Jump to content
ziro

Απόπειρα κλοπής Α.Πατήσια - Προσοχή

Recommended Posts

Πριν λίγο ύποπτος τύπος γύρω στα 50, με μαύρη ενδυμασία και κράνος κοιτούσε τη μηχανή μου και είχε σκύψει να δει κάτι από κάτω. Τον είδε φίλος μου και με ειδοποίησε, ενώ ο ύποπτος αποχώρησε μέχρι να κατέβω.

Ο φίλος μου είδε οτι καβάλησε ένα παλιό enduro με άσπρα πλαστικά. Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη περιγραφή που διαθέτω.

Πιθανολογώ πως αποπειράθηκε να κλέψει την εξάτμιση γιατί βρήκα πάνω σε αυτή ένα άσχετο ελατηριάκι (ίσως προσπαθούσε να την τραβήξει με αυτό) και επειδή κοίταζε προς το πίσω μέρος της μηχανής σκυμμένος από κάτω.

Επανήλθε 10' αργότερα αλλά ξαναέφυγε όταν με αντιλήφθηκε κι εγώ προσπάθησα να τον πλησιάσω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πήγαινε για κάποιο ανταλλακτικό και μάλλον την εξάτμιση.

Να έχουμε όλοι το νου μας λοιπόν και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ασφάλεια της μηχανής μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλαρακι μου,εφυγες καρφι ακομα και τωρα μην σε πω σε κλειστο υπογειο παρκινγκ με συστημα παρακολουθησης και υπαλληλο ασφαλειας 24ωρες το 24ωρο..γιατι δυστηχως την μηχανη σου την εχουν βαλει στο ματι και οτι...μα οτι και αν κανεις για να την προστατευσεις ενω την εχεις εκτεθημενη στον δρομο ειναι δωρο-αδωρο...!!μηχανες που τις εχουν βαλει στο ματι επαγγελματιες απλα,ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ :lipssealed: ....

φιλικη συμβουλη,τα λεφτα για το παρκινγκ εστω και για ενα μηνα οοοοσα και να ειναι μην τα σκεφτεις λεπτο :winking: ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα αφησα μηχανακι εκτος parking και κατεληξα στο ΑΤ της περιοχης μου να δηλωσω κλοπη..Parking δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα αφησα μηχανακι εκτος parking και κατεληξα στο ΑΤ της περιοχης μου να δηλωσω κλοπη..Parking δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστηχως, ετσι ειναι...

Προσωπικα την βαζω μεσα στο σπιτι μου, 1.30 αποσταση απο το καλοριφερ για να εχει μια καλη θερμοκρασια και να μην κρυωνει το μωρακι μου. :crazy:

προσοχη μαγκες, κυκλοφορει μια σπειρα(οχι σπουργιτια) απο τον βυρωνα που βουτανε μηχανακια κυριως στις γυρω περιοχες, Βορεια προαστεια και κεντρικα. Επισης για οσους μενουν Ανατολικη αττικη(Ραφηνα,Νεα Μακρη,Λουτσα,κτλπ) αν σας γινει η στραβη κοφτε βολτες στο Κατω Σουλι και ενημερωστε στο φερρυ μποτ, τα παιρνουν και τα πανε στην Ευβοια με το φερρυ και τα κανουν βιδες.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ και με τους τρεις σας. Το θέμα είναι πως έχω parking απλά την συγκεκριμένη στιγμή την είχα έξω γιατί θα τη χρησιμοποιούσα σε λίγο. Ήταν 10 ηωρα το βράδυ. Έλεος ρε π%&*#! Τι θράσος είναι αυτό! Και κάτω απ'το σπίτι... :kill::knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιεργο περιστατικο, στην θεση σου θα του εριχνα ενα κυνηγι να δω τι θα μου ελεγε μετα...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και άμα του τράβαγε κανα σουγιά ή κάνα σιδερικό να σε φωνάζαμε να καθαρίσεις?

ρε τι διαβάζουμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρηστάκη τι έγινε ;

Σου έβαλαν στο μάτι την ασπρούλα ;

Ξέρεις εσύ, νάρκες περιμετρικά, τσοπανόσκυλα και τον Στέφανο καραούλι με σφεντόνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρηστάκη τι έγινε ;

Σου έβαλαν στο μάτι την ασπρούλα ;

Ξέρεις εσύ, νάρκες περιμετρικά, τσοπανόσκυλα και τον Στέφανο καραούλι με σφεντόνα.

Χαχαχαχαχαχαχα! Ναι, ναι, έχω ταμπουρωθεί τώρα με τα καριοφίλια και περιμένω.. :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τον κερατα κολλα ενα χαρτι στο μερος που την ειχες [που να λεει

"ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡ@$&ΙΑ ΜΟΥ"

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιάααα!!!!! Κατευθείαν τηλέφωνο στο 100 : Γεια σας, στην τάδε οδό ένας τύπος γύρω στα 50 με μαύρα ρούχα και μα΄υρο κράνος είναι ύποπτος και μάλλον προσπαθεί να κλέψει τη μηχανή μου υπ αρίθ, τάδε. Οδηγεί ένα άσπρο εντουρο με παλιά πλαστικά!

Θα έρθουν τρέχοντας ΔΙΑΣ ΗΡΑΣ ΑΔΗΣ κτλ.. Πιστέψέ με ψοφάν για κάτι τέτοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έπρεπε να πάρεις τον φίλο σου που σε ενήμερωσε, τον εαυτό σου και όποιον έβρισκες τρέχοντας προς αυτόν και να τον κάνεις μπλε.. Μόλις σταμάταγες να πάρετε ανάσα ας τον ρώταγες κ για τα μάτια του κόσμου τι ακριβώς έψαχνε εκεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καραουλι καποιο βραδυ που θα την αφησεις επιτηδες απέξω μαζι με κανα δυο φιλαρακια (κατα προτιμηση γομαρακια)....Τον πιανεις επ'αυτοφορω και μετα καλεις την αστυνομια.....

Παντως αν την εβαλαν στο ματι ψαξε για κανα παρκινγκ......ειναι κριμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τον κερατα κολλα ενα χαρτι στο μερος που την ειχες [που να λεει

"ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡ@$&ΙΑ ΜΟΥ"

:P

:tooth: :tooth: :tooth:

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου πέρασε απ'το μυαλό...

Ρε παιδιάααα!!!!! Κατευθείαν τηλέφωνο στο 100 : Γεια σας, στην τάδε οδό ένας τύπος γύρω στα 50 με μαύρα ρούχα και μα΄υρο κράνος είναι ύποπτος και μάλλον προσπαθεί να κλέψει τη μηχανή μου υπ αρίθ, τάδε. Οδηγεί ένα άσπρο εντουρο με παλιά πλαστικά!

Θα έρθουν τρέχοντας ΔΙΑΣ ΗΡΑΣ ΑΔΗΣ κτλ.. Πιστέψέ με ψοφάν για κάτι τέτοια.

Ναι, έχεις δίκιο φίλε μου. Εκείνη την στιγμή δεν το έκανα γιατί σκεφτόμουν συνεχώς πως μπορώ να προστατέψω και να ασφαλίσω τη μηχανή-πέραν της αστυνομίας προφανώς :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth: :tooth: :tooth:

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου πέρασε απ'το μυαλό...

Ναι, έχεις δίκιο φίλε μου. Εκείνη την στιγμή δεν το έκανα γιατί σκεφτόμουν συνεχώς πως μπορώ να προστατέψω και να ασφαλίσω τη μηχανή-πέραν της αστυνομίας προφανώς :P

Τελικα τι έκανες με το θέμα παρκινγκ;

Πάντως τα ξυλίκια που προτείναν κάποιοι είναι ρίσκο, εαν έχει κανα όπλο μαζί;;

Η πιο σωστή αντίδραση που θα έπρεπε να κάνεις είναι αυτή που πρότεινε το μέλος roussel.

Τροποποιήθηκε από τον t.kats

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερχομαι ανω Πατησια!

SLINGSHOT.png

Θα φυλαω γερμανικο εγω, νωριτερα ο klab και τελευταια σκοπια εσυ, μιλαμε Fort Knox θα γινει η akrapovic :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και άμα του τράβαγε κανα σουγιά ή κάνα σιδερικό να σε φωνάζαμε να καθαρίσεις? ρε τι διαβάζουμε....
Ναι να με φωναξει να καθαρισω...οπως εχω ξανακυνηγήσει κλεφτη φιλε,οπως το εχουν κανει και αλλες χιλιάδες πολιτων εκει εξω,εσενα αμα σε κλεβουν θα κατσεις στον ζεστο καναπε σου; η θα περιμενεις την ομαδα ΔΙΑΣ να τελειωσει το σαντουιτς στα everest; ΥΓ: Αμα εχει πιστόλια και μπαζούκας και τάνκς οχι δεν θα ορμησω,δεν το παιζω ηρωας αλλα επειδη δεν υπαρχει κρατος θα κοιταξω να σωσω την περιουσια μου. Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα ή υπογραφη μου :aggressive:

Αλλα μονο σε περιπτωση που δεν εχεις χρονο ή αλλη λυση που να αφορα το νομο.

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα