Jump to content
Vasilis92

ΜΙΖΑ heeeeeeelp..........

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες , πλεον ειμαι κατοχος μιας ΚΤΜ 640 SM αρκετα ευχαριστιμενος- καυ..μενος :shoot: :shoot: μπορω να ειπω

:online2long: λεπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα..

παω να πατησω μιζα να παρει μπροστα και ακουω εναν ηχο σαν φραπεδιερας,σαν να γυρναει κατι στον αερα οταν το πηρα ο τυπος το ειχε βαλει κατευθειαν μπροστα με μιζα..

μ ειπαν να του βαλω 2α και να το κανω μπρος πισω και να ξαναπατησω μιζα αλλα @@ στην αρχη επερνε τσακμακι πλεον μια στο τοσο και αν ...μ εεχει βγει η πιστη να το βαζω με την μανιβελα

ξερει κανεις τπτ ??? προκαλαβολικα ευχαριστω... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχχααχχαχα στο σκουτερακι μου αυτο ειναι κλασσικη περιπτωση ξελιγωμενης μπαταριας.... Τωρα αν στα ΚΤΜ φταιει κατι αλλο θα αφησω τους κατοχους να μιλησουν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μπαταρια μ νομιζω οτι ειναι κομπλε την μετρησα κ με βολτομετρο μπουζι εχω καινουργιο τωρα οσο για τα καρβουνακια πωσ θα το δω ?

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την μετρησες με βολτομετρο και ποσο ειχε?κατω απο 12.9 με κλειστη μηχανη εννοειται ,μπορει να σημαινει οτι το προβλημα ειναι εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης μπορει να εχει μεγαλη συμπιεση και να θελει λιγο μπρος πισω.

μακαρι να ειχα και εγω μανιβελα, υποσχομαι δεν θα γκρινιαζα :taz:

Τροποποιήθηκε από τον mariospapanikolaou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι μπαταρια! ειναι καρβουνακια μιζας κολανε και θελει λιγο μπροστα πισω με ταχυτητα να ξεκολησουν ,τωρα τα εφτυσε τελειως ,επισκευη θελει.......

παιζει να ειναι και ο ρελες της μιζας.. δοκιμασε με καλωδια να δωσεις ρευμα στην μπαταρια και βαλε μπροστα ... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι κατω απο 12.9 ειχε να σου πω την αληθεια vageli το κανω λιγο μπρος πισω με την 2α και ξανα προσπαθω αλλα το ιδιο ... για να μην σ λεω χαζομαρες καποιες φορες κανει την κινιση να ξεκινισει αλλα στα καπακια μ ξανακανει αυτον τον ηχο... τελικα το μπουζι δεν ειναι αλαγμενο... λετε να ειναι και απο κει ?? αν και δεν νομιζω γιατι και μπουζι να ηταν θα εκανε τον ηχο ζμπρουυυυυμ αλλα δεν θα επερνε... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι κατω απο 12.9 ειχε να σου πω την αληθεια vageli το κανω λιγο μπρος πισω με την 2α και ξανα προσπαθω αλλα το ιδιο ... για να μην σ λεω χαζομαρες καποιες φορες κανει την κινιση να ξεκινισει αλλα στα καπακια μ ξανακανει αυτον τον ηχο... τελικα το μπουζι δεν ειναι αλαγμενο... λετε να ειναι και απο κει ?? αν και δεν νομιζω γιατι και μπουζι να ηταν θα εκανε τον ηχο ζμπρουυυυυμ αλλα δεν θα επερνε... :/

μπουζι δεν ειναι ,λογικα ετσι οπως τα λες μπαταρια θες αν ειναι κατω απο 12,9.... τραβα καλωδια απο αυτοκινητο και δωσε ρευμα στην μπαταρια σου χωρις να τα αποσυνδεσεις και δωσε να παρει μπροστα η μηχανη αν κολαει παλι η ρελε η καρβουνακια μιζας....

Αυτο που ακους οταν δινεις να παρει μπροστα η μηχανη, ειναι το ρελε! και λογικα δεν εχει δυναμη η μπαταρια να γυρισει την μιζα ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην μπαταρια ??? Ο.ο εγω κατι ειχα ακουσει να τα στειλω πανω στην μιζα οκ θα το προσπαθησω αυριο και θα ενημερωσω .. αν ειναι αυτο θελω αλλη μπαταρια να υποθεσω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην μπαταρια ??? Ο.ο εγω κατι ειχα ακουσει να τα στειλω πανω στην μιζα οκ θα το προσπαθησω αυριο και θα ενημερωσω .. αν ειναι αυτο θελω αλλη μπαταρια να υποθεσω ?

Ναι πας για μπαταρια.....πια να στειλεις στην μιζα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα καλωδια του αυτοκινητου...

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχαχαχα ενοειτε αυτο ;) ευχαριστω :)

και οσο για το να τα βαλω κατευθειαν πανω στην μιζα μαλλον δεν το καταλαβα σωστα :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ πιθανον να ειναι κομπλερ :/ την μιζα μπορω να την ανοιξω μονος μου ?? πεζει να εχει πιασει μεσα τπτ μακα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ πιθανον να ειναι κομπλερ :/ την μιζα μπορω να την ανοιξω μονος μου ?? πεζει να εχει πιασει μεσα τπτ μακα ??

να την ανοιξεις μπορεις αλλα μακα δε μπορει να εχει μεσα, αν εχουν φαγωθει τα καρβουνακια λιγο μακα εχει αλλα το προβλημα θα ειναι τοτε τα καρβουνακια και οχι η μακα.

το οτι πηρε μια δυο φορες μπροστα οταν το κουνησες με κανει να πιστευω πως ειναι καρβουνακια

αν την ανοιξεις να τι θα βρεις και θα δεις αν ειναι και καρβουνακια:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ηταν καρβουνακια δεν θα μου εκανε καν το ζζζζζζζζζζ το κανω μπρος πισω και πιστεβω οτι πιανει το γραναζακι και για αυτο ξεκιναει :/ αποψη μου φυσικα θα την ανοιξω αυριο πρωι και θα ενημερωσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασιλη δοκιμασες να την βαλεις μπροστα την μηχανη με καλωδια? παιζει πολυ να ειναι kαρβουνακια η και κομπλερ οπως ειπε ο ALX...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χτυπα τι μιζα με ενα κατσαβιδι,με ολη σου τη δυναμη με το πισω μερος του κατσαβιδιου, την λαβη, αν δουλεψει ειναι καρβουνακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καρβουνακια μου κανει κι εμενα .

Πιο παλια στο klx250es που ειχα ειχε το ιδιο θεμα μεχρι να παρω τα καρβουνακια του(45ε το '07..) του εβαζα 3΄η και το κουναγα πισω , μετα παταγα μιζα και επερνε , αλλα ειναι λυση αναγκης και πιανει αναλογα με τη φθορα των καρβουνακιωνε..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι καρβουνακια τελικα και ακουσεις καμια τιμη γι'αυτα τυπου 40-50ευρω (και εισαι Αθηνα)τη περνεις τη πλακετα με τα καρβουνακια στο χερι και τη πας Σπθρου Πατση στον Βαλοδημο και καθαριζεις με κανα 10ευρω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα