη κ ρωτα για σιγουρια. ασφαλεια το πολυ 150αρι ευρω το χρονο + πινακιδες 9 ευρω το παραβολο κ 22 τα τελη τα μεταφορικα ειναι μονο για επαρχια αν δε κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 για ασφαλεια μπορει να βγει και παραπανω αν βγαλει και για νεο οδηγο...για διπλωμα αναλογα που θα πας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καπου πηρε το ματι μου και ενα καινουργιο παπι της Peugeot....το VOX 110. Υποσχεται χαμηλη καταναλωση και 2ετης εργοστασιακη εγγυηση με τιμη 1300ευρω. Τσεκαρε το αν θες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το honda wave110i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Για διπλωμα δε ξερω το χω παρει πριν 10 χρονια πηγαινε σε μια σχολη κ ρωτα για σιγουρια. ασφαλεια το πολυ 150αρι ευρω το χρονο + πινακιδες 9 ευρω το παραβολο κ 22 τα τελη τα μεταφορικα ειναι μονο για επαρχια αν δε κανω λαθος για ασφαλεια μπορει να βγει και παραπανω αν βγαλει και για νεο οδηγο...για διπλωμα αναλογα που θα πας... καταλαβα. αν ξερει καποιος για νοτια προαστια καλη και φτηνη σχολη οδηγησης ας πει ειτε εδω ειτε σε πμ. να ειστε καλα Καπου πηρε το ματι μου και ενα καινουργιο παπι της Peugeot....το VOX 110. Υποσχεται χαμηλη καταναλωση και 2ετης εργοστασιακη εγγυηση με τιμη 1300ευρω. Τσεκαρε το αν θες... ωραιο φαινεται, το μαυρο με το κοκκινο παει πολυ. κριμα που δεν ειναι τιποτα γνωστο για το μηχανακι, ποσο αξιοπιστο κτλ. δεν θα το ρισκαρα ευκολα να παω στα τυφλα Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το honda wave110i ειναι αυτο που εχεις και στην υπογραφη σου? να σε ρωτησω κατι. επειδη μαλλον θα κανω καθε μερα βουλιαγμενης,ποσειδωνος και κιφησο το μεγαλυτερο μερος του πηγαινε ελα, το wave ζοριζεται στα 90-100χλμ/ωρα? επειδη ειδα οτι καπου εκει εχει τελικη 110, μαλλον θα'ναι και οι στροφες ψηλα, ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 καταλαβα. αν ξερει καποιος για νοτια προαστια καλη και φτηνη σχολη οδηγησης ας πει ειτε εδω ειτε σε πμ. να ειστε καλα ωραιο φαινεται, το μαυρο με το κοκκινο παει πολυ. κριμα που δεν ειναι τιποτα γνωστο για το μηχανακι, ποσο αξιοπιστο κτλ. δεν θα το ρισκαρα ευκολα να παω στα τυφλα ειναι αυτο που εχεις και στην υπογραφη σου? να σε ρωτησω κατι. επειδη μαλλον θα κανω καθε μερα βουλιαγμενης,ποσειδωνος και κιφησο το μεγαλυτερο μερος του πηγαινε ελα, το wave ζοριζεται στα 90-100χλμ/ωρα? επειδη ειδα οτι καπου εκει εχει τελικη 110, μαλλον θα'ναι και οι στροφες ψηλα, ε? οτι παπι κ να παρεις σε αυτα τα χλμ (πραγματικα) οι στροφες θα ναι ψηλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepultribe 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 οχι πραγματικα, εστω κοντερισια. δηλαδη θα χρειαστει πιο μεγαλα γραναζια σιγουρα.... απλα ρωτησα επειδη ειδα στο θεμα του wave οτι συγκεκριμενα εχει λιγακι πιο κοντη τελικη σχεση απο τα αλλα. επισης πριν λιγο ειδα οτι αλλαζουν και τα διπλωματα στα μηχανακια. βαζουν και ενα ενδιαμεσο το α2, και ανεβαινει λεει και το κοστος γιατι εχει πιο πολλα υποχρεωτικα μαθηματα, κατι τετοιο. τωρα βρηκανε?........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 είσαι 26 χρόνων δεν έχεις πρόβλημα πας κατευθείαν για τ μεγάλο δίπλωμα ούτε τα σήματα δε θα δώσεις δηλ υπόθεση 2 εβδομάδων την πρώτη θα κανείς τα χαρτιά θα βγει η καρτέλα εντωμεταξύ θα κανείς τα μαθηματα με τ δάσκαλο κ στ δεύτερη βδομάδα θα κανείς κ αλλά μαθηματα κ στ τέλος τ εβδομαδας εάν είσαι ΈΤΟΙΜΟΣ θα τ πάρεις :-)) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες