CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 δεν θυμαμαι . δεν σου εστειλαν μαζι και μια φορμα αλλαγης? νομιζω ομως οτι τα πληρωνουμε εμεις Ναι αλλά σε όλα τα χαρτιά λέει ότι τα πληρώνει ο πελάτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Ναι αλλά σε όλα τα χαρτιά λέει ότι τα πληρώνει ο πελάτης. γιατι εγω τι σου ειπα? θελει να τα σκασεις.κασερι , μαρουλι, μπαγκουι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Αν είχες πληρώσει με paypal τα πληρώνει το paypal. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Αν είχες πληρώσει με paypal τα πληρώνει το paypal. Λέγεται κάπως αυτό (σαν διαδικασία) ώστε να το ψάξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λέγεται κάπως αυτό (σαν διαδικασία) ώστε να το ψάξω; Για τσέκαρε εδώ την διαδικασία: https://www.paypal.c...efunded-returns Διάβασε πρώτα τους όρους όμως, καλύπτουν μέχρι ένα ποσό, νομίζω γύρω στα 30€. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2015 από τον kpapageo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Για τσέκαρε εδώ την διαδικασία: https://www.paypal.c...efunded-returns Διάβασε πρώτα τους όρους όμως, καλύπτουν μέχρι ένα ποσό, νομίζω γύρω στα 30€. Σωστός, ευχαριστώ. Μόλις παρέλαβα 30€ πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 παιδια απευθειας με καρτα μπορουμε να αγορασουμε? εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα με Alpha δεν μπορούσαμε.Δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες τράπεζες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 παιδια κανα νεο σχετικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 παιδια κανα νεο σχετικα?Διάβασε από δω και κάτω, θα βοηθηθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Διάβασε από δω και κάτω, θα βοηθηθείς.ερωτηση 1το εκανες με request money η πληρωσες με mastercard απευθειας?ερωτηση 2αν κανω request money απο mastercard απο την ιδια καρτα που εχω συνδεσει στο paypal θα πετυχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Εγώ πάντως με την προαναφερόμενη Alpha, πλέον έχω αγοράσει ένα σωρό πράγματα από ebay.co.uk μέσω paypal. Υποθέτω ότι θα μπορείς και στο sportsdirect. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 εγω εχω πειραιως μολις χρησιμοποιησα paypal για αγορα απο κινα ολα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 ερωτηση 1το εκανες με request money η πληρωσες με mastercard απευθειας?ερωτηση 2αν κανω request money απο mastercard απο την ιδια καρτα που εχω συνδεσει στο paypal θα πετυχει? 1: request money μέσω χρεωστικής visa. 2: Οσες φορές δοκιμάσαμε με mastercard δεν πέτυχε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 ερωτηση 1το εκανες με request money η πληρωσες με mastercard απευθειας?ερωτηση 2αν κανω request money απο mastercard απο την ιδια καρτα που εχω συνδεσει στο paypal θα πετυχει? 1: request money μέσω χρεωστικής visa. 2: Οσες φορές δοκιμάσαμε με mastercard δεν πέτυχε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 ρε σεις επειδη δεν κατεω πολυ απ αυτα..πηρα καινουρια καρτα απο την εθνικη,και χρεωστικη λεει.ηδη πληρωσα απο κει την ασφαλεια της μηχανης.το λοιπον.να φτιαξω paypal για το sportsdirect να παραγγελνω και να μη περιμενω ποτε θα παραγγηλει κανενας αλλος?δεχεται πλεον παραγγελιες απο ελλαδα?ανοιξε το συστημα?ε?ε?επισης εχω ακομα καρτες που δε χρησιμοιποιω,πειραιως και eurobank.με ποια να το δουλεψω το εργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Πριν λίγο παρέκαμψα κι εγώ τα capital controls με επιτυχία. Με την μέθοδο request money. Τσιμπάει κάτι παραπάνω βέβαια (Στα 150 ευρώ μου χρέωσε 5,5 ευρώ συνολικά).Συγνώμη αλέξη μεγάλε αριστερέ ηγέτη... Για τα puma ρε γαμώτο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 εχει παραγγειλει κανενας κανονικα η ακομα θελει το κολπακι με το balance? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Θελει ακομα το κολπο,δεν σε αφηνει να το κανεις κανονικα,και την δευτερη φορα που προσπαθησα να ξαναστειλω στον εαυτο μου δεν με αφηνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 παιδια εκανα μια παραγγελια σημερα.μεσα ειχα βαλει κατι αρωματα και καλλυντικα. ολα καλα.πληρωνω και ολα κομπλε.μετα απο λιγο σκαει mail και λεει οτι εγινε ακυρωση σε ολα τα αντικειμενα που ειχαν σχεση με αρωματα καλλυντικα κλπ.1ονγιατι εγινε αυτο? σαν λογο λεει << not for international>> εψαξα μηπως το εχει καπου γραμμενο κατα την επιλογη του προιοντος αλλα δεν ειδα κατι2ονμε τα λεφτα τι θα γινει? θελω να πιστευω οτι θα μου τα βαλουν πισω. σας εχει συμβει κατι παρομοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα η μεταφορά υγρών σε αεροπλάνα είναι περίπλοκη διαδικασία τα τελευταία χρόνια από το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων.Τα λεφτά λογικά θα στα βάλουν πίσω αλλά στείλε τους και ένα mail αφενός για να ξεκαθαρίσεις το λόγο της ακύρωσης και αφετέρου για να τους ζητήσεις την επιστροφή του ποσού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα η μεταφορά υγρών σε αεροπλάνα είναι περίπλοκη διαδικασία τα τελευταία χρόνια από το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων.Τα λεφτά λογικά θα στα βάλουν πίσω αλλά στείλε τους και ένα mail αφενός για να ξεκαθαρίσεις το λόγο της ακύρωσης και αφετέρου για να τους ζητήσεις την επιστροφή του ποσού.σοβαρα? οι κινεζοι στελνουν οτι να ναι χααχα απλα θα περιμενω και αυριο γιατι λογικα θα με ενημερωσουν επισημα για την ακυρωση και την επιστροφη χρηματων.σημερα εστειλαν απλα ενα τυποποιημενο μηνυμα οτι προκειται να μην στειλουν αυτα τα προιοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Ναι,μην ανησυχείς για την επιστροφή.Για τη μεταφορά υγρών με αεροπλάνα,έπαιξε κομβικό ρόλο η ιστορία με τους δίδυμους πύργους τότε.Δες και εδώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Επανερχομαι.Στο paypal λεει removed για την αρχικη πληρωμη που ειχε μεσα αρωματα κλπ και εχουν κανει complete το ποσο που αφορα τα ρουχα. Δηλαδη καπου στα 50 ευρω λιγοτερα κρατηθηκαν. Το θεμα μου ειναι που πηγε η επιστροφη? Στο balance δεν ειναι.Πηγε στην prepaid απευθειας?Θα το τσεκαρω αυριο αλλα μηπως ξερει κανενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες