Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Βασικα ειναι 890 ,ετρων αλλα ναι αδερφε μου. Δεν ειναι πιστακι καν,απλα ''ελεγχομενος'' χωρος προπονησης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Kαλα τα μετρα με το ματι τα υπολογισα! :lol: Μαλιστα, καλη φαση ακουγεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Καλη για αρχαριο που θελει να κανει προπονηση. Για καποιον που θελει ν μετρησει επιδοσεις σε γυρους,ισως να μην ειναι ο,τι καλυετρο. Επιπλεον εχω την εντυπωση Αγγελικη οτι πρεπει να ειναι 20 ευρω. Επιπλεον οσοι θελουν να συμμετεχουν θα πρεπει να ενημερωσουν 2-3 μερες πριν την γραμματεια,μιας και οι ανθρωποι θα πρεπει να υπολογισουν ατομα κλπ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 παιδια χαλια ειναι.μονο με εντουρο μπαινεις.εχει κατι λακουβες που αν δεν εχεις πιρουνι με διαδρομη πανω απο 230mm εχεις πεταξει.μακρια μακρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Κανεις πλακα, ή μιλας σοβαρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να παω και εγω αλλα δε μαμιεται θα παω στο 2 Για να παρακολουθήσετε το δεύτερο επίπεδο θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε κάνει πρώτα το πρώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Κανεις πλακα, ή μιλας σοβαρα; Ναι ρε δες και ενα βιντεακι http://tinyurl.com/2g9mqh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 :lol: :lol: :lol: Τι μ@λακας εισαι ρε!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Καλη για αρχαριο που θελει να κανει προπονηση. Για καποιον που θελει ν μετρησει επιδοσεις σε γυρους,ισως να μην ειναι ο,τι καλυετρο. Επιπλεον εχω την εντυπωση Αγγελικη οτι πρεπει να ειναι 20 ευρω. Επιπλεον οσοι θελουν να συμμετεχουν θα πρεπει να ενημερωσουν 2-3 μερες πριν την γραμματεια,μιας και οι ανθρωποι θα πρεπει να υπολογισουν ατομα κλπ... To διόρθωσα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 παιδια χαλια ειναι.μονο με εντουρο μπαινεις.εχει κατι λακουβες που αν δεν εχεις πιρουνι με διαδρομη πανω απο 230mm εχεις πεταξει.μακρια μακρια! τώρα να διαφωνήσω εγώ μαζί σου ή να βάλω τους εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει να το κάνουν;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 τώρα να διαφωνήσω εγώ μαζί σου ή να βάλω τους εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει να το κάνουν;;;;; προφανως αστειευομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) H Αλήθεια είναι οτι δεν πρόκειται για πίστα με την έννοια που εννούν οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές σε ότι αφορά το μέγεθος .... Αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μιλάμε για χώρο επικίνδυνο ή προς θεού με λακκούβες. Είναι ένας χώρος προπόνησης , ελεγχόμενος και προσεγμένος . ΥΓ : ...συγνώμη Dant3 ...παρασύρθηκα πριν ακούσω το τραγουδάκι :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον Isis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ναι ρε δες και ενα βιντεακι http://tinyurl.com/2g9mqh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Προφανως και ο Γιωργος αστειευεται. Απλα για να ξεκαθαρισουμε τα πραματα,γιατι εμεις εδω ειμστε μια παρεα και η πλακα κυλα στο αιμα μας,ομως καποιος μπορει να παρασυρθει,να δημιουργησει λαθος εντυπωσεις και να χασει την ευκαιρια να παρει μερος σε ενα καταπληκτικο σχολειο,να πω πως στις 2+ ωρες που καναμε γυρω γυρω δεν αισθανθηκα πουθενα να χανω εστω και το πισω λαστιχο. Το πιστακι ειναι μικρο,ειναι για προπονηση των ασκησεων οχι για αγωνες,αλλα ειναι απολυτα ασφαλες,για τον λογο αυτο αλλωστε θα ξαναπαω. ΥΓ.Περιμενω να παραλαβω τις φωτο για να ανοιξω νεο θεματακι με τις εντυπωσεις απο το σχολειο και φυσικα και τις γνωμες των αλλων παιδιων απο δω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Petros_bk 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Επισκεψεις δεχεστε??θα γινω και ανεπισημα ο φωτογραφος σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αδερφε νομιζω οτι μπορεις να κατσεις στο καντινακι,να αρπαξεις και μια καρεκλιτσα και να βλεπεις εμενα να στριβω με.....12 χλμ/ωρα....!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Και εμενα να τον προσπερναω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Petros_bk 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ενταξει ρε παιδια δεν ειπαμε να σκοτωθειτε ειπαμε να κανουμε το γουστο μας!ακους εκει 12 χλμ /ωρα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ρε καμια φωτο θα δουμε?? αντε περασαν οι μερες.. Για να δω κλισεις.. Για να δω κλισεις... Ελα παμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αδερφε νομιζω οτι μπορεις να κατσεις στο καντινακι,να αρπαξεις και μια καρεκλιτσα και να βλεπεις εμενα να στριβω με.....12 χλμ/ωρα....!! Σε έχω...μπορώ να πιάσω 12.5 χλμ/ώρα.....αν έχω τον αέρα να με σπρώχνει :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 αργουμε μπας κ το ξεχασετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ξέρει μήπως κανείς αν μπορούμε να μπούμε με κορντούρες και μποτάκι μηχανής; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ξέρει μήπως κανείς αν μπορούμε να μπούμε με κορντούρες και μποτάκι μηχανής; ανετα, το ρωτησα εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ωραία. Ευχαριστώ Ηλία. Μάλλον είμαι μέσα κι εγώ...αν έχει καλό καιρό βεβαίως βεβαίως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ΕΕ!!! Βαρέθηκα, εφ' όσων δεν ανεβάζετε εσείς φωτογραφίες, σας στέλνω ένα βίντεο του Αλέξανδρου....(masif) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες