Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Up για τα 3 2 εναπομείναντα μπουκαλάκια λάδια (MOTUL, AGIP, YAMALUBE) :) (850ml, 800ml, 750 ml αντίστοιχα). Το Yamalube θα δοθεί σ' αυτόν που μου τηλεφώνησε. :) Μένουν τα Motul & Agip. :) Προσεχώς θα βγει και άλλο πράγμα (οικιακού εξοπλισμού) για χάρισμα..... το αφεντικό τρελάθηκε και τα χαρίζει όλα. :lol: Stay tuned στις αγγελίες (πρέπει πρώτα να το φωτογραφίσω στην αποθήκη που το έχω) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 4kings απο την ωρα που τα ειδα πριν μερικα χρονια στο μαγαζι του σπηλιωτη, επαθα κολημα μεχρι αηδιας!! Σιγουρα θα τα βαλω στο επομενο μηχανακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Μεγειές Κωστάκη ! Και τώρα ποιόν θα λέμε μοτοφρενούλη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Μεγειές Κωστάκη ! Και τώρα ποιόν θα λέμε μοτοφρενούλη ? Γιατί να το καταργήσεις? B) Μη σου πω ότι τώρα είναι πιο ταιριαστό. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Μονο οι μοντες του Κωστα πλησιαζουν τις 10 σελιδες. Εισαι ο Ρουβας του myBike!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Μονο οι μοντες του Κωστα πλησιαζουν τις 10 σελιδες. Είναι γιατί είμαι ο 1ος απ' το mb που τόλμησε να φτιάξει το Stroma του..... και εκτός αυτού το θέμα είναι υπερπαραγωγή, :vv: αφού έχει και ενσωματωμένη αγγελία μέσα. :lol: Εισαι ο Ρουβας του myBike!! Ρουβίτσεεεεεεεεεεεεεεεεες μου, εκδηλωθείτε........ (come to papa) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 γιατί είμαι ο 1ος απ' το mb που τόλμησε να φτιάξει το Stroma του..... Τολμηρο Αγκορι! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Τολμηρο Αγκορι! :rotfl: Είμαι και πολύ Kinky, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Kωστα το παιδι που εβαλε αγγελια εδω το - σε κατασταση βιτρινας- στρωμα του τον ξερεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Kωστα το παιδι που εβαλε αγγελια εδω το - σε κατασταση βιτρινας- στρωμα του τον ξερεις? Σπυρο δωσε μου λινκ απο την αγγελια. Εαν είναι αυτη που νομιζω,ναι τον ξερω.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/suzuki-dl-650-v-strom-l0-10-νεα-τιμη-r1074 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 http://www.mybike.gr...-νεα-τιμη-r1074 Nαι, αυτη ελεγα και εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Αμάν ρε Κώστα, που να πειράξεις και μοτέρ. Θα πέσει ο σέρβερ λέμε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Τυχερος οποιος την παρει! Ο ανθρωπος λες και την εχει συνεχεια στο σαλονι του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 http://www.mybike.gr...-νεα-τιμη-r1074 Τί έγινε Σπυράκο? Θα πουλήσεις το ρολόϊ για να πάρεις κομπολόϊ? Αυτό να δω και τί στον κόσμο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Απλα μου εκανε εντυπωση ποσο την προσεχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Απλα μου εκανε εντυπωση ποσο την προσεχει Κι εγώ την προσέχω, αλλά ένα τέτοιο emoticon δε μου χάρισες ποτέ......... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Τον ξερω τον Αντωνη το ειχε στην πενα το μοτορι του ...ηταν πολυ προσεγμενο οσο ηταν στα χερια του ...μακαρι να ειναι και στα επομενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Δεν χρειαζεσαι emoticon γιατι στο ειχα πει live ποσο προσεγμενο το εχεις.Για θυμησου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Δεν χρειαζεσαι emoticon γιατι στο ειχα πει live ποσο προσεγμενο το εχεις.Για θυμησου... Ναι αλλά στη φωτογραφία ρε φιλαράκι, εγώ είμαι στην Ανατολή κι εσύ στη Δύση......... :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Ναι αλλά στη φωτογραφία ρε φιλαράκι, εγώ είμαι στην Ανατολή κι εσύ στη Δύση......... :lol: :P ...μπορει να στο ειχε σφυριξει .........και να μην το θυμασαι! :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Εντωμεταξύ, το σκούτερ μου έχει μονοπίστονη δαγκάνα εμπρός (σε μέγεθος όσο η πίσω του V-Strom) και 2πίστονη πίσω Γι' αυτό λέω και ξαναλέω ότι έχει φρενάρες. Μάλιστα έχω από την αρχή την αίσθηση ότι με το πίσω σταματάω καλύτερα απ' ότι με το μπροστινό και ότι και μόνο με το πίσω μια χαρά είμαι, δεν χρειάζομαι καν το μπροστά!!! (Θα τις βγάλω φωτογραφίες ρε φούστη μου να δείτε για τί δαγκάνες μιλάμε και πόσο στέκουν τα περί "διακοσμητικού πίσω φρένου".....) που μας πλασσάρουν τόσα χρόνια). Και δεν τα λέω μόνο εγώ για τις φρενάρες του: "Προσωπικα η γνωμη που εχω αποκτησει απο την μεχρι τωρα συμβιωση μου με το σκουτερ ειναι πολυ καλη αρκετα δυνατο με παρα πολυ καλα και δυνατα φρενα σε σημειο να σου προκαλει εντυπωση για σκουτερ". Από ΕΔΩ Το άργησα λιγάκι η αλήθεια είναι, αλλά επανέρχομαι για να βάλω τις φωτό που έταξα, έτσι για τη σύγκριση. Μαμίσια μποστινή δαγκάνα V-Strom Μαμίσια πίσω δαγκάνα V-Strom Μαμίσια μπροστινή δαγκάνα Kymco Agility Μαμίασια πίσω δαγκάνα Kymco Agility Δεν ξέρω τί άλλο παίζει ρόλο στις δαγκάνες, αλλά τουλάχιστον στο μέγεθος, η πίσω του Agility είναι μεγαλύτερη αναλογικά του τροχού απ' την μπροστινή του V-Strom, ενώ και η μπροστά του σκούτερ συγκρίνεται επάξια με την πίσω του Ιάπωνα on-off. Αν λάβουμε υπόψη μας και τα βάρη των δύο - 220 κιλά κενό το V-Strom VS 114 κιλά του σκούτερ - νομίζω είναι οφθαλμοφανές γιατί μιλάμε για ανεπάρκεια των φρένων στο μεγάλο Ιαπωνικό έναντι της πλήρους ικανοποίησης των χρηστών του σκούτερ όσον αφορά τα φρένα. Προσωπικά μάλιστα έχω γράψει ότι αισθάνομαι μέγιστη ασφάλεια να φρενάρω με το πίσω του Kymco (είναι απίστευτο πραγματικά και σε αίσθηση και σε δύναμη και σε προοδευτικότητα χωρίς να μπλοκάρει εύκολα), ενώ μάλιστα μου αρκεί στο δρόμο και μόνο η χρήση του πίσω, χωρίς να χρειάζομαι καν το μπροστά. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 το αν το φρένο του v-strom ειναι ανεπαρκές δεν έχει σχέση με το Kymco και η σύγκριση είναι εντελώς άκυρη η κατανομή του βάρους των δυο οχημάτων δεν έχει σχέση ή ποιο απλά το v-strom δε κάνει την ίδια χρίση στο πίσω φρένο με το kymco και συγκεκριμένα η Kymco έχει κάνει υπερβολή στο πίσω φρένο, υποψιάζομαι γιατί είναι ποιο 'σίγουρο' και 'εύκολο' αφού αυτό ζητάει το group των αγοραστών της 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 το αν το φρένο του v-strom ειναι ανεπαρκές δεν έχει σχέση με το Kymco και η σύγκριση είναι εντελώς άκυρη Δεν συγκρίνω όμοια μηχανάκια, απλά δείχνω πώς έχει χειριστεί ο ένας και ο άλλος το θέμα φρένα. η κατανομή του βάρους των δυο οχημάτων δεν έχει σχέση ή ποιο απλά το v-strom δε κάνει την ίδια χρίση στο πίσω φρένο με το kymco Σαφώς, αλλά το αποτέλεσμα μετράει για μένα. Ας το μελετούσανε καλύτερα το θέμα, παρά να χρειάζεται να τους "δικαιολογούμε". Προσωπικά ΔΕΝ τους δικαιολογώ με τίποτα. Ήταν υποχρεωμένοι να έχουν μελετήσει και φτιάξει φρένα προσαρμοσμένα στη μοτό, όπως κάνουν οι εταιρείες για όλα τα μοντέλα και όλα τα εξαρτήματα πάνω τους. Δηλαδή επειδή δεν είναι μικρό σκούτερ και είναι 650άρα είναι δικαιολογημένη να έχει τόσο μάπα φρένα? Άμα δεν μπορούνε να μην τα βγάζουν στην παραγωγή.... (γίνομαι υπερβολικά αυστηρός στην έκφραση, γιατί απλά δεν δέχομαι να δικαιολογούμε καμμιά εταιρεία για τέτοιες εγκληματικές ελλείψεις). και συγκεκριμένα η Kymco έχει κάνει υπερβολή στο πίσω φρένο, άμα είναι να το χαρακτηρίζουμε υπερβολή κάτι τέτοιο...... λατρεύω πολύ οι υπερβολές! υποψιάζομαι γιατί είναι ποιο 'σίγουρο' και 'εύκολο' αφού αυτό ζητάει το group των αγοραστών της Τί ζητάνε δηλαδή οι αγοραστές? Φανταστικά super φρένα? Τότε μπράβο τους θα πω, αν και μην νομίζεις ότι όταν κάποιος προχωράει στην αγορά ενός σκούτερ έχει "μελετήσει" το θέμα φρένα. Ίσα-ίσα που σ' ένα μικρό μηχανάκι ασθενών επιδόσεων το μόνο που δεν κοιτάς (συνήθως) είναι τα φρένα. Κι εγώ ιδέα δεν είχα, απλά στάθηκα τυχερός και το συνειδητοποίησα απ' τα πρώτα κιόλας μέτρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 1) το έχει χειριστεί διαφορετικά συμφωνώ 2) κανείς δε δικαιολόγησε τίποτα άπλα είπα το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο γιατί δεν έχουν. το φρενάρισμα του v-strom δε γίνεται να βασίζεται στο πίσω φρένο, αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορούσε να είναι καλύτερο 3) λέγοντας υπερβολή εννοώ ότι είναι φτιαγμένο με γνώμονα το οπισθοβαρο σκούτερ το οποίο θα κάνει κολια δυσκολότερα απο το v-strom, και άμα κάνει άντε μαζεφτο. το Kymco είναι έτσι αφού τα περισσότερα φρεναρίσματα το πίσω φτάνει και είναι πιο εύκολο του μπροστινού αλλά στο απότομο το μπροστινό σε σώζει με αλλα λογια δε σου λεω πως εχεις αδικο για τα φρενα τυου v-strom αλλα οτι η προσεγκιση Kymco και σουζουκι δεν ειναι συγκρισιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες