Jump to content
Captain Slow

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ COMMANDO VOL2

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?  

54 ψήφοι

1. 1. ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ?

• ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Recommended Posts

Καποιος που σου ειπε για μια χραπα-χρουπα....... :hunter:

ε οχι ! :shock: :shock: αυτον τον φοβαμαι μεχρι κι εγω ! Ο τρενοΧαμπος παει πασσο μπροστα στο μεγαλειο του χραπαχρουπα :grin::worthy: , Μου φτανει μονο να τον θαυμασω γιατι εχουμε ακουσει πολλα και δεν εχουμε δει τιποτα :_thumbsup:

Απαιτω ομως να ερθει και ο φιλος του ο Βασιλης :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμαν αμαν.Αυτη δεν θα ειναι μια απλη καταδρομικη, η βολτα του Αγιου Βαρθολομαιου θα ειναι!!!!

ΕΕΕΕ ρε πο#@τη μου, τα καλυτερα χανω... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς που δεν πήραμε πρέφα και είμαστε και εξαιρετικά περίεργοι, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες?

Τι εστι χραπαχρουπα? (καραμπίνα της μπενελι?) Ποιος είναι ο Βασίλης? Τι οδηγούν? (αμαξοστοιχία εξπρές η τον καρβουνιάρη?)

Όλα θέλουμε να τα μάθουμε όλα, προκειμένου να μπορέσει να κρίνει σωστά η επιτροπή και να αποδώσει τα αναλογούντα ποσοστά αναπηρίας. :lipssealed: :lipssealed: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς που δεν πήραμε πρέφα και είμαστε και εξαιρετικά περίεργοι, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες?

Τι εστι χραπαχρουπα? (καραμπίνα της μπενελι?) Ποιος είναι ο Βασίλης? Τι οδηγούν? (αμαξοστοιχία εξπρές η τον καρβουνιάρη?)

Όλα θέλουμε να τα μάθουμε όλα, προκειμένου να μπορέσει να κρίνει σωστά η επιτροπή και να αποδώσει τα αναλογούντα ποσοστά αναπηρίας. :lipssealed: :lipssealed: :tooth: :tooth:

Ναφτιλε ενα σου λεω, αν αυτη η βολτα μαζεψει τα ατομα που πιστευω τοτε θα πρεπει να μπει ταμπελα που να λεει : "Σεξ και βια". Ειδικα αμα κανει και ο Παναγιωτης Κ καμια εκπληξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΨΑΧΟΥΛΕΦΤΗΤΕ μια εβδομάδα έμεινε... αγοράστε κανένα γαντακι... κανένα πανταλόνι ζεστουλικο .... άμα έρθει σ αυτή την εκδρομή κανένας χωρίς γάντια :crazy: θα είναι μεγάλο παλικάρι αληθινό ΚΟΜΆΝΤΟ ... :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος ερθει χωρις (βασικο) εξοπλισμο, οπως γαντια η τουλαχιστον ενα ισοθερμικο βρε αδερφε!

Θα του γεμισω το τεποζιτο, γιατι το λενε τα κακαλα του :tooth::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος ερθει χωρις (βασικο) εξοπλισμο, οπως γαντια η τουλαχιστον ενα ισοθερμικο βρε αδερφε!

Θα του γεμισω το τεποζιτο, γιατι το λενε τα κακαλα του :tooth::uglystupid2:

μην κανεις τετοιες δηλωσεις ρε Μπιλ, Θα ερθω χωρις ισοθερμικο,χωρις γαντια κ χωρις μπουφαν ,με μια ζακετα κ ενα μπλουτζιν μονο, ξεχνας οτι προερχομαι απο το περιφανο γενος των πακεταδων , θα γεμισεις τεποζιτο, και ειναι και μεγαλο :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην κανεις τετοιες δηλωσεις ρε Μπιλ, Θα ερθω χωρις ισοθερμικο,χωρις γαντια κ χωρις μπουφαν ,με μια ζακετα κ ενα μπλουτζιν μονο, ξεχνας οτι προερχομαι απο το περιφανο γενος των πακεταδων , θα γεμισεις τεποζιτο, και ειναι και μεγαλο :tooth: :tooth: :tooth:

χαχαχαχα με τέτοια κρίση άμα κυκλοφορήσουν πολύ τα λεγόμενα σου βλέπω να μαζεύουμε καμιά χιλιάρα γυμνούς έτοιμους να κάνουν τα πάντα για ένα φουλαρισμα :chopper::burn::scooter::biker8zj:

θα έρθουν όλοι ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΛΕΜΈ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΟΜΩΣ χεχεχεχε :sopase:

Τροποποιήθηκε από τον o mikros gaidaros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

re pedia ...ego eimai neos sto side...8a anakino8i i afeteria..???

Καλώς ήρθες. Η αφετηρία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδος αν και κατά 99% θα είναι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate).

Παρακαλούμε να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eίδατε τι έπαθε ο πιτσιρικάς με το Wolf που δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό :unsure: .Οπότε οργανωθείτε.....κουταβάκια :baby::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μilles ελα με κοντομανικο ρε συ!

Να δουνε τα γατακια τι θα πει μοτοσυκλετιστης :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ..!!! λεβεντες .......8α ερθω και εγω με ενα versaky ( kawasaki) ψοφιο για βολτες...!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι εκτος γιατι θα πρεπει να παρευρεθω σε επαγγελματικη ημεριδα. Να περασετε καλα και με προσοχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούργιος στο club και λέω να ξεκινήσω τις εκδρομές.. Είμαι μέσα εκτός απροόπτου.. Μία ερώτηση.. Ξέρετε περίπου τι ώρα θα είμαστε πίσω..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o DimitrisK72 θα ειναι πισω κατα τις 11 το βραδυ ,διοτι ειναι πιο αργος και απο χελωνα , εμεις οι φυσιολογικα μετριοι θα ειμαστε πισω κατα τις 5 το απογευμα, και οι Θεοχαζοι κατα τις 12 το πρωι :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o DimitrisK72 θα ειναι πισω κατα τις 11 το βραδυ ,διοτι ειναι πιο αργος και απο χελωνα , εμεις οι φυσιολογικα μετριοι θα ειμαστε πισω κατα τις 5 το απογευμα, και οι Θεοχαζοι κατα τις 12 το πρωι :tooth: :tooth: :tooth:

Στο (εμεις οι φυσιολογικα μετριοι) βάζεις και την αφεντιά σου ??????????

Γιατί εγώ από ότι ξέρω στους ΧΑΖΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ υπάγεσαι :lipssealed::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο (εμεις οι φυσιολογικα μετριοι) βάζεις και την αφεντιά σου ??????????

Γιατί εγώ από ότι ξέρω στους ΧΑΖΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ υπάγεσαι :lipssealed::mB_kalo_e:

φημες Θειο Παναγιωτη ,φημες !!! Πανω απ ολα η ασφαλεια και παντα μα παντα προσεκτικα !!Αλλωστε τα τρενα δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα !!

Εσυ παλιο αλητη υπαγεσαι στους Θεοχαζους και στους Θεοτρελους :bash::bop: :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία..! Η ανακοίνωση της αφετηρίας και της ώρας συνάντησης θα ανακοινωθεί εδώ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία..! Η ανακοίνωση της αφετηρίας και της ώρας συνάντησης θα ανακοινωθεί εδώ;

Ναι , μέσα στη βδομάδα θα γραφτεί .

Αν και λογικά θα είναι πάλι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι , μέσα στη βδομάδα θα γραφτεί .

Αν και λογικά θα είναι πάλι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate) .

Ωραία..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι εκτος γιατι θα πρεπει να παρευρεθω σε επαγγελματικη ημεριδα. Να περασετε καλα και με προσοχη

νιωθω τοσο μονος ... θα μαζευτουνε παλι μπολικες ιταλιδουδες... μεγαλες γερμανικες αρκουδες... κ εμεις τιποτα http://di1-4.shoppin...street+sign.jpg μονος θα καθομαι στο παρκινγκ...

Τροποποιήθηκε από τον o mikros gaidaros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νιωθω τοσο μονος ... θα μαζευτουνε παλι μπολικες ιταλιδουδες... μεγαλες γερμανικες αρκουδες... κ εμεις τιποτα http://di1-4.shoppin...street+sign.jpg μονος θα καθομαι στο παρκινγκ...

Ξέρεις απο τώρα οτι θα χαλάσει το yamapa και θα κάθεσαι μόνος στο πάρκινγκ?

Σε λυπάμαι φίλε μου :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά έχω μια τελευταία ερώτηση. Είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα κάποιος για να συμμετέχει στην εκδρομή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα