Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Τα βλέπω και κάνω raise... 4000 km μόνο, χμμμ... Kαλησπερα και απο εμενα! Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του! Νομιζω πως ηρθε η ωρα να επεμβω :) Tα γνωριζω και τα δυο τα Shiver. To πρωτο αν θυμαμαι καλα ειχε ενα θεμα στην εξατμιση (αν προκειται για το ιδιο) Οσο αναφορα το 2ο το εχω δει και απο κοντα και εχω μιλησει με τον ιδιοκτητη του. Το μηχανακι ειναι ΚΑΘΑΡΟ και τα εξτρα που εχει επανω κανουν δουλεια.Eπισης τα χλμ ειναι πραγματικα. Να σημειωσω πως δεν ειναι φιλος μου, ουτε προσπαθω να κανω διαφημιση! Αν χρειαστεις βοηθεια συνονοματε, χαρα μου να βοηθησω ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Αντε ρε που του προτεινετε shiver. το λιγοτερο που θα δει σε καταναλωση ειναι 5,5(εκτος) και ειναι το πιο ζημιαρικο της aprilia αμα ειναι καλυτερα να παρει gsr ,τουλαχιστον θα ξερει οτι δεν θα χαλασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Άφρικα η Τρανσαλπ πρότεινε κανένας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Περαστικά και από μένα και εύχομαι να διαλέξεις το καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Ειναι πολυ ομορφο το σιβερ. καθε πρωι απο την πυλωτη διπλα μενει ενα παλικαρι. Μπορει και να κανει και μιση ωρα να παρει μπροστα. Κριμα,γιατι απο περιφερειακα σκιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Αντε ρε που του προτεινετε shiver. το λιγοτερο που θα δει σε καταναλωση ειναι 5,5(εκτος) και ειναι το πιο ζημιαρικο της aprilia αμα ειναι καλυτερα να παρει gsr ,τουλαχιστον θα ξερει οτι δεν θα χαλασει Ελπιζω να αστειευσαι :) Aν οχι μπορω να σου αντιπαραθεσω τιμες ανταλλακτικων σε σχεση με το GSR, οσο και νουμερα για καταναλωση. Ειναι πολυ ομορφο το σιβερ. καθε πρωι απο την πυλωτη διπλα μενει ενα παλικαρι. Μπορει και να κανει και μιση ωρα να παρει μπροστα. Κριμα,γιατι απο περιφερειακα σκιζει. Προφανως εχει καποιο θεμα ο συγκεκριμενος, Μια μιζια η και δευτερη αν εχει αρκετο κρυο οπως και αυτες τι μερες. Απολυτως λογικο θεωρω με τετοιες θερμοκρασιες. Ας μην ανοιξουμε ομως αντιπαραθεση στο θεμα του Βασιλη και του το χαλασουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Περαστικα και μην στεναχωριεσαι,απο τις φωτογραφιες η μηχανη δεν δειχνει να εχει καποια σοβαρη ζημια, λιγο τα πλαστικά την "άκουσαν" αλλα μια χαρα ειναι, οποτε δεν καταστράφηκε κανενα όνειρο, μια χαρα μοτοσυκλέτα εχεις με λιγες γρατζουνιες, καλες βολτες και οταν μπορεσεις άλλαξε πλαστικά να την εχεις αγρατζούνιστη, συμβαινουν αυτα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2013 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Πήρε ο σκελετός, από τα μανητάρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Περαστικα και μην στεναχωριεσαι,απο τις φωτογραφιες η μηχανη δεν δειχνει να εχει καποια σοβαρη ζημια, λιγο τα πλαστικά την "άκουσαν" αλλα μια χαρα ειναι, οποτε δεν καταστράφηκε κανενα όνειρο, μια χαρα μοτοσυκλέτα εχεις με λιγες γρατζουνιες, καλες βολτες και οταν μπορεσεις άλλαξε πλαστικά να την εχεις αγρατζούνιστη, συμβαινουν αυτα... σε ευχαριστω Ορεστη! Δεν ξερω αν ειδες τα προηγουμενα ποστ, αλλα η μηχανη μαλλον παει για ολικη (πιρουνια σασι κλπ) αρα δεν ειναι μονο γρατζουνιες! Βλεπουμε... Πήρε ο σκελετός, από τα μανητάρια... εμ...μου ειχε ο αλλος τα μανηταρια στο σασι...ημαρτον, αμα ειχα χρηματα θα τα αλλαζα και αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Προσπαθουμε να σε βαλουμε στον σωστο τον δρομο ρε αχαριστο πλασμα!! :lol: Δες και το Fazer S2 ρε μου λετε τα μηχανακια που πραγματικα τωρα, δεν θεωρουντε τοσο οικονομικα σε ολα τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 καινουργια δεν θα παρω, μια μεταχειρισμενη που δεν θα ειναι τρακαρισμενη! μερικα απο τα μηχανακια που ειπατε ειναι ομορφα, δυνατα και σχετικα φθηνα! μονο που οι περισσοτεροι σκευτεστε πως η χρηση της ειναι για βολτα τα ΣΚ, και κανα καφε στην Ραφηνα! Οπως ειπα και σε προιγουμενα ποστ, ο παραγωντας καταναλωσης παει πρωτος, γιατι η μηχανη (οπως και αυτη που ειχα) θα κινείτε καθημερινα για να με πηγενει στην δουλεια μου! Αρα θα ειναι σε κινηση και φαναρια! Και το ερ, εκανε καλη δουλεια εδω! Και απο την αλλη, ειχα μια μοτοσυκλετα που δεν προλαβα να την χαρω καθολου, αλλα ναι σκευτομαι να μην παρω την ιδια ξανα, αλλα το επομενο μοντελακι που εχει ολα τα + απο το προιγουμενο, και ειναι πολυ ποιο ομορφο! Τελος παντων, για να μην πηγενουμε μακρια, περιμενετε μεχρι να παρω μια απαντηση απο τις ασφαλιστικες και μετα! Εσεις μου αγορασατε μηχανακι ηδη και εχω κανει και την 1η βολτα Αυτο ειπα εγω οταν τρακαρα και ξαναπηρα ER :D (μονο που ηταν του 09). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Αυτο ειπα εγω οταν τρακαρα και ξαναπηρα ER :D (μονο που ηταν του 09). εσενα σκευτομουν! το ιδιο πραγμα μαλλον θα κανω! του 09+ θα παρω λογικα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 εσενα σκευτομουν! το ιδιο πραγμα μαλλον θα κανω! του 09+ θα παρω λογικα! Οπως βλεπεις το δευτερο ηρθε και εμεινε και με την οικονομικη κατασταση να ειναι χαλια δεν με χαλαει καθολου που ειμαι "κλειδι-μιζα-γεια σας"!!! Σιγουρα ειναι ενα μετριο μηχανακι το ER αλλα ταυτοχρονα ειναι οικονομικο, αξιοπιστο και σιγα σιγα το βελτιωνεις και το φερνεις στα μετρα σου. Αλλα να ξερεις αν θες πραγματικη οικονομια παρε ενα παπι ή το πολυ πολυ ενα σκουτερ μεχρι 300cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Οπως βλεπεις το δευτερο ηρθε και εμεινε και με την οικονομικη κατασταση να ειναι χαλια δεν με χαλαει καθολου που ειμαι "κλειδι-μιζα-γεια σας"!!! Σιγουρα ειναι ενα μετριο μηχανακι το ER αλλα ταυτοχρονα ειναι οικονομικο, αξιοπιστο και σιγα σιγα το βελτιωνεις και το φερνεις στα μετρα σου. Αλλα να ξερεις αν θες πραγματικη οικονομια παρε ενα παπι ή το πολυ πολυ ενα σκουτερ μεχρι 300cc εμ για αυτους τους λογους θελω ερ! Ενταξει θελω οικονομια απο μοτοσυκλετα, γιατι ναι οκ υπαρχουν και τα παπια! Αλλα για μεγαλη μοτο, το ερ τα παει περίφημα στην οικονομια σε ολους τους τομεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 έχω να σου προτείνω και μία άλλη στα 600cc είναι σχετικά οικονομική αλλά για διάφορους λόγους θα την αποφύγεις XT660X http://www.car.gr/classifieds/bikes/?make=270&offer_type=sale&or=a&pg=1&price-to=%3C3000&so=pr&variant=XT660X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 έχω να σου προτείνω και μία άλλη στα 600cc είναι σχετικά οικονομική αλλά για διάφορους λόγους θα την αποφύγεις XT660X http://www.car.gr/cl...&variant=XT660X To XT660X καιει τα ιδια με το ER, στα ψηλα κρεμαει ποιο νωρις απο το ER (λογικο αφου ειναι μονοκυλινδρο) και εχει περισσοτερους κραδασμους απο το ER. Για μενα το θετικο ειναι οτι ειναι Yamaha αρα εχεις πολυ καλο support (διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων, τιμες ανταλλακτικων, υποστηριξη αντιπροσωπειων κτλ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Εγώ λέω να ξαναπάρεις το ER. Και όταν το πήρες και τη πρώτη φορά το πήρες γιατί το γούσταρες σε πολλά θέματα.. Βρες ένα του '09 και τσίμπα το... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Εγώ λέω να ξαναπάρεις το ER. Και όταν το πήρες και τη πρώτη φορά το πήρες γιατί το γούσταρες σε πολλά θέματα.. Βρες ένα του '09 και τσίμπα το... Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! Να ενας που τα λεει ισα τα πραγματα! χαχα ναι μωρε τι να λεμε τωρα! το ερ τα κανει ολα! το συμπαθω πολυ και γενικα εχει ενα καλο πακετακι λιγο απο ολα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 τι το συζητάς ψημένος εισαι... :lol: διαφορά παλιού με καινούριου δεν εχω καταλάβει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 τι το συζητάς ψημένος εισαι... :lol: διαφορά παλιού με καινούριου δεν εχω καταλάβει.. ειναι βασικα διαφορετικο μηχανακι σε ολα, αλλα με την ιδια φιλοσοφια! εχει αλλο σασι σωλινες αλλα ιδιο design, αλλα πλαστικα φαναρια φλας οργανα! αλλαγμενος κινητηρας κλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Με το καλο ρε Billy να ξανακαβαλησεις για να σε δουμε και σε καμια βολτα στριφτερο αγορι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ειναι βασικα διαφορετικο μηχανακι σε ολα, αλλα με την ιδια φιλοσοφια! εχει αλλο σασι σωλινες αλλα ιδιο design, αλλα πλαστικα φαναρια φλας οργανα! αλλαγμενος κινητηρας κλπ! Μοτερ ιδιο, οι ρυθμισεις του ψεκασμου εχουν αλλαξει μονο. Πλαισιο ιδιο αλλα φερει τις βελτιωσεις στα σημεια που ειχαν ακουστει παραπονα απο το παλιο μοντελο, ενω το πισω ψαλιδι αλλαξε σχεδιαση και οχι υλικα κατασκευης. Αναρτησεις-φρενα ιδια, design διαφορετικο και οργανα διαφορετικα. Α και η εξατμιση εχει αλλαξει επισης ενω εχει μπει και μεγαλυτερο ψυγειο για να μην μας ζαλιζει τα @@ το βεντιλατερ. Γενικα εχουν διαφορες ωστε να δικαιολογηθει η νεα εκδοση αλλα οχι τραγικες διαφορες ωστε να αισθανονται ασχημα οι ιδιοκτητες του παλιου μοντελου. Το ER του 12 με εξαιρεση το μοτερ ειναι ενα καινουριο μηχανακι σε ολα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Τι να συζητάμε ; Είναι κουκλί το μηχανάκι!! Κι εγώ στη θέση σπυ το ίδιο θα έπαιρνα πάλι ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Στο ερ του 12 τι εχουν κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες