Jump to content
stratos28

Οι akrapovic ειναι παρελθον!!!!

Recommended Posts

.... τα ζωα ο αλοσ δουλεψε για να τα παρει και κατι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ πανε και τα κλεβουν που να τουσ .........

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
Περιορισμος μηνυματος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οτι λεφτά πάρουν, στους γιατρούς να τα φάνε.

Μ' έπιασε μία ανησυχία τώρα και δεν με χωράει ο τόπος, που στον κόρακα να το κρύψω ρε γμτ μ.

Αύριο για ψώνια ..

guns-gun_room-gr1.screensize.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι αυτοι το ηξεραν το μοτο!εχε τον νου σου καπου εκει γυρο θα ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... τα ζωα ο αλοσ δουλεψε για να τα παρει και κατι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ πανε και τα κλεβουν που να τουσ .........

Ωπα αδερφε.. οχι και ετσι. :)

Ανοικτο φορουμ ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα διαβαζω και λεω να παω να κανω μια κολληση στο τελικο τής Leovince...ξερω γω...καλυτερα θα ειναι ετσι.Κι αν δεν εχω παει ειναι γιατι δεν ξερω ποιος θα κανει ραφη τής προκοπης...δεν ξερω πώς γινεται και αν μπορω μετα να την ξηλωσω παλι σε περιπτωση που θελω πχ να βαλω τη μαμα...

Ξερει κανεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ ξανά φίλε , δυστυχώς έτσι έχουν γίνει πλέον τα πράγματα .

Όλοι με κοιμόμαστε το φόβο μην ξυπνήσουμε μία μέρα και δεν βρούμε τη μηχανή, όχι μόνο τις εξατμίσεις :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπα αδερφε.. οχι και ετσι. :)

Ανοικτο φορουμ ειναι.

ΕΜ άδικο έχω ρε αδερφέ πεσμου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΜ άδικο έχω ρε αδερφέ πεσμου

Ναι αν μιλας ετσι οσο δικιο κι αν θελεις να αποδωσεις...το χανεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα διαβαζω και λεω να παω να κανω μια κολληση στο τελικο τής Leovince...ξερω γω...καλυτερα θα ειναι ετσι.Κι αν δεν εχω παει ειναι γιατι δεν ξερω ποιος θα κανει ραφη τής προκοπης...δεν ξερω πώς γινεται και αν μπορω μετα να την ξηλωσω παλι σε περιπτωση που θελω πχ να βαλω τη μαμα...

Ξερει κανεις;

Δεν θέλει "ράψιμο", δυό "τσιμπήματα" θέλει ώστε για να βγει να πρέπει να λειανθούν με τροχό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αν μιλας ετσι οσο δικιο κι αν θελεις να αποδωσεις...το χανεις :)

ΟΧΙ σε θέματα κλοπής είμαι κάθετος σε λίγο δεν θα μπορούμε να κημιθουμε από τον φόβο μας και μην μου πεις οτι δεν το άξιζαν το βρίσιμο τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις;

Ξερω, αλλά μεχρι να'ρθει το παπόρο, μαλλον θα'χεις αλλάξει 2-3 μοτό ακόμη.............. :shoot: :shoot: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι κοληση,γιατι οι ποντες μπορουν να κοπουν με ενα κατσαβιδι και σφυρι,το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι:4αρα λαμαρινοβιδα ποντου ανοξείδωτη με τροχισμενο κεφαλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι και να κανετε στα κακαλα τους (ποντες ραψιματα κτλ) στι καλυτερη θα σας παρουν κ το πατακι κ ολη απο μπροστα!

μονοδρομος ειναι ή κλειστος χωρος ή εισαι με το φοβο! κακα τα ψεματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kριμα, και παλι κριμα.. sad-crying-smiley-face.gif Ευχομαι να τις βρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις εξατμισεις πιστευω οτι δεν θα τις βρω αλλα σιγουρα αυτοι θα δυσκολευτουν πολυ για να δουν ξανα το ktm σε κοινη θεα....

....δυσκολα καταλαβαινεις πως ειναι, αν δεν το κανουν σε ΣΕΝΑ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oτι και να πουμε, οσο και να βρισουμε, δεν αλλαζει κατι. Περαστικα και ευχομαι να μην σε γονατισε οικονομικα κατι τετοιο μερες που ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oτι και να πουμε, οσο και να βρισουμε, δεν αλλαζει κατι. Περαστικα και ευχομαι να μην σε γονατισε οικονομικα κατι τετοιο μερες που ειναι.

ευτυχως ειχα τις ''μαμα'' γιατι θα ηθελα κανα 200ρι για πλακα για να ξαναδουλεψει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πρέπει κάποτε να γίνει θεσμός! Μοτοβόλτες, λουκάνικα, ξενοδοχεία, πολύ όμορφα όλα αυτά,αλλά όταν υπάρχει ανάγκη τότε όλοι περιμένουμε την αστυνομία. Ακόμα και να θέλουν δεν προλαβαίνουν, ιδίως έτσι όπως είναι τα πράγματα. Το να πέφτει σύρμα σε μια τέτοια ανάγκη και να γίνεται μια συγκέντρωση των μελών της περιοχής για κινητοποίηση, έστω και αν καταλήξει σε απλό καφέ με ιδέες στο τραπέζι και αναμόχλευση γνωριμιών δεν θα κινδυνεύσει κανένας. Τώρα αν αποφασιστεί ότι κάποιοι θα το παίζουν αγοραστές σε μαγαζιά ή δεν ξέρω εγώ οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να στηθεί π.χ δόλωμα σε κάποιο σημείο με επιτήρηση για κάποιες μέρες, θα προχωρήσει ούτως ή άλλως εθελοντικά. Κανένας δεν θέλει να κινδυνεύσει, αλλά δεν είναι και όλοι τους οι ληστές της τράπεζας με τα καλάσνικοφ. Πρωταρχικός στόχος θα είναι η ασφάλεια και θα πρέπει να συζητηθεί πάμπολες φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα(άλλη μια ευκαιρία για συνάντηση). Κάτι σαν οργάνωση ληστείας,αλλά με στόχο ανάποδο. Σε κάποια χωριά κάνουν και περιπολίες τη νύχτα με ασυρμάτους. Δοκιμάζουμε διάφορα να δούμε τι μπορεί να δουλέψει, όλα είναι ανοικτά και συζητήσιμα, αλλά και αν δεν οργανωθεί κάτι τουλάχιστον θα έχουμε κάνει μια συνάντηση και θα συμπαρασταθούμε ψυχολογικά στο θύμα.

Οι security δεν έχουν διαφορά καμία(έτσι κι'αλλιώς δεν πληρώνονται και αυτοί να υποθέσω) :tooth:

Κινητοποίηση και αληλλεγγύη, είναι η μόνη διέξοδος όχι μόνο στα τουτού αλλά και στην κρίση. Και σε περίπτωση που βρούμε τον κλέφτη, βάζουμε αμά λάχει και μεγαλύτερους στόχους, π.χ να κλείσουμε μέσα και τους 300 της υποταγής. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα παθουν γαγγρενα στα χερια και να τους τα κοψουν απο την ριζα...

+10000000000 :ranting::giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις;

Εγώ την έχω ποντάρει εδώ για λόγους ευχρησίας που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πολύ ευγενικός και γρήγορος ο κύριος.

http://goo.gl/maps/cpuf2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολες εποχες... οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.

Το νου μας σε καμια περιεργη αγγελια ...αν και ειναι δυσκολο να βρεθει ακρη.

Στρατο εισαι τυχερος που σου εφαγαν μονο τις εξατμισεις.... δες το και ετσι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμ..... :peep:

.........

μολις το ειδα κ εγω .............. λες?

Απίθανο να είναι.........

Δινει τηλ. και εχει κι αλλες καταχωρησεις πχ. πουλαει και σελα.

εξάλλου η αγγελιά περιεχει και το πιστοποιητικό θορύβου

τις ειχε παρει και πλέον τις πουλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα