pashos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 μπορείτε να μου πείτε τι λάστιχα να βάλω για κρυπτον?δεν έχω ιδέα από λάστιχα αλλά θέλω να μην είναι τόσο χοντρά όσο τα μαμά του κρυπτον.και την τιμή τους αν γνωρίζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλο λαστιχο για παπι ειναι το metzeler me 22,το crypton νομιζω φοραει 2.50 μπροστα και 2.75 πισω.Τωρα αυτο που λες οτι δειχνει χοντρο,ετσι ειναι σχεδιασμενο να αποδιδει το μηχανακι και να εχει τα κρατηματα που πρεπει,μπορεις αν θες να βαλεις 2.50 και πισω για να μην δειχνει τοσο χοντρο οπως λες αλλα σε καμμια περιπτωση μην βαλεις μικροτερα απο 2.50 γιατι θα χασεις πολυ απο κρατηματα. Οι τιμες ειναι περιπου στα 70 ευρω το ζευγαρι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2012 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 michellen pilot sporty 225 μπροστα 250 πισω τιμη θα σου πω.να βρω την αποδειξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pashos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 ευχαριστώ πολλή. τα πιλοτ είναι καλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οχι τα pilot δεν ειναι καλα, μονο κατι καγκουρες τα βαζουν επειδη βγαινουν σε λεπτα μεγεθη και ειναι "ομορφα στο ματι" (οτι ειναι ειναι).. Απο επιδοσεις αστο.. γλιστρανε, αργουν να ζεσταθουν στο φρεναρισμα 0 αποδοση.. Αστο.. βαλε τα Michelin M62 Gazzelle και ομορφα ειναι και ουτε πολυ χοντρα..πιστευω ειναι τα καλυτερα μετα τα ΜΕ22 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2012 από τον Sotos_STIGMA69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 metzeler me22 -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Φιλε παπι ειναι, βαλε ΧΟΝΤΡΑ λαστιχα για την ασφαλεια σου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teostam 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Το χ παιρνει απο μαμα 2,25 εμπρος η αλλιως 60/100-17 και πισω 2,75 η 80/100-17 .το ΜΕ 22 βγαινει για εμπρος σε 60/100-17 και πισω βαλε ενα 2.50 -17 εγω αυτα φοραω και ειμαι ευχαριστημενος και απο κρατημα και απο εμφανιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Οχι τα pilot δεν ειναι καλα, μονο κατι καγκουρες τα βαζουν επειδη βγαινουν σε λεπτα μεγεθη και ειναι "ομορφα στο ματι" (οτι ειναι ειναι).. Απο επιδοσεις αστο.. γλιστρανε, αργουν να ζεσταθουν στο φρεναρισμα 0 αποδοση.. Αστο.. βαλε τα Michelin M62 Gazzelle και ομορφα ειναι και ουτε πολυ χοντρα..πιστευω ειναι τα καλυτερα μετα τα ΜΕ22 εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα sporty στους τομεις που αναφερεις.αντιθετα με τα gazelle οταν τα ειχα πανω στο dynamik πηγαινε σαν πουτ@ν@. οσο για την καγκουρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα sporty στους τομεις που αναφερεις.αντιθετα με τα gazelle οταν τα ειχα πανω στο dynamik πηγαινε σαν πουτ@ν@. οσο για την καγκουρια... Στο wolf τα έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 οχι. στο crypton x.στο λυκο εχω τα metzeller lazertec.αλλα θελουν αλλαγη γιατι γλιστραει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis43 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 ευχαριστώ πολλή. τα πιλοτ είναι καλά? τα pilot δεν ειναι για χειμωνα διοτι στην βροχη εχουν χαλια κρατημα ,καταταλα σε στεγνη ασφαλτο μολις ζεσταθουνε ειναι μια χαρα + οτι ειναι και ομορφα αλλα οπως λεει και ο Sotos_STIGMA69 εχουνε και λιγο θεμα στο σταματημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 σωστα απο επιδοσεις τα pilot ειναι απλα για τ μπ@*#$ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Metzeler ME22 Michelin M45 Και πάντα στα σωστά τους νούμερα προφίλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 ΜΕ22.βαλε 2,25 μπροστα 2,50.μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και σε αυτες τις διαστασεις.οχι πιο μικρα γιατι ειναι επικινδυνο μετα.θα κλεβει λιγο παραπανω το κοντερ μετα. μην βαλεις τα Pilot,αργουν να ζεσταθουν και στο νερο κανεις τη προσευχη σου.ειναι μονο ομορφα,τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathiskrhth 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 φιλε τα παιλοτ ειναι μαλακια λαστιχο και μην το βαλεις...μπορεις να βαλεις πιρελι , μισελεν αλλα οχι τα πιλοτ...εγω φοραω στο ιννοβα μου 2.25 2.50 βι ραμπερ ''ταιγκερ'' και δεν γλιστρανε καθολου στον δρομο...π.χ. σημερα που πηγαινα σπιτι και εβρεχε δεν μου εφυγε το μηχανακι σε καμια στροφη....ειναι και γαμω τα λαστιχα αλλα πρεπει να ξερεις να το κουμανταρεις...η χειροτερη επιλογη σου ειναι τα παιλοτ...σε ομορφια ειναι πολυ ομορφα αλλα σ ολα τα αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Παίδες λέω να βάλω πίσω λάστιχο, θα ήθελα να ρωτήσω, α) Τι προτείνετε προφανώς β) Τιμή μαζί με περαστικά , μονο για το πίσω λάστιχο αν έχετε υπόψιν σας! Τανκε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 michelen m45 τιμη 30 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 thaaanks mate! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες