Jump to content
Optimus Prime

Γυμνάζεστε καθόλου?

Από γυμναστική πώς τα πάτε?  

241 ψήφοι

1. 1. Γυμνάζεστε?

• Ήμουν χρόνια επαγγελματίας αθλητής και, αν και έχω σταματήσει τον πρωταθλητισμό, συνεχίζω να γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση.
    • Κάνω πρωταθλητισμό και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τη γυμναστική/το άθλημά μου!
    • Φροντίζω να αφιερώνω μερικές ώρες στο να αθλούμαι, έστω 2-3 φορές την εβδομάδα.
    • Παλιά αθλούμουν σχετικά συχνά, τώρα αν και θέλω δυστυχώς δεν μπορώ λόγω έλλειψης χρόνου/διάθεσης
    • Έκανα μικρός γυμναστική, τώρα μεγάλωσα. Άσε που δεν κατεβαίνω ποτέ από το μοτόρι.
    • Ποτέ μου δεν έκανα γυμναστική. Δεν έπαιζα καν ποδόσφαιρο.
    • Οι γυμναστική είναι για τους βλάκες. Ιδρώνεις τσάμπα και βερεσέ. Χάσιμο χρόνου.
  2. 2. Τί είδους γυμναστική κάνεις/έκανες?

• Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και λοιπά χερσαία αθλήματα
    • Γυμναστήριο, να χτίσουμε κορμί ντουλάπα ρε αδερφέ
    • Κολύμπι, πόλο, σερφ, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία και λοιπά υδρόβια αθλήματα
    • Γυμναστική στο σπίτι (σχοινάκι, ελατήριο, αλτήρες, κάμψεις, έλξεις, κοιλιακοί, λάστιχα κτλ)
    • "Ψαγμένη" γυμναστική: TRX, δράμια, στίβος μάχης κτλ)
    • Περπάτημα, λίγο τρέξιμο σε γήπεδο/στίβο, αερόβια γυμναστική
  3. 3. Θα θέλατε να κάνετε περισσότερη γυμναστική?

• Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στο μέλλον
    • Είμαι σε καλό επίπεδο αλλά σιγά σιγά θέλω ν' ανεβάζω ρυθμούς
    • Θέλω αλλά δεν έχω καθόλου διάθεση/χρόνο
    • Δε χρειάζομαι γυμναστική. Έχω καλή φυσική κατάσταση και φυσική δύναμη.

Recommended Posts

Σε αυτό το τόπικ μπορούμε να συζητάμε για τα διάφορα είδη γυμναστικής που κάνουμε, να ανταλλάζουμε απόψεις και να δίνουμε συμβουλές σε άτομα που θέλουν να βάλουν, ή να ξανα-βάλουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους!

Γυμναστική δεν είναι μόνο το "λιώνω στο γυμναστήριο 3 ώρες την ημέρα", "κάνω άρσεις θανάτου με 100+ κιλά" κτλ, αλλά και το καθημερινό ή έστω και 2-3 φορές την εβδομάδα μισάωρο περπάτημα ή κολύμπι.

Απαντήστε στη δημοσκόπηση και τα λέμε, επανέρχομαι! (η πρώτη μου... :blush2: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πηγαίνω σε ακαδημία ποδοσφαίρου για 6 χρόνια.Προπονούμαι 5 φορές την εβδομάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρός πολύ judo και ποδηλασία πλέον καθημερινά γυμναστήριο και όλα καλά.. Η γυμναστική είναι η προσευχή του σώματος κατ'εμέ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλαιότερα Kung Fu, τώρα λόγω περιορισμένου χρόνου καταδύσεις το καλοκαίρι, ξιφασκία, καθημαρινά βάρη push ups και κοιλιακούς και όποτε μπορώ μονόζυγο.Τρέξιμο τουλάχιστον 1 φορά την βδομάδα σε γήπεδο κανά 6-8 χιλιόμετρα. Αλλά six pack δεν λέω να φτιάξω ακόμα, παρά μόνο κάτι αχνά. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην πρωτη επιλογη εβαλα "Κάνω πρωταθλητισμό και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τη γυμναστική/το άθλημά μου! " . Πρωταθλητισμο δεν κανω αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο χωρις γυμναστικη. Σταματησα τον Αυγουστο το γυμναστηριο, 5 μηνες αποτοξινωση :P

Απο την αυτην Παρασκευη ή την επομενη βδομαδα ξεκιναω ξανα. Αυτες τις μερες κανω στο σπιτι λιγους πλαγιους κοιλιακους, πουσ απσ , μονοζυγο, τρικεφαλο (οσο μπορω) κλπ για να "ζεσταθω"/μπω στο κλιμα. :lol:

Ενα παλιοτερο θεμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιτσιρικας καρατε αρση βαρων (τριτος πανελληνιο παιδων).απο τοτε μεγαλωσα τα παρατησα δυστηχως τα προηγουμενα.

αλλα δεν αφηνω πολυ τον εαυτο μου.κανενα τρεξιματακι σχοινακι ποδηλατο και ελευθερα βαρη μονοζυγο κοιλιακους ραχιαιους.

ισα ισα παιδια να αισθανομαι καλα και να κανω και καμια συντηρηση γιατι πιασαμε τα 30 δεν ειμαι και κανενας 23χρονος να μην εχω αναγκη απο τιποτα!με νοιαζει η υγεια και η δυναμη στο σωμα.δεν τρελενομαι και τοσο για τρελλα ποντικια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωταθλητισμο δεν κανω αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο χωρις γυμναστικη. η' αθληση.... θα προσθεσω αν μου επιτρεπεις Μαριε στα οσα σωστα γραφεις! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλαιότερα Kung Fu, τώρα λόγω περιορισμένου χρόνου καταδύσεις το καλοκαίρι, ξιφασκία, καθημαρινά βάρη push ups και κοιλιακούς και όποτε μπορώ μονόζυγο.Τρέξιμο τουλάχιστον 1 φορά την βδομάδα σε γήπεδο κανά 6-8 χιλιόμετρα. Αλλά six pack δεν λέω να φτιάξω ακόμα, παρά μόνο κάτι αχνά. :(

Για 6-pack θέλει και καλή διατροφή. Προσπάθησε να αποφεύγεις όσο το δυνατόν τους πολλούς υδατάνθρακες. Όταν λες καθημερινή γυμναστική, πόσες επαναλήψεις κάνεις από την κάθε άσκηση? Σιγά σιγά θα έρθει και η γράμμωση στους κοιλιακούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μιαμιση ωρα γυρισα απο το γηπεδο. Εκανα καπου 40 λεπτα jogging με ενδιαμεσα sprint μες στο κωλοκρυο. Παω να φτιαξω κανα χαμομηλο εισεπνευσα πολυ κρυο.

Δεν ειμαι σε τοσο καλη φυσικη κατασταση εχω παρει και καποια κιλακια αλλα θα επανελθω. Κανω ποδηλατο καποιες ασκησεις με βαρη και κολυμβι.

Παλιοτερα επαιζα και μπασκετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλετε μπορείτε να βάζετε και φωτό για να έχουμε μια πιο συνολική εικόνα... :_innocent: (αναφέρομαι στους γυμνασμένους, οι υπόλοιποι καλύτερα όχι... :peep: )

Επιτέλους ένα ευχάριστο θέμα για εμάς τα κοριτσάκια!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλετε μπορείτε να βάζετε και φωτό για να έχουμε μια πιο συνολική εικόνα... :_innocent: (αναφέρομαι στους γυμνασμένους, οι υπόλοιποι καλύτερα όχι... :peep: )

Με ρουχα θες ήήήήή ....... ??

:lol: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' ότι βλέπω υπάρχουν άτομα που ασχολούνται. Σιγά σιγά μπορούμε να γράφουμε και τί πρόγραμμα κάνει ο καθένας στο σπίτι του, να ανταλλάξουμε ιδέες, να δούμε καινούριες ασκήσεις ή πιο ενισχυμένες.

Προσωπικά, να πω και τη δική μου ιστορία... έκανα ενόργανη στο δημοτικό μέχρι τη 2α γυμνασίου. Τα 2 τελευταία χρόνια, προτού σταματήσω, έκανα πρωταθλητισμό. Δαπανούσα γύρω στις 3μιση ώρες στο γυμναστήριο (της ενόργανης) τις 5 καθημερινές και 3 ώρες το Σάββατο. Όλα αυτά μέχρι που...προσγειώθηκα απότομα στην καθημερινότητα καθώς, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό, αποχαιρέτησα τον πρωταθλητισμό και τους αγώνες...γενικά τον παλιό μου εαυτό.

Τα επόμενα 2 χρόνια, μέχρι το λύκειο, έπαιζα μπάλα. 1η και 2α Λυκείου πήγαινα γυμναστήριο όπου κατάφερα να πάρω μερικά κιλά, τα οποία όμως έχασα στην 3η λόγω προβλήματος υγείας (όλα καλά τώρα) και έρωτα (ΔΕΝ την ξαναπατάω!).

Με το που μπήκα στο Πανεπιστήμιο δεν είχα και πολύ χρόνο για κάποιο σταθερό άθλημα, οπότε περιστασιακά ξεκινούσα γυμναστική στο σπίτι. Ανάλογα με την τρέλλα μου, εστίαζα και σε διαφορετικό τύπο γυμναστικής. Έτσι, εκεί που την είχα καταβρεί με τους αλτήρες, σε ένα μήνα βρισκόμουν να τρέχω σε δρόμους 5 χιλιομέτρων, ανώμαλο και μη, κάνοντας περίπου 7-8 χιλιόμετρα τη μέρα, 5-6 φορές την εβδομάδα.

Μετά ξανάρχισε η πίεση της σχολής που έπρεπε και αυτή να τελειώσει σιγά σιγά και έπεσα με τα μούτρα στη μελέτη, αμελώντας δυστυχώς τη γυμναστική. Ωστόσο παρέμεινα στα ίδια ακριβώς κιλά.

Τώρα κάνω κάτι ωραία προγραμματάκια και τον τελευταίο μήνα προπονούμαι καμιά φορά με 1 παιδί που, λόγω του επαγγέλματός του και του τρόπου ζωής του, έχει ψάξει πολύ το θέμα γυμναστική. Αυτά τα ολίγα, stay tuned. Από δω και μπρος αρχίστε να γράφετε προγράμματα που κάνετε σπίτι ή στο γυμναστήριο (κιλά/επαναλήψεις/θέση σώματος κτλ).

Όχι που δε θα πόσταρες.... :P Νομίζω ο larisa-marios-95 έχει μια φωτό που ανήρτησε στη φωτογραφία της ημέρας. Αν επιθυμεί θα δώσει λινκ (ε, λογικά θα δώσει).

Σε γενικές γραμμές δε συμφωνώ να βγάζουμε τις φέτες μας φάτσα κάρτα, οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαιράκι για κανά κοινό μπανάκι στη θάλασσα.... :P

Επανέρχομαι όταν βρω χρόνο!

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυμναστηριο για πλατες και μεγαλα σφυχτα βυζακια να ταβαμε και κανα γκομενακι. Και ποδηλατο, αλλα ο καιρος και η αποχη απο το χωριο δεν με ευνοησε και πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε αυτο το τοπικ ειμαστε ολοι κομματια!

Αλλοι απο τις μπυρες και αλλοι απο τη γυμναστικη. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλαιότερα 9 χρόνια κολύμπι , 2 εξ' αυτών σε αγωνιστικο αλλα σταματήσαμε για τα διαβάσματα . Μπάσκετ 2 χρόνια και τωρα τελευταία 4 φορές την βδομάδα 2 ώρες τρέξιμο σε γήπεδο στίβου της περιοχής και 1 μπάσκετ.

Ξεσκιζομαστε γιατί έχουμε πάρει κάτι κιλά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο προγραμμα ενδυναμωσης.Ενα GLXακι το κανω 6-7 επαναληψεις στο παγκο :D

Τροποποιήθηκε από τον VodkaGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ...... αμέ ...πως δεν γυμνάζομαι .

Ξέρεις τι θα πει να ανεβοκατεβάζεις μέχρι και 4 σαζμάν τη μέρα για σετ αμπραγιάζ - επισκευές , + τα σέρβις :crazy:

Τούμπανο γίνεσαι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι που δε θα πόσταρες.... :P Νομίζω ο larisa-marios-95 έχει μια φωτό που ανήρτησε στη φωτογραφία της ημέρας. Αν επιθυμεί θα δώσει λινκ (ε, λογικά θα δώσει).

Σε γενικές γραμμές δε συμφωνώ να βγάζουμε τις φέτες μας φάτσα κάρτα, οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαιράκι για κανά κοινό μπανάκι στη θάλασσα.... :P

Επανέρχομαι όταν βρω χρόνο!

Δεν κανει για μενα η vaelsod. Προτιμαω μιλφακια :D

Ενταξει Οπτιμους (πες μας και το ονοματακι σου για να συνενοουμαστε ) δεν εδειξα και κοιλακους. Λιγο πλατιτσα εδειξα :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει Οπτιμους (πες μας και το ονοματακι σου για να συνενοουμαστε ) δεν εδειξα και κοιλακους. Λιγο πλατιτσα εδειξα :_innocent:

Αφου το ξερουν ολοι εδω οτι σε μερικες σελιδες το θεμα θα μετονομαστει σε "Ανεβαστε φωτογραφιες των μυων σας" :D.Ειναι αναποφευκτο.

Τροποποιήθηκε από τον VodkaGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όντως εγώ είμαι πιπινάκι... δε σου κάνω! :P

Optimus...really...? και δεν σου φαινόταν βρε παιδί μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πανω απο 60 κιλα δεν εχω σηκωσει στον παγκο και αυτα μεχρι 8 επαναληψεις.

Στηθος ετσι ? Καθαρα ή με μπαρα ?

Εεε καλα 60 κιλα δεν ειναι και λιγα. Δεν χρειαζεται και παρα πολυ .

Και εγω καπου εκει εβαζα. 20 + 20 και 20 που ηταν η μπαρα τα εβγαζα καλα εως χαλαρα. Θυμαμαι που ειχα ασκηση σουπερ σετ (2 ασκησεις χωρις διαλειμμα μεταξυ τους) ειπα να τον φρικαρω λιγο τον γυμναστη μου και του λεω :.[ Ειχα πιεσεις παγκου και αμεσως μετα πιεσεις παγκου με αλτηρες, 10 επαναληψεις και στις 2 ασκησεις (Ιδια ασκηση αλλα με αλτηρες) ]

-Δεν θα βαλω καθολου κιλα στο ζεσταμα (συνηθως εβαζα κατι) , σκετη μπαρα, αλλα θα βαλω περισσοτερα μετα. Οκ ?

-Οκ

Εβαλα που λες 25 απο καθε μερια .25+25+20(μπαρα) = 70 Ηρθε και απο πανω μην και δεν τα βγαλω :lol: . Και αμεσως μετα (χωρις διαλειμμα ) επαιρνα τα 15αρια συνθως και εκτελουσα. Αυτην την φορα πηρα τα 12.5 γιατι ειχα ανεβασει στην μπαρα.

Τελειωνω τελειως . Με κοιταει ο γυμναστης και λεει:

-Ενταξει ? Ολα καλα?

-Α ρε τι ειναι αυτα ?!?! Φερε τα 15αρια, του λεω :mB_kalo_e:

Με κοιτουσε με ανοιχτο το στομα, γιατι ειχε ηδη βρει τα στανταρ μου ,αλλα δεν ηταν τα σωστα , ηταν αρκετα παρακατω.

Πολυ πλακα στο γυμναστηριο. Αξεχαστες στιγμες και να φανταστεις εγω ημουνα 17 και αυτοι 30 φευγα. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα