V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παίδες καλησπέρα, πλησιάζω αισίως στα 18000 Km και πρέπει να προγραμματίσω το service που λέει ο κατασκευαστής. Το πρώτο ερώτημα είναι αν ξέρετε τι πρέπει να προσέξω πέρα από αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο σέρβις (είναι η πρώτη μου μηχανή οπότε δεν είμαι πολύ έμπειρος) Δεύτερο ερώτημα αν ξέρετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο και με εμπειρία στα V-Strom για το σέρβις με λογικές τιμές γιατί φαντάζομαι η αντιπροσωπία θα ζητάει αρκετά χρήματα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον V-Former Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Το δικο μου το παω στο Σταθοπουλο στη Μαυρομιχαλη. 2 φορες εχω παει και πολυ εξυπηρετικος και καλος. Κανε οτι σου λεει το μανουαλ και ενα γενικο γρασωμα σε ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Nα κανεις αυτα,που αναφερονται στο service book. Eιναι μια χαρα. Οσο για συνεργειο δεν προτεινω,ομως το συγκεκριμενο servis επειδη ειναι το μικρο και το απλο,<< και εαν τα χερια σου δεν πιανουν >> ειναι αρκετα ευκολο να το κανει το οποιοδηποτε συνεργειο,με χαμηλο κοστος εργασιας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Nα κανεις αυτα,που αναφερονται στο service book. Eιναι μια χαρα. Οσο για συνεργειο δεν προτεινω,ομως το συγκεκριμενο servis επειδη ειναι το μικρο και το απλο,<< και εαν τα χερια σου δεν πιανουν >> ειναι αρκετα ευκολο να το κανει το οποιοδηποτε συνεργειο,με χαμηλο κοστος εργασιας.. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απασχοληθεί για να ξέρω εάν τα καταφέρνω η όχι . Βέβαια θα ήθελα να μάθω για να ξέρω τι γίνεται στο μηχανάκι πάνω κάτω και για να γλυτώνω όσα χρήματα γίνεται.Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Suzuki που ρώτησα μου είπαν μαζί με τακάκια και ότι προβλέπει το σέρβις κοντά στα 200€. Είναι λογική τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 οχι :P στις 18000 λαδια φιλτρο δεν ειναι? τακακια γιατι?τα φαγες σε 18000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γειά σου. Ρε συ μην δώσεις τα λεφτά σου στους κλεφτοκοτάδες, γιατί για το σέρβις των 18000 θα χρειαστείς μόνο τα εξής: Λάδι 10W40 2,7 lt X 9,5=26 HIFLO HF138 .. 7,2 (το γνήσιο 10,4) Φίλτρο αέρα….13,9 ΣΥΝΟΛΟ: 47 ευρώ Αν αλλάξεις και τακάκια FDB2048 Ferodo Τακάκια Εμπρός …2Χ21,4 FDB754 Ferodo Τακάκια Οπίσθια…19,4 που το πιθανότερο είναι να μην χρειάζεται, πας στα 47+42,8+19,4=109 ευρώ Ο κλεφτοκοτάς για να σου λύσει 10 βίδες, θα σου πάρει δηλαδή ένα 90άρι + 1 ευρώπουλο για τον καφέ του, για 1 ωρίτσα δουλειά (γιατί σιγά να μη μπει στον κόπο να σου αλλάξει φ.αέρος - πρέπει να βγει το ντεπόζιτο). Βγάζεις εσύ 90 ευρώ σε μια ώρα; Αν ναι, τότε πήγαινέ το. Η γνώμη μου είναι να κατεβάσεις το σέρβις μάνουαλ του strom (υπάρχει δωρεάν στο νετ - ακόμα και στα ελληνικά εδώ με 30 ευρώ) και να κάνεις το σέρβις μόνος σου. Το συγκεκριμένο των 18000 στο strom είναι σχετικά εύκολο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσεις τη μηχανή σου. Ό,τι θες ρώτα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον bebis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Δικιο εχει ο φιλος απο πανω..Αν προκειτε μονο για λαδια φιλτρο ειναι πανευκολα ..ακομα και αλλαγη τακακια..Μπες σε ενα vstrom φορουμ και σιγουρα θα βρεις περισσοτερες απαντησεις ισως και εικονες για το πως θα το κανεις μονος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Σπυρο, το Σερβις στα 18.000 δεν ειναι τιποτα και σιγουρα δεν τα αξιζει τα 200 ευρω που σου λενε. Λαδακι/φιλτρο θες μονο. Τακακια ξεχασα να τα δω προχθες. Ισως και να μην θελεις καθολου σε αυτα τα χιλιομετρα. Απο την στιγμη που δεν εισαι πλεον μεσα στην εγγυηση κοιτα και σε κανενα αλλο συνεργειο για καμια τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 παντως αν ψηνεσαι να το κανεις μονος, δες εδω αυτον τον τυπα. εξηγει κιολας και ειναι πολυ καλο DIY βιντεακι. http://www.youtube.com/watch?v=qSXl2nj2QXY 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ναι ρε φίλε, μη δίνεις λεφτά στους κλεφτοκοτάδες... Τράβα κανά Praktiker πάρε μια πλήρη σειρά εργαλεία με 9,90 μόνο, κάνε ότι εργασία θες στο μοτό σου, ειδικά σε φρένα, αν κολλήσεις πουθενά πάρε με τηλέφωνο ή δες κανένα βίντεο στο Youtube. Πάρε και από τον Άδωνη την εγκυκλοπαίδεια ο Έλλην ο Πρωτομάστορας τώρα που την έχει σε προσφορά... Σε λίγο καιρό θα έχεις γίνει αρχιμηχανικός. Τέλος άδειασε τα λάδια στο φρεάτιο και είσαι έτοιμος... :greece: Στα σοβαρά τώρα, κάνε έναν έλεγχο αγοράς και κάνε τις σωστές επιλογές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Το δικο μου το παω στο Σταθοπουλο στη Μαυρομιχαλη. 2 φορες εχω παει και πολυ εξυπηρετικος και καλος. Κανε οτι σου λεει το μανουαλ και ενα γενικο γρασωμα σε ολα. +650 Κι εγώ στον Σταθόπουλο το παω απο την αρχή. Στα 18.000 χλμ είχα κάνει αλλαγή: λαδιών, φίλτρου αέρα και φίλτρο βενζίνης. Επειδή κρατάω αρχείο, είχα πληρώσει 125€. Μπορείς βέβαια να πάρεις ενα τηλέφωνο πρώτα και να ρωτήσεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου, σίγουρα μικροσυντηρήσεις που κάνεις μόνος, προσφέρουν ικανοποιηση κι εμπειρία. Πάντως για να ξέρεις, ο Σταθόπουλος είναι εγγύηση. Σχολαστικος και μερακλής. Εκτιμώ πολύ και την υπομονή και τη διάθεση να λύσει τις πολλές απορίες μου. Η τελική αποφαση, δική σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε φίλε, μη δίνεις λεφτά στους κλεφτοκοτάδες... Τράβα κανά Praktiker πάρε μια πλήρη σειρά εργαλεία με 9,90 μόνο, κάνε ότι εργασία θες στο μοτό σου, ειδικά σε φρένα, αν κολλήσεις πουθενά πάρε με τηλέφωνο ή δες κανένα βίντεο στο Youtube. Πάρε και από τον Άδωνη την εγκυκλοπαίδεια ο Έλλην ο Πρωτομάστορας τώρα που την έχει σε προσφορά... Σε λίγο καιρό θα έχεις γίνει αρχιμηχανικός. Τέλος άδειασε τα λάδια στο φρεάτιο και είσαι έτοιμος... Στα σοβαρά τώρα, κάνε έναν έλεγχο αγοράς και κάνε τις σωστές επιλογές!!! Όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Συνεργιατζής είσαι ή απλώς άλλος ένας καθυστερημένος τεμπέλης νεοέλληνας? Μ΄αρέσει που έδωσες και "σοβαρή" συμβουλή στο τέλος. @V-Former Εγώ από το youtube έμαθα να ρυθμίζω βαλβίδες, και πριν δεν ήξερα ούτε τι είναι το φίλερ. Με πολύ διάβασμα, λίγα βιντεάκια, μια φορά να δεις έναν άλλο να το κάνει (εγώ δεν είχα καν την τύχη να ξέρω κάποιον, όταν είχα πρωτοξεκινήσει) και είσαι σε πολύ καλό δρόμο να μην ξαναχρειαστείς συνεργείο στη ζωή σου. Τίποτα δεν είναι. Δες και στο blog μου. Το δικό σου μηχανάκι βέβαια έχει καπελότα και θέλει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω. Οι βασικές αρχές όμως είναι οι ίδιες. Το κυριότερο είναι στην αρχή να κλείσεις τα αφτιά σου στον κάθε άσχετο που θα σου κάνει κριτική ότι ποτέ δεν θα καταφέρεις πχ. να αλλάξεις τακάκια με επιτυχία !!! (εργασία που την κάνει άνετα ένα πιτσιρίκι 14 ετών). Επίσης στον κάθε κοπρίτη που ενώ βαριέται να ανοίξει ένα βιβλίο και να πιάσει ένα καρυδάκι, πάει στο συνεργείο για αλλαγή λαδιών (!!!) και μετά βρίζει τον μάστορα ότι τον μάδησε. Όλη η γνώση είναι στο διαδίκτυο. Από σένα εξαρτάται αν θα την αξιοποιήσεις ή αν θα επιλέξεις να είσαι ένα ακόμη πρόβατο που θα μασάει ό,τι του λέει ο κάθε άσχετος. Είτε συνεργιατζής γιατί θα σε χάσει από πελάτη, είτε "φίλος" που απλώς δεν θα αντέχει να σε βλέπει να βελτιώνεσαι και να προοδεύεις... Αν κολλήσεις κάπου, ρώτα και όλο και κάποιος θα ξέρει να σου απαντήσει. Αν είναι σε κάτι χρήσιμα τα φόρουμ είναι η ανιδιοτελής παροχή βοήθειας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον bebis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) @ bebis: Φιλαράκι είσαι πολύ μαλάκας, κουτοπόνηρος, ξερόλας και σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Δεν νομίζω να θέλεις ανάλυση για αυτά, μπορείς να τη βρεις στο internet, μη πληρώνεις άδικα και ψυχολόγους... Καλά για τα "μαθηματικά" σου έχει γραφτεί και έργο: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον TZANNSPY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Μετά από τους μηχανικούς τα έβαλες και με τους φουρναραίους; Συνεργιατζής είσαι ή απλώς άλλος ένας καθυστερημένος τεμπέλης νεοέλληνας? Γατόνι είσαι, που το κατάλαβες; Εσύ είσαι από τους αρχαίους Έλληνες τους χρυσαύγουλους; Μ΄αρέσει που έδωσες και "σοβαρή" συμβουλή στο τέλος. Στα μούτρα σου. Τι δεν σου αρέσει; Του είπα να επιλέξει, μετά από έρευνα αγοράς, έναν σωστό επαγγελματία. Προς τι τα ξερατά; @V-Former Εγώ από το youtube έμαθα να ρυθμίζω βαλβίδες, και πριν δεν ήξερα ούτε τι είναι το φίλερ. Με πολύ διάβασμα, λίγα βιντεάκια, μια φορά να δεις έναν άλλο να το κάνει (εγώ δεν είχα καν την τύχη να ξέρω κάποιον, όταν είχα πρωτοξεκινήσει) και είσαι σε πολύ καλό δρόμο να μην ξαναχρειαστείς συνεργείο στη ζωή σου. Τίποτα δεν είναι. Δες και στο blog μου. Το δικό σου μηχανάκι βέβαια έχει καπελότα και θέλει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω. Οι βασικές αρχές όμως είναι οι ίδιες. Το κυριότερο είναι στην αρχή να κλείσεις τα αφτιά σου στον κάθε άσχετο που θα σου κάνει κριτική ότι ποτέ δεν θα καταφέρεις πχ. να αλλάξεις τακάκια με επιτυχία !!! (εργασία που την κάνει άνετα ένα πιτσιρίκι 14 ετών). Επίσης στον κάθε κοπρίτη που ενώ βαριέται να ανοίξει ένα βιβλίο και να πιάσει ένα καρυδάκι, πάει στο συνεργείο για αλλαγή λαδιών (!!!) και μετά βρίζει τον μάστορα ότι τον μάδησε. Έχω διαβάσει το internet τα πάντα σχετικά με τη λοβοτομή, όταν νιώσεις έτοιμος σε περιμένω, τιμές φιλικές... Όλη η γνώση είναι στο διαδίκτυο. Από σένα εξαρτάται αν θα την αξιοποιήσεις ή αν θα επιλέξεις να είσαι ένα ακόμη πρόβατο που θα μασάει ό,τι του λέει ο κάθε άσχετος. Στο διαδίκτυο είναι η πληροφορία ΟΧΙ η γνώση... Είτε συνεργιατζής γιατί θα σε χάσει από πελάτη, είτε "φίλος" που απλώς δεν θα αντέχει να σε βλέπει να βελτιώνεσαι και να προοδεύεις... Αυτά τα είπαμε, είμαι ζηλιάρης και έχω συνεργείο... Αν κολλήσεις κάπου, ρώτα και όλο και κάποιος θα ξέρει να σου απαντήσει. Έλα φίλε έχω σε κούτα ολόκληρο τον κινητήρα για δώσε καμιά ιδέα πως τον μοντάρω... Αν είναι σε κάτι χρήσιμα τα φόρουμ είναι η ανιδιοτελής παροχή βοήθειας. Και η προσφορά σε γέλιο μερικές φορές, να συμπληρώσω... Μη ξεχνάμε πως ο φίλος στην αρχή, δηλώνει πρωτάρης και όχι πολύ έμπειρος καθώς και το vstrom είναι η πρώτη του μηχανή, πιθανότατα αγορασμένη καινούργια. Αν είχε προιστορία, αν είχε μαστορέψει αρχικά το παπί του. αργότερα εκείνο το τριμπούρδελο χρέπι του εισαγωγής που κανείς μάστορας δεν ήθελε να ασχοληθεί και γενικότερα είχε ένα παρελθόν, σίγουρα θα λέγαμε άλλα πραγματα τώρα, αλλά ούτε και αυτός θα ρώταγε... Επομένως έχει μεγάλη σημασία τι προτείνουμε και σε ποιον. Προσωπικά έχω κάποιες λίγες γνώσεις αλλά χέρι στο καινούργιο μου μηχανάκι δεν βάζω εύκολα... ΠΧ η αλλαγή λαδιών που είναι από τις ευκολότερες εργασίες συντήρησης μιας μοτό δεν τις κάνω στο πεζοδρόμιο γιατί δεν αξίζει τον κόπο και δεν αναφέρομαι σε άλλες που απαιτούν ειδικά εργαλεία ροπόκλειδα κτλ. Επίσης, σε κερνάω αλλαγή τακακιών και υγρών φρένων με τη προυπόθεση να την κάνει ο φίλος με το vstrom στο δικό σου μηχανάκι, και να φύγουμε για "γρήγορη" βολτούλα έτσι για να τα στρώσεις... Εννοείται πως εγώ θα είμαι σε άλλο μηχανάκι και εσύ δεν θα το τσεκάρεις το δικό σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 +650 Κι εγώ στον Σταθόπουλο το παω απο την αρχή. Στα 18.000 χλμ είχα κάνει αλλαγή: λαδιών, φίλτρου αέρα και φίλτρο βενζίνης. Επειδή κρατάω αρχείο, είχα πληρώσει 125€. Μπορείς βέβαια να πάρεις ενα τηλέφωνο πρώτα και να ρωτήσεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου, σίγουρα μικροσυντηρήσεις που κάνεις μόνος, προσφέρουν ικανοποιηση κι εμπειρία. Πάντως για να ξέρεις, ο Σταθόπουλος είναι εγγύηση. Σχολαστικος και μερακλής. Εκτιμώ πολύ και την υπομονή και τη διάθεση να λύσει τις πολλές απορίες μου. Η τελική αποφαση, δική σου! Για τον συγκεκριμένο ακούω πολύ καλά λόγια τόσο από τον αδερφό μου ο οποίος πηγαίνει εκεί το TDM του εδώ και χρόνια, όσο και από τον συμφορουμίτη Smias ο οποίος πήγαινε εκεί το DRZ του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παίδες. Το μηχανάκι δεν ειναι καινούργιο μεταχειρισμένο αγοράστηκε με 13.400km. Οπότε ειναι το πρώτο σέρβις που θα κάνει στα χέρια μου. Θέλω να τα τσεκαρω όλα για να το βάλω σε μια σειρά να ξέρω όντως τι χρειαζεται. Οπότε εδω χρειαζεται η γνώση κάποιου ειδικού η κάποιου που το ξέρει πολυ καλα το αντικείμενο. Μπορει σε πολλούς απο εσάς που φυσικά έχετε ασχολειθει με τα μηχανικά σας να σας φαίνονται παιχνίδι αλλαγή λαδιων τακακια κλπ ψιλοδουλειες αλλα για μένα ειναι λίγο δύσκολες γιατί δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Φυσικά δεν διαφωνώ οτι μπορω να τα μάθω αλλα και πάλι πρεπει να έχεις δίπλα σου κάποιον που τα έχει κάνει πολλές φορές και τα ξέρει απέξω. Κάθε πιθανο λάθος φαντάζομαι μπορει κοστίσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Μπορείς να ενημερωθείς και από την ελληνική αστυνομία που στα V-strom προφανώς έχουν έφεση.. Τις προάλλες είδα στην τηλεόραση έναν της ομάδας ΔΙΑΣ να λέει πως οδηγάει V-strom με 18.500 Km χωρίς να έχει κάνει ούτε την πρώτη αλλαγή λαδιών και εννοείται κανένα άλλο απαραίτητο service.. Υ.Γ. Ελπίζω να μην χάλασα το post σου V-former απλός απλός ανέφερα κάτι απαράδεκτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Μπορείς να ενημερωθείς και από την ελληνική αστυνομία που στα V-strom προφανώς έχουν έφεση.. Τις προάλλες είδα στην τηλεόραση έναν της ομάδας ΔΙΑΣ να λέει πως οδηγάει V-strom με 18.500 Km χωρίς να έχει κάνει ούτε την πρώτη αλλαγή λαδιών και εννοείται κανένα άλλο απαραίτητο service.. Υ.Γ. Ελπίζω να μην χάλασα το post σου V-former απλός απλός ανέφερα κάτι απαράδεκτο. Απλά τραγικό! Δεν σέβονται το μηχανάκι και κυρίως δεν σέβονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού (να μου πεις πρώτη φορά είναι...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Για τον συγκεκριμένο ακούω πολύ καλά λόγια τόσο από τον αδερφό μου ο οποίος πηγαίνει εκεί το TDM του εδώ και χρόνια, όσο και από τον συμφορουμίτη Smias ο οποίος πήγαινε εκεί το DRZ του. Πήρα τηλέφωνο στον Σταθόπουλο και ρώτησα για το σέρβις των 18000km γύρω στα 140-150 € μου είπε. Έχω ακόμα μπροστά μου km είμαι στα 15500km αλλά μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.009 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Ελπίζω αυτό που γράφηκε παραπάνω από φίλο συμφορουμίτη να ρίξει τα λάδια στο φρεάτιο να γράφηκε στα πλαίσια χιούμορ και όχι σοβαρά! Ένα λίτρο λάδι κινητήρα μολύνει 1.000.000 λίτρα νερού ! Τα χρησιμοποιημένα λάδια τα μαζεύουμε και τα πετάμε είτε στα συνεργεία είτε σε ειδικά τεπόζιτα συγκεντρώσεως χρησιμοποιημένων λαδιών που θα βρείτε για παράδειγμα σε όλες τις Μαρίνες σκαφών με τις ενδείξεις <<Λάδια Κινητήρα>> και <<Νερά σεντίνας>> τα ρίχνετε στα <<Λάδια κινητήρα>>. Όσο αφορά τη χρήση του δυναμόκλειδου τώρα, για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να χρησιμοποιείται και για την τάπα των λαδιών και για το φίλτρο λαδιού γιατί ο κατασκευαστής δίνει συγκεκριμένες ροπές αλλιώς μετά έχουμε διαρροές το λιγότερο και το χειρότερο βλάβες του στύλ << ράγισε το κάρτερ μου πώς θα το κολλήσω ή κάτι συμβαίνει με την τάπα λαδιού να βάλω χελικόιλ ή κάτι άλλο?>>. Προσεκτικά λοιπόν, με γνώση και αν δεν υπάρχει κοντά σε κάποιον έμπειρο και μάθημα αλλιώς στο συνεργείο. Όλα ακόμα και η απλούστερη εργασία θέλει τον τρόπο της και έχει τα μυστικά της. Επίσης αγαπητέ φίλε εδώ : http://www.vstromhellasforum.com/forum είναι το φόρουμ αποκλειστικά για το μοτοσακό σου, για επισκέψου το, εξερεύνησέ το και πιστεύω πως θα σε συμβουλέψουν οι κάτοχοι άριστα. Ο καθένας στο αντικείμενό του. Και εγώ πιστεύω πως τα απλά μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου και εγώ το ίδιο κάνω με τις προυποθέσεις που αναφέρθησαν παραπάνω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν τελικά το πας στο Στα8όπουλο πες μας μετά εντυπώσεις. Έτσι για να έχουμε μια εναλλακτική λύση σε καμιά σοβαρή βλάβη. Αν και από μια αλλαγή λαδιών και τακακιών δε θα καταλάβεις και πολλά για την κατάρτισή του. Αν κοιτάς διακριτικά τι κάνει και πώς το κάνει, χωρίς να τον ζαλίζεις με πολλές ερωτήσεις, είναι καλή ευκαιρία να αρχίσεις να μαθαίνεις σιγά-σιγά τα βασικά. 4 μεροκάματα θα του δώσεις. Τουλάχιστον ας μάθεις και κάτι. ............ Είτε κανείς απαντήσει σ' έναν σκύλο που γαβγίζει είτε σε 'σένα ρε καημένε, το ίδιο και το αυτό. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2013 από τον bebis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Παντως εκει στο σταθοπουλο εγω καθομουν σα το χαρο απο πανω το παιδι δε φανηκε να ενοχλειται ενω οταν τον ρωτησα αν ενοχλω μου ειπε βεβαια οχι.και σε ολες τις ερωτησεις μου και το αφεντικο και το παιδι μου απαντησαν.και μου ειχε παρει και λιγα κιολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Έχω ακούσει από πολλούς για τον Σταθόπουλο αν και στα 2 σέρβις που έχω κάνει δεν έχω πάει σε αυτόν. Την πρώτη γιατί ήταν την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου και την άλλη γιατί μου φάνηκε λίγο ακριβός. Συγκεκριμένα μου ζήτησε 30 ευρώ παραπάνω απ'ότι μου ζήτησε άλλο εξουσιοδοτημένο. (100 έναντι 70). Ίσως να είναι όντως τόσο καλός στη δουλειά του, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά για να το λένε τόσοι δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Απλά 30% διαφορά στην τιμή δεν είναι μικρή και πόσο μάλλον τέτοιο καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Εμενα μου πηρε 30Ε εργατικα για 1,5 ωρα δουλεια. Γρασωμα τα παντα ολα,αλλαγη μπαταριας,υγρων φρενων και ψυγειου και ρυθμισμα συμπλεκτη και ελεγχο ολης της μηχανης. τωρα το εκανε γιατι πηγα πρωτη φορα και για να ξαναπαω?(κοινως με καλοεπιανε) Δεν ξερω,τι να σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-Former 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Έχω ακούσει από πολλούς για τον Σταθόπουλο αν και στα 2 σέρβις που έχω κάνει δεν έχω πάει σε αυτόν. Την πρώτη γιατί ήταν την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου και την άλλη γιατί μου φάνηκε λίγο ακριβός. Συγκεκριμένα μου ζήτησε 30 ευρώ παραπάνω απ'ότι μου ζήτησε άλλο εξουσιοδοτημένο. (100 έναντι 70). Ίσως να είναι όντως τόσο καλός στη δουλειά του, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά για να το λένε τόσοι δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Απλά 30% διαφορά στην τιμή δεν είναι μικρή και πόσο μάλλον τέτοιο καιρό. Σε ποιόν εξουσιοδοτημένο πήγες που είχε διαφορά στην τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες