Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κι εμένα για παραγγελία αξίας 55 ευρώ μου βγάζει 22 ευρώ μεταφορικά ..... και δε μιλάμε για μενίρ του Οβελίξ .... καλτσάκια και φανελάκια :( Προχθές παρήγγειλα καλτσάκια και φανελάκια και ένα παγούρι για νερό και με χρέωσε μεταφορικά 7 ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κι εμένα για παραγγελία αξίας 55 ευρώ μου βγάζει 22 ευρώ μεταφορικά ..... και δε μιλάμε για μενίρ του Οβελίξ .... καλτσάκια και φανελάκια :( Εχθές είχε 50% στα μεταφορικα με voucher. Στη σελίδα τους στο facebook οι πελάτες διαμαρτύρονται όλοι για την αύξηση 150% στο κόστος των μεταφορικών . Γιορτες λενε , ας τα τσιμπησουμε . Κουφαλες αγγλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 μόλις έβαλαν 50 % έκπτωση στα μεταφορικά FBSUN50OFF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ελατε σας εφτιαξα! Δωρεαν delivery για 4 μερες + 10% μειωση: FREEDEL50 10OFF50MVC 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Μπορουν να παιξουν και οι δυο εκπτωσεις μαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Μπορουν να παιξουν και οι δυο εκπτωσεις μαζι? Όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 δυστυχως οχι. Οποτε αν εχεις παραγγελια πανω απο 220 ευρω συμφερει το 10%... Μουνι@ και χαρηκα οτι θα μπαιναν και τα 2! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μόνο προσοχή!!! Αν η έκπτωση του 10% είναι μεγαλύτερη από το κόστος της μεταφοράς, κάντε apply τον κωδικό του voytser. Αν δεν είναι τότε πληκτρολογήστε μόνο τον κωδικό της δωρεάν μεταφοράς. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να ξανακάνετε το "γέμισμα" του κάδου από την αρχή αφού θα αποθηκευτεί η έκπτωση του 10%. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον xourafis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Το 'FREEDEL50'= δωρεαν παραδοση ,ειναι για παραγγελειες ανω των 60€...ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Το 'FREEDEL50'= δωρεαν παραδοση ,ειναι για παραγγελειες ανω των 60€...ε? ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Καλά ε,δεν υπάρχουν οι τύποι! Έκανα παραγγελία Σάββατο μεσημέρι και μου ήρθε σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι. Με πυραβλάκατο ήρθαν οι θεοί; Ότι πήραμε ήταν όπως το περιμέναμε,πολύ σωστά όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σήμερα ήρθε και η δική μου παραγγελία! Όντως 3 εργάσιμες! Με 7 ευρώ μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σήμερα ήρθε και η δική μου παραγγελία! Όντως 3 εργάσιμες! Με 7 ευρώ μεταφορικά. Και μενα ηρθε σημερα (πακετο για φιλους) , το οποιο το παραγγειλα παρασκευη με 7 ευρω... Τωρα θελω να κανω αλλη παραγγελια μιας και εχω και τον κωδικο , αλλα δεν δεχεται τη κωλοκαρτα μη του γ@@ τιποτα... Εχω κανει πολλες φορες με τη καρτα (μαεστρο) παντα κομπλε , απο προχθες δεν δεχεται ομως. Ο λογαριασμος κομπλε , εχει μεσα χρηματα. Πηρα τηλ την τραπεζα μου αλλα μεχρι τις 5 απαντανε. Αυριο παλι. Ελπιζω να μη χασω το 10% μιας και ληγει αυριο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σε περίπτωση λάθους νούμερου δέχονται αλλαγή έτσι? Θα παραγγείλω και εγώ τώρα χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σε περίπτωση λάθους νούμερου δέχονται αλλαγή έτσι? Θα παραγγείλω και εγώ τώρα χεχεχε Ναι αλλά πληρώνεις τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω(όσο πιο βαρύ το δέμα,τόσο πιο ακριβά) γι'αυτό καλό είναι να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για ό,τι παραγγέλνεις Διονύση,βγάλε μια prepaid για να την έχεις πάντα ως εναλλακτική σε περίπτωση τέτοιου κολλήματος.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Βρε δε θα βρεθει κανενας Κρητικος να παραγγειλει κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 και εγώ εχθές παρέλαβα (παραγγελία Παρασκευή)!!! πολύ καλή ποιότητα, με όλα τα στοιχεία που σε κάνουν να παραγγείλεις ξανά... μανούλα μου... πρέπει να κρύψω την κάρτα γιατί δεν με βλέπω καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Moλις εφυγε 200 ευρω παραγγελια με 0 μεταφορικα. Ευχαριστω για το κουπονι (οποιον το ανακαλυψε) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 0 Μεταφορικά ... δεν μπορώ να καταλάβω πώς 4 ζευγάρια παπούτσια το (ένα μπότες χιονιού) και τα 2 επώνυμα .... + 4 φόρμες , 1 σκούφος , 3 πακέτα καλτσάκια και 2 κοντομάνικα + χαρτί περιτυλίγματος δώρου ..."Χώρεσαν" στο ποσό των 130 ευρώ .... Θα κάνω Χριστουγεννιάτικα δώρα ενώ είμαι άνεργη χοχοχοχοχο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ναι αλλά πληρώνεις τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω(όσο πιο βαρύ το δέμα,τόσο πιο ακριβά) γι'αυτό καλό είναι να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για ό,τι παραγγέλνεις Διονύση,βγάλε μια prepaid για να την έχεις πάντα ως εναλλακτική σε περίπτωση τέτοιου κολλήματος.. Θα το κοιταξω. Τη βρηκα την ακρη παντως . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετα απο σωρο επιτχυμενες αγορες , ενα απτα προιοντα δυστυχως δεν μου κανει... Μηπως εχει κανει κανεις επιστροφη να μου πει πως γινεται; Κοιταξα και στο site απλα για την αποφυγη λαθων , καλυτερα να με ενημερωσει καποιος με εμπειρια! Και ποσα ειναι τα εξοδα για μεταφορικα; Ευχαριστω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 από τον dionisishonda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Διονύση,αν είναι μικρό το βάρος και το στείλεις σε μορφή ''επιστολής''δηλαδή στους μεγάλους φακέλους των ΕΛΤΑ,τα έξοδα είναι κοντά στο δεκάευρο.Αν είναι όμως βαρύ πχ παπούτσια,ίσως να μη συμφέρει καν και μια λύση είναι να τα δωρίσεις/πουλήσεις κάπου ή να βάλεις αγγελία.Αν τελικά τα στείλεις πίσω,να συμπληρώσεις και τη φόρμα επιστροφής που σου έστειλαν και να διευκρινίσεις αν θέλεις refund ή αλλαγή με άλλο νούμερο. Ρίξε μια ματιά και εδώ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ισχύει ότι τα νούμερα είναι κάπως μεγάλα στα ρούχα, και πρέπει να παραγγέλνουμε ένα μικρότερο από αυτό που συνήθως φοράμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ισχύει ότι τα νούμερα είναι κάπως μεγάλα στα ρούχα, και πρέπει να παραγγέλνουμε ένα μικρότερο από αυτό που συνήθως φοράμε; Kαλυτερο ειναι να παρακολουθεις το tracking number και μια μερα πριν σού ερθει η παραγγελία να κατσεις το βραδακυ σε μια ταβερνα ζυθομεζεδοκοψιδοκρασοπωλείο "The growing clothes numbers" και να σου ειναι και το νουμερο πένα και να ευχαριστηθεις και μασα! ...ασε που αν εχει και ζωντανη μουσικουλα,κανα ρεμπετικο να γουσταρεις και να...ξαναπαραγγειλεις ρουχα απο τον Εγγλεζο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ισχύει ότι τα νούμερα είναι κάπως μεγάλα στα ρούχα, και πρέπει να παραγγέλνουμε ένα μικρότερο από αυτό που συνήθως φοράμε; Οχι Μιχάλη.Υπάρχουν διαφορες απο μάρκα σε μάρκα,σε οτι αφορά ρούχα. Αρα καλά είναι να διαβάζεις τις περιγραφές ,και τα reviews. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες