Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Ααα ok είναι πιο ψηλά. Νόμιζα ότι ήταν πάνω στη διασταύρωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Η BP στη Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου 100 μ πριν τη Κατεχάκη έχει πολύ καλή βενζίνη και δεν έχω παρατηρήσει να κλέβει. Βάζω χρόνια εκεί βενζίνη και πέρσι που άνοιξα αντλία βενζίνης ήταν πεντακάθαρη! Και ενας φιλος μου που βαζει εκει λεει οτι εχει πολυ καλη βενζινη. Δεν εχω βαλει ποτε γιατι δε με βολευει. θα παω μια φορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Ακόμα ένα καλό πρατήριο! Aegean στον Πειραιά (Αλιπέδου 15 & Ευκλείδου). Καλή τιμή, καλή ποιότητα και δεν κλέβει (γέμισα παπί Modenas Kriss 125 που ήταν σχεδόν άδειο και όλα καλά με την ποσότητα!) Η αφορμή για να δοκιμάσω το συγκεκριμένο πρατήριο ήταν η παρότρυνση φίλου ο οποίος συνεργάζεται με το συγκεκριμένο πρατήριο το οποίο είναι εταιρικό (ανήκει στην Aegean και όχι σε πρατηριούχο). B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Θα το δοκιμασω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και ενας φιλος μου που βαζει εκει λεει οτι εχει πολυ καλη βενζινη. Δεν εχω βαλει ποτε γιατι δε με βολευει. θα παω μια φορα... Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link με τα πιο πρόσφατα πρόστιμα σε πρατήρια, γιατί το παραπάνω βενζινάδικο ήταν μια βδομάδα κλειστό. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Λ. Σχιστου απο Σκαραμαγκα για Κερατσινι AEGEAN εχει και ενα τεραστιο σταυρο θεοσεβουνος ο τυπος στο αυτοκινητο μου ενα yaris 42 L λεει ο κατασκευαστης 44 μου εβαλε χωρις να εχει αναψει ρεζερβα ΚΛΕΦΤΗΣ και του το ειπα φατσα καρτα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Στον Πυργο Ηλειας, στην Αγ. Γεωργιου πρατηριο ΕΤΕΚΑ. Προβλημα σε αυτοκινητα. Λαμπακι κινητητρα σε Impreza wrx sti ''μαμα''. Aπαντηση αντιπροσωπιας ''προβληματικη βενζινη'' και προβλημα σε παλιο αγροτικο χωρις λαμπακια και εγκεφαλους. Παιρνει μπρος,δεν κρατα ρελαντι και δεν τραβαει. Μολις αλλαχτει η βενζινη ολα καλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Η ΕΚΟ στη μεσογειων απεναντι απο το γεννηματας πρεπει να τη χαλασε τη βενζινη. Εβαλα και μου καψε 14 λιτρα σε 190 χλμ Ενω εβαλε και ο αδελφος μου και του μπερδευε,δε κραταγε ρελαντι και του σβηνε Μολις εβαλε 100αρα απο αλλου ψιλοεστρωσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) εκανα δοκιμη 2η φορα επιτηδες για να τσεκαρω βενζιναδικο της περιοχης μου,μεχρι αυριο-μεθαυριο θα εχω αποτελεσματα κ θα ποσταρω...παει κ αυτος μαλλον... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Λ. Σχιστου απο Σκαραμαγκα για Κερατσινι AEGEAN εχει και ενα τεραστιο σταυρο θεοσεβουνος ο τυπος στο αυτοκινητο μου ενα yaris 42 L λεει ο κατασκευαστης 44 μου εβαλε χωρις να εχει αναψει ρεζερβα ΚΛΕΦΤΗΣ και του το ειπα φατσα καρτα !!! Μια φορά είχα βάλει και τελευταία.. Τι σου απάντησε ο κλέφταρος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Η ΕΚΟ στη μεσογειων απεναντι απο το γεννηματας πρεπει να τη χαλασε τη βενζινη. Εβαλα και μου καψε 14 λιτρα σε 190 χλμ Ενω εβαλε και ο αδελφος μου και του μπερδευε,δε κραταγε ρελαντι και του σβηνε Μολις εβαλε 100αρα απο αλλου ψιλοεστρωσε. Κρίμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Το βενζινάδικο ελίν στον νομό Δράμας, έξω απο το Δοξάτο, δεν κλέβει, είναι φτηνό, κ έχει καλό καύσιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Εγώ βάζω από την Shell στη χαμοστέρνας (λίγο πριν την έξοδο για Συγγρού). Τα παλικάρια πολύ εξυπηρετικά, καθόλου πρήξες και πάντα ρωτάνε τι βενζίνα να βάλουν. Με το innova βγαζω γύρω στα 130km ανα γεμισμα περίπου κ καταναλωση καπου στα 2,3λιτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα αναφερθώ σε ένα πρατήριο που είχα προτείνει εδώ: BP Αφοί Κορακιανίτη επί της Βασιλέως Γεωργίου B' 20 στο Παγκράτι (νομίζω από τις καλύτερες βενζίνες). Να προσθέσω ότι η βενζίνη εξακολουθεί και είναι πολύ καλής ποιότητας και επιπλέον σήμερα το απόγευμα έτυχε και βρέθηκα μπροστά σε πώληση βενζίνης σε άδειο δοχείο 4lt (από απιονισμένο νερό) που είχε μία κυρία η οποία και αγόρασε 4lt βενζίνης γεμίζοντάς το! Να σημειώσω, ότι την εξυπηρέτησαν αμέσως, χωρίς να γκρινιάξουν ή να αρνηθούν την πώληση καυσίμου σε δικό της δοχείο. ^_^ Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2014 από τον bikefun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Αυτό το γεγονός δεν λέει κάτι. Επειδή σε ένα δοχείο είναι οφθαλμοφανές αν η ποσότητα είναι σωστή ή όχι, προφανώς εκεί δεν θα κλέψει. Άν ξέμενες εντελώς και γέμιζες μέχρι τάπα το μηχανάκι τότε αυτή είναι απόδειξη! Επίσης βλακεία τους που δεν γκρίνιαξαν για το δοχείο. Δεν είναι όλα τα πλαστικά κατάλληλα για μεταφορά καύσιμου. Λιώνουν! (Θα έβγαζαν και 4-5€ :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Αυτό το γεγονός δεν λέει κάτι. Επειδή σε ένα δοχείο είναι οφθαλμοφανές αν η ποσότητα είναι σωστή ή όχι, προφανώς εκεί δεν θα κλέψει. Άν ξέμενες εντελώς και γέμιζες μέχρι τάπα το μηχανάκι τότε αυτή είναι απόδειξη! Όταν βάζουν από την ίδια αντλία από την οποία μόλις έβαλα κι εγώ λέει πολλά... Εξάλλου, μπορείς να δεις εδώ ότι για το συγκεκριμένο πρατήριο αναφέρθηκα για 1η φορά στις 26/5/2013 και από τότε έχω βάλει δεκάδες φορές βενζίνη χωρίς να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Δεν αμφισβητώ το πρατήριο. Απλά σχολίασα το γεγονός. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Δεν αμφισβητώ το πρατήριο. Απλά σχολίασα το γεγονός. :) Ok! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fot1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Σε ποια διευθυνση ειναι το σελλ που λετε απεναντι απο τον μασουτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Γράψτε και κανενα καλο πρατήριο Θεσσαλονίκη Καλαμαρια-Βουλγαρη-Χαριλάου και πέριξ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fot1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Εγω ψαχνω το σελλ στην νεα κρηνη πια ειναι η διευθυνση του αλλα τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos_V 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Πρατήριο καυσίμων bp επί της Πλάτωνος στον Κολωνό... Αριστη ποιότητα στα καύσιμα, κανένα πρόβλημα ποτε...Αλλαχτηκε φίλτρο βενζίνης μετά απο 70000 χιλιόμετρα και 4 χρόνια σε αυτοκινητο και ήταν πεντακαααααααθαρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 καλαμαρια νομιζω πως το μοναδικο που εχει στην κρηνη,ενα ελιν εξαντας(?) νομιζω,ειναι καλο κ το συνιστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Impala 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) κανένα πρατήριο καλό για Θεσσαλονίκη κέντρο τριανδρία; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2014 από τον The Impala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 διαβασα μεχρι την 6η σελιδα, αλλα επειδη βιαζομαι τωρα δεν συνέχισα και ετσι ποσταρω κατευθείαν. , ήθελα να ρωτήσω αν τελικά απάντησε κανεις στο ερώτημα αν μπορω να παρω βενζινη και να την παω σε κανα χημειο (ιδιωτικο, ή και του κράτους) και να μου πει τι και πως παιζει με αυτην. και αν θα ειναι ακραιο το κοστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες