Jump to content
ALX™

Καλά και κακά πρατήρια καυσίμων (λίστα ανά περιοχή)

Recommended Posts

Η BP στη Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου 100 μ πριν τη Κατεχάκη έχει πολύ καλή βενζίνη και δεν έχω παρατηρήσει να κλέβει. Βάζω χρόνια εκεί βενζίνη και πέρσι που άνοιξα αντλία βενζίνης ήταν πεντακάθαρη!

Και ενας φιλος μου που βαζει εκει λεει οτι εχει πολυ καλη βενζινη.

Δεν εχω βαλει ποτε γιατι δε με βολευει.

θα παω μια φορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ακόμα ένα καλό πρατήριο! :thumbsup1:

Aegean στον Πειραιά (Αλιπέδου 15 & Ευκλείδου).

Καλή τιμή, καλή ποιότητα και δεν κλέβει (γέμισα παπί Modenas Kriss 125 που ήταν σχεδόν άδειο και όλα καλά με την ποσότητα!)

Η αφορμή για να δοκιμάσω το συγκεκριμένο πρατήριο ήταν η παρότρυνση φίλου ο οποίος συνεργάζεται με το συγκεκριμένο πρατήριο το οποίο είναι εταιρικό (ανήκει στην Aegean και όχι σε πρατηριούχο). B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ενας φιλος μου που βαζει εκει λεει οτι εχει πολυ καλη βενζινη.

Δεν εχω βαλει ποτε γιατι δε με βολευει.

θα παω μια φορα...

Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link με τα πιο πρόσφατα πρόστιμα σε πρατήρια, γιατί το παραπάνω βενζινάδικο ήταν μια βδομάδα κλειστό.

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λ. Σχιστου απο Σκαραμαγκα για Κερατσινι AEGEAN εχει και ενα τεραστιο σταυρο θεοσεβουνος ο τυπος στο αυτοκινητο μου ενα yaris 42 L λεει ο κατασκευαστης 44 μου εβαλε χωρις να εχει αναψει ρεζερβα ΚΛΕΦΤΗΣ και του το ειπα φατσα καρτα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον Πυργο Ηλειας, στην Αγ. Γεωργιου πρατηριο ΕΤΕΚΑ. Προβλημα σε αυτοκινητα. Λαμπακι κινητητρα σε Impreza wrx sti ''μαμα''. Aπαντηση αντιπροσωπιας ''προβληματικη βενζινη'' και προβλημα σε παλιο αγροτικο χωρις λαμπακια και εγκεφαλους. Παιρνει μπρος,δεν κρατα ρελαντι και δεν τραβαει. Μολις αλλαχτει η βενζινη ολα καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ΕΚΟ στη μεσογειων απεναντι απο το γεννηματας πρεπει να τη χαλασε τη βενζινη.

Εβαλα και μου καψε 14 λιτρα σε 190 χλμ

Ενω εβαλε και ο αδελφος μου και του μπερδευε,δε κραταγε ρελαντι και του σβηνε

Μολις εβαλε 100αρα απο αλλου ψιλοεστρωσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκανα δοκιμη 2η φορα επιτηδες για να τσεκαρω βενζιναδικο της περιοχης μου,μεχρι αυριο-μεθαυριο θα εχω αποτελεσματα κ θα ποσταρω...παει κ αυτος μαλλον...

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λ. Σχιστου απο Σκαραμαγκα για Κερατσινι AEGEAN εχει και ενα τεραστιο σταυρο θεοσεβουνος ο τυπος στο αυτοκινητο μου ενα yaris 42 L λεει ο κατασκευαστης 44 μου εβαλε χωρις να εχει αναψει ρεζερβα ΚΛΕΦΤΗΣ και του το ειπα φατσα καρτα !!!

Μια φορά είχα βάλει και τελευταία..

Τι σου απάντησε ο κλέφταρος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ΕΚΟ στη μεσογειων απεναντι απο το γεννηματας πρεπει να τη χαλασε τη βενζινη.

Εβαλα και μου καψε 14 λιτρα σε 190 χλμ

Ενω εβαλε και ο αδελφος μου και του μπερδευε,δε κραταγε ρελαντι και του σβηνε

Μολις εβαλε 100αρα απο αλλου ψιλοεστρωσε.

Κρίμα... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βενζινάδικο ελίν στον νομό Δράμας, έξω απο το Δοξάτο, δεν κλέβει, είναι φτηνό, κ έχει καλό καύσιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ βάζω από την Shell στη χαμοστέρνας (λίγο πριν την έξοδο για Συγγρού). Τα παλικάρια πολύ εξυπηρετικά, καθόλου πρήξες και πάντα ρωτάνε τι βενζίνα να βάλουν.

Με το innova βγαζω γύρω στα 130km ανα γεμισμα περίπου κ καταναλωση καπου στα 2,3λιτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα αναφερθώ σε ένα πρατήριο που είχα προτείνει εδώ:

BP Αφοί Κορακιανίτη επί της Βασιλέως Γεωργίου B' 20 στο Παγκράτι (νομίζω από τις καλύτερες βενζίνες).

Να προσθέσω ότι η βενζίνη εξακολουθεί και είναι πολύ καλής ποιότητας και επιπλέον σήμερα το απόγευμα έτυχε και βρέθηκα μπροστά σε πώληση βενζίνης σε άδειο δοχείο 4lt (από απιονισμένο νερό) που είχε μία κυρία η οποία και αγόρασε 4lt βενζίνης γεμίζοντάς το! Να σημειώσω, ότι την εξυπηρέτησαν αμέσως, χωρίς να γκρινιάξουν ή να αρνηθούν την πώληση καυσίμου σε δικό της δοχείο. ^_^

Τροποποιήθηκε από τον bikefun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το γεγονός δεν λέει κάτι. Επειδή σε ένα δοχείο είναι οφθαλμοφανές αν η ποσότητα είναι σωστή ή όχι, προφανώς εκεί δεν θα κλέψει. Άν ξέμενες εντελώς και γέμιζες μέχρι τάπα το μηχανάκι τότε αυτή είναι απόδειξη!

Επίσης βλακεία τους που δεν γκρίνιαξαν για το δοχείο. Δεν είναι όλα τα πλαστικά κατάλληλα για μεταφορά καύσιμου. Λιώνουν! (Θα έβγαζαν και 4-5€ :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το γεγονός δεν λέει κάτι. Επειδή σε ένα δοχείο είναι οφθαλμοφανές αν η ποσότητα είναι σωστή ή όχι, προφανώς εκεί δεν θα κλέψει. Άν ξέμενες εντελώς και γέμιζες μέχρι τάπα το μηχανάκι τότε αυτή είναι απόδειξη!

Όταν βάζουν από την ίδια αντλία από την οποία μόλις έβαλα κι εγώ λέει πολλά... :excl:

Εξάλλου, μπορείς να δεις εδώ ότι για το συγκεκριμένο πρατήριο αναφέρθηκα για 1η φορά στις 26/5/2013 και από τότε έχω βάλει δεκάδες φορές βενζίνη χωρίς να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψτε και κανενα καλο πρατήριο Θεσσαλονίκη Καλαμαρια-Βουλγαρη-Χαριλάου και πέριξ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρατήριο καυσίμων bp επί της Πλάτωνος στον Κολωνό...

Αριστη ποιότητα στα καύσιμα, κανένα πρόβλημα ποτε...Αλλαχτηκε φίλτρο βενζίνης μετά απο 70000 χιλιόμετρα και 4 χρόνια σε αυτοκινητο και ήταν πεντακαααααααθαρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλαμαρια νομιζω πως το μοναδικο που εχει στην κρηνη,ενα ελιν εξαντας(?) νομιζω,ειναι καλο κ το συνιστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανένα πρατήριο καλό για Θεσσαλονίκη κέντρο τριανδρία;

Τροποποιήθηκε από τον The Impala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαβασα μεχρι την 6η σελιδα, αλλα επειδη βιαζομαι τωρα δεν συνέχισα και ετσι ποσταρω κατευθείαν.

, ήθελα να ρωτήσω αν τελικά απάντησε κανεις στο ερώτημα αν μπορω να παρω βενζινη και να την παω σε κανα χημειο (ιδιωτικο, ή και του κράτους) και να μου πει τι και πως παιζει με αυτην. και αν θα ειναι ακραιο το κοστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα