xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καποιος που σου ειπε για μια χραπα-χρουπα....... ε οχι ! :shock: αυτον τον φοβαμαι μεχρι κι εγω ! Ο τρενοΧαμπος παει πασσο μπροστα στο μεγαλειο του χραπαχρουπα , Μου φτανει μονο να τον θαυμασω γιατι εχουμε ακουσει πολλα και δεν εχουμε δει τιποτα Απαιτω ομως να ερθει και ο φιλος του ο Βασιλης Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2012 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Αμαν αμαν.Αυτη δεν θα ειναι μια απλη καταδρομικη, η βολτα του Αγιου Βαρθολομαιου θα ειναι!!!! ΕΕΕΕ ρε πο#@τη μου, τα καλυτερα χανω... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Θα γίνει χαμός 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Εμείς που δεν πήραμε πρέφα και είμαστε και εξαιρετικά περίεργοι, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες? Τι εστι χραπαχρουπα? (καραμπίνα της μπενελι?) Ποιος είναι ο Βασίλης? Τι οδηγούν? (αμαξοστοιχία εξπρές η τον καρβουνιάρη?) Όλα θέλουμε να τα μάθουμε όλα, προκειμένου να μπορέσει να κρίνει σωστά η επιτροπή και να αποδώσει τα αναλογούντα ποσοστά αναπηρίας. :lipssealed: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Εμείς που δεν πήραμε πρέφα και είμαστε και εξαιρετικά περίεργοι, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες? Τι εστι χραπαχρουπα? (καραμπίνα της μπενελι?) Ποιος είναι ο Βασίλης? Τι οδηγούν? (αμαξοστοιχία εξπρές η τον καρβουνιάρη?) Όλα θέλουμε να τα μάθουμε όλα, προκειμένου να μπορέσει να κρίνει σωστά η επιτροπή και να αποδώσει τα αναλογούντα ποσοστά αναπηρίας. :lipssealed: :tooth: Ναφτιλε ενα σου λεω, αν αυτη η βολτα μαζεψει τα ατομα που πιστευω τοτε θα πρεπει να μπει ταμπελα που να λεει : "Σεξ και βια". Ειδικα αμα κανει και ο Παναγιωτης Κ καμια εκπληξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 ΨΑΧΟΥΛΕΦΤΗΤΕ μια εβδομάδα έμεινε... αγοράστε κανένα γαντακι... κανένα πανταλόνι ζεστουλικο .... άμα έρθει σ αυτή την εκδρομή κανένας χωρίς γάντια θα είναι μεγάλο παλικάρι αληθινό ΚΟΜΆΝΤΟ ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Οποιος ερθει χωρις (βασικο) εξοπλισμο, οπως γαντια η τουλαχιστον ενα ισοθερμικο βρε αδερφε! Θα του γεμισω το τεποζιτο, γιατι το λενε τα κακαλα του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Οποιος ερθει χωρις (βασικο) εξοπλισμο, οπως γαντια η τουλαχιστον ενα ισοθερμικο βρε αδερφε! Θα του γεμισω το τεποζιτο, γιατι το λενε τα κακαλα του μην κανεις τετοιες δηλωσεις ρε Μπιλ, Θα ερθω χωρις ισοθερμικο,χωρις γαντια κ χωρις μπουφαν ,με μια ζακετα κ ενα μπλουτζιν μονο, ξεχνας οτι προερχομαι απο το περιφανο γενος των πακεταδων , θα γεμισεις τεποζιτο, και ειναι και μεγαλο :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis versys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 re pedia ...ego eimai neos sto side...8a anakino8i i afeteria..??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) μην κανεις τετοιες δηλωσεις ρε Μπιλ, Θα ερθω χωρις ισοθερμικο,χωρις γαντια κ χωρις μπουφαν ,με μια ζακετα κ ενα μπλουτζιν μονο, ξεχνας οτι προερχομαι απο το περιφανο γενος των πακεταδων , θα γεμισεις τεποζιτο, και ειναι και μεγαλο :tooth: χαχαχαχα με τέτοια κρίση άμα κυκλοφορήσουν πολύ τα λεγόμενα σου βλέπω να μαζεύουμε καμιά χιλιάρα γυμνούς έτοιμους να κάνουν τα πάντα για ένα φουλαρισμα θα έρθουν όλοι ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΛΕΜΈ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΟΜΩΣ χεχεχεχε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2012 από τον o mikros gaidaros 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 re pedia ...ego eimai neos sto side...8a anakino8i i afeteria..??? Καλώς ήρθες. Η αφετηρία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδος αν και κατά 99% θα είναι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate). Παρακαλούμε να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 μην κανεις τετοιες δηλωσεις ρε Μπιλ, Θα ερθω χωρις ισοθερμικο,χωρις γαντια κ χωρις μπουφαν ,με μια ζακετα κ ενα μπλουτζιν μονο, ξεχνας οτι προερχομαι απο το περιφανο γενος των πακεταδων , θα γεμισεις τεποζιτο, και ειναι και μεγαλο :tooth: Eίδατε τι έπαθε ο πιτσιρικάς με το Wolf που δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό .Οπότε οργανωθείτε.....κουταβάκια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2012 Μilles ελα με κοντομανικο ρε συ! Να δουνε τα γατακια τι θα πει μοτοσυκλετιστης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis versys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 οκ..!!! λεβεντες .......8α ερθω και εγω με ενα versaky ( kawasaki) ψοφιο για βολτες...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Εγω ειμαι εκτος γιατι θα πρεπει να παρευρεθω σε επαγγελματικη ημεριδα. Να περασετε καλα και με προσοχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Καινούργιος στο club και λέω να ξεκινήσω τις εκδρομές.. Είμαι μέσα εκτός απροόπτου.. Μία ερώτηση.. Ξέρετε περίπου τι ώρα θα είμαστε πίσω..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 o DimitrisK72 θα ειναι πισω κατα τις 11 το βραδυ ,διοτι ειναι πιο αργος και απο χελωνα , εμεις οι φυσιολογικα μετριοι θα ειμαστε πισω κατα τις 5 το απογευμα, και οι Θεοχαζοι κατα τις 12 το πρωι :tooth: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 o DimitrisK72 θα ειναι πισω κατα τις 11 το βραδυ ,διοτι ειναι πιο αργος και απο χελωνα , εμεις οι φυσιολογικα μετριοι θα ειμαστε πισω κατα τις 5 το απογευμα, και οι Θεοχαζοι κατα τις 12 το πρωι :tooth: Στο (εμεις οι φυσιολογικα μετριοι) βάζεις και την αφεντιά σου ?????????? Γιατί εγώ από ότι ξέρω στους ΧΑΖΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ υπάγεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2012 Στο (εμεις οι φυσιολογικα μετριοι) βάζεις και την αφεντιά σου ?????????? Γιατί εγώ από ότι ξέρω στους ΧΑΖΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ υπάγεσαι φημες Θειο Παναγιωτη ,φημες !!! Πανω απ ολα η ασφαλεια και παντα μα παντα προσεκτικα !!Αλλωστε τα τρενα δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα !! Εσυ παλιο αλητη υπαγεσαι στους Θεοχαζους και στους Θεοτρελους :bop: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ωραία..! Η ανακοίνωση της αφετηρίας και της ώρας συνάντησης θα ανακοινωθεί εδώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ωραία..! Η ανακοίνωση της αφετηρίας και της ώρας συνάντησης θα ανακοινωθεί εδώ; Ναι , μέσα στη βδομάδα θα γραφτεί . Αν και λογικά θα είναι πάλι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Ναι , μέσα στη βδομάδα θα γραφτεί . Αν και λογικά θα είναι πάλι στο κάτω ανοικτό parking του Carefour στη Δυτική είσοδο (City Gate) . Ωραία..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ειμαι εκτος γιατι θα πρεπει να παρευρεθω σε επαγγελματικη ημεριδα. Να περασετε καλα και με προσοχη νιωθω τοσο μονος ... θα μαζευτουνε παλι μπολικες ιταλιδουδες... μεγαλες γερμανικες αρκουδες... κ εμεις τιποτα http://di1-4.shoppin...street+sign.jpg μονος θα καθομαι στο παρκινγκ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2012 από τον o mikros gaidaros 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 νιωθω τοσο μονος ... θα μαζευτουνε παλι μπολικες ιταλιδουδες... μεγαλες γερμανικες αρκουδες... κ εμεις τιποτα http://di1-4.shoppin...street+sign.jpg μονος θα καθομαι στο παρκινγκ... Ξέρεις απο τώρα οτι θα χαλάσει το yamapa και θα κάθεσαι μόνος στο πάρκινγκ? Σε λυπάμαι φίλε μου :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Παιδιά έχω μια τελευταία ερώτηση. Είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα κάποιος για να συμμετέχει στην εκδρομή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες