stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Σιγουρα κατι εχει το νερο της Αυστραλιας....!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Δε με χαλάει καθόλου. Είναι το μοναδικό μηχανάκ ι που με χει κάνει να "ξενοκοιταξω" μετά από τοαο καιρό.... Λογικά θα παίξει στα 23,5$. Τόσο έχει και το rsv4 νομίζω τώρα. Αν το πουλήσω μόνος μου 17-18 θα τα πάρω σίγουρα.οπότε αν μ ζητήσει 5-7 μαζί με καμία εξάτμιση ίσως το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Παραπάνω δε παίζει και δεν αξίζει πιστεύω να δώσω. Έχει πέσει συναισθηματικό ''κέρατο'' οπότε νομίζω πως πρέπει να χωρίσεις με την μία παραδίδοντάς τη σε κάποιον που θα την αγαπήσει πραγματικά και να ξεκινήσεις μια νέα και υγιή σχέση με την άλλη,τη νεότερη.. :lol: Stzog τι υπονοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Και να φανταστεις εδω που το ειχα γνωρισει ηταν μια χαρα παιδι!!!χαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Και να φανταστεις εδω που το ειχα γνωρισει ηταν μια χαρα παιδι!!!χαχαχαχα Ακόμα με τρώει για ένα 675r μόνο για πίστα...ένα χτυπημένο το βρικεις 7-8....και μου μένουν και ρέστα για πήγαινε-έλα στην Ελλάδα ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Λοιπον,μολις γυρισα απο την ΚΤΜ.....Με πινακιδες κτλπ η τιμη φτανει στα $25Κ! Δηλαδη πιο ακριβο ακομα και απο τα περισσοτερα κορυφαια SS (Μονο το panigale ειναι ακριβοτερο αν δε κανω λαθος). 125 κομματια θα ερθουν τον Φλεβαρη και με 50 το συνολο αντιπροσωπειες στη χωρα μαλλον θα γινει ψιλοχαμουλης. 4εχουν ηδη πουληθει στη πολη μου. Η 1η μαλιστα ειναι του φιλου με τα ΚΤΜ και το γυμνο Απριλια που εχω ποσταρει. Ο τυπας μου ειπε οτι καλυτερο θα ηταν να προπαραγγειλω και εγω (πραγμα που δε παιζει σε καμια περιπτωση) για να εξασφαλισω ενα απο τη 1η φουρνια....... Οποτε,δε νομιζω να κανω την κινηση. Μαζι με μια εξατμιση θα μου ερθει 8-9Κ παραπανω χαλαρα,πραγμα που με τις υποχρεωσεις κτλπ δε βγαινει αυτη τη στιγμη. Θα προτιμουσα αν ειχα αυτα τα λεφτα να βρω ενα τρακαρισμενο 675R για πιστα μονο και να μεινω με το Απριλια μου. Τωρα,πληροφοριες που εμαθα. Η εξατμιση στις αρχικες φωτο και βιντεο,ισως βγει στην αγορα. Η κτμ ειχε δηλωσει πως ηταν παρα πολυ δυνατη και δεν υπαρχει περιπτωση να βγει στο δρομο. Μαλλον ομως απαιτησεις/γνωμες/ιδεες απο τον κοσμο τους αλλαξαν γνωμη και ισως κανουν κατι για να μειωσουν τον θορυβο και να βγει στη παραγωγη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Από 17000 ευρώ στην Ελλάδα το θηρίο! Κι ένα βιντεάκι από το συγκριτικό με Tuono και Speed Triple στη Νότια Γαλλία στο οποίο ανακηρύσσεται νικητής το Tuono... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 εγώ αν και τα 2 τελευταία μηχανάκια μου είναι Tuono,θα δυσκολευόμουν να βγάλω κάποιο απ'τα τρία νικητή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Αν έχει χέρια κανείς,και τα τρία είναι ''δηλητήριο''.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Το ειδα σημερα απο κοντα και το περιεργαστηκα για αρκετη ωρα..... Το μηχανακι ειναι αλλου σε ολα του................. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες