Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

Λοιπον μου απαντησαν. Τα λεφτα θα μπουν πισω στη καρτα .βασικα ηδη τα εχουν επιστρεψει αλλα μου λενε οτι θα τα δω αναλογα με την τραπεζα.

Και μου εδωσαν και 20 λιρες να παρω οτι θελω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάτσε να στείλω και εγώ κανένα mail να πω ότι σε ξέρω γιατί έχω κοζάρει κάτι γαμάτα παουτσάκια που έχουν :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε να στείλω και εγώ κανένα mail να πω ότι σε ξέρω γιατί έχω κοζάρει κάτι γαμάτα παουτσάκια που έχουν :laugh:

χαχαχχα τι παπουτσακι για δωσε ιδεα να ριξω βλεφαρο

Μπορεις να αγορασεις οτι εχει απο καλλυντικο να μην στα στειλουν γιατι δεν γινεται, να τους στειλεις mail οτι και καλα δεν αναφερεται πουθενα οτι δεν στελνονται τετοια αντικειμενα. 

Ε μετα θα σου που συγνωμη για την ταλαιπωρια και παρε και ενα δωρακι να μας θυμασαι .. χαχαχαχα αμα εισαι ελληνας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σατανικο σχέδιοο:laugh:

Τίποτα βρε,έτσι το είπα...παπούτσια δεν κοιτάζω πια διότι δεν έχω που να τα βάλω...αν θέλεις αθλητικά ρίξε μια ματιά στο sportsshoes και στο startfitness.Και κάνε εγγραφή στο ελληνικό nikestore...πρόσφατα ψώνισα με κουπονάκι -30%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σατανικο σχέδιοο:laugh:

Τίποτα βρε,έτσι το είπα...παπούτσια δεν κοιτάζω πια διότι δεν έχω που να τα βάλω...αν θέλεις αθλητικά ρίξε μια ματιά στο sportsshoes και στο startfitness.Και κάνε εγγραφή στο ελληνικό nikestore...πρόσφατα ψώνισα με κουπονάκι -30%

και αν θελω πανινα στυλ all star? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314494

αυτο μ αρεσει αλλα δεν εχω παρει ποτε karrimor. τι λενε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314494

αυτο μ αρεσει αλλα δεν εχω παρει ποτε karrimor. τι λενε?

Έχω 3 ζευγάρια Karrimor Σπύρο , που τα πήρα προσφορά από 98€ το ένα , στα 25€ το ένα.

Πανάλαφρα και πολύ ξεκούραστα.Και δεν μιλάω μόνο για περπάτημα αλλά και στον διάδρομο τρέχω 5-6 χιλιόμετρα και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τα Duma τα απλά (όχι τα trail) 2 χρόνια και είναι το καθημερινό μου παπούτσι. Επίσης έχουν ανέβει βουνά, κατσάβραχα, έχω παίξει μπάλα με αυτά. Πολύ άνετα και πέρα από φυσιολογικές φθορές είναι μια χαρά. Τρομερό vfm για τα 22€ που είχα δώσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τα Duma τα απλά (όχι τα trail) 2 χρόνια και είναι το καθημερινό μου παπούτσι. Επίσης έχουν ανέβει βουνά, κατσάβραχα, έχω παίξει μπάλα με αυτά. Πολύ άνετα και πέρα από φυσιολογικές φθορές είναι μια χαρά. Τρομερό vfm για τα 22€ που είχα δώσει!

ερωτηση.

Στο νουμερο ειχες θεμα?

Δηλαδη φοραω 42 σε nike ιδιο θα το παρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση.

Στο νουμερο ειχες θεμα?

Δηλαδη φοραω 42 σε nike ιδιο θα το παρω?

Από Nike 44 έκανα και εγώ την μετάβαση και πήγα σε Duma 9.5 (43.5). Γάντι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα πηρα αυτα 

http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-trail-mens-running-shoes-213144?colcode=21314493

για δω την πρωτη μου εμπειρια με τα karrimor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αα

στο email που μου εστειλαν μου ειπαν οτι η επιστροφη χρηματων εχει να κανει με την τραπεζα εδω και πως μπορει να να το πισω σε απο 2 εως 30 μερες.

εχεις κανεις αναλογη περιπτωση να μου πει ποσο περιπου θα τα δω παλι μεσα στο λογαριασμο?

στο paypal εχουν ακυρωθει οντως τα χρηματα για τα οποια πληρωσα και δεν μπορουν να μου στειλουν τα προιοντα αλλα δεν τα βλεπω ουτε στην καρτα ουτε στο ballance

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να σε τρομαξω...αλλα για επιστροφη απο KLM μεσω Alpha Bank...(60€)...πανω απο μηνα. Μου εβγαλαν την πιστη ....

Δεν πληρωσες με Paypal?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να σε τρομαξω...αλλα για επιστροφη απο KLM μεσω Alpha Bank...(60€)...πανω απο μηνα. Μου εβγαλαν την πιστη ....

Δεν πληρωσες με Paypal?

ναι με paypal balance πληρωσα. Μεσα στο paypal φαινεται η ακυρωση αλλα το ποσο δεν πιστωθηκε ακομα. Και μου ειπαν αυτο που γραφω παραπανω. Οτι κανει 2 με 30 μερες αναλογα με την τραπεζα. 

Οποτρ να περιμενω κανα μηνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω.....εγω δεν ειχα πληρωσει με Paypal........και μου ειχαν πει οτι η τραπεζα περιμενει 30 ημερες για να θεωρησει ακυρη την συναλλαγη....και μετα στα επιστρεφουν.

Υπομονη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω.....εγω δεν ειχα πληρωσει με Paypal........και μου ειχαν πει οτι η τραπεζα περιμενει 30 ημερες για να θεωρησει ακυρη την συναλλαγη....και μετα στα επιστρεφουν.

Υπομονη...

το ιδιο ισχυει και στο paypal. Ειχες αυτους η τραπεζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λοιπον,

Η παραγγελια που εκανα στις 30/05 βρισκεται ουγγαρια.

Η παραγγελια που εκανα 01/06 εφτασε αθηνα σημερα το πρωι

Και στις δυο ειχα επιλεξει την φθηνη αποστολη οχι με αεροπλανο δηλαδη.

Αλλα απο οτι βλεπω στο τρακ μαλλον την δευτερη την εστειλαν με αεροπλανο απο μονοι τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχω παραγγειλει πολλες φορες απο directsport. Πολυ καλες τιμες και πολλες ευκαιριες. Προσοχη εκτος απο αυθεντικα κυριως αγγλικα προιοντα, εχει πολλες μαιμουδες. Το εχω διαπιστωσει απο τις αγορες μου. Να αγοραζετε μαρκες οπως karrimor, lonsdale, everlast, umbro,kangol κ.α. Προσοχη στα puma, new balance,pierre cardin. Aυτα τουλαχιστον που αγορασα σε αυτες τις μαρκες ηταν πολυ κακης ποιοτητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα