Tzazleas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Θηλυκο με ωραια ματια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Η μαυρη θεα............ή black beauty .......ή "μ@@αρα μου" οταν την πλενω ......ή "π@@ταναρα μου" οταν "κερναει" κανεναν αλλο ή στεκεται ανταξια σε κερασμα αλλουνου και τελος το μωρο μου η αγαπη μου (μαζι με τα αναλογα χαδια) οταν υπακουει σε φρεναρισματα πανικου ή σε "περιεργους" ελιγμους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Αφού τις καβαλάω, σημαίνει πως είναι γένους θηλυκού. Milfάκια και τα δύο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Κοριτσάκι, πιπινάκι καλύτερα καθώς είναι 18 Μαΐων. Α ρε νιάτα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 ουδέτερο Ο τάφος είναι αρσενικού γένους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 gilera runner ¨τρεχαλας sym hd σκλαβος suzuki drz κατσικι (το) κατι δε παει καλα λετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 To μεγαλο, ειναι θυληκου γενους!! Αν και συνηθως δεν το αποκαλω καπως, απλα το νιωθω οταν ανεβαινω πανω του!! Μονο μια γυμνη ιταλιδα μπορει να σε κανει να νιωσεις ετσι! Το παπι, εχει οπως ειπωθηκε νωριτερα μια κριση ταυτοτητας...Ποτε ειναι το παπι, ή το εργαλειο, ποτε ειναι η μαλακια ή η παπαρα(το μεγαλο παπι! :lol:)!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 εγω δεν μπορω να αποφασισω για ερμαφροδυτο το κοβω... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Τη μία είναι κοπελούδα "μωρό μου", "αγάπη μου", "κοριτσάρα μου" κλπ... την άλλη είναι ουδέτερο "αλογάκι μου" και τέτοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εμενα για καποιο λογο ειναι παιδι Δεν μπορω να το εξηγησω... ουτε αρσενικο ουτε ουδετερο ουτε θηλυκο. Απλα ενα παιδακι που προσπαθει να με κανει περηφανο. Ετσι το βλεπω οταν του χαιδευω το μουσουδι.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον Technician J Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 τρανσεξουαλ :P που να είχες και transalp Ο τάφος είναι αρσενικού γένους μιλάς και ΄συ με τη ταφόπλακα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Θηλυκουτατου γενους SH=κουκλιτσα CBF=Κουκλαρα (της πιανω και το κ@λο της καμια φορα η τη πλατουλα (ντεποζιτο) (αιντααααα....... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Θηλυκό και την φωνάζω "Lady"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 εγω πουλακι την λεω την παπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelosdelta v-biker 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Φυσικά θυληκο! Είναι η γυναίκα μου απλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Σερνικός είναι ο Joey μου, καθότι είναι ο κολλητός μου, ο ψυχολόγος μου, αυτός που θα τον βγάλω για καφέ να με κάνει να ξεχάσω τις κρίσεις πάσης φύσεως αλλά θα πλακωθούμε και στα κλωτσομπουνίδια καμια φορά γιατί θα βαριέται να βγει. Βέβαια ο τζαμπατζής ποτέ δεν κουβαλάει λεφτά απάνω του και όλα του τα κερνάω εγώ... Το οτι τον κάνω μπάνιο και τον ξεγυμνώνω καμια φορά δεν με κάνει ομορφυλόσκυλο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ουδέτερο είναι το δικό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χμ....εχω πιάσει τον εαυτό μου να λεω συχνά "Ελα μωρή...κ@ριόλα.....Ξεκίνα μωρη, βάλε δευτερα βρε μαλ@κισμ$νη..., στροφές μωρή,...Βενζίνη θες πάλι μωρη? Γιατί μπερδέυεις μωρή κάργια..?" Οπότε θηλυκό , εκτός και αν ειναι αδερφή και δεν το εχω καταλάβει... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες