Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Καλησπερα παιδες , πλεον ειμαι κατοχος μιας ΚΤΜ 640 SM αρκετα ευχαριστιμενος- καυ..μενος :shoot: μπορω να ειπω λεπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα.. παω να πατησω μιζα να παρει μπροστα και ακουω εναν ηχο σαν φραπεδιερας,σαν να γυρναει κατι στον αερα οταν το πηρα ο τυπος το ειχε βαλει κατευθειαν μπροστα με μιζα.. μ ειπαν να του βαλω 2α και να το κανω μπρος πισω και να ξαναπατησω μιζα αλλα @@ στην αρχη επερνε τσακμακι πλεον μια στο τοσο και αν ...μ εεχει βγει η πιστη να το βαζω με την μανιβελα ξερει κανεις τπτ ??? προκαλαβολικα ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 χαχχααχχαχα στο σκουτερακι μου αυτο ειναι κλασσικη περιπτωση ξελιγωμενης μπαταριας.... Τωρα αν στα ΚΤΜ φταιει κατι αλλο θα αφησω τους κατοχους να μιλησουν!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Μακαρι να ειναι η μπαταρια μονο :pray: lets seee... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Μπαταρία Μπουζί Καρβουνάκια μίζας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) η μπαταρια μ νομιζω οτι ειναι κομπλε την μετρησα κ με βολτομετρο μπουζι εχω καινουργιο τωρα οσο για τα καρβουνακια πωσ θα το δω ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον Vasilis92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 http://makinaparts.com/ktm/746-58440001000-ktm-bruch-holder-f-starter-lc-4-karbouna-karbounakia-mizas-miza.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 την μετρησες με βολτομετρο και ποσο ειχε?κατω απο 12.9 με κλειστη μηχανη εννοειται ,μπορει να σημαινει οτι το προβλημα ειναι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) επισης μπορει να εχει μεγαλη συμπιεση και να θελει λιγο μπρος πισω. μακαρι να ειχα και εγω μανιβελα, υποσχομαι δεν θα γκρινιαζα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον mariospapanikolaou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ειναι μπαταρια! ειναι καρβουνακια μιζας κολανε και θελει λιγο μπροστα πισω με ταχυτητα να ξεκολησουν ,τωρα τα εφτυσε τελειως ,επισκευη θελει....... παιζει να ειναι και ο ρελες της μιζας.. δοκιμασε με καλωδια να δωσεις ρευμα στην μπαταρια και βαλε μπροστα ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 ε ναι κατω απο 12.9 ειχε να σου πω την αληθεια vageli το κανω λιγο μπρος πισω με την 2α και ξανα προσπαθω αλλα το ιδιο ... για να μην σ λεω χαζομαρες καποιες φορες κανει την κινιση να ξεκινισει αλλα στα καπακια μ ξανακανει αυτον τον ηχο... τελικα το μπουζι δεν ειναι αλαγμενο... λετε να ειναι και απο κει ?? αν και δεν νομιζω γιατι και μπουζι να ηταν θα εκανε τον ηχο ζμπρουυυυυμ αλλα δεν θα επερνε... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) ε ναι κατω απο 12.9 ειχε να σου πω την αληθεια vageli το κανω λιγο μπρος πισω με την 2α και ξανα προσπαθω αλλα το ιδιο ... για να μην σ λεω χαζομαρες καποιες φορες κανει την κινιση να ξεκινισει αλλα στα καπακια μ ξανακανει αυτον τον ηχο... τελικα το μπουζι δεν ειναι αλαγμενο... λετε να ειναι και απο κει ?? αν και δεν νομιζω γιατι και μπουζι να ηταν θα εκανε τον ηχο ζμπρουυυυυμ αλλα δεν θα επερνε... :/ μπουζι δεν ειναι ,λογικα ετσι οπως τα λες μπαταρια θες αν ειναι κατω απο 12,9.... τραβα καλωδια απο αυτοκινητο και δωσε ρευμα στην μπαταρια σου χωρις να τα αποσυνδεσεις και δωσε να παρει μπροστα η μηχανη αν κολαει παλι η ρελε η καρβουνακια μιζας.... Αυτο που ακους οταν δινεις να παρει μπροστα η μηχανη, ειναι το ρελε! και λογικα δεν εχει δυναμη η μπαταρια να γυρισει την μιζα .. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 στην μπαταρια ??? Ο.ο εγω κατι ειχα ακουσει να τα στειλω πανω στην μιζα οκ θα το προσπαθησω αυριο και θα ενημερωσω .. αν ειναι αυτο θελω αλλη μπαταρια να υποθεσω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) στην μπαταρια ??? Ο.ο εγω κατι ειχα ακουσει να τα στειλω πανω στην μιζα οκ θα το προσπαθησω αυριο και θα ενημερωσω .. αν ειναι αυτο θελω αλλη μπαταρια να υποθεσω ? Ναι πας για μπαταρια.....πια να στειλεις στην μιζα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) τα καλωδια του αυτοκινητου... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον Vasilis92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 αχαχαχα ενοειτε αυτο ;) ευχαριστω :)και οσο για το να τα βαλω κατευθειαν πανω στην μιζα μαλλον δεν το καταλαβα σωστα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Μην είναι κάνα κόμπλερ μίζας λέω εγώ (γνωστά τα αυστριακά μοτέρ με αυτό το θέμα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 πολυ πιθανον να ειναι κομπλερ :/ την μιζα μπορω να την ανοιξω μονος μου ?? πεζει να εχει πιασει μεσα τπτ μακα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 πολυ πιθανον να ειναι κομπλερ :/ την μιζα μπορω να την ανοιξω μονος μου ?? πεζει να εχει πιασει μεσα τπτ μακα ?? να την ανοιξεις μπορεις αλλα μακα δε μπορει να εχει μεσα, αν εχουν φαγωθει τα καρβουνακια λιγο μακα εχει αλλα το προβλημα θα ειναι τοτε τα καρβουνακια και οχι η μακα. το οτι πηρε μια δυο φορες μπροστα οταν το κουνησες με κανει να πιστευω πως ειναι καρβουνακια αν την ανοιξεις να τι θα βρεις και θα δεις αν ειναι και καρβουνακια: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 αν ηταν καρβουνακια δεν θα μου εκανε καν το ζζζζζζζζζζ το κανω μπρος πισω και πιστεβω οτι πιανει το γραναζακι και για αυτο ξεκιναει :/ αποψη μου φυσικα θα την ανοιξω αυριο πρωι και θα ενημερωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Βασιλη δοκιμασες να την βαλεις μπροστα την μηχανη με καλωδια? παιζει πολυ να ειναι kαρβουνακια η και κομπλερ οπως ειπε ο ALX... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 δοκιμασα να την βαλω μπροστα με καλωδια αλλα τζιφος .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 χτυπα τι μιζα με ενα κατσαβιδι,με ολη σου τη δυναμη με το πισω μερος του κατσαβιδιου, την λαβη, αν δουλεψει ειναι καρβουνακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Για καρβουνακια μου κανει κι εμενα . Πιο παλια στο klx250es που ειχα ειχε το ιδιο θεμα μεχρι να παρω τα καρβουνακια του(45ε το '07..) του εβαζα 3΄η και το κουναγα πισω , μετα παταγα μιζα και επερνε , αλλα ειναι λυση αναγκης και πιανει αναλογα με τη φθορα των καρβουνακιωνε..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 χαχαχαχα με πεισατε θα βγαλω την μιζα αυριο να δω σε τι κατασταση ειναι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Αν ειναι καρβουνακια τελικα και ακουσεις καμια τιμη γι'αυτα τυπου 40-50ευρω (και εισαι Αθηνα)τη περνεις τη πλακετα με τα καρβουνακια στο χερι και τη πας Σπθρου Πατση στον Βαλοδημο και καθαριζεις με κανα 10ευρω . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες