spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Λοιπον μου απαντησαν. Τα λεφτα θα μπουν πισω στη καρτα .βασικα ηδη τα εχουν επιστρεψει αλλα μου λενε οτι θα τα δω αναλογα με την τραπεζα.Και μου εδωσαν και 20 λιρες να παρω οτι θελω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Ε ρε Ελληνάρα βύσμααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Ε ρε Ελληνάρα βύσμαααμου ζητησαν και συγνωμη κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Κάτσε να στείλω και εγώ κανένα mail να πω ότι σε ξέρω γιατί έχω κοζάρει κάτι γαμάτα παουτσάκια που έχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Κάτσε να στείλω και εγώ κανένα mail να πω ότι σε ξέρω γιατί έχω κοζάρει κάτι γαμάτα παουτσάκια που έχουν χαχαχχα τι παπουτσακι για δωσε ιδεα να ριξω βλεφαροΜπορεις να αγορασεις οτι εχει απο καλλυντικο να μην στα στειλουν γιατι δεν γινεται, να τους στειλεις mail οτι και καλα δεν αναφερεται πουθενα οτι δεν στελνονται τετοια αντικειμενα. Ε μετα θα σου που συγνωμη για την ταλαιπωρια και παρε και ενα δωρακι να μας θυμασαι .. χαχαχαχα αμα εισαι ελληνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Σατανικο σχέδιοοΤίποτα βρε,έτσι το είπα...παπούτσια δεν κοιτάζω πια διότι δεν έχω που να τα βάλω...αν θέλεις αθλητικά ρίξε μια ματιά στο sportsshoes και στο startfitness.Και κάνε εγγραφή στο ελληνικό nikestore...πρόσφατα ψώνισα με κουπονάκι -30% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Σατανικο σχέδιοοΤίποτα βρε,έτσι το είπα...παπούτσια δεν κοιτάζω πια διότι δεν έχω που να τα βάλω...αν θέλεις αθλητικά ρίξε μια ματιά στο sportsshoes και στο startfitness.Και κάνε εγγραφή στο ελληνικό nikestore...πρόσφατα ψώνισα με κουπονάκι -30%και αν θελω πανινα στυλ all star? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Μοναστηράκι.Δες και εδώ ή εδώ .Υπάρχουν όμως και ελληνικά μαγαζιά όπως το cosmossport 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314494αυτο μ αρεσει αλλα δεν εχω παρει ποτε karrimor. τι λενε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314494αυτο μ αρεσει αλλα δεν εχω παρει ποτε karrimor. τι λενε?Έχω 3 ζευγάρια Karrimor Σπύρο , που τα πήρα προσφορά από 98€ το ένα , στα 25€ το ένα.Πανάλαφρα και πολύ ξεκούραστα.Και δεν μιλάω μόνο για περπάτημα αλλά και στον διάδρομο τρέχω 5-6 χιλιόμετρα και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Έχω τα Duma τα απλά (όχι τα trail) 2 χρόνια και είναι το καθημερινό μου παπούτσι. Επίσης έχουν ανέβει βουνά, κατσάβραχα, έχω παίξει μπάλα με αυτά. Πολύ άνετα και πέρα από φυσιολογικές φθορές είναι μια χαρά. Τρομερό vfm για τα 22€ που είχα δώσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Έχω τα Duma τα απλά (όχι τα trail) 2 χρόνια και είναι το καθημερινό μου παπούτσι. Επίσης έχουν ανέβει βουνά, κατσάβραχα, έχω παίξει μπάλα με αυτά. Πολύ άνετα και πέρα από φυσιολογικές φθορές είναι μια χαρά. Τρομερό vfm για τα 22€ που είχα δώσει!ερωτηση.Στο νουμερο ειχες θεμα?Δηλαδη φοραω 42 σε nike ιδιο θα το παρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 ερωτηση.Στο νουμερο ειχες θεμα?Δηλαδη φοραω 42 σε nike ιδιο θα το παρω?Από Nike 44 έκανα και εγώ την μετάβαση και πήγα σε Duma 9.5 (43.5). Γάντι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 τελικα πηρα αυτα http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314493 για δω την πρωτη μου εμπειρια με τα karrimor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 ααστο email που μου εστειλαν μου ειπαν οτι η επιστροφη χρηματων εχει να κανει με την τραπεζα εδω και πως μπορει να να το πισω σε απο 2 εως 30 μερες.εχεις κανεις αναλογη περιπτωση να μου πει ποσο περιπου θα τα δω παλι μεσα στο λογαριασμο?στο paypal εχουν ακυρωθει οντως τα χρηματα για τα οποια πληρωσα και δεν μπορουν να μου στειλουν τα προιοντα αλλα δεν τα βλεπω ουτε στην καρτα ουτε στο ballance Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν θελω να σε τρομαξω...αλλα για επιστροφη απο KLM μεσω Alpha Bank...(60€)...πανω απο μηνα. Μου εβγαλαν την πιστη .... Δεν πληρωσες με Paypal? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν θελω να σε τρομαξω...αλλα για επιστροφη απο KLM μεσω Alpha Bank...(60€)...πανω απο μηνα. Μου εβγαλαν την πιστη .... Δεν πληρωσες με Paypal?ναι με paypal balance πληρωσα. Μεσα στο paypal φαινεται η ακυρωση αλλα το ποσο δεν πιστωθηκε ακομα. Και μου ειπαν αυτο που γραφω παραπανω. Οτι κανει 2 με 30 μερες αναλογα με την τραπεζα. Οποτρ να περιμενω κανα μηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Τι να σου πω.....εγω δεν ειχα πληρωσει με Paypal........και μου ειχαν πει οτι η τραπεζα περιμενει 30 ημερες για να θεωρησει ακυρη την συναλλαγη....και μετα στα επιστρεφουν.Υπομονη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Τι να σου πω.....εγω δεν ειχα πληρωσει με Paypal........και μου ειχαν πει οτι η τραπεζα περιμενει 30 ημερες για να θεωρησει ακυρη την συναλλαγη....και μετα στα επιστρεφουν.Υπομονη... το ιδιο ισχυει και στο paypal. Ειχες αυτους η τραπεζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Το λοιπον,Η παραγγελια που εκανα στις 30/05 βρισκεται ουγγαρια.Η παραγγελια που εκανα 01/06 εφτασε αθηνα σημερα το πρωιΚαι στις δυο ειχα επιλεξει την φθηνη αποστολη οχι με αεροπλανο δηλαδη.Αλλα απο οτι βλεπω στο τρακ μαλλον την δευτερη την εστειλαν με αεροπλανο απο μονοι τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzo78 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2016 Eχω παραγγειλει πολλες φορες απο directsport. Πολυ καλες τιμες και πολλες ευκαιριες. Προσοχη εκτος απο αυθεντικα κυριως αγγλικα προιοντα, εχει πολλες μαιμουδες. Το εχω διαπιστωσει απο τις αγορες μου. Να αγοραζετε μαρκες οπως karrimor, lonsdale, everlast, umbro,kangol κ.α. Προσοχη στα puma, new balance,pierre cardin. Aυτα τουλαχιστον που αγορασα σε αυτες τις μαρκες ηταν πολυ κακης ποιοτητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες