giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) .... τα ζωα ο αλοσ δουλεψε για να τα παρει και κατι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ πανε και τα κλεβουν που να τουσ ......... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον HLIAS Περιορισμος μηνυματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Οτι λεφτά πάρουν, στους γιατρούς να τα φάνε. Μ' έπιασε μία ανησυχία τώρα και δεν με χωράει ο τόπος, που στον κόρακα να το κρύψω ρε γμτ μ. Αύριο για ψώνια .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 φιλαρακι αυτοι το ηξεραν το μοτο!εχε τον νου σου καπου εκει γυρο θα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 .... τα ζωα ο αλοσ δουλεψε για να τα παρει και κατι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ πανε και τα κλεβουν που να τουσ ......... Ωπα αδερφε.. οχι και ετσι. :) Ανοικτο φορουμ ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Αυτα διαβαζω και λεω να παω να κανω μια κολληση στο τελικο τής Leovince...ξερω γω...καλυτερα θα ειναι ετσι.Κι αν δεν εχω παει ειναι γιατι δεν ξερω ποιος θα κανει ραφη τής προκοπης...δεν ξερω πώς γινεται και αν μπορω μετα να την ξηλωσω παλι σε περιπτωση που θελω πχ να βαλω τη μαμα... Ξερει κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ποτέ ξανά φίλε , δυστυχώς έτσι έχουν γίνει πλέον τα πράγματα . Όλοι με κοιμόμαστε το φόβο μην ξυπνήσουμε μία μέρα και δεν βρούμε τη μηχανή, όχι μόνο τις εξατμίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ωπα αδερφε.. οχι και ετσι. :) Ανοικτο φορουμ ειναι. ΕΜ άδικο έχω ρε αδερφέ πεσμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 ΕΜ άδικο έχω ρε αδερφέ πεσμου Ναι αν μιλας ετσι οσο δικιο κι αν θελεις να αποδωσεις...το χανεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Αυτα διαβαζω και λεω να παω να κανω μια κολληση στο τελικο τής Leovince...ξερω γω...καλυτερα θα ειναι ετσι.Κι αν δεν εχω παει ειναι γιατι δεν ξερω ποιος θα κανει ραφη τής προκοπης...δεν ξερω πώς γινεται και αν μπορω μετα να την ξηλωσω παλι σε περιπτωση που θελω πχ να βαλω τη μαμα... Ξερει κανεις; Δεν θέλει "ράψιμο", δυό "τσιμπήματα" θέλει ώστε για να βγει να πρέπει να λειανθούν με τροχό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ναι αν μιλας ετσι οσο δικιο κι αν θελεις να αποδωσεις...το χανεις :) ΟΧΙ σε θέματα κλοπής είμαι κάθετος σε λίγο δεν θα μπορούμε να κημιθουμε από τον φόβο μας και μην μου πεις οτι δεν το άξιζαν το βρίσιμο τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ξερει κανεις; Ξερω, αλλά μεχρι να'ρθει το παπόρο, μαλλον θα'χεις αλλάξει 2-3 μοτό ακόμη.............. :shoot: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 οχι κοληση,γιατι οι ποντες μπορουν να κοπουν με ενα κατσαβιδι και σφυρι,το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι:4αρα λαμαρινοβιδα ποντου ανοξείδωτη με τροχισμενο κεφαλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 οτι και να κανετε στα κακαλα τους (ποντες ραψιματα κτλ) στι καλυτερη θα σας παρουν κ το πατακι κ ολη απο μπροστα! μονοδρομος ειναι ή κλειστος χωρος ή εισαι με το φοβο! κακα τα ψεματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Kριμα, και παλι κριμα.. Ευχομαι να τις βρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Τις εξατμισεις πιστευω οτι δεν θα τις βρω αλλα σιγουρα αυτοι θα δυσκολευτουν πολυ για να δουν ξανα το ktm σε κοινη θεα.... ....δυσκολα καταλαβαινεις πως ειναι, αν δεν το κανουν σε ΣΕΝΑ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Oτι και να πουμε, οσο και να βρισουμε, δεν αλλαζει κατι. Περαστικα και ευχομαι να μην σε γονατισε οικονομικα κατι τετοιο μερες που ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Oτι και να πουμε, οσο και να βρισουμε, δεν αλλαζει κατι. Περαστικα και ευχομαι να μην σε γονατισε οικονομικα κατι τετοιο μερες που ειναι. ευτυχως ειχα τις ''μαμα'' γιατι θα ηθελα κανα 200ρι για πλακα για να ξαναδουλεψει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Θα πρέπει κάποτε να γίνει θεσμός! Μοτοβόλτες, λουκάνικα, ξενοδοχεία, πολύ όμορφα όλα αυτά,αλλά όταν υπάρχει ανάγκη τότε όλοι περιμένουμε την αστυνομία. Ακόμα και να θέλουν δεν προλαβαίνουν, ιδίως έτσι όπως είναι τα πράγματα. Το να πέφτει σύρμα σε μια τέτοια ανάγκη και να γίνεται μια συγκέντρωση των μελών της περιοχής για κινητοποίηση, έστω και αν καταλήξει σε απλό καφέ με ιδέες στο τραπέζι και αναμόχλευση γνωριμιών δεν θα κινδυνεύσει κανένας. Τώρα αν αποφασιστεί ότι κάποιοι θα το παίζουν αγοραστές σε μαγαζιά ή δεν ξέρω εγώ οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να στηθεί π.χ δόλωμα σε κάποιο σημείο με επιτήρηση για κάποιες μέρες, θα προχωρήσει ούτως ή άλλως εθελοντικά. Κανένας δεν θέλει να κινδυνεύσει, αλλά δεν είναι και όλοι τους οι ληστές της τράπεζας με τα καλάσνικοφ. Πρωταρχικός στόχος θα είναι η ασφάλεια και θα πρέπει να συζητηθεί πάμπολες φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα(άλλη μια ευκαιρία για συνάντηση). Κάτι σαν οργάνωση ληστείας,αλλά με στόχο ανάποδο. Σε κάποια χωριά κάνουν και περιπολίες τη νύχτα με ασυρμάτους. Δοκιμάζουμε διάφορα να δούμε τι μπορεί να δουλέψει, όλα είναι ανοικτά και συζητήσιμα, αλλά και αν δεν οργανωθεί κάτι τουλάχιστον θα έχουμε κάνει μια συνάντηση και θα συμπαρασταθούμε ψυχολογικά στο θύμα. Οι security δεν έχουν διαφορά καμία(έτσι κι'αλλιώς δεν πληρώνονται και αυτοί να υποθέσω) Κινητοποίηση και αληλλεγγύη, είναι η μόνη διέξοδος όχι μόνο στα τουτού αλλά και στην κρίση. Και σε περίπτωση που βρούμε τον κλέφτη, βάζουμε αμά λάχει και μεγαλύτερους στόχους, π.χ να κλείσουμε μέσα και τους 300 της υποταγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Nα παθουν γαγγρενα στα χερια και να τους τα κοψουν απο την ριζα... +10000000000 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Αυτα διαβαζω και λεω να παω να κανω μια κολληση στο τελικο τής Leovince...ξερω γω...καλυτερα θα ειναι ετσι.Κι αν δεν εχω παει ειναι γιατι δεν ξερω ποιος θα κανει ραφη τής προκοπης...δεν ξερω πώς γινεται και αν μπορω μετα να την ξηλωσω παλι σε περιπτωση που θελω πχ να βαλω τη μαμα... Ξερει κανεις; Εγώ την έχω ποντάρει εδώ για λόγους ευχρησίας που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πολύ ευγενικός και γρήγορος ο κύριος. http://goo.gl/maps/cpuf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Δυσκολες εποχες... οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Το νου μας σε καμια περιεργη αγγελια ...αν και ειναι δυσκολο να βρεθει ακρη. Στρατο εισαι τυχερος που σου εφαγαν μονο τις εξατμισεις.... δες το και ετσι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως! ThanX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 ευχομαι τα λεφτα που θα βγαλει απο τις ακραπες να τα φαει σε χαπια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 χμμμ..... ......... μολις το ειδα κ εγω .............. λες? Απίθανο να είναι......... Δινει τηλ. και εχει κι αλλες καταχωρησεις πχ. πουλαει και σελα. εξάλλου η αγγελιά περιεχει και το πιστοποιητικό θορύβου τις ειχε παρει και πλέον τις πουλά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες