Jump to content
MentalRay

Kαπνίζετε ? Μήπως είναι καιρός να το κόψετε?

Recommended Posts

Πολύ ωραίο το θέμα σου και μπράβο σου που το έκοψες.. Επίσης πολύ ωραία και η περιγραφή σου.. Απλός (χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν εννοείται και λέγοντας απλός την δικιά μου γνώμη περί του θέματος) δεν είναι ότι δεν μπορώ να το κόψω.. Απλά δεν θέλω να το κόψω.. Μου αρέσουν αυτά τα (εννοείται) ψεύτικα συναισθήματα του τσιγάρου.. Ακόμα και τώρα με το που διάβασα το θέμα ασυνήδητα πήρα τον καπνό.. Χαίρομαι γνωστούς και φίλους που το κόβουν και εννοείται πως αν ενοχλήσω κάποιον θα το σβήσω κατευθείαν αλλά να το κόψω δεν θέλω τουλάχιστον ακόμα.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στις 29 Ιανουαρίου κλείνω 6 μήνες άκαπνος. Κάπνιζα από τα 15 μέχρι τα 30 ένα πακέτο την ημέρα κι έπινα πολλούς καφέδες, πρωινό 2 εσπρεσάκια και 3-4 τσιγάρα, οπότε καταλαβαίνετε, ήμουν θεριακλής κι εγώ. Ο κλασικός τύπος ''Δεν μπορώ χωρίς καφέ, δεν μπορώ χωρίς τσιγάρο, δεν μπορώ να την πέσω χωρίς να πιω ένα ουισκάκι ή δύο μπιρίτσες κλπ''.

Έχω να πω το εξής σε όσους σκέφτονται ότι κάποια στιγμή πρέπει να το κόψουν αλλά δεν βρίσκουν τη δύναμη: ο καθένας πρέπει να βρει τι τον βοηθάει και τι όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ έκανα πολλές απόπειρες στο παρελθόν - όλες αποτυχημένες. Γιατί; Επειδή έκανα πράγματα που άκουγα από άλλους ότι θα με βοηθήσουν, αλλά που τελικά ΔΕΝ είχαν εφαρμογή σε μένα. Έτσι απογοητευόμουν περισσότερο και έκανα τις γνωστές σκέψεις ότι είμαι ανίκανος να ελέγξω τον εαυτό μου κλπ. Για παράδειγμα, εμένα δεν με βοήθησαν ούτε οι τσίχλες νικοτίνης ούτε τα πατσάκια, ούτε τα κομπολόγια και τα μπεγλέρια, ούτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ούτε οι γιατροί, οι ψυχολόγοι, ούτε το να το ελαττώνω κάθε μέρα μέχρι να το κόψω οριστικά. Τα δοκίμασα όλα ανεπιτυχώς.

Πώς το έκοψα τελικά; Όρισα μια ημερομηνία την οποία ήμουν ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ και που ήξερα ότι πάνω κάτω τις επόμενες 2 εβδομάδες θα ήταν σχετικά ήρεμα τα πράγματα στη δουλειά και στα προσωπικά (τέλη Ιουλίου), το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό, και είπα: Τέρμα, ως εδώ ήταν, τώρα που είσαι σε καλή φάση θα αντέξεις και περισσότερη πίεση. Από την επόμενη μέρα έθεσα σε εφαρμογή ένα δικό μου σχέδιο, που με βοήθησε πάρα πολύ. Για τις επόμενες 3 βδομάδες ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πρωινό (γενικώς ρύθμισα τη διατροφή μου), το τσιγάρο, ο καφές και το αλκοόλ κόπηκαν ΜΑΧΑΙΡΙ, και τα βράδια που έτρωγα άνθρωπο ζωντανό για να καπνίσω ή να πιω μια μπίρα, πήγαινα για περπάτημα ή τζόκινγκ κι αισθανόμουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπέφερα κυριολεκτικά, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να συγκεντρώσω το βλέμμα μου πολλές φορές, ήμουν τίγκα στα νεύρα, αλλά όσο μου συνέβαιναν αυτά έλεγα στον εαυτό μου να κάνει κουράγιο, κι ότι σύντομα θα αποζημιωνόμουν. Μετά τις 3 εβδομάδες, που αισθανόμουν λίγο ότι απεξαρτούμαι (τουλάχιστον σωματικά), άρχισα δειλά δειλά να πίνω κάνα εσπρεσάκι μονό και καμιά μπιρίτσα. Αποτέλεσμα τώρα είναι ότι πίνω 1, το πολύ 2 μονούς εσπρέσο την ημέρα (ποιος θα το φανταζόταν), έχω κόψει τις άκυρες μπίρες που έπινα μόνος στο σπίτι (ποιος θα το φανταζόταν), πίνω μόνο με την παρέα μου όταν βγαίνω, κι όλα αυτά όχι για να με βασανίσω επειδή ''πρέπει'', αλλά γιατί ως μη καπνιστής δεν μου χρειάζονται πλέον 5 καφέδες για να ξυπνήσω και 15 μπίρες για να κάνω λίγο κεφαλάκι. Δηλαδή με τη διακοπή του τσιγάρου, το επίπεδο επιθυμίας αυτών που το συνοδεύουν κατέβηκε για κάποιο λόγο, εξομαλύνθηκε θα έλεγα εγώ. Πλέον τρώω καλύτερα, πηγαίνω το γυμναστηριάκι μου και τα τρεξιματάκια μου στα πέριξ, γενικά άλλαξα λίγο στάση ζωής, είπα να προσέξω λίγο τον εαυτό μου. Δεν φανταζόμουν πόσο θα με βοηθούσε ο συνδυασμός διακοπή τσιγάρου+αθλητισμός+διατροφή. Κι όμως ΣΕ ΜΕΝΑ αυτό λειτούργησε ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με όλα τα άλλα, όπως αποδείχτηκε, κορόιδευα τον εαυτό μου. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι κάποιον άλλον τον βοηθάει να το ελαττώνει μέχρι να το κόψει οριστικά, να καπνίζει ηλεκτρονικό ή να παίρνει οτιδήποτε υποκαθιστά τις ουσίες του τσιγάρου, εφόσον λειτουργεί.

Και για όσους σκέφτηκαν ότι ''Αυτός θα έκοψε και το σεξ'', σας πληροφορώ ότι δεν το έκοψα και μάλιστα έχω περισσότερες αντοχές. Το τσιγάρο το έκοψα όσο δούλευα, απολύθηκα από τη δουλειά μου πριν από έναν μήνα, και έχω άγχη και στεναχώριες, οπότε... όλα γίνονται, αρκεί να βρεις τον τρόπο που θα σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή, επιμονή και λίγη ευρηματικότητα.

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο με την εμπειρία μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα στο μυαλό είναι! Και γώ 2μιση χρόνια κομμένο το έχω και δεν μου λείπει τίποτα, και κάνω και τη γυμναστική μου πιο άνετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα δεν εχω κανει ουτε 1 τσιγαρο... και με το που διαβασα το ποστ μου ρθε να αναψω... και ας μου λεει η λογικη οτι δικιο εχετε ολοι... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα δεν εχω κανει ουτε 1 τσιγαρο... και με το που διαβασα το ποστ μου ρθε να αναψω... και ας μου λεει η λογικη οτι δικιο εχετε ολοι... :crazy:

....αγχωθηκες μαλλον με ολη αυτη τη μαυριλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι σε μια καφετέρια αυτή τη στιγμή και από τα 50 άτομα περίπου εδώ μέσα ....ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ....!!!!!

....φεύγω, πάω στο σπίτι .......να μην βλέπω κανέναν.... :angry: :angry: :angry:

Στις 29 Ιανουαρίου κλείνω 6 μήνες άκαπνος. Κάπνιζα από τα 15 μέχρι τα 30 ένα πακέτο την ημέρα κι έπινα πολλούς καφέδες, πρωινό 2 εσπρεσάκια και 3-4 τσιγάρα, οπότε καταλαβαίνετε, ήμουν θεριακλής κι εγώ. Ο κλασικός τύπος ''Δεν μπορώ χωρίς καφέ, δεν μπορώ χωρίς τσιγάρο, δεν μπορώ να την πέσω χωρίς να πιω ένα ουισκάκι ή δύο μπιρίτσες κλπ''.

Έχω να πω το εξής σε όσους σκέφτονται ότι κάποια στιγμή πρέπει να το κόψουν αλλά δεν βρίσκουν τη δύναμη: ο καθένας πρέπει να βρει τι τον βοηθάει και τι όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ έκανα πολλές απόπειρες στο παρελθόν - όλες αποτυχημένες. Γιατί; Επειδή έκανα πράγματα που άκουγα από άλλους ότι θα με βοηθήσουν, αλλά που τελικά ΔΕΝ είχαν εφαρμογή σε μένα. Έτσι απογοητευόμουν περισσότερο και έκανα τις γνωστές σκέψεις ότι είμαι ανίκανος να ελέγξω τον εαυτό μου κλπ. Για παράδειγμα, εμένα δεν με βοήθησαν ούτε οι τσίχλες νικοτίνης ούτε τα πατσάκια, ούτε τα κομπολόγια και τα μπεγλέρια, ούτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ούτε οι γιατροί, οι ψυχολόγοι, ούτε το να το ελαττώνω κάθε μέρα μέχρι να το κόψω οριστικά. Τα δοκίμασα όλα ανεπιτυχώς.

Πώς το έκοψα τελικά; Όρισα μια ημερομηνία την οποία ήμουν ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ και που ήξερα ότι πάνω κάτω τις επόμενες 2 εβδομάδες θα ήταν σχετικά ήρεμα τα πράγματα στη δουλειά και στα προσωπικά (τέλη Ιουλίου), το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό, και είπα: Τέρμα, ως εδώ ήταν, τώρα που είσαι σε καλή φάση θα αντέξεις και περισσότερη πίεση. Από την επόμενη μέρα έθεσα σε εφαρμογή ένα δικό μου σχέδιο, που με βοήθησε πάρα πολύ. Για τις επόμενες 3 βδομάδες ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πρωινό (γενικώς ρύθμισα τη διατροφή μου), το τσιγάρο, ο καφές και το αλκοόλ κόπηκαν ΜΑΧΑΙΡΙ, και τα βράδια που έτρωγα άνθρωπο ζωντανό για να καπνίσω ή να πιω μια μπίρα, πήγαινα για περπάτημα ή τζόκινγκ κι αισθανόμουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπέφερα κυριολεκτικά, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να συγκεντρώσω το βλέμμα μου πολλές φορές, ήμουν τίγκα στα νεύρα, αλλά όσο μου συνέβαιναν αυτά έλεγα στον εαυτό μου να κάνει κουράγιο, κι ότι σύντομα θα αποζημιωνόμουν. Μετά τις 3 εβδομάδες, που αισθανόμουν λίγο ότι απεξαρτούμαι (τουλάχιστον σωματικά), άρχισα δειλά δειλά να πίνω κάνα εσπρεσάκι μονό και καμιά μπιρίτσα. Αποτέλεσμα τώρα είναι ότι πίνω 1, το πολύ 2 μονούς εσπρέσο την ημέρα (ποιος θα το φανταζόταν), έχω κόψει τις άκυρες μπίρες που έπινα μόνος στο σπίτι (ποιος θα το φανταζόταν), πίνω μόνο με την παρέα μου όταν βγαίνω, κι όλα αυτά όχι για να με βασανίσω επειδή ''πρέπει'', αλλά γιατί ως μη καπνιστής δεν μου χρειάζονται πλέον 5 καφέδες για να ξυπνήσω και 15 μπίρες για να κάνω λίγο κεφαλάκι. Δηλαδή με τη διακοπή του τσιγάρου, το επίπεδο επιθυμίας αυτών που το συνοδεύουν κατέβηκε για κάποιο λόγο, εξομαλύνθηκε θα έλεγα εγώ. Πλέον τρώω καλύτερα, πηγαίνω το γυμναστηριάκι μου και τα τρεξιματάκια μου στα πέριξ, γενικά άλλαξα λίγο στάση ζωής, είπα να προσέξω λίγο τον εαυτό μου. Δεν φανταζόμουν πόσο θα με βοηθούσε ο συνδυασμός διακοπή τσιγάρου+αθλητισμός+διατροφή. Κι όμως ΣΕ ΜΕΝΑ αυτό λειτούργησε ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με όλα τα άλλα, όπως αποδείχτηκε, κορόιδευα τον εαυτό μου. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι κάποιον άλλον τον βοηθάει να το ελαττώνει μέχρι να το κόψει οριστικά, να καπνίζει ηλεκτρονικό ή να παίρνει οτιδήποτε υποκαθιστά τις ουσίες του τσιγάρου, εφόσον λειτουργεί.

Και για όσους σκέφτηκαν ότι ''Αυτός θα έκοψε και το σεξ'', σας πληροφορώ ότι δεν το έκοψα και μάλιστα έχω περισσότερες αντοχές. Το τσιγάρο το έκοψα όσο δούλευα, απολύθηκα από τη δουλειά μου πριν από έναν μήνα, και έχω άγχη και στεναχώριες, οπότε... όλα γίνονται, αρκεί να βρεις τον τρόπο που θα σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή, επιμονή και λίγη ευρηματικότητα.

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο με την εμπειρία μου.

μπάβο φίλε.....

τέτοια να ακούω να πέρνω δύναμη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Άλλωστε εγώ το έκοψα έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, όταν πια είχε ωριμάσει η ιδέα στο μυαλό μου και κατάφερα να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες.

Να βρεις αυτό που θα βοηθήσει εσένα, το αντίβαρο στα στερητικά και στις φρίκες που θα φας στην αρχή, και να μη φοβάσαι τίποτα. Όταν κάποια στιγμή θα το κόψεις, να είσαι σίγουρος ότι θα λες ''Έλα ρε, τόσο εύκολο ήταν, απλά δεν είχα βρει το κόλπο'' και θα γουστάρεις που θα είσαι πιο φιτ και που δεν θα αιμορραγεί η τσέπη για τσιγάρα (και όλα τα παρελκόμενα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει λοιπόν, με έπεισες! :_thumbsup:

Το'κοψα! -_-

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ LIKES

:clapping: :clapping: :clapping::worshippy: :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτη μερα χωρις ουτε ενα τσιγαρο και δεν ειμαι καλα!!!μακρυα σου ο χρονος γαρο δεν περναει κανονικα...δωστε καμοια ιδεα ρε παιδια(να μην το σκεφτομαι),βοηθειστε λιγακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτη μερα χωρις ουτε ενα τσιγαρο και δεν ειμαι καλα!!!μακρυα σου ο χρονος γαρο δεν περναει κανονικα...δωστε καμοια ιδεα ρε παιδια(να μην το σκεφτομαι),βοηθειστε λιγακι.

ευχαριστως......kapnisma.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά είναι θέμα χαρακτήρα, π.χ. εμένα δεν με ενοχλεί να μην καπνίζω, όμως η γυναίκα μου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην το σκέφτεται

...δεν είμαι ειδήμον αλλά εμένα με βοηθάει πολύ:

1. Η γυμναστική, δλδ γυμναζόμουν 1-2 φορές την εβδομάδα χαλαρά και τώρα το έχω αυξήσει στις 3-4 (κάνε ότι μπορείς από αθλητισμό, έστω και 1/2 ώρα βάδην, ή ανέβα με τις σκάλες αντί του ασανσέρ, κάνε...κάτι) προσπάθησε να το επιβάλεις στον εαυτό σου στην αρχή μετά είναι συνήθεια

2. Όταν μου έρθει η επιθυμία για τσιγάρο (είναι η συνήθεια περισσότερο, πρέπει συνεχώς να τροφοδοτείς το μυαλό σου με αυτή την σκέψη) σκέφτομαι την απαίσια γεύση του, την πρώτη φορά που "κατέβασα τζούρα" αλλά και το πόσο με χαλούσε όταν είχα καπνίσει πολλά πριν πάω για ύπνο...και άλλες τέτοιες σκέψεις

3. Μην μετράς τις μέρες που το έχει κόψει...το φυσιολογικό είναι να ΜΗΝ καπνίζεις και όχι το αντίθετο!

...μπορείς να το κάνεις όμως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά είναι θέμα χαρακτήρα, π.χ. εμένα δεν με ενοχλεί να μην καπνίζω, όμως η γυναίκα μου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην το σκέφτεται

...δεν είμαι ειδήμον αλλά εμένα με βοηθάει πολύ:

1. Η γυμναστική, δλδ γυμναζόμουν 1-2 φορές την εβδομάδα χαλαρά και τώρα το έχω αυξήσει στις 3-4 (κάνε ότι μπορείς από αθλητισμό, έστω και 1/2 ώρα βάδην, ή ανέβα με τις σκάλες αντί του ασανσέρ, κάνε...κάτι) προσπάθησε να το επιβάλεις στον εαυτό σου στην αρχή μετά είναι συνήθεια

2. Όταν μου έρθει η επιθυμία για τσιγάρο (είναι η συνήθεια περισσότερο, πρέπει συνεχώς να τροφοδοτείς το μυαλό σου με αυτή την σκέψη) σκέφτομαι την απαίσια γεύση του, την πρώτη φορά που "κατέβασα τζούρα" αλλά και το πόσο με χαλούσε όταν είχα καπνίσει πολλά πριν πάω για ύπνο...και άλλες τέτοιες σκέψεις

3. Μην μετράς τις μέρες που το έχει κόψει...το φυσιολογικό είναι να ΜΗΝ καπνίζεις και όχι το αντίθετο!

...μπορείς να το κάνεις όμως!

μπορω!δεν ειναι στο χερι του....στο δικο μου ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι ειμαι 21χρονων δεν εχω κανει ποτε τσιγαρο μια φορα δοκιμασα μια τζουρα πουρο.. Δεν μ αρεσε οποτε ουτε ξαναεκανα.. Το σπαστικο ομως παιδες ειναι οτι ενω εσυ δεν κανεις πας για εναν γ@μημενο καφε εξω ή για κανα ποτο και ειναι λες και μπηκες μεσα στα φουγαρα της ΔΕΗ στην Πτολεμαιδα.. Τετοιο πραμα.. Ετσι ειμαι και εγω παθητικος καπνιστης.. Το μονο τραγικο στην υποθεση.. Να μην καπνιζεις και να στο επιβαλουν οι αλλοι να τρως την καπνα.. Και μετα οταν παει να γινει κανα μετρο αντικαπνιστικο ξεσηκωνονται ολοι λες και τους εβρισες την μανα.. ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΝΙΩΣΤΕ.. Οσοι εχετε παιδια απλα λυπαμαι τα παιδια σας κανεναν αλλον που αρρωσταινουν απο την δικια σας βλακια. Αυτα απο μενα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαριεμαι να γραψω την δικια μου ιστορια. Βλεπω ομως οτι ισως κανει καλο.

Υποσχομαι οτι θα γραψω ( καλα αν ξεχασω στειλτε πμ, ειμαι ξεχασιαρης)

Το εκοψα. μετα απο 12 χρονια. Μαχαιρι.

Το ειχα βαλει προγραμμα οτι 1η Ιουνιου το κοβω. 31Μαιου ειχαμε συναντηση mybike. Μερικοι το εζησαν. Αγορασα το τελευταιο πακετο (εκανα καπνο αλαλ ειχε τελειωσει το πρωι), καπνισα σαν φουστης και μολις εφυγα χαρισα τα τελευταια 3 τσιγαρα στον λαβαζουτρα. (ναι εκανα 16-17 τσιγαρα σε μαι μπυροσυναντηση)

Απο 1η ιουνιου δεν εχω ξανακαπνισει.. Εχω παρει 10 κιλα. (στον κωλο-μπουτια, αλλα τελος παντων )

εχει πλακα. Δεν το ζηταω. Για δευτερη φορα στην ζωη μου απεδειξα οτι ειναι καθαρα θεμα μυαλου και να το θες πραγματικα.

Μην πεφτετε στην λουμπα να καπνισετε μετα απο 1 μερα , 3 μερες κλπ. Τελος ειναι τελος.

Εσυ το οριζεις.

Θα επανελθω. :)

Φρικη. Μην μασας keep stopping ( oxi trying )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γερά ρε με το κόψιμο του τσιγάρου. Τα λεφτά που θα δίνατε για τσιγάρα, κάντε τα βενζίνη για βόλτες με την μηχανή σας :D

EDIT : @HLIAS να σε κάνω p.m. τώρα η να περιμένω καμια μέρα πρώτα? :P

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον(???) πρέπει πλέον να το κόψω το ρημάδι...οι συμβουλές σου βηθούν βεβαίως, όλα είναι μέσα στο κρανίο μας... :_thumbsup:

Επρεπε να το ειχες κοψει ΗΔΗ ...αιντε και δεν εισαι μονος σου .

Χωρια που με τα λεφτα που α θα περισεψουν θα πηγαινεις διαδρομες περισσοτερων πατουσιων ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορασα το τελευταιο πακετο (εκανα καπνο αλαλ ειχε τελειωσει το πρωι), καπνισα σαν φουστης και μολις εφυγα χαρισα τα τελευταια 3 τσιγαρα στον λαβαζουτρα.

Eισαι ξεχασιαρης σε εμενα τα εδωσες οταν εφυγες ,και μου ειπες το κοβω...........marlboro μαλακο ηταν και οντως ειχε μεσα 3-4 τσιγαρα..... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γερά ρε με το κόψιμο του τσιγάρου. Τα λεφτά που θα δίνατε για τσιγάρα, κάντε τα βενζίνη για βόλτες με την μηχανή σας :D

EDIT : @HLIAS να σε κάνω p.m. τώρα η να περιμένω καμια μέρα πρώτα?

Περιμενε μια μερα ακομα.. :P

Eισαι ξεχασιαρης σε εμενα τα εδωσες οταν εφυγες ,και μου ειπες το κοβω...........marlboro μαλακο ηταν και οντως ειχε μεσα 3-4 τσιγαρα..... :huh:

Ειδατε που σας λεω οτι ξεχναω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αυτό που λέτε "Τα λεφτά απ'τα τσιγάρα κάντε τα βενζίνες." είναι ένα κίνητρο να αρχίσω το τσιγάρο και μετά να το κόψω :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα