dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Θα είναι κανείς mybike από όταν αλλάξει η χρονιά να τα πούμε κτλ,να πούμε? Εγώ είμαι άρρωστος και δεν μπορώ να βγω...άντε κανονίζετε θέλω παρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos291 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλησπερα μικρε. Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχειs, και γρηγορα ορθιοs καβαλα στο εργαλειο σου να βολταρειs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλησπερα μικρε. Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχειs, και γρηγορα ορθιοs καβαλα στο εργαλειο σου να βολταρειs Σε ευχαριστώ πολύ.! Περιμένω από μέρα σε μέρα να το λιώσω λιγάκι ;ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλησπέρα guys.. Μέσα κι εγώ απόψε, λόγω αεροπορίας.. :/ Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, και επιπλέον περαστικά σου φίλε :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Μεσα και γω γιατι σχολασα απο τη δουλεια κατα τις 7 μιση και βαριεμαι να ξεπορτησω, ασε που εχω γερασει.. ελπιζω το μωρο να μη χωρισει!!! Αντε περαστικα dysprinter, χρονια πολλα σε ολους αλανια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλησπέρα guys.. Μέσα κι εγώ απόψε, λόγω αεροπορίας.. :/ Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, και επιπλέον περαστικά σου φίλε :) Σε ευχαριστώ πολύ να 'σαι καλά.! Τι αεροπορία,για που πας? Μεσα και γω γιατι σχολασα απο τη δουλεια κατα τις 7 μιση και βαριεμαι να ξεπορτησω, ασε που εχω γερασει.. ελπιζω το μωρο να μη χωρισει!!! Αντε περαστικα dysprinter, χρονια πολλα σε ολους αλανια.. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ να 'σαι καλά..! Καλή χρονιά και σε εσένα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Κόσοβο! :P Βασικά, υπηρετώ θητεία στην Αεροπορία, και έχω 48ωρη υπηρεσία.. :/ Εξ ου και το "λόγω αεροπορίας" ;-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Εγώ τα έπινα όλη μέρα και μάλλον παρέδωσα πνεύμα, οπότε μέσα κι εγώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) περαστικα φιλε ...και αυριο να εισαι καλα να πας βολτα με την καλη σου........καλη χρονια και σε ολα τα παιδια που δεν μπορουν να ειναι μαζι μας ..και ο δικος μου γιος ειναι κυπρο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 από τον demplar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Κόσοβο! :P Βασικά, υπηρετώ θητεία στην Αεροπορία, και έχω 48ωρη υπηρεσία.. :/ Εξ ου και το "λόγω αεροπορίας" ;-) ααα.! Άντε αδερφέ καλός πολίτης.! Εγώ τα έπινα όλη μέρα και μάλλον παρέδωσα πνεύμα, οπότε μέσα κι εγώ... Άντε να μαζευόμαστε.! περαστικα φιλε ...και αυριο να εισαι καλα να πας βολτα με την καλη σου........καλη χρονια και σε ολα τα παιδια που δεν μπορουν να ειναι μαζι μας ..και ο δικος μου γιος ειναι κυπρο Σε ευχαριστώ πολύ.! Μακάρι να είμαι καλά ναι..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Μέσα κι εγώ , υποανάπηρος λόγο μέσης , άντε να βγω λίγο για καμία μπύρα και μέχρι εκεί μιας και δε κάνει το αλκοόλ λόγο φαρμάκων... Καλησπέρα guys.. Μέσα κι εγώ απόψε, λόγω αεροπορίας.. :/ Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, και επιπλέον περαστικά σου φίλε :) Καλή χρονιά και καλός Α.Σ.Υ.Π ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Παρον κι εδω...Δουλειά και...δε γαμΙετ@ι....εδω θα ειμαστε...καλη Πρωτοχρονια...:) Περαστικα μικρε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Μέσα κι εγώ , υποανάπηρος λόγο μέσης , άντε να βγω λίγο για καμία μπύρα και μέχρι εκεί μιας και δε κάνει το αλκοόλ λόγο φαρμάκων... Περαστικά σου εύχομαι φίλε μου....ταχεία ανάρωση και καλή χρονιά.!! Παρον κι εδω...Δουλειά και...δε γαμΙετ@ι....εδω θα ειμαστε...καλη Πρωτοχρονια... :) Περαστικα μικρε! Σε ευχαριστώ πολύ..!!! Και το 13' να σου φέρει ότι γουστάρεις.!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλή χρονιά και καλός Α.Σ.Υ.Π ! Σε ευχαριστώ συνάδελφε Σμηνία, αλλά μετά από 321 μέρες θητείας, αυτό το Α.Σ.Υ.Π, ακόμα δεν έμαθα τι σημαίνει... Θα ανακαταταγώ στο τέλος μπας και το μάθω!!! :P dysprinter, ευχαριστώ φίλε, να ´σαι καλά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Άντε αδέρφια καλή χρονιά..!! Να ζήσουμε.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ.... ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.!!! Καλή χρονιά.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 καλη χρονια παιδες με υγεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013 ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΔΙΤΡΟΧΟΙ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Καλη χρονια Παιδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας και τελικά το αλκοόλ θα έχει και συνέχεια... Αδερφέ περαστικά και το σημαντικότερο όπως πάντα. Την υγειά μας πάνω απ'όλα και πάντα όρθιοι!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας και τελικά το αλκοόλ θα έχει και συνέχεια... Αδερφέ περαστικά και το σημαντικότερο όπως πάντα. Την υγειά μας πάνω απ'όλα και πάντα όρθιοι!!!!!! άφθονο.!! Τα αλκοτέστ απόψε πρόσεχε γιατί θα καραδωκούν τα στρουμφάκια.! Σε ευχαριστώ πολύ.! Καλά να περάσεις.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 άφθονο.!! Τα αλκοτέστ απόψε πρόσεχε γιατί θα καραδωκούν τα στρουμφάκια.! Σε ευχαριστώ πολύ.! Καλά να περάσεις.! Αν με σταματήσουν σήμερα θα τους δώσω τα κλειδιά κατευθείαν και θα τους πω καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Kαλη χρονια ! Περαστικα στους αρρωστους μας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες