Jump to content
Isis

Riding school - Μειωμένη τιμή σε group

Recommended Posts

Βασικα ειναι 890 ,ετρων αλλα ναι αδερφε μου. Δεν ειναι πιστακι καν,απλα ''ελεγχομενος'' χωρος προπονησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλα τα μετρα με το ματι τα υπολογισα! :lol:

Μαλιστα, καλη φαση ακουγεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη για αρχαριο που θελει να κανει προπονηση. Για καποιον που θελει ν μετρησει επιδοσεις σε γυρους,ισως να μην ειναι ο,τι καλυετρο. Επιπλεον εχω την εντυπωση Αγγελικη οτι πρεπει να ειναι 20 ευρω. Επιπλεον οσοι θελουν να συμμετεχουν θα πρεπει να ενημερωσουν 2-3 μερες πριν την γραμματεια,μιας και οι ανθρωποι θα πρεπει να υπολογισουν ατομα κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια χαλια ειναι.μονο με εντουρο μπαινεις.εχει κατι λακουβες που αν δεν εχεις πιρουνι με διαδρομη πανω απο 230mm εχεις πεταξει.μακρια μακρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να παω και εγω αλλα δε μαμιεται θα παω στο 2 :crazy:

Για να παρακολουθήσετε το δεύτερο επίπεδο θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε κάνει πρώτα το πρώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη για αρχαριο που θελει να κανει προπονηση. Για καποιον που θελει ν μετρησει επιδοσεις σε γυρους,ισως να μην ειναι ο,τι καλυετρο. Επιπλεον εχω την εντυπωση Αγγελικη οτι πρεπει να ειναι 20 ευρω. Επιπλεον οσοι θελουν να συμμετεχουν θα πρεπει να ενημερωσουν 2-3 μερες πριν την γραμματεια,μιας και οι ανθρωποι θα πρεπει να υπολογισουν ατομα κλπ...

To διόρθωσα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια χαλια ειναι.μονο με εντουρο μπαινεις.εχει κατι λακουβες που αν δεν εχεις πιρουνι με διαδρομη πανω απο 230mm εχεις πεταξει.μακρια μακρια!

τώρα να διαφωνήσω εγώ μαζί σου ή να βάλω τους εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει να το κάνουν;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα να διαφωνήσω εγώ μαζί σου ή να βάλω τους εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει να το κάνουν;;;;;

προφανως αστειευομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Αλήθεια είναι οτι δεν πρόκειται για πίστα με την έννοια που εννούν οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές σε ότι αφορά το μέγεθος .... Αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μιλάμε για χώρο επικίνδυνο ή προς θεού με λακκούβες. Είναι ένας χώρος προπόνησης , ελεγχόμενος και προσεγμένος .

ΥΓ : ...συγνώμη Dant3 ...παρασύρθηκα πριν ακούσω το τραγουδάκι :)

Τροποποιήθηκε από τον Isis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως και ο Γιωργος αστειευεται. Απλα για να ξεκαθαρισουμε τα πραματα,γιατι εμεις εδω ειμστε μια παρεα και η πλακα κυλα στο αιμα μας,ομως καποιος μπορει να παρασυρθει,να δημιουργησει λαθος εντυπωσεις και να χασει την ευκαιρια να παρει μερος σε ενα καταπληκτικο σχολειο,να πω πως στις 2+ ωρες που καναμε γυρω γυρω δεν αισθανθηκα πουθενα να χανω εστω και το πισω λαστιχο. Το πιστακι ειναι μικρο,ειναι για προπονηση των ασκησεων οχι για αγωνες,αλλα ειναι απολυτα ασφαλες,για τον λογο αυτο αλλωστε θα ξαναπαω. :blush2:

ΥΓ.Περιμενω να παραλαβω τις φωτο για να ανοιξω νεο θεματακι με τις εντυπωσεις απο το σχολειο και φυσικα και τις γνωμες των αλλων παιδιων απο δω. :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε νομιζω οτι μπορεις να κατσεις στο καντινακι,να αρπαξεις και μια καρεκλιτσα και να βλεπεις εμενα να στριβω με.....12 χλμ/ωρα....!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει ρε παιδια δεν ειπαμε να σκοτωθειτε ειπαμε να κανουμε το γουστο μας!ακους εκει 12 χλμ /ωρα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε καμια φωτο θα δουμε?? αντε περασαν οι μερες..

Για να δω κλισεις.. Για να δω κλισεις... :clapping:

Ελα παμεεεε :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε νομιζω οτι μπορεις να κατσεις στο καντινακι,να αρπαξεις και μια καρεκλιτσα και να βλεπεις εμενα να στριβω με.....12 χλμ/ωρα....!! :crazy:

Σε έχω...μπορώ να πιάσω 12.5 χλμ/ώρα.....αν έχω τον αέρα να με σπρώχνει :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει μήπως κανείς αν μπορούμε να μπούμε με κορντούρες και μποτάκι μηχανής;

ανετα, το ρωτησα εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία. Ευχαριστώ Ηλία. Μάλλον είμαι μέσα κι εγώ...αν έχει καλό καιρό βεβαίως βεβαίως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΕ!!! Βαρέθηκα, εφ' όσων δεν ανεβάζετε εσείς φωτογραφίες, σας στέλνω ένα βίντεο του Αλέξανδρου....(masif)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα