ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Σκέφτομαι να σταματήσω να φοράω στο scarver τα τακάκια της brembo και να τα αντικαταστήσω με αυτά της ebc . Ακούω γνώμες απο τους κατέχοντες του θέματος............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιας έχουμε σχεδόν την ίδια μοτο Είναι λίγο πιο μαλακα (σε πάστα) από τα brembo. Έχουν σχεδόν την ίδια ποιότητα φρεναρίσματος με λίγο καλύτερα τα ebc. Αντίθετα τα brembo βγάζουν πιο πολλά χιλιόμετρα Εγώ προσωπικά προτιμώ δαγκωτό ebc χωρίς να έχω πρόβλημα όμως να ξαναφορέσω brembo carbon. Το κοστολόγιό τους είναι στα ίδια επίπεδα οπότε θα σου έλεγα να τα δοκιμάσεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 από τον Stratos 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 ποια παστα σκοπευεις να βαλεις?εγω τα χρησιμοποιω χρονια με πολυ καλες εντυπωσεις ειδικα κατω απο απαιτητικες συνθηκες.αλλα εγω χρησιμοποιω τα χρυσα ,απο τα κοκκινα δεν εχω εμπειρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 σωστός ο gee Εγώ προσωπικά στα κόκκινα αναφέρθηκα. Αλλά τα χρυσά που ανέφερες είναι κατηγορία από μόνα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Με τα brembo φόραγα τα χρυσά μπροστά και τα μάυρα πίσω , και ήμουν ευχαριστημένος ,οποτε και με τα ebc τα ίδια μάλλον πρέπει να φορέσω ................. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 τα καλυτερα τακακια στην αγορα..μονο τα νισιν ειναι εξισου καλα οταν ειχαμε το μαγαζι τα φερναμε συνεχεια για παρα πολλα χρονια οι τιμες τους ηταν νορμαλ σε σχεση με ΟΛΑ τα τακακια.στην αθηνα απο οτι ειδα πωλουνται με τεραστιο καπελο που μπορω να πω οτι χτυπαει εως κ 30% σε μερικα εισαγωγεας ηταν ο παπακωνταντινου αβεε απο θεσ/κη εφερνε κ μπουζι ngk ιαπωνιας κ οχι ταυλανδης η αλλες χωρες...(εντοπιζονται διαφορες στο κουτι για οσους ξερουν) αν εισαι μονο πολη βαλε οργανικα.αν κανεις ταξιδια κ τελικιαζεις βαλε ημιμεταλλικα...αυτα τα λιγα υπαρχουν κ για αυτοκινητα επισης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Tα κοκκινα τα ειχα στο v-strom πολυ καλα......τα χρυσα τα εχω στο tiger αριστη συμπεριφορα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 τα χρυσά έχω και γω.άψογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Κι εγω εβαλα πισω τα χρυσα μετα απο προταση του 'moto99' και η συμπεριφορα τους ειναι πολυ καλη προς το παρον και οσο αφορα τη δικη μου μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Τα χρυσά ειναι τα ημιμεταλλικά ? και τα κόκκινα τα κάρμπον ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Για μένα, τα κορυφαία τακάκια παρέα με τα Premier. (mlv ξέρω ξέρω πριν πεταχτείς... μάπα τα premier αλλά δεν με πείθεις. Τα φοράω μια ζωή με άριστες εντυπώσεις, κάτω απ' όλες τις συνθήκες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Εγω με τα EBC HH ειμαι πολυ ευχαροστημενος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Για μένα, τα κορυφαία τακάκια παρέα με τα Premier. (mlv ξέρω ξέρω πριν πεταχτείς... μάπα τα premier αλλά δεν με πείθεις. Τα φοράω μια ζωή με άριστες εντυπώσεις, κάτω απ' όλες τις συνθήκες) δεν με νοιαζει να σε πεισω απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις κ πολλα απο μηχανακια.....πρεπει καμια μερα να ποσταρω κανα τιμολογιο χοντρικης να πεσουν τα σαγωνια στο πατωμα...τι ειναι το καθενα κ πως παρακαλαγε ο ταμπακος= ΠΕΡΚΟ να τα βαλουν στα μαγαζια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 δεν με νοιαζει να σε πεισω απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις κ πολλα απο μηχανακια.....πρεπει καμια μερα να ποσταρω κανα τιμολογιο χοντρικης να πεσουν τα σαγωνια στο πατωμα...τι ειναι το καθενα κ πως παρακαλαγε ο ταμπακος= ΠΕΡΚΟ να τα βαλουν στα μαγαζια..... Σίγουρα δεν ξέρω.... πρωτάρης είμαι εξάλλου Όσο για το ποιος και τι παρακάλαγε, χέστηκε η φοράδα στα γενί τζαμί. Την Ελλάδα και το τεράστιο αγοραστικό κοινό περιμένει η Premier για να δουλέψει (άσε που οι περισσότεροι έλληνες μοτοσυκλετιστές είναι γατόνια και ειδικοί στα αναλώσιμα που δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει η premier και η κάθε premier) Για το τιμολογιο... γιατί το λες και δεν το κάνεις? Βάλτο να δούμε πόσο αγόραζες και πόσο πούλαγες ντε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Το καλοκαίρι έβαλα μπροστινές δισκόπλακες braking και μετά από συμβουλή του μηχανικού τακάκια χρυσά ebc. Απλά τέλεια φρένα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Σίγουρα δεν ξέρω.... πρωτάρης είμαι εξάλλου Όσο για το ποιος και τι παρακάλαγε, χέστηκε η φοράδα στα γενί τζαμί. Την Ελλάδα και το τεράστιο αγοραστικό κοινό περιμένει η Premier για να δουλέψει (άσε που οι περισσότεροι έλληνες μοτοσυκλετιστές είναι γατόνια και ειδικοί στα αναλώσιμα που δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει η premier και η κάθε premier) Για το τιμολογιο... γιατί το λες και δεν το κάνεις? Βάλτο να δούμε πόσο αγόραζες και πόσο πούλαγες ντε! η πρεμιερ δεν υπαρχει στο χαρτη του αναλωσιμου...πληροφοριακα...τιμολογιο θα παω να ψαξω κανενα πλακα πλακα...πουλαγαμε με 23% στην αρχη κ μετα απο πολυ καιρο μας εκανε 30% στην τιμη τιμοκαταλογου.τοτε υπηρχαν συγκεκριμενες τιμες διαμορφωμενες απο καθε εταιρεια....οτι εισαι πρωταρης φαινεται απο αυτα που γραφεις συχνα...εισαι πελατης ..ευτυχως για πολλα μαγαζια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δηλαδή δαγκωτό τα χρυσά της ecb , προτείνετε ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 χρυσα EBC εχω βαλει και εγω στο πισω φρενο της BMW ...ωραιο τακακι ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το καλοκαίρι έβαλα μπροστινές δισκόπλακες braking και μετά από συμβουλή του μηχανικού τακάκια χρυσά ebc. Απλά τέλεια φρένα. Αν ξηλωνες και το CBS θα εβλεπες και μεγαλη διαφορα στην φθορα αριστερου δισκου/τακακιου. Κανενα 400αρι σου πηγε το πακετο δισκοι/τακακια? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 εγώ πάντως μόνο από το αισθητικό κομμάτι δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ τα premier. Σίγουρα είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά η αισθητική της εταιρείας δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, είναι ίδια με κάτι συσκευασίας από παιχνίδια πανηγυριών :D :D :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Ξερουμέ περίπου το κόστος για μπρός - πίσω , στα χρυσά της ecb........... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Αν ξηλωνες και το CBS θα εβλεπες και μεγαλη διαφορα στην φθορα αριστερου δισκου/τακακιου. Κανενα 400αρι σου πηγε το πακετο δισκοι/τακακια? Φίλε Μάνο αξίζει το ξήλωμα του CBS από άποψη αποτελεσματικότητας και ποιότητας φρένων, σε σχέση με την φθορά που γλυτώνεις; Οσο για την τιμή, πήγε 500+ το πακέτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Φίλε Μάνο αξίζει το ξήλωμα του CBS από άποψη αποτελεσματικότητας και ποιότητας φρένων, σε σχέση με την φθορά που γλυτώνεις; Οσο για την τιμή, πήγε 500+ το πακέτο. Το CBS δεν εχει να κανει ουτε με την βελτιωση της ισχύως,ουτε με καποια άλλα ποιοτικα χαρακτηριστικα της πεδησης. Απλα ειναι ενα συστημα ιδανικο για αρχαριους ή για τεμπεληδες...............τοσο απλα. Πριν κανενα μηνα που εβγαλα το συστημα,ειδα με αγανακτιση το αποτελεσμα χρησης αυτου του συστηματος. Πισω τακακι τελειωμενο,εμπρος αριστερο φαγωμενο στο 80% ενω το δεξι ηταν δεν ηταν στο 50%..Δεν ειναι τυχαιο οτι σαν μεταχειρισμενοι οι δεξιοι δισκοι ειναι πιο φτηνοι απο τους αριστερους,αφου ολοι πρωτα χρειαζωνται τον αριστερο για αντικατασταση. Εγω τωρα χρησημοποιω ''υποδεεστερες'' δαγκανες απο SS και σε πληροφορω οτι εχω φρενα αγκυρες. Πισω αφησα το μαμα,το οποιο απλα ΔΕΝ φρεναρει,εστω και αν ανεβεις ορθιος πανω στο πενταλ........................... Καποια στιγμη θα σου στειλω πμ εαν θες να δεις το Βαραντερο αγνωριστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Το CBS δεν εχει να κανει ουτε με την βελτιωση της ισχύως,ουτε με καποια άλλα ποιοτικα χαρακτηριστικα της πεδησης. Απλα ειναι ενα συστημα ιδανικο για αρχαριους ή για τεμπεληδες...............τοσο απλα. Πριν κανενα μηνα που εβγαλα το συστημα,ειδα με αγανακτιση το αποτελεσμα χρησης αυτου του συστηματος. Πισω τακακι τελειωμενο,εμπρος αριστερο φαγωμενο στο 80% ενω το δεξι ηταν δεν ηταν στο 50%..Δεν ειναι τυχαιο οτι σαν μεταχειρισμενοι οι δεξιοι δισκοι ειναι πιο φτηνοι απο τους αριστερους,αφου ολοι πρωτα χρειαζωνται τον αριστερο για αντικατασταση. Εγω τωρα χρησημοποιω ''υποδεεστερες'' δαγκανες απο SS και σε πληροφορω οτι εχω φρενα αγκυρες. Πισω αφησα το μαμα,το οποιο απλα ΔΕΝ φρεναρει,εστω και αν ανεβεις ορθιος πανω στο πενταλ........................... Καποια στιγμη θα σου στειλω πμ εαν θες να δεις το Βαραντερο αγνωριστο. Οντως το πίσω δεν σταματάει, απλά επιβραδύνει. Για τα τακάκια μπροστά όσες φορές τα έχω αλλάξει για να είμαι ειλικρινής δεν πρόσεξα την διαφορά που αναφέρεις στο φάγωμα. Περιμένω οδηγίες σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Εγω με τα EBC HH ειμαι πολυ ευχαροστημενος!!! Εχουν μεγαλο σουξε και οι αμερικανοι λενε οτι απευθυνονται σε σοβαρους riders! Tα περιμενω να μου τα φερει ο πισσαρης ελπιζω μεχρι την παρασκευη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες