Jump to content
bebis

Πώς να τσακίσετε την σαπιογενιά?

Recommended Posts

Ψήφιζαν επί δεκαετίες βάσει του προσωπικού τους συμφέροντος, οι βολεμένοι τώρα 50ρηδες+ βρίζουν αυτούς που επί χρόνια έγλειφαν, οι 65ρηδες+

.......μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ......

Εχεις φτασει σε αλλα επιπεδα αυνανισμου !!! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

40 σχεδον χρονια χτιζαμε ενα μπουρδελο και τωρα που πλακωσαν οι πελατες(δανειστες) για να πηδηξουν,ολοι θελουμε να κανουμε τον νταβά.............την ποτανα κανενας.

Μηπως ομως διαφερει η ποτανα που λες(αυτη που πηδιετ@ι)απο την πουτανα στην ψυχη;Την πραγματικη πουτανα;Αυτη που μας εσπρωξε σε αυτο το μπουρδελο;Μηπως την πατησαν γεννεες και κοσμος απο ενα παρασκηνιο που ουδεποτε φανταστηκαμε και δυστυχως διαφαινεται να υπηρχε και να μας εβγαλε στο κλαρι;Μηπως την πατησαμε αφελεστατα;..................

Το δικο μου ερωτημα ειναι:Οτι εγινε-εγινε...Μαθαμε πολλα δε μαθαμε άλλα τοσα....να βρουμε τη δυναμη να κοιταξουμε ψηλα.ΜΠΟΡΟΥΜΕ;Να δημιουργησουμε το δρομο κι οχι να περιμενουμε στην ακρη μηπως περασει και ανεβουμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εν λόγω άσμα ταιριάζει σε όλα τα θέματα τέτοιου είδους.

Από εκεί και πέρα ας μην πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε, ελ. επαγγελματίας vs δημόσιος, νέος vs μπάρμπας, ταξιτζής vs οδηγού φορτηγού κοκ.

Το πλέον εμετικό που ακούω όλο και συχνότερα είναι το ''να έρθουν οι Γερμανοί/Τρόικα να μας κυβερνήσουν''. Λαμόγια μάθετε να ψηφίζετε και αφήστε τις μλίες, με το συμπάθιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τους βγαίνουν με τίποτα τα κουκιά, λέμε...

Παίρνουν τηλ. οι μπλέ, όσους εχουν κυν. όπλα + ΔΕΝ είχαν ανανεωσει την άδεια, και ΖΗΤΑΝΕ να πας για...πληρωμή.

Χο-χο ! :mB_kalo_e:

Μου θυμίζει τα ψιλά που ψάχνει καποιος, κατω απο το πατάκι του συνοδηγού μπας και βρει κανα 20σεντς να του βγουν για τα τσιγαρα.. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ειναι ενα προβλημα του ελληνικου λαου..να ριχνει τις ευθυνες στον διπλανο.

Και το καταφεραν οι πουστηδες και ετσι γινετε.

Ριχνουμε ο ενας την ευθυνη στον αλλο...Ετσι σπειρετε η διχονοια.Θα φτασουμε σε σημειο να κανουμε πολεμο μεταξυ μας.

Και θα καταντησουμε στο τελος τριτοκοσμικοι επειδη οπως ειπε ο απο πανω

Το πλοιο βουλιαζει αλλοι πανει να ουν απο που μπαζει και αλλοιτρωνε το τοστακι τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω διαφωνω με τον bebis και ισως φαινετε λιγο ενοχλητικο το θεμα του αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η αγενεια και η ελλειψη παιδειας απο μερικους μερικους. Επειδη διαφωνεις με καποιον πρεπει δηλ να τον ειρωνευτεις ή να τον κοροιδεψεις;

Βλεπω συνεχεια σχολια με ποπ κορν ή "Ι was here to witness this epic thread" κτλ κτλ

Δηλαδη εσυ που ποσταρεις ετσι εισαι μαγκας η πιο cool απ΄τους αλλους επειδη απαντησες "διαφορετικα"; :wallbash:

Αν εισαι μαγκας και διαφωνεις με το παιδι, κατσε να του εξηγησεις που ειναι λαθος (κατα τη γνωμη σου , γιατι στο κατω κατω ολες οι αποψεις ειναι αντικειμενικες) και ασε τις μαγκιες. :rtfm:

Τεσπα ,ευγε στα παιδια που καθισαν να πουν την αποψη τους με σοβαροτητα και οχι με μ@λακιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθώ πάντοτε να βρω κάτι το καλό μέσα στην οποιαδήποτε κόλαση. Όπως είναι κι αυτή που ζούμε σήμερα.

Ένα καλό λοιπόν στην προκειμένη, είναι ότι πλέον μας έχουν αναγκάσει να σκεφτόμαστε να σκεφτόμαστε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Σήμερα εάν το δείτε λίγο, με καθαρό μυαλό, είμαστε σαν τα μικρά παιδιά που τόσα χρόνια κάναμε τις αταξίες μας κι απλά τώρα μας μαλώνουν.

Μπορεί να αισθανόμαστε αδικημένοι (όπως και τα μικρά παιδιά) και να μας πονάει, αλλά τώρα είναι που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε που κάναμε λάθη και πως πρέπει να τα διορθώσουμε.

Τα λόγια αυτά δεν είναι άλλοθι για τους απανταχού μνηστήρες που θέλησαν να βγάλουν υπερκέρδη στην πλάτη μας, αλλά σκεφθείτε και το ότι "βρίσκουν και τα κάνουν". Τους ανοίξαμε την πόρτα και τους δώσαμε δικαιώματα για να μας τα κάνουν όλα αυτά.

Προσοχή, όμως μην το γυρίσει κάποιος και στην υποτέλεια. Η λύση είναι ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ. Μαθαίνω απ' τα λάθη μου και δεν τα επαναλαμβάνω, συν του ότι παίρνω μαθήματα κι απ' αυτούς που έχουν βρει ήδη την λύση.

http://www.newsnow.gr/article/220607/orgismeni-epithesi-tis-proedrou-tis-argentinis-ston-dnt.html

http://cretanpatriot.wordpress.com/2012/09/21/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου διαφευγει το γεγονος οτι η Αργεντινη δεν ειναι Ελλάδα.

Πριν 200 χρονια, μας δανεισαν απο αγγλία μεριά κι ακομη τρεχουμε.....

Ποιος να μάθει ?

Τι να μαθει ?

εδω λενε τους ΚΑΡΑ-ΚΛΕΦΤΕΣ του '21, οτι ηταν επαναστατες και ηρωες...

Παντα καποιοι πλουτιζαν + μεταβιβαζαν τα κλεμμενα στα τεκνα.

Με προυποθεση να τα....αυξησουν !

Προσπαθώ πάντοτε να βρω κάτι το καλό μέσα στην οποιαδήποτε κόλαση. Όπως είναι κι αυτή που ζούμε σήμερα.

''Το ξέσπασμα της λαϊκής οργής ήλθε, όταν ο κεντροαριστερός ντε λα Ρούα, απαγόρευσε την ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες, πέραν του ποσού των 250 δολαρίων το μήνα.''

Ε, το'πα παραπάνω.

20 μερες, καθυστερηση πληρωμών.

Οι καταθεσεις ετσι κι αλλιως, ειναι μηδαμινες για πολλους.

Αν τους καθυστερησουν και 20 μερες το μισθό/συνταξη, ΤΟΤΕ θα ξεκουνηθούν.

Διότι ΠΛΕΟΝ τίποτα δεν θα'ναι σίγουρο.

Τωρα είναι.

Κάθε 1η + 15 + 23.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαίνει ένας σε ένα καφενίο κρατόντας όπλο και λέει

- ποιος από σας μου πήδηξε τη γυναίκα;

και ακούγετε στο βάθος μια φονή.

-Ότι νάναι ... :kaaaala:

Έχω την καλύτερη πρόταση, δίξε μου τον πατέρα να του σπασω τα μούτρα, αφού λογικά και αυτός πάνω από 50 θα είναι... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, το'πα παραπάνω.

20 μερες, καθυστερηση πληρωμών.

Αν τους καθυστερησουν και 20 μερες το μισθό/συνταξη, ΤΟΤΕ θα ξεκουνηθούν.

Κάθε 1η + 15 + 23.

Δηλαδη αν το κανουν αυτο,οι Δημοσιοι Υπαλληλοι και οι Συνταξιουχοι θα ακολουθησουν στους δρομους τους υπολοιπους Ελληνες που ειναι ηδη εκει;......................θα αντιδρασουν και οι ΔΥ οπως αντιδρουν ολοι οι αλλοι,εεργαζομενοι και ανεργοι,τωρα; Οι ΔΥ ειναι το κακο;Οι υπολοιποι σωστοι Ελληνες που ειναι;Γιατι δεν αντιδρουν;Γιατι δεν κανουν τιποτα;Περιμενουν την τιμωρια των ΔΥ για να ενωθουν μαζι τους μετα και να εχουμε επανασταση;.....

Εγω ξερεις τι βλεπω γυρω μου θαναση;Εναν Ελληνα εντελως ΑΔΙΑΦΟΡΟ και ΠΑΡΤΑΚΙΑ...ανεξαρτητα απο δουλειες απο κομματα απο ολα...ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιδρασουν...και απλα ψευτομαγκια τα ριχνουν ο ενας στον αλλο...φταιει ο παπάς φταιει ο ταριφας φταιει ο μπατσος φταιει η ΔΕΗ φταιει ο ουρακοταγκος...τριχες και δικαιολογιες φθηνες...ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι ικανος να αντιδρασει...ολοι μα ολοι ψαχνουν φθηνες δικαιολογιες...και ο αγων συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια τσιμπάει μόνο τους ξυπόλυτους!

Kαι οποιος καταλαβε, καταλαβε!

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν το κανουν αυτο,οι Δημοσιοι Υπαλληλοι και οι Συνταξιουχοι θα ακολουθησουν στους δρομους τους υπολοιπους Ελληνες που ειναι ηδη εκει;......................θα αντιδρασουν και οι ΔΥ οπως αντιδρουν ολοι οι αλλοι,εεργαζομενοι και ανεργοι,τωρα; Οι ΔΥ ειναι το κακο;Οι υπολοιποι σωστοι Ελληνες που ειναι;Γιατι δεν αντιδρουν;Γιατι δεν κανουν τιποτα;Περιμενουν την τιμωρια των ΔΥ για να ενωθουν μαζι τους μετα και να εχουμε επανασταση;.....

Εγω ξερεις τι βλεπω γυρω μου θαναση;Εναν Ελληνα εντελως ΑΔΙΑΦΟΡΟ και ΠΑΡΤΑΚΙΑ...ανεξαρτητα απο δουλειες απο κομματα απο ολα...ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιδρασουν...και απλα ψευτομαγκια τα ριχνουν ο ενας στον αλλο...φταιει ο παπάς φταιει ο ταριφας φταιει ο μπατσος φταιει η ΔΕΗ φταιει ο ουρακοταγκος...τριχες και δικαιολογιες φθηνες...ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι ικανος να αντιδρασει...ολοι μα ολοι ψαχνουν φθηνες δικαιολογιες...και ο αγων συνεχιζεται...

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα mAthosalas.

Ο βασικός όγκος του κόσμου, ακόμη και του ανέργου, ΔΕΝ έχει πεινάσει ακόμη.

Κουτσά στραβά, την βγάζει την άκρη ακόμη. Αυτό που μας έχουν στερήσει προς το παρών είναι αυτά τα "πολλά-πολλά" που είχαμε προ κρίσεως

Φθάνει μόνο να κάνεις μια μπαρότσαρκα μια Παρασκευή βράδυ. (Δεν λέω για Σάββατο, έτσι);

Εγώ θα συμφωνήσω με τον innova 04.

Το βασικό θέμα είναι ότι ακόμη μας ελέγχουν, όλα τα σχέδια τους είναι under control.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιαυτα που γραφεις φταινε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι;Ή οι πανω των 50 που λεει ο αλλος;....Δεν νομιζω...την αποψη μου την εγραψα και δεν συμφωνω με οσα γραφονται...αμα ηταν ολοι στους δρομους εκτος απο τους Δημοσιους Υπαλληλους θα ελεγα οκ αλλά η εικονα ειναι δυστυχως πολυ διαφορετικη...

μπαροτσαρκες δεν κανω τις εχω κοψει λογω παντρειας αλλά παντου η εικονα ιδια ειναι...και στις ταβερνες και στις καφετεριες...μαλλον εχουν κουρασθει ολοι απο τον αγωνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιαυτα που γραφεις φταινε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι;Ή οι πανω των 50 που λεει ο αλλος;....Δεν νομιζω...την αποψη μου την εγραψα και δεν συμφωνω με οσα γραφονται...αμα ηταν ολοι στους δρομους εκτος απο τους Δημοσιους Υπαλληλους θα ελεγα οκ αλλά η εικονα ειναι δυστυχως πολυ διαφορετικη...

μπαροτσαρκες δεν κανω τις εχω κοψει λογω παντρειας αλλά παντου η εικονα ιδια ειναι...και στις ταβερνες και στις καφετεριες...μαλλον εχουν κουρασθει ολοι απο τον αγωνα...

Δεν νομίζω να εστίασα ποτέ σε μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, αντιθέτως κατακρίνω πάντα, όλους εμάς. Μην μου βάζεις λόγια, που δεν είπα ποτέ.

Μάλλον δεν έθεσα όπως θα έπρεπε τον συλλογισμό μου, ο οποίος λέει ότι τα μέτρα που ήδη έχουν παρθεί, απλά δεν είναι τόσο τραγικά (ακόμη) ώστε να φέρουν έναν λαό (ο οποίος ήταν υποδουλωμένος σε ρητορικούς οργασμούς και ρεμούλα) σε επανάσταση.

Η κίνηση στην αγορά είναι ακόμη σε αποδεκτά (όπως φαίνεται) επίπεδα για όλους εμάς. Δεν εξηγείτε διαφορετικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να επαναλάβω για πολλοστη φορά, οτι οι ΔΥ δεν ειναι το πρόβλημα.

Εστιάζω στον κρατικό κορβανά.

Κάθε μερα, πέφτει μεσα χρημα.

Πληρωνουμε 1 λίτρο βενζινη με 1.80, και το 1.5 ευρω ειναι φόρος.

καθε μερα μαζευεται χρημα.

Και διοχετεύεται σε αποπληρωμη εργολάβων, εξυπηρετησεις, κλπ.κλπ. και............μισθους ΔΥ + συντάξεις.

Εαν σταματησει αυτο το χατζημπουζούκι για 20 μερες, και τσεκαρουν ΠΟΥ παει ο όγκος του χρηματος

ΙΣΩΣ να σταματησει η κατρακυλα προσωρινά και γινει κατι.

Για να γινει αυτό, θα χρειαστει οι ΔΥ, να ξεμεινουν 20 μερες απληρωτοι.

ΔΕΝ ειναι αυτός ο σκοπός που το έγραψα, αλλά το ξεκαθάρισμα. :afro:

Αφου ομως ειναι εντασσονται στον κορβανά, θα χρειαστεί να το.....υπομείνουν !

Βεβαια, τετοια σχεδια ειναι ανεφικτα, διότι το........cc cleaner ΘΑ ''ξηλώσει'' πολυ πράμα.

Τι έχετε να πείτε για την άρνηση των ΟΤΑ (η μεγαλυτερη πληγη εβερ) να δωσουν λίστες ?

Γιατι αρνουνται ?

Οι παλιες Νομαρχιες, στελνανε καθε μηνα το συνολικο ποσό πληρωμης μισθοδοσίας + το Υπουργείο έχωνε χρημα στους λογαριασμους.

Ονοματα ποτέ.

Μόνο συνολικό ποσό.

Τωρα ομως που'σφιξαν οι κωλοι, ζητανε οι άχρηστοι ονομαστικες λίστες ! :wallbash:

ελεος !

Ουτε στην Ουγκάντα δεν γινονται αυτα.

Η διαφθορά και η πολυπλοκότητα της, είναι για Μάστερ + 8 Ντοκτορά στην Ελλάδα. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 πουλάκια κάθονταν και ακούγαν Sepultura!

I am the one orgasmatron! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιο από αυτά, τυχαίνει να το λένε Τσίου ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιό σχετικό από τα άσματά τους για το θέμα θα ήταν το Arise ...... αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς !

:lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το topic είναι να το πάρει για έρευνα κανένας οικονομολόγος, κοινωνιολόγος κλπ...

Διαβάζω εντελώς αστοιχείωτες απόψεις και "ποινές" που ενώ στην αρχή μου προκαλούσαν facepalm, όσο διάβαζα τόσο περισσότερο ανησυχούσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γενικολογία στην Ελλάδα πάντα ανθούσε. :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

Υπάρχουν και οι παραθέσεις.

Εκτος και αν δεν εχετε να πειτε κατι επι της ουσίας, και απλά ''μαρκάρατε'' το θέμα...... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μωρέ,πότε βρέθηκε μια λύση (και εφαρμόστηκε σωστά)..για να βρεθεί και τώρα?!

Όλοι είμαστε έξω από τον χορό!!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι είμαστε έξω από τον χορό!!..

Ποιο χορό;Εδω μπουσουλαμε στα 4...με ολα τα παρεκλομενα...θες και χορό;...Εχουμε καιροοοοοοοοο ακομα μεχρι να φθασουμε να μιλαμε για χορό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα