Jump to content
ALX™

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερις...

Recommended Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το παρών τόπικ θα αυτοκαταστραφεί στις 12 τα μεσάνυχτα. :P (...και δεν κάνω πλάκα :D )

Πείτε τι κάνετε τώρα και τι έχετε σχεδιάσει να κάνετε σήμερα έως την αλλαγή του χρόνου.

Εγώ πάντως μέχρι της 2 θα είμαι στη δουλειά. Μετά πάω να παραλάβω τα γάντια από το ταχυδρομείο. :yahoo:

Στη συνέχεια σπίτι για φαΐ και παιχνίδι με τα τσιπιρίκια.

Το βραδάκι θα έρθει μια φιλική οικογένεια να κάνουμε μαζί την αλλαγή του χρόνου με μεζεκλίκια που θα ψήνονται στο τζάκι και άφθονο κρασάκι. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και θα είμαι εδώ μέχρι τις 3μμ τουλάστιχον,μετά θα πάω σπίτι θα παίξω με τη μικρή, αλλαγή του χρόνου θα κάνουμε σπίτι μας με τους γονείς μας...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπίτι οικογενειακά.

Μέχρι τις 18:00 θα δουλεύω.

Μετά την αλλαγή μάλλον δε θα πάμε πουθενά. Σπίτι, τζάκι και αγκαλίτσα!

Καλη χρονιά σε όλους!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμμια βολτα για καφε κσ ι το βραδυ κουτουκι. Αντε νσ διωξουμε την κ@λ@χρονισ γιατι πολυ πικρα...

Ευχομαι το 2013 να πανε ολα καλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα μέχρι και τις 9 θα ειμαι παρέα με την φυσική μετά θα αλλάξουμε χρόνο οικογενειακά και μετά θα παίξουμε κανένα χαρτάκι με μπυριτσες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα μεχρι τις 13.40 θα ειμαι στον υπολογιστη και θα βαριεμαι την ζωη μου!

Μετα θα παω Αργυρουπολη, να πιω τον τελευταιο καφε της χρονιας με φιλους Mybikers, θα γυρισω, θα ετοιμαστω, θα παω για δουλεια.

Ελπιζω να προλαβω να γυρισω πριν την αλλαγη, να φαω με τους δικους μου και να αλλαξουμε χρονο ολοι μαζι. Μετα την αλλαγη, εως το πρωι, βολτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας φθονώ όλους...!

Εγώ έχω 48ωρη υπηρεσία σήμερα/αύριο, οπότε πρωτοχρονιά με το μωρό (Μ4Α1) :( :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφέ α λα μάιμπάικ.

Σπίτι μασαμπούκα ξάπλα αραλίκι

Το βράδυ με τα σόγια να στείλουμε τον βρωμόπουστα

Και μετά παίζει τρελό διλλημα......με την κολλητή και ίσως άκυρη παρέα σε γαμάτο μαγαζί....ή με τον κολλητό και την κλασική παρέα (του) σε έτσι και έτσι μαγαζι που παίζει φάση με ένα πιπίνι....................ρε πούστη μου από τα 30 άρχισα την παιδεραστία γαμώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφέ α λα μάιμπάικ.

Σπίτι μασαμπούκα ξάπλα αραλίκι

Το βράδυ με τα σόγια να στείλουμε τον βρωμόπουστα

Και μετά παίζει τρελό διλλημα......με την κολλητή και ίσως άκυρη παρέα σε γαμάτο μαγαζί....ή με τον κολλητό και την κλασική παρέα (του) σε έτσι και έτσι μαγαζι που παίζει φάση με ένα πιπίνι....................ρε πούστη μου από τα 30 άρχισα την παιδεραστία γαμώ!

Μια χαρά σε βρήσκω, όσο για το βρωμόπουστα θα συμφωνήσω απολύτως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει κλεισει τα 18, τοτε καλυτερα με τον κολλητο.

Πρέπει.....χαχααχχαχαχαχχαχα δεν μπαίνω και σε πολλές λεπτομέρειες μην νομίζεις. :P

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευα απο χτες το βραδυ στις 22:00.

Σχολασα κατα τις 09:30 και πολυ πιθανον μεχρι τις 23:45 να κοιμαμαι.

Θα σηκωθω να κανω ενα μπανιο στα γρηγορα και θα αλλαξω το χρονο με την οικογενεια ολη πλην του μικρου μου που θα κοιμαται καθοτι ειναι πολυ νηπιο ακομα για να καταλαβει κατι απο το πνευμα της γιορτης. Επισης θα εχουμε στο τραπεζι και εναν φιλο μου καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλαρα πραγματακια... καφεδακι με παρεονι, ισως μετα βολτα ή καφεδακι παλι αλλα πιο πριβε και το βραδυ αλλαγη του χρονου σε οικογενιακο-φιλικο σπιτι :)

Χαλαρα οπως πρεπει.

Κουραγιο σε οσους εργαζονται :) :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιχνιδια-τσικλιμιδια :crazy: απο νωρις με τον μπεμπη αγκαλια :baby: ,σπιτι,τζακι,τσιπουρα :wacko: κ το βραδυ θα ερθουν τα κουμπαρια κ τα πεθερικα για αλλαγη χρονου.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγγαρεια βολτα στο κεντρο για ψωνια φιλου ... το πατροπαραδοτο ψησιμο εως το βραδακι ... αλλαγη και μετα παμε να τα πιουμε για τον παλιο το χρονο μεχρι το πρωι .. του αξιζει του πουστη ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφεδάκι το απόγευμα, μετά φαί σε σπίτι και κατα τη 1 το βραδάκι πάμε σε club μέχρι το πρωίιιι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα λοιπόν μιας που έχω άδεια ( μέχρι σήμερα) θα πάω να πάρω βασιλόπιτα για το βράδυ και θα είμαι σπίτι με την οικογένεια για να βοηθήσω για το βραδυνό τραπέζι.

Το βράδυ θα έρθουν και οι γονείς και θα κάνουμε όλοι μαζί αλλαγή του χρόνου περιμένοντας και τον Αγ. Βασίλη :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα jumbo για τα δώρα, αλλά το Ferry boat playmobil είχε εξαλειφθεί γαμώτο. Πήγα και αλλού αλλά παντού τα ίδια. Τεσπά, ευτυχώς είχε δοθεί και εναλλακτική παραγγελία στον Άι Βασίλη. Τώρα χαλάρωσης αλλά από το απόγευμα μαγείρεμα. Έχω πάρει ένα χοιρινό μπούτι που το έχω βάλει με μαρινάρα από χθες και το πρόγραμμα έχει επίσης λαχματζούν και γλυκόξινο κοτόπουλο. Θα έρθει φιλικό ζευγάρι. Αλκοόλ εννοείται κάθε λογής αλλά μάλλον μόνος μου θα πίνω. Έκανα χθες και βασιλόπιτα. Τα υλικά μου κόστισαν 8 ευρώ και ο Σκλαβενίτης είχε 7 ευρώ την έτοιμη. Για να καταλάβετε τι τρώμε. Η γυναίκα στις σαλάτες. Άντε και καλή μας/σας χρονιά.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πιτσιρίκια, Αλέξανδρε, όπως σου έλεγα, χόρτασαν δραστηριότητες την προηγούμενη βδομάδα που ήμασταν Αθήνα.

Πλανητάριο, Παιδικό Μουσείο στην Κυδαθηναίων στην Πλάκα, Αττικό Ζωολ. Πάρκο, Ελληνικός Κόσμος, Πάρκο Δεινοσαύρων στο ΓουδΗ, κσι Ακρόπολη.

Οπότε μια χαρά, ώρα να χαλαρώσουμε κι εμείς.

Θα τους κοιμήσουμε νωρίς και θα αλλάξουμε χρόνο μόνοι μας. :D

Καλή χρονιά σε όλους. Καλά μας χιλιόμετρα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

................

Εγώ πάντως μέχρι τις 6 θα είμαι στη δουλειά. .......

............

.....να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου με μεζεκλίκια που θα ψήνονται στο τζάκι και άφθονο κρασάκι. :cheers:

Το αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα αλλάξουμε τον χρόνο με την οικογένεια και μετά με την κοπελιά παρεούλα.....

Καλή χρονιά σε όλους και ας ελπίσουμε το 2013 να είναι καλύτερο από το 2012...

Καλό κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν!

Τροποποιήθηκε από τον gregomaga

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μόλις γύρισα και έκανα μπάνιο αράζω στο pc σε λιγάκι έχει καγκουροβόλτα με τα μοτορια με κάτι φίλους και μετά καφέ το βράδυ μασα με την οικογένεια και συγγενείς και μετά ασωτίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...