-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 περιπου 22 ροδα ειναι και τα δυο,στην εργοστασιακη μορφη παντα. ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Από πιο μέρος της Θάσου είσαι? θεολόγο φίλε μου! Ριξε μια ματια και στου Λιακου http://www.mybike.gr...enduro-97-r1219 70.000 χλμ δεν ειναι λίγο πολλά για μηχανή? ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΟΡΙΣ ΣΑΣ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ,ΣΟΡΡΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 καλη επιλογηε ειναι και το suzuki dr250 . ΑΛΛΑ προσοχη τα τελευταια μοντελα με DOHC κεφαλη (29 αλογα) . δηλαδη dr250r , dr250rs , drz250 , dr250 djebel XC . ολα αυτα τα ιδια ειναι απο μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΟΡΙΣ ΣΑΣ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ,ΣΟΡΡΥ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Πάρε με μανιβέλα να το παίζεις μούρη σαν εμένα...και αν δεν μπορείς να το βάλεις μπροστά το χειμώνα και περνάει κανά moon από δίπλα σου βγάλε το κινητό σου και κάνε ότι μιλάς ...σαν εμένα .Κλασικά κοίτα xr ,ttr,klx και ανεβαίνοντας bugdet δες και wr 250 :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες