Jump to content
pashos

λάστιχα για crypton x

Recommended Posts

μπορείτε να μου πείτε τι λάστιχα να βάλω για κρυπτον?δεν έχω ιδέα από λάστιχα αλλά θέλω να μην είναι τόσο χοντρά όσο τα μαμά του κρυπτον.και την τιμή τους αν γνωρίζεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ καλο λαστιχο για παπι ειναι το metzeler me 22,το crypton νομιζω φοραει 2.50 μπροστα και 2.75 πισω.Τωρα αυτο που λες οτι δειχνει χοντρο,ετσι ειναι σχεδιασμενο να αποδιδει το μηχανακι και να εχει τα κρατηματα που πρεπει,μπορεις αν θες να βαλεις 2.50 και πισω για να μην δειχνει τοσο χοντρο οπως λες αλλα σε καμμια περιπτωση μην βαλεις μικροτερα απο 2.50 γιατι θα χασεις πολυ απο κρατηματα.

Οι τιμες ειναι περιπου στα 70 ευρω το ζευγαρι.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

michellen pilot sporty

225 μπροστα

250 πισω

τιμη θα σου πω.να βρω την αποδειξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι τα pilot δεν ειναι καλα, μονο κατι καγκουρες τα βαζουν επειδη βγαινουν σε λεπτα μεγεθη και ειναι "ομορφα στο ματι" (οτι ειναι ειναι).. Απο επιδοσεις αστο.. γλιστρανε, αργουν να ζεσταθουν στο φρεναρισμα 0 αποδοση.. Αστο.. βαλε τα Michelin M62 Gazzelle και ομορφα ειναι και ουτε πολυ χοντρα..πιστευω ειναι τα καλυτερα μετα τα ΜΕ22

Τροποποιήθηκε από τον Sotos_STIGMA69

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χ παιρνει απο μαμα 2,25 εμπρος η αλλιως 60/100-17 και πισω 2,75 η 80/100-17 .το ΜΕ 22 βγαινει για εμπρος σε 60/100-17 και πισω βαλε ενα 2.50 -17 εγω αυτα φοραω και ειμαι ευχαριστημενος και απο κρατημα και απο εμφανιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι τα pilot δεν ειναι καλα, μονο κατι καγκουρες τα βαζουν επειδη βγαινουν σε λεπτα μεγεθη και ειναι "ομορφα στο ματι" (οτι ειναι ειναι).. Απο επιδοσεις αστο.. γλιστρανε, αργουν να ζεσταθουν στο φρεναρισμα 0 αποδοση.. Αστο.. βαλε τα Michelin M62 Gazzelle και ομορφα ειναι και ουτε πολυ χοντρα..πιστευω ειναι τα καλυτερα μετα τα ΜΕ22

εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα sporty στους τομεις που αναφερεις.αντιθετα με τα gazelle οταν τα ειχα πανω στο dynamik πηγαινε σαν πουτ@ν@.

οσο για την καγκουρια... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα sporty στους τομεις που αναφερεις.αντιθετα με τα gazelle οταν τα ειχα πανω στο dynamik πηγαινε σαν πουτ@ν@.

οσο για την καγκουρια... :peep:

Στο wolf τα έχεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι. στο crypton x.στο λυκο εχω τα metzeller lazertec.αλλα θελουν αλλαγη γιατι γλιστραει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολλή. τα πιλοτ είναι καλά?

τα pilot δεν ειναι για χειμωνα διοτι στην βροχη εχουν χαλια κρατημα ,καταταλα σε στεγνη ασφαλτο μολις ζεσταθουνε ειναι μια χαρα

+ οτι ειναι και ομορφα αλλα οπως λεει και ο Sotos_STIGMA69 εχουνε και λιγο θεμα στο σταματημα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕ22.βαλε 2,25 μπροστα 2,50.μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και σε αυτες τις διαστασεις.οχι πιο μικρα γιατι ειναι επικινδυνο μετα.θα κλεβει λιγο παραπανω το κοντερ μετα.

μην βαλεις τα Pilot,αργουν να ζεσταθουν και στο νερο κανεις τη προσευχη σου.ειναι μονο ομορφα,τιποτα αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε τα παιλοτ ειναι μαλακια λαστιχο και μην το βαλεις...μπορεις να βαλεις πιρελι , μισελεν αλλα οχι τα πιλοτ...εγω φοραω στο ιννοβα μου 2.25 2.50 βι ραμπερ ''ταιγκερ'' και δεν γλιστρανε καθολου στον δρομο...π.χ. σημερα που πηγαινα σπιτι και εβρεχε δεν μου εφυγε το μηχανακι σε καμια στροφη....ειναι και γαμω τα λαστιχα αλλα πρεπει να ξερεις να το κουμανταρεις...η χειροτερη επιλογη σου ειναι τα παιλοτ...σε ομορφια ειναι πολυ ομορφα αλλα σ ολα τα αλλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες λέω να βάλω πίσω λάστιχο, θα ήθελα να ρωτήσω,

α) Τι προτείνετε προφανώς

β) Τιμή μαζί με περαστικά , μονο για το πίσω λάστιχο αν έχετε υπόψιν σας!

Τανκε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα