Jump to content
ALX™

Αδιάβροχααααααα

Recommended Posts

Του lidl εχω και εγω, 9 ευρω αν θυμαμαι καλα, μερικες φορες που χρειαστηκαν ηταν καλα και ευκολοφορετα με φερμουαρ απο την μεση μεχρι κατω. Αν τα ξαναβρω θα τα παρω ξανα για ρεζερβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε μπας και δεν φταινε τα αδιαβροχα.... αλλα τελικα φταινε τα π@π@ρια σου??? :mB_kalo_e:

Το προβλημα γνωστο και δεν νομιζω πως υπαρχει γιατρεια ειδικα με την λιμνουλα που σχηματιζεται στην σελα.

Οταν ειχα naked το προβλημα ηταν ελαχιστο.

το ίδιο παντελόνι σαλομον (των 300 ευρώ του σκι) στο βουνό με χιόνια κάθε σουκου (δεν μιλάμε μια στο τόσο) δεν ένιωσα την παραμικρή υγρασία... στο σκουτερακι με βροχή σαν να σου πετάνε κουβάδες και δεν πήρε σταγόνα...κ το ίδιο παντελόνι σήμερα στην εκδρομή που κάναμε τα βόρεια κομμαντερα λόγο τις κλήσης της σέλας του ΤΔΜ μου πήρε τόσο νερό π άνετα τα @@ μου γέμιζαν μια γυάλα... έχω σκάσει δεν ξερω πραγματικά τι σκατά να βάλω... :wallbash:

θα κανω χάραξη στη σέλα να τα στέλνει αλλού η να τα μαζεύω μέρες :mB_kalo_e: π ειναι κριση εχουμε... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακουσει πολλα για μια αδιαβροχη φορμα που ειχε βγαλει παλιοτερα στους παγκους το LIDL.

Σε ταξιδι φιλου, με μεγαλη μοτοπαρεα και βαρια βροχη στην Ιταλια για 100αδες χιλιομετρα... περασε ολα τα τεστ και οι περισσοτεροι σιχτιριζαν τα ακριβα και επωνυμα που φοραγαν.

Τωρα δεν ειναι και λιγο, να φορας το πανακριβο αδιαβροχο με μια αυτοπεποιθηση και σιγουρια οτι θα βγω απο μεσα του " κουστουμαριστος "... και να σε κοιταει ο Mr.Lidl με ειρωνικο χαμογελακι!

Ελπιζω να το ξαναβγαλει, οποιον εχω ακουσει δεν μου εχει πει κατι διαφορετικο και οταν εχει και μια τιμη που θα ντρεπονταν πολυ μεγαλοι κατασκευαστες...

Του lidl εχω και εγω, 9 ευρω αν θυμαμαι καλα, μερικες φορες που χρειαστηκαν ηταν καλα και ευκολοφορετα με φερμουαρ απο την μεση μεχρι κατω. Αν τα ξαναβρω θα τα παρω ξανα για ρεζερβα.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_26792.htm Αυριο εχει αυτο... τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μόνη λύση είναι τα αδιάβροχα ορειβατικά!

Πολλά από αυτά έχουν 2-3πλες απανωτές στρώσει στα επίμαχα σημεία που "τρίβεται" το αδιάβροχο, στο καβάλο και στην κορυφή που βρίσκεται τα απ'αυτά μας!Εκεί το αδιάβροχο τρώει ζόρι και ανοίγει και μπαίνει νερό!

Πολλά λοιπόν ορειβατικά έχουν προνοήσει!Απορώ πως εταιρείες που ειδικεύονται στον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό δεν έχουν βρει τα επίμαχα σημεία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε μας ρε φιλε κανα λινκ απο κανα οριβατικο που να φοριετε..?

Για να μην δωσουμε τωρα τα λεφτα στους γερμαναραδες

Τροποποιήθηκε από τον Oldirty

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια πολύ καλή λύση είναι ένα μικρό κομμάτι λάστιχο με γλώσσα για να πιάνει στο χείλος μεταξύ σέλας και τεπόζιτου, ή να ντύσετε τη σέλα με αυτά τα διχτυωτά καλύμματα ωστέ ότι νερό κατεβαίνει να βρίσκει ένα εμπόδιο λίγων χιλιοστών σε ύψος και να φεύγει στο πλάι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τήν έχω βγάλει ..........στεγνά , τά τελευταία δύο χρόνια μέ τό αδιάβροχο τής FALCON , από γνωστό μαγαζί στήν μιχαλακοπούλου , καμιά δεκαπενταριά ευρώ . :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτό το Lidl... φοριέται πάνω από το παντελόνι? Αν όχι... δεν μου κάνει. Δεν μπορώ να ξεβρακώνομαι στη δουλειά κάθε φορά που όταν πηγαίνω,... βρέχει.

Το Held φαίνεται καλή περίπτωση κι είναι οικονομικό. Μάλλον αυτό θα δοκιμάσω αυτή τη φορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω να προτεινω αυτο http://www.motoraid.eu/held-aqua

"Αδιάβροχο παντελόνι κατασκευασμένο από Nylon Oxford fabric με φερμουάρ και velcro στους αστραγάλους.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα είναι οτι έχει άλλο ύφασμα στην έξω πλευρά, και άλλο στην μέσα, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό . Διατίθεται με τσάντα μεταφοράς (γυρνώντας το ανάποδα). Ακόμα , έχει πολύ μακρύ φερμουάρ προκειμένου να φοριέται πολύ εύκολα κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις.

Σε μαύρο χρώμα."

Η φωτογραφια το αδικει ειναι η αληθεια

Το εχουμε 2-3 γνωστοι του φορουμ Πατρινοι :P

συμπερασματα λιγο δυσκολο να βγουν ακομα, αλλα του κανω συνεχη χρηση εγω!

και ειμαι καλυμμενος!

Aυτό το Lidl... φοριέται πάνω από το παντελόνι? Αν όχι... δεν μου κάνει. Δεν μπορώ να ξεβρακώνομαι στη δουλειά κάθε φορά που όταν πηγαίνω,... βρέχει.

Το Held φαίνεται καλή περίπτωση κι είναι οικονομικό. Μάλλον αυτό θα δοκιμάσω αυτή τη φορά.

Κατ' αρχήν να πω ότι είμαι κούριερ οπότε η χρήση που κάνω, είναι όποτε βρέχει, για τουλάχιστον 5 ώρες τη μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία το αδικεί αλλά έχω να αναφέρω τα εξής μειονεκτήματα που έχει.

1) Το velcro που έχει είναι απεροελάχιστο και είναι μόνο στον αστράγαλο. Στη γάμπα ψιλοεπιπλέει (παρ' όλο που είναι στο νούμερο μου). Δηλαδή θα ήθελα και εκεί να έχει velcro.

2) Με τη χρήση που του έκανα δε κράτησε ούτε 6 μήνες. Βασικά μου έβγαλε το προηγούμενο χειμώνα και πάπαλα. :P

Οπότε με φυσιολογικούς ρυθμούς, η άποψη μου είναι ότι δε βγάζει πάνω από ενάμιση χρόνο.

3) Δεν έχει εξωτερική τσέπη

Πλεονεκτήματα η θηκούλα που έχει και ότι σε κρατάει και αρκετά ζεστό.

Εγώ πάντως δεν θα το ξαναέπαιρνα. Τώρα αγόρασα ένα της κυρίας Ρίτσας (RICHA) και θα δοκιμαστεί στις επόμενες ημέρες. Αλλά και αυτό μια από τα ίδια το κόβω. Έχει όμως velcro και στη γάμπα και στον αστράγαλο. Επίσης έχει και εξωτερική τσέπη και πωλείται μαζί με θήκη- δυχτάκι.

Τροποποιήθηκε από τον Bitasdalliws

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Alx αμα παρεις κανα νουμερο μεγαλυτερο θα φοριετε. κανενας δεν μπορη να ξεβρακονετε να εισε σιγουρος.

Μου φενετε οτι δεν μπορεις να εχεις και τα 2 διλαδι και καλη ραφη και στενοτιτα... Εγω ακομα δεν εχω δοκιμασει κανενα αδιαβροχο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ζητάω στενότητα. Τα αδιάβροχα τα έπαιρνα πάντα 2 νούμερα μεγαλύτερα από το νούμερό μου για να χωράω άνετα και να μην τα ζορίζω.

Για άλλο λόγο είπα αν φοριέται από πάνω. Αν είναι ήδη χοντρό αυτό, θα είσαι πολύ δυσκίνητος και με το τζιν από μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του Lidl ειναι σχετικα λεπτο και ειναι ευκολο στο βγαλε γιατι εχει φαρμουαρ και στις δυο πλευρες στα πλαγια απο την μεση μεχρι τον στραγαλο. Κατι σαν το full monty.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει και στο πράκτικερ άδιάβροχα με 11Ε. Μια χαρά έβγαλα τον προηγούμενο χειμώνα μ αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σας ρωτησω κατι αλλο (εστω οτι εχει βρεθει ΤΟ αδιαβροχο!), που τα αποθηκευετε φτανοντας στον προορισμο σας; Εγω χρησριμοποιω τσαντα πλατης, αλλα δεν ειναι πολυ πρακτικο, γιατι αφενος την καταλαμβανουν σχεδον στο συνολο της αφετερου αν εχω χαρτια ή οτιδηποτε ηλεκτρονικο θα καταστραφει. Τα βαζω σε σακουλες σουπερ μαρκετ για μια καποια αδιαβροχοποιηση αλλα ειναι λιγο...αλ τσαντιρι το θεαμα + το οτι δεν θελω να στεγνωνουν στις σακουλες μεχρι να τα απλωσω σπιτι γιατι θα μυριζουν. Εσεις τι κανετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω την θήκη με φερμουάρ από τα Spidi Atlantis και τα βάζω εκεί μέσα και με την σειρά τους στην βαλίτσα! (Εννοείται όχι βρεγμένα. Τα αφήνω πρώτα και στραγγίζουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαινε παρε acerbis..ασε τα πολλα..εχει σετ πανω κατω...50 ευρω και τα 2...δεν σπανε δεν χαλανε

αλλιως πηγαινε σε καταστημα με ειδη προστασιας εργαζομενων...και παρε ενα παντελονι με ζωη καμια 10αρια χρονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαινε παρε acerbis..ασε τα πολλα..εχει σετ πανω κατω...50 ευρω και τα 2...δεν σπανε δεν χαλανε

αλλιως πηγαινε σε καταστημα με ειδη προστασιας εργαζομενων...και παρε ενα παντελονι με ζωη καμια 10αρια χρονια

Τα αδιάβροχα (πάντα για τα εξωτερικά μιλάμε) έχουν ευαισθησία στον καβάλο για έναν πολύ απλό λόγο:

Το μόνο μέρος που μπορεί να πάρουν νερά είναι οι ραφές. Για τον λόγο αυτό τις καλύπτουν με μια ταινία σιλικόνης. ΟΜΩΣ στον καβάλο συναντώνται δύο ραφές, μια οριζόντια και μια κάθετη, με αποτέλεσμα να πανωτίζουν και το πάχος της ραφής εκεί να είναι διπλάσιο. Μετά λοιπόν από λίγο χρόνο ξεκολλάει το αδιάβροχο σιρίτι σιλικόνης και ιδού: παπάρια ποσέ.

ΛΥΣΗ:

1. Ελέγχουμε το σιρίτι από μέσα (θα δούμε τα σημεία που έχει ξεκολλήσει να "ασπρίζουν" λίγο. Με το πιστολάκι των μαλλιών ζεσταίνουμε και το πιέζουμε να ξανακολλήσει. Η αδιαβροχοποίηση θα επανέλθει μέχρι να ξαναξεκολλήσει.
  2. Βρίσκουμε απο το εμπόριο παρόμοια ταινία σιλικόνης και (αφού κάνουμε το πρώτο βήμα), κολλάμε και αυτήν ΑΠ' ΕΞΩ. Δυστυχώς η μόνη που βρήκα στην Καβάλα ήταν λευκή, οπότε φαίνεται σαν τσιρότο στο επίμαχο σημείο. Η "οικογένεια" όπως παραμένει στεγνή.

Αν κάποιος βρει την προαναφερθείσα ταινία σε διάφανο ή μαύρο χρώμα, τον παρακαλώ να μεριμνήσει και για μένα.

Η παραπάνω λύση σε Accerbis εφαρμόστηκε....... Με την χρήση χαλάνε και αυτά στο επίμαχο σημείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια λύση δοκιμασμένη και χαμηλού κόστους για επισκευή αδιαβρόχου είναι με υγρή σιλικόνη (ναι αυτο το σωληνάριο που είναι σα διάφανη κόλλα μέσα που μονώνουμε τους νιπτήρες και τις μπανιέρες). Αυτή και κολλάει πάνω στις ραφές, και είναι ελλαστική ώστε να δέχεται τις κινήσεις σας στο ρούχο και δεν περνάει στάλα αφού μπορείτε να την απλώσετε και λίγο παραπάνω να στε σίγουροι! Απλώνουμε αφήνουμε μια μέρα ολόκληρη να στεγνώσει και βουαλά!!! Πρόταση του οικοδόμου πατέρα μου :whip: Εγώ επισκέυασα ένα που έμπαζε πολύ νερό στα @@ και με τουλούμι βρόχα Αθήνα Πάτρα δεν έμπασε μία! :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην εσχατη λυση προτιμησε αυτο http://www.extradeals.gr/index.php?offer=250&lkws_10485=50bdb673-39e4-3438-8a2e-da0f2e15ded8

εχει και για δικαβαλο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Musto - BR1 πανω κατω,πανακριβα την ειχα παρει πριν 10+ χρονια την εχω κ για την ιστιοπλοια αλλα κ για την μηχανη, ειναι ακομα οπως την αγορασα !!! αν εχεις να διαθεσεις θα στο προτεινα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε αυτό , http://www.ebay.co.u...=item5d3155ac64

...

εάν μπάσει και αυτό , τι να πω . . .

140 λίρες μαζί με τα μεταφορικά είναι πάααααααααααααααααααααααααααρα πολλά για αδιάβροχα!!! Καλύτερα να βάζω σιλικόνη στον καβάλο στην αρχή κάθε χειμώνα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.lidl-hell...index_26792.htm Αυριο εχει αυτο... τι λετε?

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου πριν ανοίξει το κατάστημα Lidl στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης!

Χαχαχα όλοι αυτοί ήταν για τις προσφορές του Lidl και κυρίως για τα αδιάβροχα!

8244185031_8b96620eab_z.jpg

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα... αυτά δεν μπορώ. Σκάνε κάτι γερόντια και πάνε τρέχοντας να προλάβουν. Σε σπρώχνουν και συ πρέπει να σεβαστείς τους αιώνες τους. Τέσπα... μία φορά το έζησα (πριν λίγες μέρες με το αερόθερμο) και δεν το ξαναζώ. Να πα να... απαυτοθεί το λίντλ και οι προσφορές του. Εγώ να ξαναγίνω σαν πεινασμένος που του πετάνε ξεροκόμματα ψωμιού δεν γίνομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα