Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Οταν ενα κινητο ερχεται απο Κινα με Αγγλικα-Κινεζικα εγκατεστημενα ως Γλωσσα,μπορουμε να αλλαξουμε σε Ελληνικο Μενου κ Γλωσσα;Android 4.3 Jelly bean λεει οτι εχει...Huawei...

Αν την έχει εγκατεστημένη,φυσικά.

Αλλιώς μόνο με ρομ που τα έχει μέσα ή με την εφαρμογή more locale 2 που κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οταν λεει ομως οτι ερχεται ΜΟΝΟ με Κινεζικα-Αγγλικα μηπως εννοει οτι δεν εχει τις γνωστες επιλογες για πολυΓλωσσικο συστημα;...Υπαρχει τετοια περιπτωση;

αρα εξαρταται απο το αν εχει android και αν οχι μετα παμε σε more locale 2(plan B)σωστα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν την έχει εγκατεστημένη,φυσικά.

Αλλιώς μόνο με ρομ που τα έχει μέσα ή με την εφαρμογή more locale 2 που κάνει αρκετά καλή δουλειά.

πάντως όσα κινέζικα έχω δει ως τώρα τα στέλνουν με multilanguage rom

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λεει ομως οτι ερχεται ΜΟΝΟ με Κινεζικα-Αγγλικα μηπως εννοει οτι δεν εχει τις γνωστες επιλογες για πολυΓλωσσικο συστημα;...Υπαρχει τετοια περιπτωση;

αρα εξαρταται απο το αν εχει android και αν οχι μετα παμε σε more locale 2(plan B)σωστα;

Φυσικά.Αν λέει πως έρχεται με αυτά,δεν έχει άλλες γλώσσες.

Κατά συνέπεια δεν θα έχεις λογικά ελληνικά ούτε στα μηνύματα.Αυτό βέβαια λύνεται με ένα άλλο πληκτρολόγιο,σαν το Go sms ας πούμε για παράδειγμα.Και το μενου του κινητού το κάνεις Ελληνικό με το more locale 2.

πάντως όσα κινέζικα έχω δει ως τώρα τα στέλνουν με multilanguage rom

τσουκ...όχι όλα πλέον.

Κώστα,κάτι ακόμα,play store είδες αν έχει εγκατεστημένο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τότε να αγοράζετε μόνο από το minideal :P

γκουχου γούχου...

Και το minideal το ιδιο κάνει.

Σε πολλές συσκευές σου δίνουν την δυνατότητα να το πάρεις με την ρομ που προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Δηλαδή από γλώσσες μόνο Κινέζικα και Αγγλικά και συνήθως δεν έχουν και Playstore μέσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο σου δίνουν τη δυνατότητα και άλλο το τι θα κάνουν αν τους ζητήσεις τίποτα , όταν βλέπουν ότι το κινητό πάει Ελλάδα βάζουν multilanguage.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο σου δίνουν τη δυνατότητα και άλλο το τι θα κάνουν αν τους ζητήσεις τίποτα , όταν βλέπουν ότι το κινητό πάει Ελλάδα βάζουν multilanguage.

Nope.

Σε πολλές συσκευές πρέπει να επιλέξεις εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα,κάτι ακόμα,play store είδες αν έχει εγκατεστημένο;

Nαι εχει Play Store και με ενα chat που ειχα με το e-store μου ειπαν οτι δεχεται Ελληνικα και multilanguage και προκειται να αλλαξουν και την πληροφορια στη σελιδα...

Να τους πιστεψω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι εχει Play Store και με ενα chat που ειχα με το e-store μου ειπαν οτι δεχεται Ελληνικα και multilanguage και προκειται να αλλαξουν και την πληροφορια στη σελιδα...

Να τους πιστεψω;

Μπορεί και να,μπορεί και όχι.

Μπορεί όντως να έχει Ελληνικά και να το έχουν ξεχάσει να το αναφέρουν.Ποτέ δε ξέρεις.όπως και έχει,μπορείς με κάποιο τρόπο να τα έχεις,μη σκας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moλις αλλαξαν και την πληροφορια στη σελιδα οτι ειναι multilanguage κ μου εστειλαν email οτι θα εγκαταστησουν multilanguage και Ελληνικη επιλογη μενου/Γλωσσας...

Μπορεί όντως να έχει Ελληνικά και να το έχουν ξεχάσει να το αναφέρουν.Ποτέ δε ξέρεις.όπως και έχει,μπορείς με κάποιο τρόπο να τα έχεις,μη σκας.

Δε σκαω...τωρα Μακη... :blush2: θα σκασω αμα ερθει κ δω Κινεζικα...εκει να με δω τι σκ@τα θα κανω... :hunter::crazy: ...ελπιζω να εχει και να μην ψευδονται...αλλωστε ποιο το οφελος να ψευδονται απο τη στιγμη που σε μεγαλο Φορουμ κινητων εδω στη Χωρα μας εχουν κ μαγαζι με προσφορα και ενεργη συμμετοχη;...μιλαω για το to2C... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moλις αλλαξαν και την πληροφορια στη σελιδα οτι ειναι multilanguage κ μου εστειλαν email οτι θα εγκαταστησουν multilanguage και Ελληνικη επιλογη μενου/Γλωσσας...

Δε σκαω...τωρα Μακη... :blush2: θα σκασω αμα ερθει κ δω Κινεζικα...εκει να με δω τι σκ@τα θα κανω... :hunter::crazy: ...ελπιζω να εχει και να μην ψευδονται...αλλωστε ποιο το οφελος να ψευδονται απο τη στιγμη που σε μεγαλο Φορουμ κινητων εδω στη Χωρα μας εχουν κ μαγαζι με προσφορα και ενεργη συμμετοχη;...μιλαω για το to2C... :online2long:

ποιο πήρες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακη πιστευω να μην χρειαστει τιποτα περιεργα... :smoke:αλλιως θα σε κερασω να'ρθεις για καφε να το βαράμε παρεα... :bash:

Γιωργο στο "Push the button to Start" ειμαι.... :pinch: εδω και καποιες μερες που χαθηκα κυριολεκτικα στον Κοσμο των κινητων και των e-store για αυτα... :pray:

Πραγματικα ενα ΧΑΟΣ στο τι υπαρχει,τι κυκλοφορει,τι απιστευτες δυνατοτητες παιζουν,τιμες για ολους,διαφορές εδω στο ΨωροΚωσταινισταν σε σχεση με εξω,και...εκει που λες θα παρω αυταο παλι απο την αρχη και δωστου παλι χασιμο. Μιλαμε αν κατσεις και φας κολλημα στο τι παιζει ειναι σχεδον αδυνατο να μεινεις στη μια επιλογη...και ξαναμανα στα ιδια και παλι τα ιδια και παμε απο την αρχη.Και μολις λες οτι εδω θα τα χωσω ωπα να κι αλλο ενα και παμε παλιιιι :hunter:

Γενικοτερα το κινητο δεν με πολυνοιαζει να ειναι σουπερ-ντουπερΝΟ1 απο επιδοσεις και τεχνολογια.Δεν ειμαι αυτο που λεμε τεχ-φρικ(αν και φρικαρα απο το πολυ ψαξιμο :crazy: ).Το ψαχνω ναι εννοειται για να μην ειναι κουρδιστο,αλλά απο κει και μετα ειμαι καλόβολος σε οτι επιλεξω.Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις...τοσες τουλαχιστο ωστε να δυσαρεστηθω αν δεν ειναι 3GB RAM και ειναι 2...

Τι ψαχνω συνηθως:

Αρχικα ΠΑΝΤΑ κατι που να μου καθεται καλα στο ματι...Ναι ενα κροσε ενα απερκατ κατι...λολ...ωχ λαθος... :crazy: ...κατι που να μου αρεσει οπως το βλεπω.

Βαζω προτεραιοτητα σε αρκετα καλο μεγεθος(>5.0")για νετ σερφαρισμα και για να απολαμβανω κανα φλιπερακι και κανα βιντεακι που βαζω να βλεπω ή να περναω την ωρα μου σε κανα παιχνιδακι, οταν εχω την πολυτελεια αυτη. Αμα στραβωνομαι κοιταζοντας ουτε καν το επιλεγω και προσπερναω παρακατω.

Βαζω τις επιδοσεις καπου στο μεσο ορο κοιταζοντας να βρω κατι που να μην ειναι σπαστικο στα κολληματα αλλά ουτε και να τρεχει σφαιρα πριν πατησω οθονη να εχει φυγει δυο γύρες...Καπου στο "ενδιαμεσο" δηλαδη.

Επισης αυτο που δινω καποιους καλους ποντους ειναι κατα ποσο μπορω να το εχω και σαν καθημερινη φωτογραφικη μηχανη ακομα και σε μια βολτα μαζι μου στη μοτοσυκλετα κατι που κάνω συχνα αποφευγοντας dslr και μπούγιο..

Και εννοειται δεν θα εδινα ποτέ πολυ χρημα για κατι που σημερα θα ειναι καλο και σε 6-8 Μηνες θα ειναι κατω του μεσου ορου αφου βγαινουν νεα μοντελα σα ζεστο ψωμι...αλλά δε με νοιαζει κιολας αυτο αφου αν με καλυπτει εμενα σε αυτα που θελω ειμαι οκ...αρκει να μην τα παιξει και χαλασει...(ειδες για να ειχα ΚΤΜ,Aprilia & BMW εχω μια επιφυλαξη σε ολα... :grin: )...

Τελος αυτο που κανω και δεν ξεχνω,ειναι να προσπαθω να βλεπω και να διαβαζω τι λενε και οι αλλοι κατοχοι παγκοσμιως για καποια συσκευη που με ενδιαφερει.Για να εχω μια καλυτερη εικονα για αυτο που η εταιρεια φυσικα λανσαρει ως πολυ καλο.

Απο Εταιρειες δεν ειμαι κολλημενος με τις "παραδοσιακες" αλλά δεν λεω οχι σε καποια σχετικα αγνωστη αν δω οτι αξιζει.Παλι εδω παιζει ρολο τι θα διαβασω και απο τον κοσμο που εχει το κινητο αυτο.

Συμφωνα με αυτα λοιπον εχω κανει καποιες τελικες επιλογες και προχωραω στην τελικη ευθεια συγκρινοντας και τιμες... Μια εταιρεια που ειδα πολυ καλα δειγματα γραφης και ειχα το προηγουμενο κινητο ειναι η Xiaomi(ειχα μεχρι προσφατα το Redmi Note)και εχω δει καλα δειγματα και για την Huawei οπου κ βλεπω 2-3 επιλογες... και αλλη μια αλλά πιο ακριβη απο την ZTE(μαλλον δεν ομως αφου παει ψηλα για αυτα που θελω να δωσω...).Ειδα κι ενα τεραστιο Sony το Z3 Ultra αλλά με χαλαει που εχει πολυ μετρια φωτογραφια(κυριως χωρις καν φλας)...κριμα γιατι σε ολα με καλυπτε...

Φυσικα δεν θα κοιταξω σε καποιο ο,τι να'ναι e-store αλλά στα πιο γνωστα παγκοσμιως και καπως πιο ασφαλη και αξιοπιστα,τοσο στην αποστολη οσο και στο να μην ψωνισω συσκευη και προεξεχει απο το κουτι η ουρα...γιατι ξεπακεταροντας πεταγεται η μαϊμου και δαγκάνει! :D

Οπότε ειδωμεν...και πρεπει να καταληξω καπου γιατι δεν μπορω αλλο ψαξιμο :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα γίνονται Κώστα μην αγχώνεσαι.

όπως λέει και ο μαυροκόρακας τι λεφτά θε να δόκεις;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ψαχνω συνηθως:...Τσάμπα ψάχνεις τόχεις βρει,αλλά δεν το ξέρεις.

να μου αρεσει οπως το βλεπω.....Μιλάμε..κουκλάκι.

Βαζω προτεραιοτητα σε αρκετα καλο μεγεθος .....Εξαιρετικό για την κατηγορία του.

Βαζω τις επιδοσεις.....Κορυφαίες στην κατηγορία του.

Επισης αυτο που δινω καποιους καλους ποντους ειναι κατα ποσο μπορω να το εχω και σαν καθημερινη φωτογραφικη μηχανη ακομα και σε μια βολτα μαζι μου.....Αυτό,δεν χρειάζεται φωτογραφίες ..είναι ζωγραφιά από μόνο του.

Και εννοειται δεν θα εδινα ποτέ πολυ χρημα..... Ετσι σε θέλω,σφιχτό..

οκ...αρκει να μην τα παιξει και χαλασει...(ειδες για να ειχα ΚΤΜ,Aprilia & BMW εχω μια επιφυλαξη σε ολα...)...ΠΟΛΥ σωστή τοποθέτηση,άξιος,τόχεις..

Τελος αυτο που κανω και δεν ξεχνω,ειναι να προσπαθω να βλεπω και να διαβαζω τι λενε και οι αλλοι κατοχοι παγκοσμιως.....Εννοείτε,λένε πάντα τα καλύτερα.

Απο Εταιρειες δεν ειμαι κολλημενος με τις "παραδοσιακες" .....Ξαναμανά σου βγάζω το καπέλο, μπράβο σου.

Οπότε ειδωμεν...και πρεπει να καταληξω καπου γιατι δεν μπορω αλλο ψαξιμο :hunter:Οκ. κουράστηκες,το καταλαβαίνουμε,όλοι μας..

Συμφωνα με αυτα λοιπον......Ενα θέλεις,εξάλλου γιαυτό είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε..Πάρε,το νέο V-strom 650.. :grin:

Τροποποιήθηκε από τον moto99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V-strom ε;...Καλη εταιρεια...λιγο μεγαλο βεβαια αλλά συνηθιζεται.Ειναι και 2πύρηνο στα 6.500rpm...με επεξεργαστη Su-zuki Twit Twit ...αμα ειναι και κιτρινο με καταναλωση αμελητεα εως τιποτα...ξερω ακομα και τι θα παρει ο...πωλητής του :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω thl4400.

Απροβληματιστο και με τεράστια μπαταρία.

Το χρησιμοποιώ επαγγελματικα εδώ και ένα μήνα και δεν έχει κάνει κιχ.

Τιμή καπου στα 125€ ανάλογα το δολάριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε το ZTE Nubia Z7 Max...

To περιεργάζομαι, θα περάσω και ένα update που παίζει και θα επανέλθω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε το ZTE Nubia Z7 Max...

To περιεργάζομαι, θα περάσω και ένα update που παίζει και θα επανέλθω...

Για πες γιατι ψήνομαι για το mini...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει για την ταχύτητα δεν γράφω κάτι, ταχύτατο...

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ίσως καλύτερη από όποιο κινέζικο έχω πάρει, Lenovo και THL...

Έβαλα την τελευταία official rom, ρουτάρεται πανεύκολα, άλλαξα launcher (Nova Launcher).

Πάει σφαίρα..., δεν είδα lag πουθενά, θερμοκρασίες δεν έβαλα κανα παιχνίδι για να δω

To GPS κλειδώνει σε 2 δευτερόλεπτα μέσα!! Καμία σχέση με τα MTK που ήθελαν (αναλόγως τη μέρα) κάμποση ώρα...

Ήρθε με screen protector και θήκη σιλικόνης παρόλο που δεν αναφερόταν τίποτα στο σάιτ minideal.net...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικο Γιωργο...ειναι πολυ καλη συσκευη,την ειχα και εγω δει και οντως αξιζει :)

Αν και...εσυ με το μοτο που πηρες και την υπογραφη...ΑΥΤΟ το κινητο επρεπε να δοκιμασεις και να μας πεις εντυπωσεις αν αξιζε να το παρουμε κι εμεις... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα